Hemma från Danmark

Åh, jag vet inte var jag ska börja, Danmark var underbart! Söta hus, mysiga gågator, vi fikade i Skagen och vi hann gå och kika en del i butiker, men höjdpunkten var Grenen - längst ut på Skagen där två hav möts och det ser man på vågorna som kommer från varsitt håll och slår ihop. Var häftigt att vara där, och självklart tog vi bilder, både pappa och jag. Vi använde mest hans kamera, den är några gånger bättre än min. Jag såg även min första brännmanet idag som vi tog kort på och jag säger bara usch! Den såg ruskigt äcklig ut med alla trådar och den var röd/brun/gul, annars såg den ut till formen som vilken manet som helst.

16.10: Vi åker från Grenen nu, åker igenom Knasborg och knasigt som det är här (?) så såg vi några hagar med lamor.
Vi har haft tur med vädret hittils. Det har i och för sig duggat lite smått, men det har inte vi brytt oss om alls! Idag finns det inget dåligt väder!

17.00: Vi sitter i bilen på en parkering och väntar på att det ska sluta regna. Nu öser det ner, men pappa har ett sudoku och jag en bok, så vi fördriver tiden bäst vi kan. Hoppas snart på att kunna gå ut och kolla i lite butiker.
Har hittills köpt en plansch till mormor, fikat i Skagen på ett halvdant café men goda mackor hade dom! Kollade i en skobutik i Skagen som hade Udsalg (rea) med 50%, men alla skor hade sjukt knepiga modeller. Storlek 36 var lagom på längden men jag fick inte i foten, min häl var för tjock om man nu kan säga så? Försökte mig på en 37a, den var för lång för min fot, men lika trång för hälen. ALLA modeller var lika dana i den butiken, så gav upp!

21.00: Sitter på båten nu, har precis handlat lite gott och sitter nu och ser på en deckare som gåt på ettan. Tur att tv finns, så man kan fördriva tiden! Blir dock lite distraherad av alla bebisar och hundar runt omkring mig.
Åt kvällsmat vid åtta, helt okej mat. Såsen var ingen hit, men laxen var god, och salladen!
Hittade ett par skor när vi gick en runda i Fredrikshavn innan båten gick, så dom fick jag av pappa - TUSEN TACK!
På båten köpte jag två filmer i en - 40 year old virgin och 40 days and 40 nights.

22.13: Hunden som distraherade mig förut ligger i sin husses knä med huvudet på bordet. Hur sött som helst!
Har 40 sidor kvar i min bok, men orkar inte läsa så mycket längre nu. Pappa köpte en ny bok förut som han sitter med nu. Vi är väl hemma om en 45 minuter.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, kanske ska läsa klart boken, kanske inte.
Godnatt!
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin