Off to bed

Fick fatt i Tobbe förut och vi lyckas alltid gå om varandra. När jag kan så kan inte han och tvärtom, så idag blev det heller inget. Men kan man inte så kan man inte, vi får se till att hitta någon dag 2009! Det vore skam om vi inte hittar någon dag som passar båda nästa år! ;) Haha!
Nog om det.
Dagen har varit lugn sen jag kom hem från Skövde. Jag har läst en stund i den sjunde Harry Potter-boken nu ikväll och så har jag suttit här.. Och sett den andra pirates-filmen igen! Jag är sån, jag ser filmer om och om igen tills jag kan dom utantill, om dom är riktigt bra. Pirates och Harry Potter är typiska exempel på såna filmer, för mig alltså.
Just det, Frida har ju ringt idag med! Vet inte om jag nämnde att hon ringde igår? I alla fall så ringde hon och vi pratade nära på en timme igår och idag ringde hon mitt i min film (fast det gjorde såklart ingenting) och ville planera lite inför nyåret, så vi har sett till att vi hamnar på samma tåg på nyår och så har Frida pratat med Fredrik som hämtar oss vid station. Super! Skönt att ha det planerat. Och mamma ska nog hämta mig på nyårsdagen, jag ska fixa så jag kanske kanske kan få skjuts en bit.. :) Ja, det löser sig, men skönt att det mesta med nyår redan är klappat och klart! Jag längtar som en tok!

Nu ska jag lägga mig med boken och läsa några kapitel till, sen måste jag se till att få mig lite sömn. Imorgon väntar jobbet. Jag ser fram emot det. Det var ju ett tag sen jag var och jobbade nu och det blir min sista dag jag gör i år så det känns bra! Jag har verkligen fått jullov i år, det tackar jag för! :) Pengar är mycket men inte allt!

Godnatt! Hörs väl imorgon bitti eller imorgon kväll! Beror på hur länge jag sover och hur snabb jag är på att göra mig i ordning..

Postat av: karro

tack så mycket =D

2008-12-26 @ 22:43:58
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: karro

jag ska bara ta det lugnt och lägga mig tidigt =)

2008-12-26 @ 22:45:22
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Siri

Söt blogg du har (:

2008-12-26 @ 22:46:56
URL: http://nohlstroms.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

sv: haha jo precis :p

men hon har ju inte gjort så många! plus att det är ju inte så att hon är bimbo utan tar bara bilderna.

2008-12-26 @ 23:38:45
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv. så lite så :) tacktack! aha :) men händer idag då? :)

2008-12-27 @ 12:34:12
URL: http://lindblommalin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att mysa och läsa lite, må så gott

2008-12-27 @ 12:40:26
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anton

Lovisa!

Jag tänkte fråga dig en sak. På gratisbio, kommer det upp nya clickannonser varje dag då, eller med jämna mellanrum, eller hur är det som?

2008-12-27 @ 14:15:14
URL: http://antonhornfeldt.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin