Storstädardagen!

Oj, vilket tempo det har varit idag. Filip gick härifrån vid halv ett. Då höll Jorunn och jag på med storstädning. Jorunn diskade och städade på sitt rum. Jag tog toaletterna, handfaten, badkaret, kaklet .. Sen dammsög jag hall, kök, vardagsrum, mitt rum, båda toaletterna och Jorunns rum. Sen gick vi ut med sopor och tog paus med lunch. Tagliatelle, mums! Sen fortsatte jag med att tvätta och det håller jag fortfarande på med. Kör min tredje maskin nu. Den borde vara klar närsomhelst, och då ska jag hänga den. Sen får vi se.
Ringde Hanna för nån timme sen, men hon kunde inte ut och gå som var min plan. Skit.
Lägger in lite bilder just nu. Har ont i huvudet. Kanske druckit för lite, får gå och ta ett blått glas, snart.
Mina gratis sms gick ut idag också! Usch, det gillar vi inte. Får ladda på när jag får lön, dvs på tisdag. Och dit är det långt kvar!
Förresten, imorgon kommer jag vara med i tidningen! Wie! Ska bli kul att se hur det blir :)

Går det nåt bra på tv ikväll? Får kolla upp det, för jag lär inte komma ut idag. Alla är ju upptagna hela tiden. Och Matilda är inte ens i Sverige!

Har gjort lite skolarbete idag och svarat på Karins brev. Var nere och hämtade posten i samband med att jag och Jorunn slängde soporna, och då hade jag ett brev från Karin, ett från Cecilia och ett från Korpen. Sa upp mig där idag, som medlem alltså.
Tyvärr har jag inga pengar alls (jag är back 50 öre till mamma och har 80 öre på banken) förrän på tisdag, då jag får lönen. Men då ska jag posta breven minsann! Kanske ska svara på Cissis nu så jag har det gjort. När jag fortfarande kommer ihåg det :)
Skolarbetet var det ja. Jag har skrivit lite på myten, men att tolka den blir lite svårare. Kanske borde sitta med sånt istället för att sitta här. Och musklerna, naturen och matten, det borde jag också ta tag i. Tror jag gör det, snart. Ska bara bli ''klar'' här först. Haha! :)
Jorunn vill ändå intill datorn, men hon kan vänta lite. Hon har suttit mer än mig idag. Jag har verkligen slitit må jag säga. Men hon har ju såklart också varit duktig! :)
Nu blir det hänga tvätt, sen ska jag ta tag i skolskiten.

Over and out.
Lovisa
Postat av: Amanda

Oj oj oj. Lite snack och mycket verkstad hos er, med andra ord! :) Härligt!

Jag tänkte att jag skulle bjuda över dig på långfika i maj. Intresserad? :)

2008-03-19 @ 18:20:51
URL: http://www.gottisbarn.blogg.se
Postat av: Amanda

Pappa hittade just Paprik, min clown du vet! :D Haha. Minns du att vi snackade om honom på festen i somras? "Falip och paprik" var vad vi själva kom fram till. :)

2008-03-19 @ 20:24:57
URL: http://www.gottisbarn.blogg.se
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin