Tre vill ha just nu

Jag är en väldigt pedant tjej, jag vill ha ordning och reda överallt där jag kan komma åt. Ibland blir jag trött på mig själv.

Jag såg ett Dr Phil-program för några veckor sen, där det var med en kille som hade varit med i bachelor i Paris och nu hade han skrivit en bok som heter Don't be that girl. När han var med i tvprogrammet bachelor så fick han dejta som mest 25 tjejer på samma gång och han sa hos Dr Phil att han lärde sig mycket om hur vi tjejer (kvinnor) är och vad han tyckte var störande osv. I boken hade han gjort olika kategorier av tjejer, och när han läste upp alla kategorierna så kände jag mig direkt träffad när han sa agenda girl! Jag ska ju jämt planera, ha saker bestämt långt i förväg och jag själv tycker att det kan bli jobbigt ibland. Jag menar, jag kan ju aldrig slappna av och släppa taget? Ibland går jag till överstyr och det vet jag om, och jag jobbar på det.
De andra kategorierna kommer jag inte ihåg så mycket, det var mest agenda girl som fastnade hos mig.
Men nu till det jag faktiskt vill få fram här. Varje gång det vankas lön och studiebidrag så blir jag alldeles till mig och börjar kolla i garderoben och bland sminket och alla cremér man har här och där om det saknas nåt nånstans, och ifall det gör det så skriver jag upp det på en lista. Sen skriver jag ungefär vad jag tror det kommer gå åt till dittan och dattan och sen så räknar jag ut ungefär hur mycket pengar det kommer gå åt under månaden. Rätt sjukt tycker ni, va? Men man kan ju inte vara perfekt, och det som känns lite bra iallafall är ju att jag har koll på mina saker.
Nu kommer jag till rubriken. Eftersom lönen kom i fredags och studiebidraget kommer på onsdag så har jag även denna månad skrivit en liten lista på vad som saknas, men även saker jag önskar jag hade som jag inte har. Har redan bockat av en del, men inte allt.
Nu på lördag blir det nog en sväng nånstans med min Matilda och då ska det handlas lite.
Tre saker som jag vill ha/behöver:

En fotfil. Jag har under veckan kommit på hur viktigt det faktiskt är att vara fräsh från topp till tå. Inte så att jag varit ovetande innan, men jag har börjat tänka på hur jag själv kan äcklas av andras fötter tex. Jag kommer ihåg en kille som hade så snuskiga fötter så jag vet inte vad! Kunde tyvärr inte med att berätta vad jag tyckte för honom, men han hade då behövt både fotfil, nagelsax och nån som sa till honom hur snuskigt det såg ut! Vidrigt rent ut sagt! Jag hoppas han i dessa dagar har mer koll på fötterna än då.

Hårinpackning. Nu när solen tittar fram så känns det oansvarigt att inte ta hand om håret. Och jag vill ju ha längre hår och ifall mitt hår då ska må bra och växa så måste jag ju ta hand om det. Jag vet inte riktigt än vad för inpackning det blir, men det återstår att se. Mitt hår känns rätt livlöst från och till, men det kanske beror på att jag har ungefär allt i samma längd just nu och inte så värst med volym, men jag ska inte klaga, för när solen är framme så blir det ju ändå bara en knut så man får sol i nacken. Men jag tror ni förstår hur jag menar.

Ballerinaskor. Skor kan man aldrig få för mycket av! Jag har tre par ballerinaskor just nu och två av dom är vädligt slitna. Jag brukar nästan aldrig slita ut skor, inte så att det går hål och sulor lossnar osv, men nu har jag faktiskt lyckats, om det nu är nån bragd. Mina vita ballerina som jag faktiskt fick av mamma när jag gick i åttan har hållit sig vita och fina i hela två år och duger fortfarande, men nu har de blivit väldigt slitna inne vid hälen och i fram på ena skon så har sulan släppt. Det blir att leta på lördag, och om inte några faller mig i smaken så kan jag ju vänta till efter midsommar, för då brukar det ju bli lite rea också och det är aldrig fel!

Oj, så jag skriver. Jag vet i och för sig inte om så många läser min blogg, men jag jobbar på det. Jag vet inte om jag vill att hela Sverige ska läsa min blogg varje dag, men det vore ju kul om man kunde få bli läst. Men det jag vill mest med min blogg är nog ändå att bara ha nånstans att skriva av sig sina tankar, idéer och bara roliga saker man gör och kommer att tänka på! Och tips, det är aldrig fel. Jag har snappat upp en hel del tips om längre ögonfransar, bättre mående naglar och mode på olika bloggar, så tips vill vi alla ha!

Nu funderar jag på en dusch, sen ska jag läsa lite i I Can Jump Puddles igen. Den är fortfarande seg och jag funderar på om jag inte borde byta bok, men samtidigt överväger jag att ändå fortsätta läsa den, för den utspelar ju sig i Australien, som jag också valt att jobba med, så det kanske är bra att läsa den? Jag hoppas jag orkar läsa mycket nu i veckan så jag blir av med den!
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin