Tusen tack

Godmorgon!

Sitter här med ett glas vatten. Har ätit frukost framför något program på femman. Kuben tror jag bestämt att det var. Tjejen i rutan stod och drog i sin tubklänning hela tiden, rätt störande när man la märke till det hela tiden.. Varför inte bara ta på sig en klänning med smala band så slipper man oroa sig att halva Sverige ska få se en naken ifall klänningen trillar av.. Det ser bara dumt ut om man står och drar i kläderna, kliar sig i håret, pillar med dittan och dattan när man ska spela bort pengar.. Men jag kanske bara såg de sakerna för att jag inte var så insatt i spelet.

Idag är det jobb som gäller. Det känns faktiskt skönt att få jobba idag nu, för jag har ett lagom långt pass och jag börjar inte än på ett tag så jag hinner göra mig i ordning i lugn och ro. Och sen när jag har slutat ikväll så kommer Emil hit! :) Får se vad vi hittar på. Vädret är ju inte det bästa idag, jag vill så gärna ut en sväng.. Han ska i alla fall sova här sen.

Jag glömde ju nämna vad han kom hem med till mig igår, som han hade köpt åt mig i Stockholm.. Två par Björn Borg-trosor! Om jag skulle orkat så skulle jag sagt tack hela tiden och inte slutat än.. Men så länge orkar man inte säga tack och han kunde inte stanna så länge för att höra alla mina tack, men jag tror han förstod ändå hur glad jag blev! :)


Riktigt läckra var dom!

Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba lite. Ska nog ta mig an disken sen, och dammsuga lite.. Jag är ju ledig halva dagen trots allt, och mamma jobbar + att hon har varit borta hela helgen medan jag och Tove har varit hemma och latat oss. Men det var vi värda, men jag ska alltså ta tag i hemmet lite idag innan jobbet hade jag tänkt..


Postat av: SARA

Jag ska in till stan med min mormor en stund, sedan ska jag nog sola :) Vad ska du göra idag? :)

2008-07-07 @ 10:27:30
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Niki

Sv: Haha :)

Idag... Så ska jag bara stanna hemma och kolla på film! Det är så kasst väder här där jag bor så det gör sig inte lönt att hitta på någonting annat haha. Själv?

2008-07-07 @ 10:27:34
URL: http://nikuws.blogg.se/
Postat av: jojjo

tack tack <3 fina trosor

2008-07-07 @ 10:36:06
URL: http://jojesossosicoca.blogg.se/
Postat av: Nikki

Snygg design du har! Gillar inte stilmallen annas men bakgrunden var ju asfin :)

2008-07-07 @ 10:37:49
URL: http://wirrmo.blogg.se/
Postat av: anna

Snygga

2008-07-07 @ 11:35:14
URL: http://pinkgiirlz.blogg.se/
Postat av: Nikki

Typ att det blir fult med alla fyrkanter i andra färger runt allt. Men du har fått det snyggt ju. Jag är ganska dålig på att förklara.... xD

2008-07-07 @ 11:38:44
URL: http://wirrmo.blogg.se/
Postat av: Sessan

Björn Borg har dem bästa och sexigaste kalsipperna faktiskt!! Min fästman bär inget annat!!



PUSSSS

2008-07-09 @ 15:45:44
URL: http://mikasha.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin