Jag tänker inte sluta

Sitter hos Dennis med datorn. Har nyss ätit frukost och sett på Kalle Blomkvist lever farligt. Hur länge sen som helst man såg den, bra Astrid Lindgren-film!
Blev hämtad av Dennis mamma igår kväll. Var hemma hela dagen igår, gick på stan med mamma och syrran, köpte en dag- och en nattkräm och åt ute. Resten av dagen satt jag med OC eller vid datorn, så när Dennis och comp skulle se film ville jag vara med. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var riktigt bra, men väldigt lång så ibland kändes det som om den aldrig skulle ta slut.. Men den var bra gjord, kul att se. Den kändes så verklig fast ändå inte. Man åldras ju inte baklänges. Har ni sett den? Om inte - se den!

Ska njuta av helgens sista dag. Imorgon börjar allvaret igen, men nu är i alla fall i-valen slut för terminen så nu blir det två sovmorgnar och en dag att sluta tidigare på. Något positivt :)
Något som känns tungt med veckan som börjar är att vi har ett ganska stort naturprov på torsdag. Kanske inte blir så jättestort, men det känns stort för att det är krångligt. Håll tummarna för att jag hinner få in lite kemi i skallen innan torsdag. Vet inte om man ska kalla det tur men vi kommer inte kunna få mer än VG på proven, vi kommer inte komma upp i MVGnivå i kemi på provet - det känns både skönt och inte. Jag vill så gärna kunna ha MVGmål på prov, men jag tror ändå inte jag kommer få mer än VG i natur B.. Ja, jag ska i alla fall plugga så mycket jag bara kan i veckan så jag känner mig säker på torsdag. Oavsett vad max är så ska jag sikta på det!

Ha en bra söndag! Uppdaterar kanske senare :) Börjar känna för att blogga igen, jag tänker inte sluta om ni trodde det!

Postat av: Gynning

ha en fortsatt trevlig söndag

2009-11-08 @ 12:47:49
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: Tobias

Det var skitkul live :D mycket roligt!



Du får ha en toppensöndag

2009-11-08 @ 13:20:39
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja vi bor jättebra! :)

2009-11-08 @ 13:22:55
URL: http://tgif.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin