Lugn helg

Helgen har varit lugn. Har fått papper och där med godkänt att jag får börja köra med Dennis mamma nu. Har ingen aning när vi ska börja, men nu får vi i alla fall köra :) Känns skönt! En sak mindre att tänka på.
Är hemma just nu. Mår inte på topp, är tung i huvudet och sjukt trött. Har varit den sen i onsdags, men det kan väl fortfarande inte bero på sprutan? Man kunde ju bli trött och få huvudvärk av sprutan, men det kan väl inte sitta i än.. eller?
Kvällens plan är att se lite OC-avsnitt, kanske filmen Underworld 2 (jag och Dennis såg ettan härmodagen) samt att läsa. Tänkte börja lite i Ljudet av ditt hjärta idag - just det, det har jag ju inte berättat men läste ut När jag hör din röst förut idag! :) Jag har verkligen börjat sluka böcker!

Nästa vecka kan ni inte förvänta er mycket bloggande för jag har två prov och veckan därpå ännu ett prov.. Och läxor på det, och så ska man ju inte glömma bort den sociala biten i ens liv, så det blir inte mycket bloggtid för mig, men jag lovar er något litet inlägg! Jag kan skriva en rad om hur proven gick och hur mycket jag läser och vilket avsnitt jag är på i OC ;) Det är det enda jag skriver om känns det som, men det är stora delar i mitt liv just nu så, film/boxar/böcker :)

Ha en bra helg!

Spelet slutade fungera :(

Neeeej! Spelet jag hittade på min dator igår kunde man bara spela under en viss tid, sen gick demoverisionen ut och nu måste jag KÖPA spelet om jag vill spela vidare! Så surt! Jag vill kunna spela vidare, men jag tänker då inte köpa det spelet! När jag har klarat ut det kommer jag ändå att tröttna.. Men jag blev väldigt besviken nu :(

Har gjort oförberett prov i engelska B idag. Vi fick göra ett gammalt nationellt prov i reading. Det gick nog ganska bra, kändes som jag förstod det mesta i alla fall. Hoppas jag har rätt :)

Ikväll ska jag sova hos Dennis. Får se hur och när jag tar mig dit.
Nu ska jag, eftersom spelet slutade fungera, se på lite OC och läsa för att fördriva tiden.
Imorgon har jag bara två lektioner, och jag brukar ha fem lektioner på torsdagar. Varför? Det berättar jag imorgon!

Börjar få riktigt ont

Min arm, där jag fick sprutan tidigare idag, har börjat värka nu.. Det känns som ett stort blåmärke fast snäppet värre i smärta. Försöker jag lyfta armen eller röra den för mycket hugger det till.. Så i natt blir det att ligga på höger sida..

Överraskning


Jag gick in i mappen spel på min laptop för att öppna hjärter.. Har spelat kungen så mycket att det inte längre är kul, så ville spela något annat för att fördriva lite tid och då hittade jag en massa andra spel. Vissa var såna som brukar finnas på datorer och andra var demoverisioner av spel, så prövade ett spel och jag kan nöja mig med demovarianten för det var ganska så kul :) Sött spel. Ser ut som det är gjort för barn, men det kräver en del tankeverksamhet för att man ska klara det, för det är på tid. Tog en bild på spelet för att visa er :)

Nu ska jag läsa lite till, kanske se något OC-avsnitt, sen ska jag sova. Godnatt!

Vaccinerad :)

Jag överlevde sprutan! :) Den gjorde lite ont, men det värsta var innan. Jag mådde illa, kände mig yr och var på helspänn. Vet inte riktigt varför jag blir så himla nervös och rädd innan då jag vet att det kommer vara över på ett kick och ett litet stick är inget man egentligen borde oroa sig över.. Men när ångesten väl har börjat växa så hjälper det inte vad folk än säger, man kan inte slappna av, tänka på annat, tänka att det snart kommer vara över och att det inte alls är så farligt.. Men Penny var snäll och stannade med mig och jag fick krama hennes hand medan dom pratade lugnande med mig och visade mig sprutan (jag bad om det) innan dom stack mig. Och jag fick säga till när det var okej för dom att börja osv. Så nu är jag stolt att jag tog den och det sa dom även att jag skulle vara, och så fick jag frågan om jag skulle ta vaccin någon annan gång om det var nödvändigt och det sa jag att JA, det skulle jag göra. Det är mycket lättare om man har någon mer där inne som man tex kan hålla i handen, som kan prata med en och få en på andra tankar eller i alla fall försöka :)
Det är hur som helst SÅ skönt att ha det gjort! Nu ska jag njuta av yoghurt med kokos, mandlar och äpplebitar som mellis och sen ska jag bita mig längre in i När jag hör din röst-boken! :)

Håltimma

Gött, nu har jag rast i 75 minuter.. Kul. Börjar bli allt mer nervös för sprutan och Veronica är sjuk så en halvtimme av mitt hål får jag vara själv.. Jag lyckas alltid lämna boken jag läser för tillfället hemma de dagar då jag har hål själv. Så typiskt.

Uppdaterar kanske senare :) Nu kan ni inte klaga, nu bloggar jag mer än en gång i veckan, vilket var det jag lovade! :)
Ha en bra tisdag, och håll tummarna för att jag inte svimmar i eftermiddag!

24/11

Dagens plus - sovmorgon!
Dagens minus - sprutan!
Eller är vaccinet slut? Det märker vi.. Penny har lovat att gå med mig in om man ska gå in en och en och hålla mig i handen.. Usch för sprutor! Hoppas jag inte svimmar..

Har ni fått vaccinet än?

Jag<3new moon

Jag säger bara WOW, vilken film! Jag är kär! Jag måste se den igen, snart! Jag vet vad jag ska önska mig/köpa mig då det finns någon gång i framtiden - en Twilightbox, och en Harry Potter-box. Harry Potter har var the movie för mig fram tills nu. Det är nästan så Twilight slår Harry Potter för mig och DET är stort. Dom väger nog lika förresten, men Twilightböckerna är lätt bättre! Nu måste jag se om första Twilightfilmen för New moon var bättre än väntat! :)
Om jag kan rekommendera filmen då? Det finns inte någon jag inte rekommenderar New moon till! SE DEN!

New moon<3

Bokat och klart! Ikväll blir det New moon med min älskling! :)
Tänkte bara skriva det. Och så kan jag tillägga att vi skrev svenskauppsats idag, från kl 8-11, fast jag satt bara halva tiden. Det kändes i alla fall som om det gick jättebra, så jag är nöjd med det jag skrev.

Nu hinner jag inte mer! Ni får ha en bra dag!

Ny bok igen

Förresten, jag läste ut Mansons bok igår, vid fyratiden. Så jag hann börja lite i När jag hör din röst. Har läst kanske 20-25 sidor. Får se hur mycket jag får läst idag eftersom jag ska vara med Dennis också, men lite ska jag allt hinna läsa. Säkert ikväll innan jag somnar :) Vet inte än vart vi sover eller om vi sover var för sig. Det märker vi :)

Mellis var det ja, ville bara säga att jag läst ut boken, jag läser snabbt nu, slukar böcker! Mums! Nu blev jag ännu mer hungrig!

Rovdyr


(bild från google)

Dennis och jag hyrde film igår. Det blev Rovdyr. Tänkte inte så mycket på vad titeln stod för.. Kom dock på det då vi startade filmen och märkte att allting var på norska, fast man kunde välja svensk text. Rovdyr betyder rovdjur, antar det i alla fall. Låter så pass likt, och norskan skiljer sig ju inte så mycket från svenskan.
Filmen var helt okej. Den var riktigt äcklig, läskig, jag hoppade till hela tiden vilket fick Dennis att också hoppa till, men då för att jag gjorde det.
Ska jag ge den något betyg får den 2 av 5. Den var väldigt blodig och var inte som jag tänkt mig, men hur ofta är filmer det? Halvbra, sevärd, men blodig.. Så, nu har jag varnat (och tipsat) er :)

Idag blir nog en lugn dag. Jag vaknade vid åtta, gick upp och gjorde ägg och bacon. Kröp ner igen en kort stund, sen satte jag igång OC. Då ville Dennis ha frukost på sängen så det fixade jag, sen såg vi ett och ett halv OC-avsnitt. Nu sitter han och pluggar teori. Jag ska nog se klart sista skivan på första OC-boxen, sen ska jag se om andra boxen med. Men inte hela idag såklart.

Behöver lite mells i magen, börjar bli hungrig..

Ha en bra söndag!

Läsabstinens

Nu har jag svarat mig igenom alla olästa kommentarer jag hade..
Hittills har det varit en lugn lördag och den lär fortsätta så. Började dagen med en god GI-frukost (min femte dag) med mamma, sen gick vi ut och gick en runda som slutade med att vi handlade lite mat och annat vi behövde och jag hämtade ut mina böcker - När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta! Så nu har jag att göra (läsa!) Men först måste jag läsa ut Mansons bok. Jag har kanske 80 sidor kvar så dom ska jag sluka nu, sen börjar jag på andra Twilightboken.
Förmodligen blir det New Moon på bio med antingen Petra eller Penny eller båda två någon gång nästa vecka.

Ikväll kommer Dennis hit, om han inte kommer tidigare, har inte snackat tider än. I alla fall, vi ska äta tacos ikväll. Det enda vi saknar är creme fraishe men det ska jag fixa senare. Jag har läsabstinens så måste sluta nu! Nu har jag fixat något litet till er att läsa i alla fall :)

Ha en bra helg!

Marilyn Mansons bok

Den går bara inte att beskriva.. Den är så himla bra, på ett väldigt speciellt sätt. Den går inte att jämföra med någon annan bok jag någonsin läst. Den är en klass för sig. Den är vidrig, äcklig, hemsk, roande, gripande.. Jag tycker synd om honom, Brian Warner som Marilyn Manson egentligen heter. Han även äcklar mig med sina berättelser från/om sitt liv.. Det känns så konstigt när boken är så pass speciell.. och så handlar den om hans liv. Detta är hans liv. Bokens innehåll är verkligt.
Jag rekommenderar den, men varnar er innan. Jag vet inte hur pass känsliga ni är när ni läser eller ser på film.. Jag är ganska känslig, men inte när det gäller den här boken. Jag klarar att läsa den för den är så pass trollbindande, men jag ger er ändå en liten varning om att den är rätt rå och ni kan inte i er vildaste fantasi företsälla er vad det står i boken förrän ni börjat läsa den.

En sak till som inte rör boken i sig. Nu vet jag hur det är att läsa böcker som min ena syster gör - att sluka böcker! Hon läser i en fart jag aldrig kunnat tro att jag skulle läsa i, men jo då, det gick visst. Har redan läst halva Den långa vägen ut ur helvetet och jag måste poängtera att jag bara har läst nu ikväll samt igår kväll.


(bild från google)

Julklapp till mig själv

Äntligen har jag fått ihop till 400 poäng på gratisbio igen, så jag har precis beställt hem två presentkort à 50kr på Vero Moda. Bra julklapp till mig själv! Nu är det bara att börja om och samla igen :) Men det är nog snart gjort! Gratis är gott!

Är du inte redan medlem på gratisbio?
Bli det här! Då får du 50 poäng att börja med
Bli medlem här och få 25 poäng extra - hela 75 poäng att börja med! Ange Lolovovisosa som värvare

Handlar du ofta på internet? Kolla om gratisbio har dom sidorna du brukar handla ifrån! Bli medlem och logga in, kolla sedan under fliken ''samla poäng'' och sök på internetsidan du brukar handla ifrån. Finns den där? Kanon! Då kan du få poäng gratis på gratisbio för att du handlar på en helt annan sida! Sidor jag har använt och handlat ifrån är ginza.se, CDON, nelly, parfym.se mfl. Och det finns många många fler!

Bli medlem NU och handla era julklappar via gratisbio och få samtidigt ett presentkort, en prenumeration eller biobiljetter för poängen ni samlat ihop, och vips så har ni antingen en present till er själva eller en gratis present till ett syskon eller pojk-/flickvännen!

Jag är i alla fall väldigt nöjd med sidan och har inget dåligt att säga om gratisbio! :)

Den långa vägen ut ur helvetet

Läste något om Twilightfeber på Facebook - den har jag garanterat fått!

Sitter och gör inte så mycket just nu. Åt nyss ihop med mamma och har fixat i ordning två brev som snart ska postas :) Ska strax åka till Dennis och planen för resten av kvällen är att färga håret, dricka kaffe och läsa lite i en ny bok jag började med idag om inte Dennis tycker jag är för tråkig och hindrar mig. Hur som helst, boken jag har börjat läsa är Marilyn Manson - den långa vägen ut ur helvetet. Hans självbiografi. Börjar urbra, så antar att den kommer fortsätta så. Läs den! I alla fall början ;)

Ha en bra onsdagkväll!

När jag hör din röst

Buhu, nu har jag bara 29 sidor kvar i Om jag kunde drömma, sen är den boken slut! Måste måste måste låna när jag hör din röst så fort jag bara kan! Hoppas den finns att låna i skolan, annars blir det nog en tur till biblioteket. Där har jag inte varit på år och dar, men detta är en nödsituation! Jag är fast! Måste.. läsa.. alla.. böckerna.. nu!Någon mer som är lika fast som jag är?

Sorry söta läsare

Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande, men jag kan väl erkänna att jag har drabbats av lite bloggtorka.. Jag vill kunna blogga när jag känner att jag har något på hjärtat och samla på mig lite kul saker att berätta om istället för att krama ur till sista droppen ur dagens händelser för att sen kunna ha något halvintressant att berätta om..
Jag tänker inte sluta blogga. Jag tänker bara uppdatera mer sällan, när jag väl har något intressant att skriva :)
Så ni har absolut inte sett det sista av mig, men just nu är det så mycket så mycket så jag hinner knappt med mig själv om jag ska ta hand om bloggen som jag gjorde förr. Men när det är lov då kan ni vänta er tätare uppdateringar!
Nu ska jag läsa dom sista 80 sidorna i Om jag kunde drömma, dricka upp mitt roibos innan det svalnar för mycket, sen ska jag se klart sista två skivorna av första OC-boxen. Jag älskar att sluta tidigt på onsdagar! Puss på det!

Och puss på er, ta hand om er! Jag lovar er minst en uppdatering, men förhoppningsvis fler, i veckan! :)

2012 på bio

Tänkte bara säga att jag och pojkvännen såg 2012 på bio igår, finally! Skulle gått i fredags men jag blev ju sjuk.. Är fortfarande inte riktigt kry, men på bättringsvägen. Ska nog försöka mig på skolan imorgon.
Tänkte bara skriva några rader så ni vet hur det är med mig. Och så ville jag få fram att 2012 var en riktigt grym film! Lång, men grymt bra!

Have fun! Jag uppdaterar när jag är frisk. Nu ska jag fortsätta med mitt eviga OC-tittande. Jag får inte nog!

Dags för en skräckis


Fortfarande sjuk, tänkte bara uppdatera lite snabbt. Har ju Dennis som tar hand om mig i helgen och han hyrde nyss tre filmer åt oss - Änglar och demoner, Natt på museet 2 samt My bloody valentine. Vi har redan hunnit se Natt på museet 2 som var riktigt bra, så ni som gillade första filmen, se andra för den är minst lika bra! Nu blir det en skräckis :) Ibland är det riktigt bra att ha en pojkvän som kan ta hand om en ;) Skojar Dennis om du läser det här, du är bra i alla lägen! Men jag uppskattar det extrasuperdupermycket när jag är sjuk och inte orkar ta mig ut och hyra film själv :)

Hur är det med er? Är ni friska? Vad gör ni den här helgen? Någon som har börjat julbaka än? Det skulle ju jag gjort den här helgen om det inte vore för min sjuka.. Så typiskt!
Ha en bra helg i alla fall!

Svininfluensan

Jag är egentligen inte så pass pigg att jag orkar sitta vid datorn, men tänkte skriva ett kort inlägg så ni vet vad som händer i mitt liv just nu.. Jag är sjuk, riktigt sjuk. Jag spydde flera gånger i natt, fick inte mycket sömn.. Hade dessutom hög feber, frossa, ont i halsen etc. Jag har fortfarande feber och ont i halsen, men lindrigare. Beror delvis på att jag äter alvedon för att hålla nere febern, mår så illa annars..
Så, jag vet inte vad det här är.. Skulle kunna vara svininfluensan. Min mamma och syster kan ha haft det nyss och även min pojkvän, så vad han än har haft så har jag fått det nu. Hoppas detta är svininfluensan för i så fall slipper jag den senare. Men är det det jag har fått så hörni - vaccinera er! Detta vill ni inte ha!

Ska återgå till mitt OC. Såg klart andra boxen igår och har inte tredje eller fjärde, så ser om första boxen igen.. Tur att OC är så pass bra :)
En sak till som är tur - Dennis är hos mig och ska vara hela helgen! Han har ju redan haft det jag har så jag kan inte smitta tillbaka, så han ska få pyssla om mig i helgen :)
Vi hade ju tänkt gå på bio ikväll, på 2012, men det blir ju inte av.. Jag skulle nog orka, men man får ju inte gå ut med svinis så det blir en lugn inne-helg. När jag blir frisk ska vi gå på bio!
NU ska jag krya på mig, dricka vatten och se på OC.
Take care och få inte svinis, den är inte att leka med!

Tips på Spotify

Ni som har Spotify - jag hittade precis en asskön remix av boom boom pow! Sök på black eyed peas så är det femte låten som kommer upp, riktigt äckligt bra enligt mig! :)

Störande

Liiite störande.. Har försökt att logga in på gratisbio sen kl 8 i morses och det står fortfarande samma sak..

2012 på bio

Bokat och klart! Jag och Dennis ska på 2012 i veckan! Ska bli kul! Den verkar så grymt bra! Någon mer som ska se den?


(bild från google)

Bonus hos frissan

Har varit hos frissan idag! Kändes lite surt till en början då jag bara skulle toppa och tanken på att en toppning skulle kosta 330:-, ja, det kändes som för mycket pengar. Men när hon hade börjat klippa mig frågade hon om jag skulle vilja få en gratis shampoonering samt hårinpackning - de hade nämligen en tjej som hade APU hos dom så jag fick en shampoonering samt hårinpackning (hårmassage!) gratis! 330:- kändes helt klart värt de två timmarna jag var hos frissan när man fick lite bonus eller vad man ska kalla det :) Jag hade verkligen tur! Det fanns ju fler som klippte sig samtidigt som mig så det kunde lika gärna blivit någon annan men jag hade turen på min sida! Nu mår mitt hår som en gud!


(bild från google)

Vaknat på rätt sida

Kan inte säga annat än att det är SJUKT SKÖNT med sovmorgon! :) Har gjort mig i ordning och jag har tagit god tid på mig med att välja kläder. Nu ska jag göra en mumsig frukost och sätta mig med ännu ett avsnitt av OC! :) Ibland är livet inget att klaga på! Kära bloggläsare, jag har vaknat på rätt sida idag!

På 5an just NU


Någon mer som tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik?

Mix av motiv


Fars dag-gottBilder från i somrasVisst är hon söt?!

Minihund

Lånade Dennis familjs kamera idag och tog lite bilder, så dom ska ni få se snart. Lägger upp bilderna i två delar. Kommer även lägga upp en tredje del med bilder från i somras på Miley, Mickis hund. Vet att jag la upp någon enstaka bild på henne i somras men tänkte lägga upp några fler från en gång då hon somnade i mitt knä :) Världens sötaste minihund!

Fars dag

Har äntligen fått tummen ur, i alla fall en bit, och läst och kommenterat lite bloggar via bloglovin'. Ska fortsätta med det senare, men nu hinner jag inte. Måste göra mig i ordning snabbt, sen ska vi fira fars dag för Dennis pappa. Min egen pappa har jag skickat ett grattis-sms till. Inte så lätt att fira hans fars dag då han är 17 mil bort. Han är förresten inte ens hemma den här helgen. Ja, så kan det vara.
Punkt. Måste kila!

Ska ni fira fars dag på något sätt?

Jag tänker inte sluta

Sitter hos Dennis med datorn. Har nyss ätit frukost och sett på Kalle Blomkvist lever farligt. Hur länge sen som helst man såg den, bra Astrid Lindgren-film!
Blev hämtad av Dennis mamma igår kväll. Var hemma hela dagen igår, gick på stan med mamma och syrran, köpte en dag- och en nattkräm och åt ute. Resten av dagen satt jag med OC eller vid datorn, så när Dennis och comp skulle se film ville jag vara med. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var riktigt bra, men väldigt lång så ibland kändes det som om den aldrig skulle ta slut.. Men den var bra gjord, kul att se. Den kändes så verklig fast ändå inte. Man åldras ju inte baklänges. Har ni sett den? Om inte - se den!

Ska njuta av helgens sista dag. Imorgon börjar allvaret igen, men nu är i alla fall i-valen slut för terminen så nu blir det två sovmorgnar och en dag att sluta tidigare på. Något positivt :)
Något som känns tungt med veckan som börjar är att vi har ett ganska stort naturprov på torsdag. Kanske inte blir så jättestort, men det känns stort för att det är krångligt. Håll tummarna för att jag hinner få in lite kemi i skallen innan torsdag. Vet inte om man ska kalla det tur men vi kommer inte kunna få mer än VG på proven, vi kommer inte komma upp i MVGnivå i kemi på provet - det känns både skönt och inte. Jag vill så gärna kunna ha MVGmål på prov, men jag tror ändå inte jag kommer få mer än VG i natur B.. Ja, jag ska i alla fall plugga så mycket jag bara kan i veckan så jag känner mig säker på torsdag. Oavsett vad max är så ska jag sikta på det!

Ha en bra söndag! Uppdaterar kanske senare :) Börjar känna för att blogga igen, jag tänker inte sluta om ni trodde det!

OC hela helgen

Internet krånglar som f-n här hemma! Blir när som helst skogstokig på skiten! Skriver en kort rad om det så ni vet varför jag inte uppdaterar under helgen, internet funkar knappt, förutom just nu då jag på något magiskt sätt fick igång mitt usbinternet. Synd bara att det trådlösa inte funkar för mig.. Får be Dennis kolla på det någon dag.

Min helg består till mesta del av OC! Finns inget bättre än att ligga och mysa med kuddar och täcke, te och OC! Jo, kanske om Dennis låg bredvid, men han är inte så förtjust i OC.. Men huvudsaken är att han är förtjust i mig! :)

Ha en bra helg!

Ingen bloggtorka

Det är helg och jag är helt slut. Dagen har gått riktigt segt, men skönt med helg nu! Hade planer på att festa ikväll tidigare i veckan men jag bara orkar inte. Ska vara hemma, kolla film, kolla OC, läsa, bara chilla! Vad har ni för planer?

Har fortfarande inte så mycket blogglust.. Inte bloggtorka, jag kan komma på ett tiotal saker att blogga om, men jag bara känner inte för det. Ni märker när jag bloggar igen, om inte, ni som har kommenterat det senaste kommer bli informerade.

Take care!

Höstmysigt


Visst är rosettörhängena söta?

Första skoldagen

Första skoldagen, vad ska man säga? Den var helt okej, ganska seg men vad hade jag förväntat mig?
Fick inte tillbaka svenskaprovet idag så hoppas på att få tillbaka det på torsdag, och historiaprovet borde vi få tillbaka på onsdag.
Har mest suttit vid datorn och läst lite efter skolan.. Nu ska jag väl äta något i kvällsmatsväg sen ska jag bara ta det lugnt med Dennis.

Känner inte för så mycket bloggande idag så det får bli när jag känner för det mer. Det går i perioder för mig, men ni slipper mig inte helt! :)
Ha en bra kväll så hörs vi senare i veckan!

PS. Även fast jag inte var superförtjust i filmen Twilight så måste jag säga att böckerna (i alla fall första boken som jag läser just nu) är mycket mycket bättre!

Sista lovdagen..

Jag ska njuta idag och hoppas på att dagen går långsamt för jag vill inte att lovet ska ta slut!
En positiv sak är i alla fall att jag har läst ut engelskaboken, så den behöver jag inte tänka på längre. S k ö n t!

Ha en bra söndag! Det ska jag ha!


bloglovin