Har du hört en näktergal gnägga någon gång?

Såg på Dr Phil. Inte det bästa programmet jag sett och han Casey pratade i 100 km/h, precis så som Phil sa. Passade på att skriva klart brevet till Karin i reklampauserna, så nu är det gjort!
Kokade mig en kopp te, skar upp lite frukt och satte mig vid tv:n igen. Bläddrade lite bland kanalerna och fastnade på fyran, där Söderkåkar sändes. Jag älskar sånt skådespel! Urkul! :) Fick mig några goda skratt!

Nu har jag precis hängt en tvätt och ska krypa ner i ett varmt bad med engelskaboken! Ska försöka komma någon vart i den ikväll!
Det är konstigt, men jag läser som bäst när jag badar. Jag har svårt att slappna av och ta mig tid till böcker annars.

Judge Judy

Godiset är slut. Festisen smuttar jag mest på för att den ska räcka så länge som möjligt!
Kollade tv.nu nyss, det är Judge Judy och där efter Dr Phil, så det siktar jag in mig på. Och en kopp te vore inte fel!

Hoppas ni också får en bra kväll! Utan alkohol!

I'm free and I'm a festis

Sitter här och gottar mig. Var och köpte godis för en stund sen, och en festis free. Favoritsmaken vattenmelon och passionsfrukt - har ni inte provat den så gör det, ni har missat nåt! Den är jättegod och innehåller inget socker! :) Det kan inte bli bättre!

Som det ser ut just nu så blir det en lugn, mysig hemmakväll - dom kan man inte få för många av! Jag ska koka te, ta hand om mig själv, kanske ånga ansiktet och sitta och dega framför tv:n! Jag ska sitta och tycka synd om alla ungdomar (och även vuxna) som ska ut ikväll och dricka sig berusad upp över öronen!

image88

Mousse som luktar underbart

image87

Jag ville bara rekommendera ett jättebra mousse från Björn Axén! Fick det i present från mormor och morfar för snart ett år sen, men eftersom man behöver så lite, så har det räckt ett bra tag. Visserligen använder jag inte mousse dagligen, men jag har ungefär halva flaskan kvar ändå! Det är en 200 ml mousse som luktar väldigt fräsht och det räcker med att vända flaskan en gång innan.
Priser har jag ingen koll på, eftersom det var en present.
Finns att köpa på Urban by Björn Axén i Åhlens City i Nordstan i Göteborg, bland annat!

Fyra A4

Har precis läst igenom ett brev jag fick från Karin idag. Det var ett tag sen! :) Alltid kul med brev. Jag har två brevvänner som jag brevväxlar med regelbundet, men eftersom både dom och jag har skola och annat på fritiden så blir det inte så ofta breven trillar ner i lådan, men när dom gör det så är det oftast långa brev. (Speciellt från Karin!)
Ska svara på brevet så fort jag kan!

Fick även lite reklam från H&M idag, en rätt tunn katalog, men kläderna där har jag redan sett tusen gånger på onlineshopen så.. Inte nåt intressant.
Men, det är en grej jag kom att tänka på när jag bläddrade igenom lite halvhjärtat. Alla barnmodeller, speciellt de minsta, är så otroligt gulliga! Och de behöver inte anstränga sig och tänka ''nu ska jag göra den här posen och sen ska jag försöka mig på den här'', utan de bara är där framför kameran och charmar lite, omedvetet. Så himla sött!
Måste lägga ut några bilder här!

image85

Väldigt nyfiken

En sak jag har undrat över ett bra tag - alla ni som festar helg ut och helg in, har ni aldrig tänkt på hur er kropp mår? Levern tar ju mycket stryk när man dricker alkohol. Är ni inte rädda om eran kropp, era organ?
En del kanske inte ens vet om hur mycket stryk kroppen får ta när man dricker sig full varje helg. En del vill kanske inte inse skadorna man kan ge sig själv. Man kan ju även bli beroende, och det vill väl ingen bli? Finns det inget bättre sätt att umgås på? Visst, jag säger inte att man inte får festa, för det är klart att en fest då och då kan vara kul, men ta det lugnt! En fest i månaden gör inte lika mycket skada som fyra-fem i månaden. Låt kroppen återhämta sig innan ni häller ner ytterligare massa skadligt alkohol i kroppen!

Jag läser på en sida på internet att ett stort antal sjukdomar orsakas eller försämras av alkohol.

  • Benstommen blir skörare
  • Bukspottkörteln kan bli inflammerad av alkoholberoende och man kan då få diabetes
  • Man kan lättare få cancer i svalg, munhåla och matstrupe
  • Hjärnskador
Det var bara några av många punkter jag läste om. Gå in och läs själva: http://www.vardguiden.se/Article.asp?Articleid=7502.



Tredje gången gilt

Har fixat lite på bloggportalen idag. Usch vad det krånglade! Jag gick in bland inställningarna för att ändra lite presentation osv, och då ändrades mitt lösenord, så jag kom inte in. Gjorde en ny, gjorde samma sak och mitt lösenord byttes igen. Hoppas det går bättre den här gången!

Sitter och dricker kallt kaffe, har ganska nyss ätit frukost, ska kolla på Australien nu. Renskriva allt. Tror jag ska skriva på helvita ark, det blir nog snyggast. Men vart kan dom vara tro?
Bara för att jag behöver helvita ark nu så hittar jag inga. Inte mina iallafall. Aja, det är ju inte hela världen. Jag kan ju alltid ta mig ner till stan och köpa nytt.

Nu ska jag se om katalogerna jag fick från Josefssons och Ellos är nånting att ha. Skulle inte tro det.

En glasskål och en fyndig bok

När jag slutade nian i somras för snart ett år sen, så fick jag en skolavslutningspresent av mamma för att jag hade klarat av grundskolan. Klarat av och klarat av, jo, men det har jag ju gjort! Visst, det var inte så himla svårt, för jag har ganska lätt för mig, att lära mig nytt och så. Men det kan ju vara annat som kärvar? Hursomhelst så fick jag en present av min mamma, och det var en glasskål som matchar ett glasfat jag fick av mamma och pappa, tror jag det var?, i konfirmationspresent. Fick även en bok av Mark Levengood av mamma ihop med skålen. Sucka mitt hjärta men brist dock ej. Den är fin och i den står det väldigt mycket klokt. Måste citera början av boken som jag tycker är så bra.

''När min morfar dog, 89 år gammal, tyckte min moster att vi skulle skriva såhär i dödsannonsen: Varför?
'Nej', sade mamma, 'jag tycker vi skriver såhär: Varför inte?'
Och hon har väl rätt, någon gång skall man ju dö. Någon gång skall man dö och någon gång skall man leva.
Jag vet att många inte håller med mig, men jag tror på ett liv före döden.

I min dödsannons skall det stå: Tack och hej. Eller som man säger till värdinnan när man lämnar en fest i Finland: Tack och förlåt.''

image84

Två andra bra böcker av (som ni kan se) Mark Levengood och Unni Lindell. Väldigt roliga.
För boken Sucka mitt hjärta men brist dock ej har jag bara Mark att tacka! :)


Click

Tänkte rekommendera en film som det faktiskt var ett tag sen jag såg. Click heter den, och första gången jag såg den var nog när klassen i nian vann biljetter och fick gå på en egen visning. Den har ett bra budskap, Adam Sandler i huvudrollen och framför allt så levererar den en massa goda skratt! :)

image82

Se den!


Kolugn

Loggade in på passagen för att kolla min mejl. Såg då en artikel om hudcancer och klickade mig vidare för att läsa mer. Där stod det bland annat att ju oftare man bränner sig i solen ju större risk löper man för att drabbas av hudcancer - malignt melanom. På den punkten behöver jag inte vara orolig. Senaste gången jag brände mig (enda gången tror jag till och med) var lite i början på förra sommaren, men det var mest axlar och näsa, för vi var på klassresa på Brommö och låg i solen x antal timmar! Men härligt var det! :) Det är alltså inte farligt att vara i solen, bara man är försiktig och inte bränner sig, för då löper man större risk.
Gå in och läs på den här sidan: http://netdoktor.passagen.se/?lngItemID=3497 om ni vill veta mer.
Det mest intressanta, och även lite roliga, jag hittade på den sidan handlade om utstående leverfläckar.
För inte så länge sen hade jag en pojkvän som kommenterade mina leverfläckar på både armar, mage och under brösten. Han sa att ''den där måste du kolla upp'' eller ''du kan få cancer i den där''. Jag sa mest ''äh'' och så lämnade vi det ämnet för den gången. Faktum är att jag inte behöver vara orolig för mina leverfläckar. Utstående leverfläckar med jämn färg är oftast ofarliga, speciell ofarliga är dom ifall dom sitter på händer, fötter, midja eller där bh-banden är.
Jag har alltså ingenting att oroa mig över. Det trodde jag heller inte, men det skadar ju aldrig att kunna lite mer om lite mer! :)

Av längtan till dig

Nyss hemkommen från skolan. Vi hade i stort sett bara musik idag, och då sjöng jag och min grupp Av längtan till dig. Det gick väldigt bra måste jag säga, för att vara en ganska oljus låt :)
Dansen och engelskan gick bort för det nationella provet, och datorkunskap är jag ju ensam om så det räknas heller inte, och matten var frivillig. Det var bara jag där. Haha! :) Men det känns alldeles för slappt att komma till skolan och spendera flera timmar i en soffa med klassen. Nej, det kändes bra att utnyttja tiden där!

Ringde pappa nyss, han ska ringa mig när han har jobbat klart.

Sitter och läser på bloggportalen och aftonbladet. Läser om stringjeans. Jag vet inte vad jag ska säga? Jag har ju en del åsikter angående dessa väldigt låga byxor som ska hållas uppe av inbyggna stringtrosor i byxorna. Alltså, trosor och underkläder över huvudtaget, behåll det för er själva! Troskanter, eller i detta fall snören, ska stanna i byxorna. Annars kan man ju lika gärna skippa byxorna helt eller ha häng till knäna och visa hela härligheten?
Sen tänker jag även på vilka signaler man kommer skicka ut om man tar på sig dessa byxor, och hur folk i ens omgivning kommer tolka dessa jeans. Jag behöver nog inte ens skriva vilka signaler man skickar ut, för det borde man förstå själv. Jag tycker rent ut sagt det ser billigt ut och jag skulle aldrig kunna ta på mig ett par sådana byxor. Punkt.
Sen gör ju alla som man själv vill, men det ser inte klätt ut och därmed inte snyggt.

Nu kallnar kaffet, jag kanske ska lägga i lite is?
Ska börja renskriva Australien idag.

Tabbar och stycken

Nu har jag snart suttit en timme och gjort uppgift på uppgift i Word. Är nog redo för provet nästa gång, sen blir det Excell.
Nu ska jag avsluta och springa till matten!

Please don't stop the music

Nu är det bara kaffet kvar av frukosten. Borde ringa pappa innan jag glömmer det igen, skulle ha ringt honom igår, men jag var helt uppe i mitt Australien så jag kunde inte tänka på annat. Åh, på tal om det. Jag skrev även ett inlägg igår om att jag skulle se Triss i trillingar på fyran 20.00.. Var det någon som såg det och som isåfall kan berätta för mig? :)

Så, ringt pappa - check. Vi ska höras när jag slutat skolan, så får vi se när vi ger oss ut på vägarna! :) Det var ett tag sen, men jag är taggad.

Förresten, är det någon som har lite nytt från musikvärlden att dela med sig till mig? Eller bara tips på bra låtar? Jag har haft ungefär samma låtar på min mp3 sen snart ett år tillbaka, bortsett från några få låtar som jag har införskaffat under årets gång. Men som sagt, tipsa mig på nya låtar, eller bara låtar ni tycker är bra! Jag är ju lite av en allätare så jag gillar det mesta :)

Lite mer än halvklar

Jag hann i stort sett klart med allt idag. Fick fram bra fakta, skrev kortfattat om kända personer och mycket mer, men jag ska inte avslöja för mycket än. Ska renskriva imorgon, om jag hinner, och sen innan skolavslutningen ska det ju in på datorn i skolan inför Power Point-presentationen.

Nu känner jag faktiskt för att läsa lite i engelskaboken. Man ska smida medan järnet är varmt. Men för sen får jag inte bli, för imorgon är det nationella i engelska. Reading.

En välförtjänt paus!

Sitter och skriver för fulla muggar om Australien, fast på engelska då. Har hittat en massa fakta i både böcker jag har lånat från skolan, atlaser vi har hemma och från internet såklart. Jag tycker det är så himla kul, så jag lär sitta minst en timme till! :)

Tänkte skriva ett litet tips här bara, innan jag fortsätter med alla dessa koalor och aboriginer.
I mitten av januari bestämde jag mig för att börja föra kassabok, och nu äntligen ser man vart pengarna faktiskt tar vägen. Lite läskigt för en del kanske, som shoppar i mängder! Men jag tycker bara det är skönt, lite ordning och reda, och samtidigt så vet jag ju bättre nu hur mycket pengar som faktiskt går åt till dittan och dattan varje månad. Jag tänker fortsätta föra kassabok ett bra tag, så länge jag orkar! Haha!
Om ni är sugna på att köpa en kassabok så finns de alltid att köpa på Bokia, eller annan bokhandel. Den jag köpte kostade 35:-, så det är ju ingen stor summa vi pratar om.

Back to Australia!

En utmaning

Har gjort det mesta av matten nu, så nu borde jag vara ikapp.
Var och köpte lite godis förut. Det blev alltså inte naturgodis som ''planerat'', men jag ska ju försöka sluta med allt mitt planerande så.

image81

Fick ett brev från pliktverket idag. Ska in och göra deras test nu, sen ska jag fortsätta med Australien.
Idag fick jag reda på att jag ska hinna göra ett Wordprov, ett Excellprov och en Power Point-presentation innan sommarlovet. Jo, men det kan funka. Jag vet iallafall vad min Power Point ska handla om! :)

Varannan kaffe, varannan juice

Sitter här och dricker juice och kallt kaffe. Tar igen mig lite. Vi drog över idag på både svenskan och teatern, men det är ju inte så farligt nån gång.
På idrotten sprang/gick vi en sträcka på ungefär fyra km. Jag sprang själv i stort sett hela tiden, men när jag kom till kohagen var jag helt lost och valde fel stig, men jag kom ju fram iallafall.

Äntligen ska vi själva få välja en bok på svenskan, eller Ingrid ska ta med ett urval, men det går bra det med. De två böckerna vi läste i februari/mars var i och för sig bra, så jag ska inte klaga, men det skadar ju aldrig att få läsa nåt som intresserar en själv :)

Funderar på att åka och köpa lite naturgodis. Mathilda kunde inte ses idag och jag har en del matte att göra, även Australien ska jag jobba lite mer på + läsa några kapitel i engelskaboken så den tar slut :) Det är en bok som inte intresserar mig så värst faktiskt. Men det tror jag ni har förstått vid det här laget!

I taket lyser stjärnorna

Jag måste bara tipsa om en superbra bok! Min favorit, hittills. Jag har säkert läst den tio gånger. Nu skulle jag nog inte orka att läsa den en gång till, för jag kan den utan och innan, vad alla heter osv. Men jag vill rekommendera er andra att läsa den! Jag tänker inte säga så mycket om den, mer än att den handlar om en tjej som går i sjuan och, ja, det är svårt att säga ''rätt'' saker, för jag vill ju inte avslöja för mycket.
Äh, ni får själva utforska den. En sak jag kan säga, som är om boken, men som ändå inte avslöjar för mycket är att den är en stark bok, på många olika sätt. Man hinner fälla väldigt många tårar emellanåt.
Författaren till boken är Johanna Thydell! :)

image80

06.29

Hur lyckas jag vakna minuten innan mitt alarm? Det är inte första gången. Det kan ju i och för sig vara för att mamma fönade håret. Aja.

Sitter här nu med min frukost. Kände för att skriva lite innan skolan. Jag har egentligen sovmorgon, men eftersom jag bytte linje i höstas och sen tillbaka nu i februari så har jag missat en del på datakunskapen och har därför egen kurs med Öystein, så ska snart till skolan och hoppas på det bästa. Jag låg ju rätt bra till i höstas, så så mycket kan det inte vara som jag måste ta igen. Efter datan så har jag vanlig dag med idrott, matte, matrast, natur, svenska och teater. Bra dagar, måndagar!
Skulle vi gå ut idag förresten? För jag är inte kläd för att gå i skogen, haha! Vill ju så gärna ha min nya denimklänning. Hoppas det regnar på naturen, så vi blir inne! :)

Jag ska träffa Mathilda nån gång idag, men när märker vi senare. Jag har för mig att hon slutar sent, och så har hon ju buss och grejer. Ja, vi får se senare.
Ikväll vill jag iallafall se på Triss i trillingar, det går på fyran 20.00. Tre identiska tvillingar, och då menar jag verkligen identiska! Jag läste inte så mycket om programmet, utan mest såg bilden, rubriken och det räckte för att jag skulle bli lockad! :)

Nej, nu ska jag dricka kaffet innan det svallnar.

Tre vill ha just nu

Jag är en väldigt pedant tjej, jag vill ha ordning och reda överallt där jag kan komma åt. Ibland blir jag trött på mig själv.

Jag såg ett Dr Phil-program för några veckor sen, där det var med en kille som hade varit med i bachelor i Paris och nu hade han skrivit en bok som heter Don't be that girl. När han var med i tvprogrammet bachelor så fick han dejta som mest 25 tjejer på samma gång och han sa hos Dr Phil att han lärde sig mycket om hur vi tjejer (kvinnor) är och vad han tyckte var störande osv. I boken hade han gjort olika kategorier av tjejer, och när han läste upp alla kategorierna så kände jag mig direkt träffad när han sa agenda girl! Jag ska ju jämt planera, ha saker bestämt långt i förväg och jag själv tycker att det kan bli jobbigt ibland. Jag menar, jag kan ju aldrig slappna av och släppa taget? Ibland går jag till överstyr och det vet jag om, och jag jobbar på det.
De andra kategorierna kommer jag inte ihåg så mycket, det var mest agenda girl som fastnade hos mig.
Men nu till det jag faktiskt vill få fram här. Varje gång det vankas lön och studiebidrag så blir jag alldeles till mig och börjar kolla i garderoben och bland sminket och alla cremér man har här och där om det saknas nåt nånstans, och ifall det gör det så skriver jag upp det på en lista. Sen skriver jag ungefär vad jag tror det kommer gå åt till dittan och dattan och sen så räknar jag ut ungefär hur mycket pengar det kommer gå åt under månaden. Rätt sjukt tycker ni, va? Men man kan ju inte vara perfekt, och det som känns lite bra iallafall är ju att jag har koll på mina saker.
Nu kommer jag till rubriken. Eftersom lönen kom i fredags och studiebidraget kommer på onsdag så har jag även denna månad skrivit en liten lista på vad som saknas, men även saker jag önskar jag hade som jag inte har. Har redan bockat av en del, men inte allt.
Nu på lördag blir det nog en sväng nånstans med min Matilda och då ska det handlas lite.
Tre saker som jag vill ha/behöver:

En fotfil. Jag har under veckan kommit på hur viktigt det faktiskt är att vara fräsh från topp till tå. Inte så att jag varit ovetande innan, men jag har börjat tänka på hur jag själv kan äcklas av andras fötter tex. Jag kommer ihåg en kille som hade så snuskiga fötter så jag vet inte vad! Kunde tyvärr inte med att berätta vad jag tyckte för honom, men han hade då behövt både fotfil, nagelsax och nån som sa till honom hur snuskigt det såg ut! Vidrigt rent ut sagt! Jag hoppas han i dessa dagar har mer koll på fötterna än då.

Hårinpackning. Nu när solen tittar fram så känns det oansvarigt att inte ta hand om håret. Och jag vill ju ha längre hår och ifall mitt hår då ska må bra och växa så måste jag ju ta hand om det. Jag vet inte riktigt än vad för inpackning det blir, men det återstår att se. Mitt hår känns rätt livlöst från och till, men det kanske beror på att jag har ungefär allt i samma längd just nu och inte så värst med volym, men jag ska inte klaga, för när solen är framme så blir det ju ändå bara en knut så man får sol i nacken. Men jag tror ni förstår hur jag menar.

Ballerinaskor. Skor kan man aldrig få för mycket av! Jag har tre par ballerinaskor just nu och två av dom är vädligt slitna. Jag brukar nästan aldrig slita ut skor, inte så att det går hål och sulor lossnar osv, men nu har jag faktiskt lyckats, om det nu är nån bragd. Mina vita ballerina som jag faktiskt fick av mamma när jag gick i åttan har hållit sig vita och fina i hela två år och duger fortfarande, men nu har de blivit väldigt slitna inne vid hälen och i fram på ena skon så har sulan släppt. Det blir att leta på lördag, och om inte några faller mig i smaken så kan jag ju vänta till efter midsommar, för då brukar det ju bli lite rea också och det är aldrig fel!

Oj, så jag skriver. Jag vet i och för sig inte om så många läser min blogg, men jag jobbar på det. Jag vet inte om jag vill att hela Sverige ska läsa min blogg varje dag, men det vore ju kul om man kunde få bli läst. Men det jag vill mest med min blogg är nog ändå att bara ha nånstans att skriva av sig sina tankar, idéer och bara roliga saker man gör och kommer att tänka på! Och tips, det är aldrig fel. Jag har snappat upp en hel del tips om längre ögonfransar, bättre mående naglar och mode på olika bloggar, så tips vill vi alla ha!

Nu funderar jag på en dusch, sen ska jag läsa lite i I Can Jump Puddles igen. Den är fortfarande seg och jag funderar på om jag inte borde byta bok, men samtidigt överväger jag att ändå fortsätta läsa den, för den utspelar ju sig i Australien, som jag också valt att jobba med, så det kanske är bra att läsa den? Jag hoppas jag orkar läsa mycket nu i veckan så jag blir av med den!

Fetina lente

Kom nyss hem. Var och lyssnade på mamma som sjöng (och resten av ad tempus såklart) och pappa som dirigerade och spelade! Det var fint!
Nu väntar jag på att ugnen ska bli varm. Det blir varma mackor med makrill för mig ikväll! :)
Pappa bjöd förresten in mig att vara med och sjunga på hans avskedsgudstjänst och det vill jag ju såklart! Hoppas det inte krockar med nånting nu!

Spy game, njaa

Såg nyss på filmen Spy game. Den var väl inte superbra, men den funkade. Man förstod inte riktigt vilka alla var till en början och jag förstod heller inte slutet. En del filmer måste man se flera gånger innan man förstår dom och det här är nog en sån film, så jag skulle inte rekommendera den så varmt, men gillar man CIA och spioner så kanske man ska ge den en chans. Inte många blodscener, det är bra, men några var det och då var man lite känslig. Ja, se den om ni vill, men jag rekommenderar den inte.

Lägger in lite bilder och lyssnar på tonårsröst 2008 på p3. Ska snart börja fundera på nåt till magen. Ska ner med en svart pärm till mamma strax efter fem och sen är det pappas sista konsert med sin kör, så det tänkte jag stanna och lyssna på och samtidigt träffa pappa då! :)

image78

Proppmätt!

Åt nyss mat. Potatis i ugn, idag igen, och fiskpinnar. Lagom enkelt.
Har varit ute en sväng med sopor och nu ska jag diska.
Funderar på att se en film. Är lite myssugen och solen skiner ju inte så ut igen känner jag inte att jag vill. Behöver även läsa lite i I Can Jump Puddles och skriva lite om Australien så jag kommer nån vart.

Over and out.
Lovisa

En vän med en bil.

Det blev en härlig promenad i rask takt. Lyssnade på Håkan i stort sett hela promenaden. Det var länge sen. Hans låtar får mig att tänka på Malin och vilka tider vi hade! Saknar dom verkligen! Iallafall, jag var säkert ute en halvtimme. Det var ingen sol, men det var alldeles lagom väder! :)

Kom precis ur duschen. Ska ta hand om naglarna lite, sen ska jag hjälpa mamma och Jorunn att sortera playmobil om jag hinner innan dom är klara.
Vi ska ge det till en av våra kusiner, för vi har inte använt det på åratal. Inte så konstigt heller.

Provade den nya peelingen som mamma köpte igår. Den var superbra! Köpte den på Willys för 20:-, inget dåligt köp!

Naglarna var det ja.

Verkligen inte min dag.

Nej, alla dagar kan inte vara bra. Den här dagen vaknade jag med en dålig magkänsla, och än så länge så har ingenting kul hänt. Okej, klockan är bara tio på morgonen, men det känns inte som att jag kommer göra nåt speciellt kul idag. Inte om jag inte bidrar själv såklart.
Funderar på att ta mig en promenad. Det brukar rensa om lite i huvudet. Det gör jag nog.

A lot of shaking going on!

image77

Körslaget är slut. Team Linda fick lämna den här gången. Väldigt synd tycker jag, inte bara för att jag vet några som är med, utan också för att många som är med kommer från de trakter där man själv bor. Men vad kan jag säga? Team Linda, ni var bra, men Team Lotta, Brolle och Cans, ni var faktiskt bättre! :)

Nu ska jag ta en bok och sen ska jag sova. Ingen idé att sitta som en annan uggla när kvällen inte har så mycket mer att erbjuda.

Over and out.
Lovisa

Baka, baka liten kaka.

Fick för mig att jag skulle baka en kladdkaka, så det gjorde jag också. Var tvungen att hitta på nåt, så det blev att baka.
Kladdkakan är nu klar, tog ut den för ungefär en kvart sen. Har även vispat grädde, så nu är det bara att vänta på att maten ska bli klar och uppäten så vi kan äta den goda efterrätten sen! :) Men maten ser jag också fram emot. Potatis, broccoli och paprika i ugn med fetaost! Mums! Kan inte bli mycket bättre.

image75

image76

Pappa ringde nyss, han är fortfarande lite snuvig. När han var på sjukhuset tidigare i veckan så sa de att förkylningen som går just nu är en mindre variant av influensan. Men pappa är inte sjuk längre, och det är ju skönt för honom, för han har en rätt tuff helg vad jag vet. Bjöd över han på mat och kladdkaka, men han hade precis satt sig med en pizza och var för trött, men tackade för erbjudandet. Ja, det här var definitivt inte den sista gången jag bakade! :)

Ska snart slå en pling till min kära Matilda som ställer upp i alla väder. Sen ska jag ta det lugnt ikväll, äta gott och försöka att inga tänka ''tänk om'' för det gör ingen gladare. Jag ska se Körslaget, heja på Mårthen och Emil och bara mysa! Konsten att lära sig att acceptera saker och ting.

Over and out.
Lovisa

Californication.

Jag sitter här och lyssnar på Red Hot Chili Peppers. Californication. Jag är besviken, lite nere, annars brukar jag mest lyssna på glad musik, tror jag. Jag är mest besviken på mig själv. Jag kan inte klandra nån annan än mig själv, men jag får fortfarande vara besviken!
Jag har sabbat kvällsplanerna för mig själv. Duktigt gjort, Lovisa. Jag vet inte vad jag ska göra istället? Kanske se körslaget med mamma eller nåt.

Vi var ju och handlade förut. Jag fick naturgodis av mamma. Tack! Sen köpte jag lite saker själv. En ny deo, hudkräm, ansiktskräm och rengöringsmousse. Rätt bra priser fick jag också. Bra, bra.

Nu är naturgodiset slut. Köpte inte så fruktansvärt mycket. Dyrt sånt där.
Pratade nyss med Matilda. Ska ringa henne senare ikväll igen.

Over and out.
Lovisa

Måste bara visa er!

Kläderna som jag hämtade ut från Tempo igår, från Ellos. Allting satt ju rätt bra och jag är som sagt nöjd.
En denimklänning, en vit tunika/klänning, ett vitt linne med tryck, ett vitt och ett rosa linne i samma modell och en ljusblå tunika.



Nu ska mamma, jag och Jorunn iväg och handla lite.

Over and out.
Lovisa

Lite kyligt.

Sitter här med en ansiktsmask på och mår strålande. Har tagit mig ett bad, rakat benen och peelat ansiktet. Ska snart dra bort masken. Ja, ni läste rätt, dra bort! Eller dra av, aja, man drar loss den iallafall :) Gör inte ont alls. Möjligtvis om man har generande hårväxt i ansiktet, men det har inte jag. Om man har det kanske man inte köper just den masken heller.

Satt kanske 10 minuter på balkongen förut. Jo, solen tittade fram då och då, men det var jättekyligt, även fast jag satt med morgonrocken på! Skärpning på vädret. Jag vill ha sommar!

Ansiktsmasken är av nu. Huden är alldeles len och känns superfräsh! Härlig känsla :) Förra helgen och början på veckan slarvade jag lite med mat och så, jag har ju varit sjuk och då blir det lätt att man inte bryr sig om vad man stoppar i sig. Så är det iallafall för mig. Blev nån kaka för mycket, men man måste ju få leva emellanåt! :)

Nu ska jag fixa håret.

Over and out.
Lovisa

Nyttig frukost?

Eftersom jag har, och som många andra också har, en vanlig blogg så har man ju reklam då och då mellan inläggen. Kellogs hade ett bmitest där man kunde se sitt bmi och se om man var bikiniklar inför sommaren. Lite lustigt, men jag kollade mitt bmi och allt är som det ska. 20,9 hade jag och det är ju normalt. Sen kunde man klicka sig vidare och se ifall man åt en nyttig frukost, så det gjorde jag. För er som vill testa så är sidan: http://www.kelloggs.se/spk/Test%20yourself/Breakfast.aspx. När ni har fått upp sidan så kolla i den högra spalten så finns ett frukost test där. Alltid kul med tester :)

Jag tänkte lägga upp mitt frukosttest. Det är inte vad jag åt idag, men vad jag oftast äter på vardagarna. På helgerna så blir det lite mer utspritt med maten, men det är ju en helt annan femma när man ska till skolan och orka fram till elva-tolvtiden.

image68

Det kan vara lite svårt att se vad jag äter till frukost, kanske? Det står iallafall: Havrefras (Jag äter rågfras, men det fanns inte på listan, eller så missade jag det bara), Mellanfil, Fullkornsbröd osötat (jag tror så iallafall, annars så väger det väl upp havrefrasen som egentligen är rågfras), ost fett 28% (det brukar väl de flesta vanliga ostar ha?), apelsinjuice, äpple.

När man gjort testet och trycker på ''läs resultat'' så stod det på ett ungefär att jag åt bra med kolhydrater och det verkade som att jag, med den frukosten, kunde hålla mig mätt långt in på dagen, och det kan jag ju. Sen åt jag visst för lite fett och proteiner, och fettet kan ju bero på att jag inte äter smör på mackan, men jag har aldrig gillat smör och det lär jag nog aldrig göra heller. Möjligtvis att det går an på rostat bröd, för då smälter det ju in i mackan, men nej, aldrig annars. Och proteinerna då, nja, inte till frukost kanske, men jag äter ju proteiner till lunch och oftast till kvällsmat, så jag får ju i mig det ändå.

Over and out.
Lovisa

Usch, bara en massa tjocka moln!

Precis så tänkte jag nog när jag vaknade första gången i morses. Usch. Jag som hade hoppats på sol. Jag hoppas däremot inte att det Ulf, naturläraren, sa igår stämmer. Först skulle det regna igår, men det gjorde det ju inte :) Sol hela dagen lång! Sen sa han att det skulle bli regn på söndag, men nu verkar det mer som att det blir regn idag? Ja, om det nu ska regna idag så får det börja nu och ösa ner, så det går över så fort som möjligt. Jag vill kunna gå ut idag! Jag som hade planerat en långpromenad nu på morgonen för att inviga mina nya solglasögon, men det får visst bli en annan dag.
Somnade som tur var om, för 06.40 är lite väl tidigt att gå upp en lördagsmorgon, iallafall om man är ledig! Sov till nio, då ringde alarmet på mobilen. Åh, jag som ställde det igår för att gå ut och gå, men det var ju ingen sol! Men, nu ser jag några sprickor bland alla molnen. Ja, lite sol iallafall! Kanske ska sätta mig på balkongen med en bok iallafall :)

Åt frukost framför tv:n. Malcolm in the middle. Så dåligt program. Alla dessa repriser på serier, beror det på Hollywoodstrejken tro? Kan ju hända. Hoppas det kommer nån ny bra serie till hösten! Inte för att jag brukar se så ofta på tv, och jag har nog aldrig riktigt följt nån serie, för man hinner ju ändå aldrig se exakt varje dag, och om man missar ett avsnitt så hamnar man ju på efterkälken. Går en serie vid tretiden så missar jag halva på måndagar och torsdagar, för då slutar vi ju rätt sent, och går en serie senare på kvällen så är det ju träning vissa dagar! Ska jag få tid att följa en serie måste jag nog köpa boxarna.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Sitter här och lyssnar på p3. Det är inga höjdarlåtar idag direkt. Funderar på att ta ett ångbad för ansiktet och sen peela och ta ett långt bad. Det låter bra, men jag kanske ska passa på att gå ut lite på balkongen i solen först. Den kanske försvinner sen!

Jag har nog bestämt mig för hur jag gör ikväll. Kan jag inte komma hem till stan i natt så blir det inget för min del. Jag vill inte behöva ta en tidig buss på söndag, så isåfall blir det ännu en hemmakväll, men det kan ju också vara mysigt!

Nu ska jag försöka mig vidare i engelskaboken, I Can Jump Puddles. Den är rätt seg i början, men jag har bara läst två kapitel än så länge, men den verkar bra. Får se hur länge jag orkar!

Over and out.
Lovisa

Talang, oja!

Mamma är hemma! :)
Såg nyss på talang 2008 med mamma. David, en 10-årig asiat vid en flygel, han var grym! Gick vidare gjorde han också. Och transan gick också vidare. Haha! Mindre bra talang där, men ändå roande. Det var fler bra nummer, bland annat trollkarlen. Han kunde sin grej. Först fick han hela publiken att tro att han målat fel kort och sen från ingenstans så skakade han fram ett hjärter tre på pappret. Sen när han skickade runt pappret så var det bara färg. Hur kan man ens göra så? Bara så bra och såklart tre gröna! :)

Nu släpper jag talangerna. Funderar på sängen. Är rätt trött. Vet fortfarande inte hur jag gör imorgon. Det återstår att se.

Over and out.
Lovisa

Mm, donut!

Ånej. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev ännu bättre! :)
Dagen började med engelska, sen natur. Efter det slapp vi matten och gick istället ner och tittade på tvåornas sagor. Väldigt kul! :) Och Victor fick man träffa lite igen! Trevligt.
Vi slutade efter sagorna, så jag åkte hem och lämnade tunga väskan och hämtade ut mitt paket. Har provat igenom allt och det satt mer eller mindre som jag tänkt mig! Jag är nöjd iallafall :)
Åkte ner en sväng på stan. Hittade nya solglasögon, två armband, ett hårband och en ansiktsmask. Köpte även lite godis och fyllde på mobilen. Hann även med en kort fika med Mathilda! :) Mm, mys! Vi hade en del att ta igen och det vi inte hann idag, gumman, det har vi måndag och torsdag till!
Kom hem, städade undan inköpen och satte sen igång med storstäd. Hela lägenheten.
Har gjort det mesta nu. Har bara tre tvättar kvar, varav en går just nu.
Ringde Hanna rätt nyss. Vet inte om det blir nåt ikväll, men jag hoppas. Det var länge sen nu. Typ februari!
Nu ska jag försöka mig på alla böckerna jag lånade med från engelskan.

Over and out.
Lovisa

Jag har inte tid.

Eller, nu ljög jag. Jag har väl tid egentligen, men jag har inte stor lust att sitta med bloggen när solen skiner!
Har tillbringat några timmar i hamnen idag. Det var gott med glass och härligt i solen!
Nu räddar Lisa mig. Hon kommer hit närsomhelst :)

Förresten, jag fick ett MVG på en svenskagrej idag! Woho! Det gjorde min dag! :)

Over and out.
Lovisa

Mer sol åt folket!

Ursäkta bildkvalitén, men äh, vem bryr sig! Är solen inte bara för härlig? :)
Bilden tog förra veckan då solen sken som bäst när vi hade rast, så jag och Elin låg ute och gottade oss!

image67

Over and out.
Lovisa

Redovisning.

Redovisade alteregobilden idag. Gick hyfsat, men jag tror inte det Monica sa gick in i många skallar. ''Ni kan redan börja tänka på detta nu i ettan för jag ska ha er i trean och det är att när nån redovisar så ska resten av klassen vara tysta.'' Funkade ju hyfsat som jag sa.

Sol och glass skadar ingen! :)

Over and out.
Lovisa

Hyffsad tisdag, faktiskt.

Dagen blev rätt bra ändå. Jag såg klart på Harry Potter 5 i morses och sen såg jag på dina, mina och våra. Har även ångat ansiktet, gjort en egen peeling, en egen ansiktsmask och hårinpackning. Tog även bort nagellacket och penslade alla naglar med honungsolja. Nåt jag haft gott om idag heter tid.
Jag har varit ute och gått en stund idag, frisk luft behövde jag. Pantat, köpt tuggummin. Städat hemma har jag också gjort.

Nu däremot har jag ingenting för mig, det finns inte mycket att göra och jag har tråkigt. Hoppas på att få gå imorgon.

Ska till träningen ikväll och kolla iallafall. Bättre än ingenting.

Over and out.
Lovisa

Allt förutom kul.

Solen skiner, solen skiner, det är varmt ute, solen skiner!
A, jag blir galen! Jag är fortfarande sjuk och febern vill bara inte gå över! Nu hostar jag också, mer än vad jag nyser.
Jag tror jag tar två alvedon nu.

Ringde och sjukanmälde mig förut. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske går ut sen, om febern lägger sig.

Over and out.
Lovisa

Kasta blåbär.

Dagen har varit trist.
Har suttit mesta tiden framför tv:n eller vid laptopen med en film. Har även läst lite.
Ska snart kolla igenom svenskan och naturen. Har även hittat en dikt nu, men när skulle den vara inne?
Missade datan idag. Får hitta en ny dag.
Jag vill bli frisk! Jag vill ut i den fruktansvärt härliga solen!

Over and out.
Lovisa

FYFYFY!

Eftersom jag nästan aldrig är sjuk så tycker jag att jag är jättesjuk nu, men då överdriver jag och det är jag medveten om. Men jag har feber, jag är snuvig och jag låter värre än en fiskmås och det är illa. Bara för att jag solade lite.

Nu ska jag leta reda på min mobil och ta två panodil till.
Hoppas den här natten blir bättre. Jag hatar att sova när jag är sjuk. Jag brukar mest ligga och vrida och vända på mig varannan minut för att inte snora ner kudden och för att jag bara inte kan slappna av när näsan rinner och halsen svider och huvudet bankar!
Och nej, jag kan faktiskt inte, och detta är pinsamt till max, snyta mig. Visst, det verkar ju rätt lätt, ser rätt lätt ut, men jag har försökt och blir mest äcklad. Jag bara kan inte snyta mig!
Det skulle inte förvåna mig om jag får öroninflammation också.

Over and out.
Lovisa

Åh.

Jag tänker inte kommentera min helg. Jag mår inget vidare just nu.
Tänkte bara säga att ifall ni ska kommentera mina inlägg så var inte anonyma. Hur lätt är det då för mig att veta vem som kommenterat?

Over and out.
Lovisa

Helt slut!

Jag är tröttare än nånsin idag och jag är dessutom förkyld. Har ont i halsen och är lite snuvig. Får väl skylla mig själv som trodde man kunde sitta ute i bikini i solen igår. Solen var ju faktiskt varm, men det blåste ju också. Aja. Sammanfattar: Småsjuk.

Slutade tidigare än beräknat. Satt med Hampus, Dany, Emma, Linda och Jonna och pratade lite innan Filip var klar.

Har precis skickat iväg ett mejl, så nu borde allting bli rätt. Jag ska snart duscha.
Ikväll är det körslaget med Filip!

Over and out.
Lovisa

Andas ut!

Har precis städat klart hela lägenheten. Har inte tvättat nåt än, men det är inte supermycket tvätt, så det lär inte bli en hel maskin och då kan man ju lika gärna vänta tills imorgon.
Tänkte svara på Cecilias brev nu. Har inte blivit av under veckan, men man måste ju känna för det och verkligen ha gott om tid, så man inte skriver under press.

Pappa ringer väl snart. Då ska vi ut en sväng.

Over and out.
Lovisa

En sak mindre att tänka på.

Nationellt i engelska i morses. Skönt att ha det överstökat. Gick rätt så bra, men räknar bara med g, mest för att inte bli besviken.
Polisen hälsade på på vår teaterlektion och de räknade med att stanna i 40 minuter. De stannade i 90 minuter, men nu är vi alltså allmänbildade inom lag och rätt.

Har degat framför tv:n sen jag kom hem. Det är en urdålig låt på p3 just nu.
Ska fika med Amanda idag! Det var ett tag sen! :)

Ikväll är det Lyxfällan och Efterlyst på trean.

Over and out.
Lovisa

Ännu en seg dag.

Åt nyss fiskpinneburgare. I skolan var det fiskburgare. Vilken livlig fantasi jag har.
Redovisade en av två bilduppgifter idag, den andra tar jag på onsdag.
Ikväll är det träning!
Nu blir det lite mucklor.

Over and out.
Lovisa

Blä för prover.

Dagen började runt halv sju. Vid nio befann jag mig på sjukhuset och pratade med en doktor. Han lyssnade knappt på vad jag hade att säga, han bara avbröt hela tiden och jämförde mig med min mamma. Jag är väl en egen individ? Sen skickade han mig till labb för blodprov. Jag hatar blodprov, jag hatar nålar och jag hatar stick! Jag vill gärna veta innan att ''okej, idag ska jag alltså ta blodprov'', men jag hade ju inget val annat än att gå dit och ta prov. Fick ligga ner i blodgivarrummet och det gjorde ont, men det gick ju över fort.
När jag var klar på sjukhuset åkte jag till skolan, träffade Elin som skulle till Netto och möta Sandra, så jag hängde med. Vi gick till gamla Prix istället och bad Sandra åka dit. Elin köpte lite godis och sen gick vi till skolan. Jag hämtade nytt plåster till armen, sen åt vi. Äckliga pyttipanna. Det kan inte va många i skolan som gillar den? Och den vegetariska luktade urk!
På engelskan satt vi vid datorerna och övade på grammatik och böjningar, sist hade vi musik. Vi sjöng ''sjung om studentens lyckliga dar ..'', Barbara Anne och några gospellåtar jag hade tagit med från kören. Barbara Anne var nog den roligaste låten och den låten som alla klarade av. Gospeln var för ljus för killarna, men det är väl bara rättvist för vi sjunger många mörka låtar som jag tycker är svåra. Jaja.

Just nu sitter jag och lyssnar på p3 och dricker te. Köpte lite godis förut. Cityakuten var inte kul, hade sett avsnittet förut.
Ska kolla aftonbladet nu om det står nåt nytt om Englafallet.

Ikväll är det dans och jag ska inte glömma att lägga undan nio biljetter plus två.

Over and out.
Lovisa

Segare än en akokola.

Skola idag, nästan som vanligt. Idrotten var inställd, så vi fick sovmorgon till 10.15. Satt fint. Resten av dagen var som alla andra måndagar.
Teatern var riktigt seg. Avslappning/yoga är aldrig fel, men dansen fick lite för mycket tid enligt mig.
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem för två timmar sen. Nu kom mamma in, och jag har fått post! :)

image66

Det är omöjligt att förstå hur en människa kan göra så. Sånt borde bara inte få hända.
Idag går ett sms runt i Sverige om att man ska tända ett ljus ikväll vid niotiden för Engla. Jag tände redan ljus igår för henne. Det är svårt att finna ord, det är bara så hemskt!

Over and out.
Lovisa

...

Vila i frid, Engla.

Som en sten.

Nästan alla har väl hört om försvunna Engla? Nu har man hittat henne, död.
Vila i frid, Engla.

Over and out.
Lovisa

Hur svårt kan det va?

Idag är jag på dåligt humör.
Åt nyss god lunch, tack mamma. Äter glass nu.
Ska ut och kolla på lavar senare.

Over and out.
Lovisa

Bää!

Kom hem för en timme sen. Vi har hunnit äta mackor som jag hade med mig hem från jobbet och om tio minuter ska vi se på körslaget. Vilka är nu vi då? Jo, det är mamma, jag, Jorunn, Hanna och Kamilla.
Vi var ute hos Berglunds och kollade på deras lammungar förut. Åh, så himla mjuka och mysiga och ulliga och gulliga och åh, jag ville nästan ta med mig ett lamm hem!
Orkar inte skriva mera just nu, men jag tänkte lägga in en mysig bild på mig och ett ulligt lamm!

image65


Over and out.
Lovisa

Kaffe!

Idag vaknade jag och blev livrädd för att jag hade försovit mig eller nåt sånt. Låg ett tag och funderade på ifall jag skulle gå upp och kolla vad klockan var, men om klockan hade varit mycket så hade jag ju hört folk röra sig utanför min dörr, men det var knäpptyst. Satte istället på mobilen och såg att jag hade två minuter kvar att sova innan alarmet skulle ringa. Jag hade alltså oroat mig i onödan.
Gick upp när alarmet ringde, duschade och sen vaknade mamma. Hon gjorde kaffe till oss.
Har precis ätit klart frukosten. Kaffe har jag kvar i halva muggen. Snart bär det av till jobbet. Ska bli skönt att få jobba lite.

Kvällen blir antagligen lugn. Jag brukar vara rätt slut efter en dags arbete.

Over and out.
Lovisa

Härligt gung, sprudlande glädje!

Kom precis hem från kors. En ''gospelorkester'' som spelade och sjöng, så härlig musik! Klappade händerna röda och åt lättsaltade chips till alldeles nyss. Även denna fredagen fick jag en hemsk klåda, men det var inte därför jag åkte hem. ''Det är ju en dag imorgon också'' och imorgon så ska jag jobba, så jag behöver min skönhetssömn! :)

Dagens ''att klaga på'': Alla vuxna som tror att de alltid vet bäst och som verkar tro att alla vi unga människor är oansvariga, slarviga och .. Jag förstår bara inte vad dom tänker med? Vill vi tex. byta en vara, då kan det bli en lång diskussion för att man inte är ''vuxen'', men de säger ju aldrig ''du får inte byta för du är inte vuxen'', men man skulle nästa kunna tro att det är det dom säger. Sen verkar vissa vuxna människor tro att vi inte vet om vilka regler och lagar det finns inom vårt samhälle, men det vet vi, sen är det ju olika från person till person om man följer dessa lagar och regler eller inte. Som tex. att ha lyse på cykeln när man cyklar mörka kvällar. Självklart, tycker jag. Man ska ju synas för att inga onödiga olyckor ska inträffa, men om man nu råkar bryta den regeln att cykla utan lyse i fram, måste ni ryta åt oss så? Ni vuxna, hur perfekta var ni när ni var små? Gjorde ni allting perfekt och precis, följde ni alla lagar och regler som samhället hade, som era föräldrar hade? Skulle inte tro det. Och idag var det ju ingen fara heller!
När jag nu cyklade hem från kors så cyklade jag på en cykelbana som var upplyst. En tant var ute och gick med sin hund, men innan vi mötte varandra så hann vi se varandra på avstånd och precis då var jag under en av de många lampor som lyste upp vägen, så jag tänkte ''skönt, hon såg mig, nu när jag inte har nån lampa i fram''. Jag pratade med mamma samtidigt, så hon lär ju ha hört mig också, men ändå när jag åker förbi henne så skriker hon efter mig ''TÄND LAMPAN''! Så onödigt kan jag inte säga att det var, för hon hade ju sett mig bättre, men hon kan inte ha missat mig när det var såpass upplyst och tror hon verkligen att jag får nån lust att tända lyset när hon skriker åt mig? För tillfället har jag ingen cykellampa, så det måste jag skaffa snarast. Men var det verkligen så farligt?

Men vem orkar egentligen bry sig om så små ting? Ja, antagligen jag som skriver ett långt inlägg om det, men jag ville bara få alla att läsa min åsikt. Alla har nog nån gång kännt att de blivit orättvist behandlade pga deras ålder. Men jag ska inte göra större sak av det än vad det faktiskt är.

Nu ska jag sova så ni får vila era skallar från mitt tjat.

Over and out.
Lovisa

Äntligen fredag!

Börjar med att be om ursäkt om jag förvirrad folk igår med mitt inlägg om mannen som hängde sig i häktet. Jag skyller lite på media som undanhöll information, för när jag läste om detta igår på passagen så stod det inte NÄR det hade inträffat, men jag antog att eftersom det stod så var det nytt. Icke sa nicke. När jag läste tsl imorses så stod det om samma man, att de hade fått kritik osv för att de inte hjälpt honom, och då stod det att mannen hängde sig den första februari och dog två dagar senare! Varför måste media hålla vitkig information gömd? Nu vet jag och nu vet ni iallafall.

Dagen har varit bra. Kort. Engelska, natur och matte, sen fick jag massage av Adde för jag är så himla stel i rygg och axlar.
Har precis städat klart här hemma och njuter av en kiwi :)
Vid fyra ska jag öva med Lotta och sen är det Ray of Light.

Over and out.
Lovisa

Vart är vi påväg?

image64

Snälla Sverige? Vart är vi påväg? Och resten av världen? Vi människor bara förstör, och inte bara varandra och oss själva. Alla som stjäl, som bryter mot lagar, alla som tar andras liv i onödan, alla olyckor. Vi förstör oss själva och varandra och vi förstör vårt enda hem, vår planet. Vi förorenar och vi vet att det är fel, att vi måste dra ner på att köra bil, vi måste sluta använda fossila bränslen, vi ska sluta skräpa ner etc. Men hur många gör egentligen så mycket? Många vill inte ens inse vart världen är påväg.
När jag och mamma var på resa i början av året på Madeira så åkte vi på en heldagsutflykt. Mitt på dagen under utflykten stannade vi på norra sidan av ön för att äta mat, och då hamnade vi vid ett bord med tre-fyra andra som var med på utflykten, så vi satt ju och pratade under maten. En kvinna som satt med oss där, hon trodde bara att alla hade hittat på det här med växthuseffekt och miljökatastrofer och att det blir hål i ozonet när vi kör bil och att det är farligt med dittan och dattan. Hon sa att alla forskare har gjort fel, forskat fel. Hon trodde verkligen att allting bara var ett påhitt och hon pratade om sina smarta barn och barnbarn som jobbade som just forskare som försökte hitta ''botemedel'' mot växthuseffekten. Då frågade jag mig, varför letar ens dina barn och barnbarn efter ett ''botemedel'' om allting nu bara är påhitt? Egentligen så visste hon väl innerst inne att allt detta prat om växthuseffekten inte är påhittat och att det fossila bränslet gör skada och kommer ta slut om en tid, men hon vägrade bara att inse det. Så kan man ju också göra.
Nu har ju inte fossila bränslen och hål i ozonlagret nåt med den hängda mannen att göra, men jag bara undrar? Vart är vi påväg? Vart är allting påväg?
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Men gör nåt då? Bor man såpass nära skolan att man faktiskt kan cykla eller gå istället för att åka buss/bil, bor man nära sitt arbete så man kan gå istället för att ta bilen, ja, det är ju iallafall något och i längden blir det ju nåt stort. Tänk om alla faktiskt brydde sig om vårt hem? För alla vi människor har ett hem, och det är jorden. Och det är inte bara vi som bor på jorden, utan levande växter och djur också, men de kan ju inte göra någonting? De har inte ens varit med oss och börjat förstöra, så de har ju ingen del i detta? Men vi förstör för dom också, vi förstör för alla som vill förbättra, som vill leva.
Tänk till, gör något. Minsta lilla sak är bättre än ingenting alls!

Men nu kom jag bort mig lite från det jag från början tänkte skriva om, mannen som försökte hänga sig. Jag vet inte än om han faktiskt dog eller om han lever, men som det lät på p3s nyheter ganska nyss så lät det mer som att de var rädda för att han skulle få hjärnskador för att hans hjärna var utan syre såpass länge, och då antar jag att han lever. Men aså, varför måste vi människor ingnorera? Inte bara andra människor som mår dåligt, som försöker ta sina liv, vi ingnorerar ju också vår planet som håller på att falla sönder. Jag blir bara så arg, det finns inte så mycket jag kan göra och det finns ingenting som kan lösa allting på ett kick, vilket jag önskade. Men att så många människor bara säger ''orka bry sig eller''. Ja, orka bry er! Jag blir galen. Vi förstör faktiskt mer än vad vi tror. Hur ska de efter oss få leva? Ska de få ta all skit och ansvar för det som vi förstör nu?

Over and out.
Lovisa

''En stjärna i guldkanten?''

Slutade tjugo över tre, så jag kom nyss hem. Ska iväg om en stund på personalmöte.
Dagen har varit väldigt bra. Maten var god, dansen var ansträngande på vissa plan, men även kul. Vi stod i massa olika positioner i plankan och gjorde tusen pas de bourrè. Men det var som sagt KUL.

Inga läxor idag heller. På måndag ska vi ha kollat på lavar runt omkring där vi bor, men det hinner jag inte så mycket idag. Har ju hela helgen på mig ändå.

Over and out.
Lovisa

Ni kan inte direkt ställa ut en solstol eller bygga ett hus.

Kom precis ur duschen. Dansen var kul idag, bara en dålig sak. Jag sträckte mig! Inte alls bra, eller skönt! Ja, kära vänstra ljumske, tänker du fortsätta krångla nu i några år eller? Fick lite tips från Linda om vad jag ska tänka på. Hoppas det läker fort! Annars var allt bra och gick bra idag.

Snart sängen. Ska bara lyssna igenom ett kassettband jag hittade förut med låtar vi hade när vi dansade för Fay som små. Från Royal Academy om jag inte minns fel.

Over and out.
Lovisa

Schemafri dag!

Yes, det var behövligt. Iallafall väldigt skönt. Dock var en del borta, och alla ville gå och lyssna/kolla på olika saker. Treorna har nämligen haft redovisning av sina projektarbeten idag, så alla 1or och 2or fick bara gå runt och lyssna och så. En del saker var väldigt intressant.
Först var jag på Mardröm med några ur klassen. Hur många var vi förresten i skolan idag? Sju stycken? Isåfall var halva klassen borta. Dåligt. Men iallafall, Mardröm var ganska bra. Efter det gick jag tillbaka till E-korr. Jessica var där, men ingen annan ur hennes klass, så vi gick på några redovisningar ihop. HIV/Aids var 10.40 och det var väldigt intressant, men också lärorikt. Visst visste man ju en del innan om HIV och Aids, men inte exakt hur allting låg till, men nu vet jag lite mer.
Efter HIV/Aids åt vi mat, sen gick vi på nåt om Anabola Steroider och andra dopingpreparat och det var också intressant. Det har man inte tänkt på förut, att det faktiskt finns folk i lilla Mariestad som håller på med sånt!
Det sista vi gick på vad klockan ett, det som Eva ville att vi skulle gå på. Malin och Emmas redovisning av deras projektarbete. Deras arbete var en dansföreställning och allt vad det innebär. Deras föreställning har premiär nästa vecka, så då ska vår klass dit, och säkert andra klasser också, och kolla. Det ska verkligen bli kul! :)

Det var en härlig dag, många intryck och man har lärt sig lite mer om dittan och dattan.
Jag åkte från skolan via gamla Prix för att panta lite. Fick 2:-, och det är ju bättre än ingenting. Min pantspargris växer sakta men säkert. Just nu så har jag 39:- där i. Inte illa måste jag säga.
Nu ska jag ta mig nåt i magen, jag är så seg. Har inga läxor så vitt jag vet, så det blir väl att slappa framför tv:n tills dansen börjar. Den är efterlängtad kan jag lova! :)

Over and out.
Lovisa

Nydansad!

Kom hem från dansen för en timme sen ungefär. Det gick bra idag! Var ju lite seg innan och kände inte riktigt för det, men när man väl står där vid stången, då är det livet!
Har hunnit duscha, äta, prata med Matilda en stund och hänga en tvätt. Nu väntar jag väl mest på att tiden ska gå så jag kan sova och få onsdag.
Det blir ingen dans på morgonen, så som Bibbi sa. Eva vet ju bättre. Vi börjar vid 9, då alla projektarbeten drar igång.

Jag kom på ett ganska bra motto idag, vet inte om jag ska gå efter det, men nån kanske faller för det.
''Mer är mer att älska.''
Jo, men jag tycker det låter bra. Alla kanske inte tolkar det så som jag ser på det, men det är ju bra att man ha ett motto som är rätt brett och som kan stå för så mycket, men ändå säga samma sak.

Over and out.
Lovisa

Äntligen, men inte bättre?

Rätt skön dag. Började med matte. Sjukhuset ringde och jag pratade ett tag med nån i växeln, sen fick jag en tid om en vecka. Bra, då var det löst.
Efter matten var det dans, vi värmde ju knappt upp, men det var en rätt bra lektion, dock bara diagonalen. Sen var det engelska, lunch och sist musik. Jag vet att även sopraner kan sjunga mörkt, men när man inte ens sjunger upp, då är det inte så lätt. Och jag sa till Gunilla att jag inte ville sjunga i mick, men hon försökte ändå hela tiden få mig att göra det, så hon körde upp micken i ansiktet på mig hela tiden. Okej? Så gör man väl inte? Hon är en bra lärare, förutom med micken.
Fick även tillbaka musikprovet idag som gjordes för 1000 år sen. Jag fick ett bra VG, så jag får väl vara nöjd, men jag hade hoppats på bättre.
Åkte via gamla Prix och pantade på vägen hem. Hittade även ett kvitto på 2 kr som jag såklart tog, så det tackar jag för.

Nu ska jag ta bort nagellacket och kolla mina deklarationspapper som kom idag. Hur gör man egentligen? Första gången detta. Frågar mamma när hon kommer hem.

Dans ikväll! Är inte jättepigg på det, men jag åker ju ändå.

Over and out.
Lovisa

Dagens.

Dagens klädsel: Leggings, vit tunika/klänning, kofta.
Dagens dusch: Ingen än. Duschade igårkväll, så blir ikväll igen.
Dagens frisyr: En boll på huvudet.
Dagens händelse:
Jesper fick åka till KSS.
Dagens planer: Ringa sjukhuset, ringa Åsa. Gjort båda, men Åsa svarade inte. Sjukhuset hör av sig imorgon.
Dagens vill ha: Lön och studiebidrag, så jag kan köpa mitt Ellospaket i tid. Det kommer om kanske 5 arbetsdagar.
Dagens saknad: Ledighet! Känns som jag har väldigt mycket nu. Almanackan är proppfull!
Dagens tråkigaste: Röstövningar.
Dagens roligaste: Sandra och Elin förstår iallafall om jag säger ''no hands''.
Dagens onödigaste:
Att solen inte kom fram som jag hoppats på.
Dagens dummaste:
Att ingen har lust att springa med mig på idrottstimman nästa måndag.
Dagens finaste:
:)
Dagens köp: Det skulle vara godispåsen då, men den fick jag av mamma.
Dagens fynd:
Tre pantburkar utanför Netto.
Dagens godis:
En del choklad och hårda, sura karameller.
Dagens humör:
Ganska bra, förutom tanden.
Dagens sjuka:
Min visdomstand som har värkt i 5 dagar och som inte ger sig!
Dagens komplimang:
Från Ingrid, att jag redovisade bra.
Dagens kärlek:
Matilda som är så bäst bara.
Dagens bästa:
Mamma som visste precis vad jag behövde. Hon gissade rätt mat till kvällsmat och sen erbjöd hon sig att köpa godis, vilket hon tajmade oerhört bra!
Dagens lycka:
Toves lycka, att hon kommit in!
Dagens tack: Tack till Julie och Jessica som samlade ihop 2,50:- till mig.

Over and out.
Lovisa

Ett säkert samhälle.

Jo, men visst. Jag orkar inte just nu. Fick post från lumpen idag. Har funderat lite på det, men det går i vågor. Ena stunden vill jag, andra inte. Just nu känner jag iallafall inte för det.

Dagen har varit helt okej. Men stackars Jesper, det hände nåt på gympan, och jag tror inte nån, inte ens han, fattade riktigt vad som hände. Han blev iallafall dålig och på naturen så var han och Stefan påväg i ambulans till KSS. Hoppas det inte är nåt allt för allvarligt!
Jag hade redovisning på svenska idag och det gick super :) Fick bra kritik av Ingrid efteråt, så det känns bra.
Teatern idag var rätt seg. Avslappningsövningar när man redan är trött är ingen bra grej, men när vi skulle behandla stolen på olika sätt, då var vi allt bra vakna! Det var kul!

Nu är jag hemma. Jag har nyss diskat. Borde göra lite engelska känner jag.
Mamma är hemma och det blir mat vid sex. Klyftpotatis och fiskpinnar, tror jag.

Over and out.
Lovisa

Snart en ny vecka!

Mormor och morfar åkte för några timmar sen. Hänt lite sen dess. Jag har övat på min redovisning som jag har imorgon. Jag övade framför spegeln själv och sen blev Tove försökskanin. Jo, hon tyckte nog det var bra! :)
Jag har hjälpt Tove lite med hennes blogg, vi åt nyss kvällsmat och jag har lagt fram idrottskläder tills imorgon, så jag inte glömmer det.
Men, Elin? Vart tog hon vägen? Hon skulle ju komma förbi? Hoppas hon kommer snart, annars får jag ringa Lovisa och fråga henne.

Jag är trött på idag, jag vill ha en ny dag, en ny vecka! Fort!

Over and out.
Lovisa

Idag skramlar jag.

Tog på det nya blå linnet från H&M idag och kände mig lite vårig. Hoppas det blir en varm nästa vecka. Skönt att regnet idag var ett kort regn, och att vi inte har monsunregn i Sverige.
Mormor och morfar kommer runt halv tre. Innan dess ska jag med mamma och handla och passa på att panta lite.
Elin kommer förbi ikväll med nån gospel som ska med på tisdag. Bra.
Jag kanske borde göra lite engelska idag?

Over and out.
Lovisa

Jag missade en pepsi idag.

Teatern var superkul. Först pratade Roger, Eva och Arne. Lovisa var sjuk, synd. Sen improviserade vi ettor lite. Det var Therese, Maria, Julie, Jesper, Stefan, Jennifer och jag som var där från klassen. Glömde jag bort nån nu? Sen gjorde tvåorna lite uppträdanden och till sist visade treorna en bit ur sin slutproduktion. Det var häftigt. Dom är så bra!
Efter teatern åkte jag hem, mamma fixade lunch. Sen satt jag länge vid datorn. Dagen bara flög iväg.
Vid fem kom pappa och Tove, så vi åt lite tårta. Efter det åkte pappa hem och jag hängde med, fast jag cyklade dit. Vi gick ut och gick. Krister fick även sitt paket av mig, en bok, och han verkade nöjd.
Pappa fixade räkor och rostat bröd till åtta, sen åkte jag en sväng förbi Mattias innan jag åkte hem. Eller, en sväng kan man inte säga. Var där i en timme och vi bara pratade, kul. Det var ju över två år sen vi sågs på riktigt sist. Hade ju en del att ta igen om man säger så.

Nu är jag hemma och jag ska snart sova.
Tove har fått mobilen nu. Haha! Hon glömde den i bilen och sen fick jag med mig den från pappa, men jag åkte ju via Mattias så vid kvart i tio fick jag sms från Tove via mammas mobil att hon ville att jag skulle komma hem bums med mobilen. Så, jag åkte hem. Hade ändå planerat att vara hemma vid tio.
Sängen lockar mycket nu. Jag är helt slut.

Over and out.
Lovisa

Grattis Tove!

Idag gick hela familjen upp kvart i sex för att gratta Tove. Väldigt tidigt, väldigt sega allihopa, men med lite kaffe så vaknade man till slut.
Pappa och Tove åkte vid kvart i sju, jag tog ett bad och åt de sista godisarna från igår.
Nu är jag i ordning. Mamma och Jorunn är ute med Disa på långpromenix och jag ska snart ner till teatern. Estetdag idag, alla nior som söker ska göra intagning, intervjuas osv. Vi ettor ska visa lite improvisation.
Vad som händer sen? Jag vet inte riktigt, ingenting bestämt, förutom att jag och Jorunn ska möta Krister på station på eftermiddagen och så ska vi gå hem till pappa, gratta honom och sen är dagen fri!

Over and out.
Lovisa

Fullproppad!

Här sitter jag och tänker ut bra engelska uttryck. Varför? Ingen aning!
Har ätit tacos, glass och maränger och lekt och dansat hela kvällen! Jorunn ville först att jag skulle vara med och stanna musiken när de körde hela havet stormar, sen blev det bara så att de ville ha med mig och jag skulle vara med på alla lekar. Så, hela havet stormar körde vi, dansa och frys, äggkoppen och godismemory (men då var jag inte med). Det var lite kul :)
Nu är jag trött och fullproppad och vill bara sova. Imorgon går hela familjen upp några timmar tidigare för att gratta Tove som sen ska till Linköping för intagningsprov! Hoppas din dag kan bli bra ändå! :)

Over and out.
Lovisa

Trött.

Jag vill ut och sätta mig på balkongen i solen och läsa en bra bok, men det finns ingen sol så det var ingen höjdaridé.
Jag har precis städat klart. Ska nog ta en bok iallafall, fast jag sitter nog inne.

Over and out.
Lovisa

Fredag!

Idag slutade vi 11.05, som alla andra fredagar. Jag gick hem, gick ut och gick med Disa i 1,5 timme och åkte till stan när jag lämnat Disa hemma. Köpte en postpåse och frimärken, för jag ska skicka tillbaka två linnen till H&M som inte satt bra. Sen gick jag till banken och tog ut mina 13 kronor som var kvar på kontot. Köpte även lite godis, var så sugen.

Nu är jag hemma. Äter godis. Ska snart städa lite. Dammsuga, det gör jag när Jorunn tar ut Disa, hon fäller så.
Måste iväg och posta paketet och panta två burkar jag hittade förut. Alla bäckar små.

Vad händer ikväll? Jorunn ska ha fest för hon fyllde 13 igår, men är det verkligen nåt för mig? Får se.

Åh, jag kom på en sak! Jag fick VG på idrottsprovet! Fick veta det idag, det var skönt.

Over and out.
Lovisa

Tidsfördriv.

Vad heter du? Anna Lovisa Lindström.
Har du något smeknamn? Bara hemma, då heter jag Lisa.
Vilket år föddes du? 1991.
Vad är ditt stjärntecken? Fiskarna.
Vilken är din bästa egenskap? Att jag städar självmant?
Har du nåt husdjur? Nej, men vi ska få hund till sommaren.
Har du haft nåt husdjur? Ja, jag har haft två hamstrar och ett marsvin.
Vilka ingår i din familj? Mamma, Pappa, Tove, Jorunn, Krister och jag.
Om du var ett djur, vilket tror du att du skulle vara? Katt.
Vad har du för frisyr? Just nu har jag ingen frisyr alls, är nyduschad och har låtit håret självtorka utan att borsta ut det.
Vad har du för ögonfärg? Ljusblå.
Hur lång är du? 165,5.
Vad har du för skostorlek? Oftast 36, ibland 37.
Vilken är din favoritmat? Hm, mammas räkor i stark sås!
Vilken är din favoritglass? 88:an.
Vilken är din favoritdryck? Te och kaffe är ju gott, men jag svarar vatten.
Gillar du godis? Ja!
Har du nån favoritfilm? Den lilla prinsessan.
Vilken är din favoritdag? Fredagar, dom är så korta.
Har du nån favoritbok? I taket lyser stjärnorna.
Liknar du en kändis? Inte vad jag vet, men när jag var liten, 7-8 år, så sa en av mina fritidsfröknar att jag liknande nån skådis i ''Skilda världar'', men jag vet inte.
Vilken skiva köpte du senast? Melodifestivalen 2008.
Vilken bio såg du senast? Arn tror jag det var.
Vem ringde dig senast? Mormor.
Vem ringde du senast? Emil.
Skriver du dagbok? Nej, men jag skrev dagbok när jag var mindre.
Vilken är din favoritfärg? Blå.
Vad drömde du om att bli när du var liten? Förutom sjöjungfru så ville jag bli lärare och kurator ett bra tag. Nu, när jag borde veta så har jag ingen aning!
Vad brinner du för? Att få dansa, stå på scen, röra på mig!
Har du nån fobi? Getingar!
Tycker du det är okej med vita lögner? Egentligen ska man ju inte ljuga alls, men i yttersta nödfall är det väl okej.
Brukar du ljuga? Det händer väl, men inte om stora saker.
När stiger du upp på helgerna? Om jag jobbar så går jag upp runt halv 9, annars sover jag tills jag vaknar, och det brukar bli ungefär samma tid.
Vad har du på dig just nu? Grå mysbyxor och en t-shirt med hjärtan på.
Vad ska du göra ikväll? Det är inte så mycket kvar av kvällen för mig, men jag ska borsta tänderna och sova.
Hur många väskor äger du? Oj, iallafall tio stycken.
Hur många par skor äger du? Med dansskorna är det ungefär 20 par.
Hur mångar timmar brukar du sova? Ungefär 9 timmar.
Är du allergisk mot nåt? Katter, kanske hund.
Ska du duscha idag? Nej, jag tog ett bad för några timmar sen.
Har du utländska föräldrar? Nej.
Gillar du att laga mat? Nja, ibland.
Har du ont nånstans just nu? Jag har fruktansvärt ont i en visdomstand!
Använder du hårspray? Ibland.
Vad använder du för smink en vanlig dag? Lite puder och mascara.
Kan du hjula? Ja. Helst på gräs.
Vilken är din favoritbollsport? Volleyboll!
Gillar du att fotografera? Ja!
Gillar du musikaler? Ja!
Har du nån favoritmusikal? Sound of Music.
Gillar du ketchup? Nej, usch och fy!
Är du bra på bild? Jo, ganska bra.
Har du bra taktkänsla? Ja.
Har du haft IG i nåt ämne? Nej.
Är du blyg? Ibland.
Vad ska du göra när du är klar med testet? Jag ska borsta tänderna och sova.

Over and out.
Lovisa

Äh, lägg av!

Dagen har varit helt okej. Teatern var kul, massage är skönt!
Gick med Jesper hem. Jag pantade och fick 3 kronor. Har en flaska hemma och Jennifer har en tvåkronorspant i sitt skåp som jag får när hon druckit ur den.
Åt nyss pannkakor, Disa är här, men ute och går just nu och jag har ingenting alls att göra. Funderar på att bada. Känner av Disa lite. Borde beställa tid och kolla upp varför min hud reagerar som den gör och ifall jag är allergisk mot tex. hundar. Funderar på det.

Jag behöver Matilda nu!

Over and out.
Lovisa

En lång, lång tid.

Sitter här och lyssnar på Håkan på p3. Hans nya låt är bra.
Jag var i skolan till lunchen, sen fick jag så förbaskat ont i min tand och ont i huvudet, så jag gick hem. Ringde och sjukanmälde mig hemifrån, åt två mackor och gick ut en sväng för att rensa tankarna. Huvudvärken släppte efter hand och jag glömde bort den onda tanden för ett tag. Det var skönt. Har även varit nere på stan och fixat ett nytt örhänge, så nu har jag en vit ''diamant'' i örat.
Gjorde nyss lite engelska och så skrev jag rent min svenskagrej. Ska snart läsa lite natur, ekologi.
Ikväll är det träning igen! :)

Over and out.
Lovisa

Hata visdomständer!

Jag sitter här och har precis loggat ut från msn. Ska strax stänga ner här också. Jag är rätt trött och jag har fruktansvärt ont i min högra nedre visdomstand. Fy så det gör ont! Varför måste det ta så lång tid för en liten tand att ta sig upp? Aaaaah!

Jag har ingen ork varken på dagarna, när jag badar eller på kvällarna att läsa. Började ju nyss på en ny bok, skymningsbarn, men jag får aldrig ro eller tid att läsa. Jag ska försöka i helgen. Det segaste är ju att komma in i boken, sen är det inga problem!

Jag behöver en nattmacka innan jag somnar.

Over and out.
Lovisa

Oj.

Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har ju gjort om lite? Det har stått så, men jag ser då ingen skillnad. Trodde dom skulle göra om designen eller nåt. Sen har det varit problem, iallafall för mig, att logga in. Jag försökte både igår och i söndags utan resultat, men nu är jag här och ska skriva om tre dagar! Jag tänker dock fatta mig kort, för jag har en tvätt och en disk som väntar och en engelskaläxa.

I söndags så sjöng Ray of Light och gick mannekänger i second hands kläder. Det var kul, förutom doktorn som var där och skulle prata om nåt. Jag förstod att det handlade om Afrika, men han fångade inte publiken och det blev bara dåligt.
Igår var det skola. Efter skolan var jag grymt godissugen. Jag såg på Lilo och Stitch och Tove köpte godis till mig. Hon levererade det runt halv tio, men ändå.
Jag fick förresten tillbaka mitt naturprov igår och jag fick VG! Heja mig! Och så gjorde jag idrottsprovet, men det lär nog ta ett tag innan jag får det.

Men nu är det tisdag.
Skolan var helt okej. Jag började med ett skämt på matten, ''april, april''. Jessica gick på det också. Det är kul när man lyckas! Det blev verklighet sen, mitt skämt. Jag sa nämligen till Jessica att dansen var inställd för Eva var sjuk, och sen visade det sig att Eva verkligen var sjuk, men jag, Elin, Sandra och Therese gick till dansen ändå. Vi värmde upp, gjorde isolations och sen körde jag igenom jazzen.
Efter skolan åkte jag och pantade. Min klass fixade 1,50:- till mig och jag hittade två burkar. Väl på gamla Prix så hittade jag ett pantkvitto som det var fyra kronor på, så det tog jag ju såklart. Fick 6,50:- allt som allt. Och förra veckan tjänade jag kanske 8:-? Och nu är det bara tisdag. Det går ju bra det här. Och en sak till om pant, Jennifer i min klass har en flaska med två kronors pant på, och den har hon lovat mig! :)
Efter jag pantat åkte jag hem, tog ett glas juice och åkte sen ner till stan. Köpte tre par trosor, sex par strumpor, ett frimärke och ett nytt örhänge till min traguspiercing.
Jag träffade Jorunn på Lindex och hon följde med mig till Team Sportia. Jag hittade ett par mysbyxor i min storlek, men dom får vänta för jag väntar ett paket från H&M så jag behöver vart enda öre nu!

Nu ska jag diska, hänga en tvätt och sen ska jag göra så mycket engelska jag kan! Har Bkurs på min bok. Spännande.
Träning ikväll också. Det var länge sen nu!

Over and out.
Lovisa






bloglovin