10 månader<3

Igår hade jag och världens bästa hela 10 månader. Vi firade inte på något speciellt sätt, men jag åkte hem till honom på kvällen och åt god kalkon med hans familj :) Fast redan vid lunch sågs vi. Jag hade precis kommit hem från Skövde med alla mina fynd och satt och åt lunch, och då ringde det på dörren. Där stod Dennis med två paket. Jag blev helt paff när han gav mig dom. Vadå, presenter idag igen, tänkte jag. Det hade jag verkligen inte räknat med. Visst, vi har ju tio månader, men jag trodde inte vi skulle ge presenter, men han ville väl överraska, och det gjorde han verkligen! Ett par snygga Björn Borg-trosor och ett par äkta silverörhängen fick jag! Åh älskling! Du är den bästa jag vet!<3 Jag blev jätteglad!

Så, idag kunde jag inte låta bli då jag var i Skövde med syrran. Jag var tvungen att hitta något till honom :) Det är en ganska busig present, men jag hoppas han kommer gilla den :) Och jag hoppas att han inte läser min blogg innan han kommer hit ikväll, men det tror jag inte.. Tror inte han läser min blogg. But that's ok. Det vore himla bra ikväll i alla fall om han ej läser min blogg! :) Håll tummarna för att jag överraskar honom sen då han kommer!

Jag tycker det är viktigt att fira alla månader man varit ihop i början, det är liksom extra stort då. Senare kanske man bara firar halv- och helår. Men innan vi ens har ett helt år så känns det så himla kul att få fira en gång i månaden att man trivs med varandra, att man passar så bra ihop.
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin