Nonchalanta femtonåringar

Nu är jag helt slut! Är väl för att jag inte har ätit sen lunchen vid elva, men det har inte blivit tid!
Efter lunchen i skolan gick jag och Sandra en snabb sväng på stan och sen in på teatern, för vi tänkte få bra platser, och det fick vi till slut men jag blev väldigt besviken på hur det var upplagt. Tunas åttor skulle få gå in först för att de var flest. Det kan jag förstå. Men sen att hälften sitter och pratar, skriker, tjoar och är allmänt störiga för de som faktiskt vill se teatern, det var så nonchalant och oomtänksamt som det bara kan bli och jag kände för en sekund att slå dom i huvudet med min väska, men då hade ju även jag sänkt mig till en låg nivå. ''Lägre än Glocalnet'' - jo det kan man lugnt säga!
Annars var det bra, teatern alltså! Treorna var så himla duktiga, jag blev så imponerad! Speciellt på Jonna med 100% kroppskontroll! Jag vill så gärna se om den, för man missade ju några repliker och stämningen var inte den bästa med tanke på allt stök, men om det blir av det återstår att se.

Efter teatern var slut så stannade jag kvar för att hälsa på treorna och berömma dom, sen var jag kvar ute på trappan med Emil och Sandra i säkert 30 minuter och bara pratade. Trevligt! Vid tre var jag tvungen att åka iväg för utvecklingssamtal, och det gick väl bra. Jag blev glad för omdömena och hoppas på lika bra flyt som hittills! Och jag ska banne mig föra fram mina åsikter bättre!
Efter samtalet var slut åkte jag och pantade lite som min klass samlat ihop till mig, haha! Det låter inte riktigt klokt, men jag tjänar ju på det och värnar samtidigt om miljön! Iallafall, för pantpengarna köpte jag naturgodis och sen blev det även en av de nya lokorna! (Loka i singular.) Röd apelsin och citrongräs, hm. Jag uppdaterar här när jag har smakat! :)

Det blev ännu en sväng på stan, för jag hade lagt undan ett linne när jag och Sandra var på stan vid tolv, som jag nästan hade glömt bort, men jag var iallafall nere och provade linnet, som satt super, så jag köpte det! Det blev även ett par gröna leggings. Får se när jag vågar mig på dom!


Dagens köp!

Nu lagar mamma mat. Pommes och fisk! Nästan lite engelskt där - fish 'n chips, fast nyttigare!
Jag ska passa på att kolla över min ekonomi innan maten och sen ska jag prata med Carro om att byta en lördag. (Man kan säga att vi delar på helgjobbet, så varannan vecka blir det oftast, om det inte dyker upp nåt för nån av oss, som det har gjort nu.)

Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin