Lovisas fredag

Hej!

Idag gick jag upp så där tidigt igen, även fast jag kan sova länge.. Jag började 10.10 idag, men gick upp 6.25, väckte Jorunn och gick sen ut med Disa, först en kort runda, in och åt en nektarin och drack lite vatten, sen gick jag ut igen på en långpromenad som tog ungefär en timme. När jag kom in tränade jag lite, åt frukost, gjorde mig i ordning, gjorde engelskaläxan.. Och sen hade klockat närmat sig 10.00 och jag åkte till skolan. Idrotten var slapp och det var väl halvbra.. Trist att vi inte sprang spåret, som det var tänkt. Ännu mer trist är det att halva klassen aldrig är med, känns så i alla fall.. Och halva klassen som är med hade inte med sig skor, men badminton duger ibland. :)
Efter idrotten hade vi i alla fall lunch, sen var det samhäll i teaterstudion och det gick riktigt bra för mig med aritkeln! :) Jag fick en del bra kritik, så det var en bra lektion. Till nästa fredag ska jag och Stefan hålla koll på nyheterna, för vi ska då berätta för klassen om vad som hänt i världen under veckan, från och med idag.. :) Tur för mig att jag lyssnar på P3s nyheter varje dag.. Det gäller bara att vara beredd med papper och penna när nyheterna sätter igång!

Som sista lektion hade vi engelska och äntligen fick vi en läxa som inte bara är över en dag.. Vi har läxa från idag tills på onsdag - då är det lättare att hinna med.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag har inga planer än.. Jag tar kvällen som den kommer. Stan kommer väl bli rätt tom eftersom alla ska till Matfestivalen i Skövde.. Jag har faktiskt aldrig varit där och det lockar heller inte speciellt mycket.. Fester utomhus lockar aldrig, hemmafester ska det vara! :)

Nu ska jag se vad som går på tv:n!


Postat av: PääSy

Ja, fast vi fick sluta ännu tidigare. Ska du göra i helgen då?

2008-08-29 @ 16:13:15
URL: http://paasy.blogg.se/
Postat av: JESSICA

sv:Jag tycker nästan de är skönt att man har vissa dagar då man har mycket på gång , då njuter man verkligen dagarna man kan vila =)

Om du menar helgen så bär de av till stockholm imorgon bitti, så de blir lugn kväll med barnvakt. Sen ska jag shoppa lite denna helg i stockholm :)

2008-08-29 @ 16:32:34
URL: http://jessssiiicaa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hemmafester brukar vara de mest lyckade :)

Vad mysigt att träffa en kompis. Vad jobbar du med? Shoppa stter ju aldrig fel hehe.

Jag ska jobba både imorgon & söndag. Men imorgon kväll ska vi i alla fall ut alla BoIS-tjejerna så det ska bli skoj :)

2008-08-29 @ 17:22:42
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Angelica

låter som du haft en rätt så bra dag? :)

2008-08-29 @ 18:14:42
URL: http://angelicabe.blogg.se/
Postat av: Tessi

7 november ;D

2008-08-29 @ 18:15:26
URL: http://tessiilie.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hejsan!

Min helg ska nog bli ganska lugn tror jag. Det är lite jippo i närheten på söndag så det går amn väl och kollar på. Men det är alltid samma sak, varje år.

Ha en skön kväll!

2008-08-29 @ 18:26:42
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: gött :) i helgen ska jag bli frisk!

2008-08-29 @ 19:28:02
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin