Ändrade planer

Hej!

Nu är jag hemma från jobbet, varit i en och en halv timme. Fick skjuts av Sofia, stort tack för det!
Blev lite fil och all-bran framför nyheterna och sen såg jag på Cops bara för att.. Jag hade inget bättre för mig och båda datorerna var ockuperade, vilket problem jag har va? Finns egentligen massor? man kan göra förutom sitta vid datorn eller tv:n, men jag kan inte komma på något som är kul nog! Haha!
Nu sitter jag här i alla fall.
Dagen blev inte som jag tänkt mig, men det blev rätt bra ändå. Jag skulle ju fikat med Matilda och jag ringde henne gång på gång utan svar, till slut får jag ett sms där det står att hon har migrän, usch usch!, så det blev ingen fika för oss. Gick istället till Team Sportia för att kolla lite. Hittade ett par träningsbyxor som jag la undan, dom ska köpas för Matildas pengar när jag får dom, och så hittade jag ett par skor för 199:-! Riktigt bra! Nya inomhus-tränings-skor alltså! Inte alla dagar träningsskor ligger under 500lappen, så jag är nöjd!
Efter den lilla shoppingen gick jag och tränade, solade och sen hann jag även lägga undan en snygg topp med zip och ett par leggings innan jobbet, och jobbet gick bra! Jobbade med Sofia, vi är ett bra team tycker jag. Har kul ihop, och det ska man ha på jobbet!

Håller på att lägga in bilder på datorn, så bild på skorna lägger jag in snart.
Blir väl en lugn och tidig kväll, för jag räknar inte med att något mer händer nu + att jag har ett möte vid 10 imorgon.. Så behöver min skönhetssömn.
Postat av: Rebecca (:

tack så mycket för awarden! :D Blev så glad när jag läste :) Man får inte ge en tillbaka till dig va? ;p



ahaha! Du är speciellt du ;) Jag ska ha en vit vinter! Men du är väl glad nu när all snö har smält bort och jag ligger här och gråter blod .. x) haha nej inte riktigt så men ;p



Idag har jag jobbat hela dagen, kl 10-18 (: Vad har du gjort idag då?

2008-12-18 @ 20:42:10
URL: http://rebeccalundgren.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin