Hemska smärta

Jaha, då har man ringt sig sjuk till jobbet.. Jag och Josefine har inte fått jobba ihop på evigheter, men jag var tvungen att ringa mig sjuk idag.. När jag skulle ta mellanmål idag var jag så himla sötsugen, och jag som äter Gi, haha, det går inget vidare för mig.. Jag gjorde i ordning oboy och nu värker magen värre än någonsin! Jag minns bara en gång tidigare jag haft så ont och det var när Hanna, jag, Tove och Linnea hade en äta-allt-onyttigt-som-finns-kväll, då vi åt pizza, godis, chips - you name it! Och då var jag nybliven vegetarian och bytet med kosten gjorde att magen vande sig vid lättsmälta saker och så kom allt det onyttiga som är mer svårsmält och så fick jag nästan kramper i magen.. Och nu har jag alltså samma känsla, fast av oboyen. Hm, men jag var känslig för laktos för några år sen, då jag även var lite känslig mot fil osv, men det gick över och nu äter jag ju yoghurt och fil varje dag, flera gånger ibland.. Så jag tänkte inte så mycket på att det var ett stort glas mjölk jag skulle hälla i mig (dock med pulver i). Men nu sitter jag alltså här, med en uppsväld mage som värker och jämrar sig och det gör ont att böja sig, att sträcka på sig.. Tur att det inte är många timmar jag går miste om.
Nu får ni hjälpa mig att hålla tummarna för att någon kan jobba istället för mig, men framför allt att min mage blir bättre för så här orkar jag inte ha det länge till!

Postat av: LIFE BY Marielle

Yes det va snyggt =) hur tycker du jag ska klippa mig? min lärare eller ngn från trean ska klippa mig imorgon ifall det finns tid över. KRAM

2008-11-20 @ 16:37:35
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: Visst var den ^^

Nu ska jag käka, sj?

2008-11-20 @ 16:41:44
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Rebecca (:

i 5 veckor har jag praktik där (: och har snart gjort min första vecka. Jag gör typ allt där ^^ eller ja.. har suttit med scheman endel nu och så står jag i receptionen och så (: Min moster är ju personalchef där så jag får göra ganska mycket eftersom hon känner mig. Japps det är via skolan (: Hur har du fått din praktik? för du tog ett sabatsår va? ,p



Ja det är ju inte så bra. Men jag brukar inte vara sjuk (: Var bara några dagar förra veckan, trodde jag skulle bli jätte sjuk men det gick över lika snabbt som det kom (:

2008-11-20 @ 16:43:04
URL: http://rebeccalundgren.se/
Postat av: Erika

sv: okej, vad kul :)

Jag har ingen anning om vad det blir för mat faktiskt ;P

2008-11-20 @ 16:45:30
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Chacha

jaha vart praktiserar du någonstans då? :)

ah, men stackarn då, kom det bara tillbaka sådär? vad jobbigt :/..



ja det har jag ju, men tycker det är så mysigt så hade gärna gjort det idag. fast å andra sidan så är det inte så himmla kul när man är slut körd ;)

2008-11-20 @ 16:48:16
URL: http://spellme.blogg.se/
Postat av: Nina

:D

2008-11-20 @ 16:56:18
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Chacha

sv: jaha usch så jobbigt :o.. Ja hoppas det gått över tills imorgon!



jaha okej vad roligt! åh, vad dansar du för något :)?

2008-11-20 @ 16:56:29
URL: http://spellme.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin