Det börjar gå mig på nerverna



Titta vad jag fick av mina söta barn och personalen förut idag när jag var och sa hejdå? Jag var med när de fick stöpa ljusen, en riktigt mysig present! Här ska eldas i jul! (Ljuset alltså.)
Det gick annars bra att säga hejdå och jag stannade kvar på fria leken som blev istället för naturboken. Fick spela grodspelet med två tjejer, jättemysigt!

När jag kom hem blev det en promenad med Disa, lunch och sen ringde jag praktiken jag har sökt till nästa termin. De skulle ju ringt mig måndag eller tisdag och om inte så skulle jag ringa upp, så det gjorde jag.. Och då får jag höra ''ring nästa måndag'', så nu är jag trött på detta, att inte få veta, att det sägs saker som sen ej hålls.. Så imorgon förmiddag ska jag söka ännu en praktikplats, eller två, så jag har fler val, för jag räknar inte med att få praktiken jag först sökte.. Så typiskt!

Nu ska jag ta mig något litet i magen, sen blir det sängen, eller är det som jag säger bara.. Jag kommer säkert hamna vid tv:n eller fastna vid någon annan sida.. Som vanligt med andra ord.

Postat av: lina

ah va fint ljus:)

2008-12-17 @ 23:42:37
URL: http://tjjugge.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin