Alldeles strax, jag ska bara.

Sitter här och överväger ifall jag ska ringa nån som jag antar vet, eller ifall jag ska fortsätta söka på google, eller ifall jag ska skita i bloggen just nu och plugga lite istället. Jag behöver ju plugga, men jag blir så arg när bloggen inte vill som jag vill!
Jag försöker nämligen lägga in en kalender, men det går inte så bra. Och jag vill byta teckensnitt på ''CAFFEINEADDICT'' som står överst på min blogg, och jag vet mycket väl var jag ska skriva det nya teckensnittet. Mitt problem är bara att jag tycker inte det finns några snygga teckensnitt, inte på word pad iallafall, och på google när jag söker så fattar jag noll. Google verkar också fatta noll, för den visar inga sidor som passar mitt sökord. Åh, jag blir galen på alla dessa tekniska prylar och sökmotorer och allting! Allt det nya, det drar bara med sig ännu mer problem än man hade innan.
Jag överväger starkt att sätta mig med myten och stenarna nu istället. Och musklerna? Äh, det löser sig. Det är inte det viktigaste nu. Och då menar jag musklerna.

''Fikat efter en gudstjänst kan ses som en belöning för att man orkade sig igenom det''. Nåt jag kom fram till idag, kanske inte jätteseriöst men ändå. Det var lite smått kul.

Har precis lagt in bilder från igår och idag. Ska alldeles strax sätta mig med läxor och sånt trist. Mamma och Jorunn försvann ut precis. Hm. Jag vill också ut!
Jag kanske, kanske ska va med Carro sen, men det märker vi senare. Hon skulle bort på lunch hos farmor tror jag, och lunch hos en mor-/farförälder innebär inte bara mat, utan efterrätt och kopp på kopp med kaffe. Men när hon kommer hem ringer hon, och ifall vi kan så ska vi ses och kanske blir det baka den här gången med.
Annars tar jag mig en promenad, om solen fortfarande skiner då, när det nu blir, om det blir. Åh, vad jag tjatar.
Dagens höjdpunkt, hittills: Snön som kom i morses har försvunnit! Om det är nåt kvar så ligger det vid vägkanten och det stör mig inte allt för mycket.

Over and out.
Lovisa
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin