Helt slut i benen

Hej!

En utmattad, men nöjd Lovisa sitter här och ska snart hoppa i säng.. Ja, vad ska man säga. Jag är nöjd med dagen. Jobbet var riktigt kul idag och det gick fort att städa, och när jag kom hem så tog jag och syrran en joggingrunda! Mycket härligt! Blev även samma runda i morses, fast då var jag själv.. Och så dans idag, så jag är rätt slut, speciellt i benen, men jag är nöjd med dagen! Och jag hann göra engelskaläxan i tid och samhällen är ju bara att läsa så den tar jag till frukost imorgon..

Jag har ingen mer ork att sitta här nu och jag behöver verkligen min skönhetssömn, haha. Förresten, bara en sak om skönhet eller, skit samma, men när vi är inne på ämnet utseende.. Vi tog skolfoto idag och man fick ta enskilda kort efteråt ifall man ville - och självklart gjorde jag det! Så imorgon ska lappen in och så får vi hoppas att jag får korten fort. Bad att få se korten hon tog och hon visade det sista, och det blev riktigt bra! Samma smile som förra året, men med ljusare hår och vitt linne istället för svart! :)

NU ska jag sova! Hoppas ni har haft en bra dag, och sov gott nu! Det lär jag göra - som en stock!


Postat av: alec

dom finns på H&Ms barnavdelning :) annars finns det några på min sida som är skit fina OCKSÅ!

2008-09-11 @ 21:30:38
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: Becky

Svar: Jaha det var ju tur =) Jo vi har 3 timmars seminarium, men då är det bara en 20 min rast. fast det är klart seminarium är ju "friare" än föreläsningar =)

2008-09-11 @ 22:20:56
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/
Postat av: LOVISA

sov så gott sötnos!

2008-09-11 @ 22:56:45
URL: http://onemoretry.blogg.se/
Postat av: Angelica

sv ja men precis, det känns som om man inte alls har lika mycket tid med nånting nu för tiden och så vill jag ju verkligen hinna umgås med min kille nu innan jag åker, åker ju på söndag så... då hamnar allt annat lite i skuggan .. menmen allt bra annars med dig ?=) kram

2008-09-12 @ 00:26:28
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Nina

inte mkt. här går det segt! själv?

2008-09-12 @ 14:09:49
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Jo det har du sant i snäckan.. har också lite att ta itu med, speciellt matten. Bara längtar tills jag klarat av a & b kurserna så jag aldrig ALDRIG mer behöver läsa sådan matte:) hoppad du får en rolig helg. Kram

2008-09-12 @ 17:19:42
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Jo matte är i princip det värsta som finns ;) ikväll ska jag umgås med syrran det blir filmmys, hon har en ny 50 tums plasma tv ska bli mys! som pricken över i:et ska jag tvinga henne att vi köper med oss godis och sen glass med hallon också ;) imorgon ska jag träffa ett par klasskompisar för fest. vad ska du själv göra?

2008-09-12 @ 18:02:49
URL: http://mariellem.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin