Bloggar i Kungälv

Hej!

Jag och Tove har precis målat naglarna, svart blev det. Jag kände mig naken, för jag brukar ha nagellack, men när jag jobbar får jag inte ha det, om det inte är laserbehandlat.. Men jag går aldrig och fixar naglarna hos någon, jag målar hellre själv. I alla fall, nu känner jag mig inte så naken längre! :)

Sitter just nu hos Krister, pappa har precis bäddat i ordning och nu ska jag krypa ner.

När vi kom med tåget mötte pappa oss på stationen. Det var så kul, Jorunn började vinka, för hon såg pappa.. Och jag och Tove tittade på varandra och sa ''det är för att hon är lång'', för vi såg verkligen inte honom! Inte då i alla fall..
När vi kom hem gjorde pappa hemlagad pizza med ostbågar på! Det åt vi när vi var små, jag var väl nio senaste gången vi åt det. Okej, det luktade inte speciellt gott när de var i ugnen, men det smakade gott! :) Fast det var nog godare när man var mindre..

Vi har kollat på John Tucker must die ikväll, fast hela har vi inte sett. Vi har inte hunnit, för alla var tvungna att duscha ikväll, för alla hinner inte imorgon bitti.. Vi vill vara så tidiga på Liseberg som möjligt, så vi är där när det öppnar!

Nu ska jag byta om och krypa ner, jag är rätt trött.. Det tar på krafterna innan man får ledigt! Nu har jag i alla fall tid att vila upp mig igen innan skolan börjar, thank god!

Ni lär inte få någon uppdatering från mig imorgon, för jag tror inte jag hinner det.. Innan vi drar hinner jag i alla fall inte och när vi kommer hem, ja, när det nu blir, det vet jag ju inte nu.. Och vi brukar gå från att det öppnar till att det stänger, alltså kommer vi bli sena.. Och då kommer jag inte orka sitta och blogga, utan det blir nog film eller något i så fall. Så ni får hålla tummarna för att alla attraktioner håller imorgon, så hörs vi på söndag!
Godnatt!

Postat av: solli

svar: ja, det är riktigt gott me tonfisk i sallad :o)



du får lägga upp en bild så vi får se dina nymålade naglar!

2008-08-09 @ 00:13:49
URL: http://sollis.blogg.se/
Postat av: Emilia

va roligt med liseberg, Har inte varit där på några år, lite tråkigt. Men hoppas du får det roligt håller tummarna för dig :)

2008-08-09 @ 13:13:34
URL: http://lifeisajoke.blogg.se/
Postat av: Kim

Vad händer ikväll då? :)

kram.

2008-08-09 @ 16:19:23
URL: http://kemmie.blogg.se/
Postat av: Fanny

Sv: Tack!

Hihi, va kul med ostbågar på pizzan ;)

2008-08-09 @ 20:17:15
URL: http://kallaspinglan.blogg.se/
Postat av: Lexie

21 dagar :)



John tucker must die är bra :D

2008-08-09 @ 21:15:31
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: mathilda

me like you to :D

ja visst hittasde jag mycket billigt ;)

hihi puss <3

2008-08-11 @ 10:32:24
URL: http://gronkvist.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin