Änglar och demoner



Filmen har precis börjat. Någon som sett den?
Ser den med svärfamiljen, om man kan säga så.. :) Svärmor, svärfar och vad blir hans syster? Svägerska?

Lovet är snart slut..

Jag lever, så ni vet. Har ingen lust att sitta med bloggen idag, och inte imorgon heller då det är sista lovdagen, så be patient, jag är snart tillbaka - när lovet är slut!

Vad har ni gjort hittills på lovet? Vad är sista planerna?

Heldag med bla shopping

Kom hem för en stund sen! Blev en heldag med god thaimat, shopping och en tur till Falbygdens Ost i Falköping :)
Fick med mig bland annat en stor och urmysig halsduk och en mössa! Kan nog fixa bilder någon annan gång. Halsduken är i alla fall från H&M och mössan från Gina.

Nu ska jag och Dennis se klart en film vi började med igår kväll, första Sawfilmen!

Får se när jag bloggar nästa gång. Inte så stor lust att blogga nu,
eller imorgon. Så känns det nu i alla fall. Jag vill bara ta de sista lovdagarna som de kommer, mysa, se vidare på OC och bara slappa! Ni märker ju när jag bloggar igen :)
Take care!

Shoppingdags

Har inte så mycket att skriva mer än god morgon; jag är vaken, har duschat, ätit frukost, kollat två två avsnitt av OC och snart ska vi åka och shoppa lite :) Blir nog borta hela dagen, så bloggar ikväll om jag hittar något snyggt! :)
Ha en bra dag!

Hos Dennis

Sitter hos Dennis just nu och ser på OC. Han ska precis hoppa in i duschen så jag passar på att kolla lite OC, sen ska vi väl se någon film ihop innan vi ska sova. Han har lånat med sig en Saw-film av Tom som han var hos tidigare idag så den kanske vi ska se. Tycker inte Saw är så mycket till skräckfilm, dom är mest skrämmande på ett äckligt sätt. Mår illa lite då och då då jag ser dom, men dom är bra på något vänster.. Håller ni med?

Nej, ska utnyttja tiden då Dennis duschar till OC! Ni får ha en bra kväll så bloggar jag mer imorgon då jag vaknat :)

OC


Har precis värmt lite rester sen igår - nudlar och wok i god sås!
Har tagit det lugnt hela dagen. Var på stan på förmiddagen och hittade ett par jeansleggings för 160:-! Det kallar jag ett kap! Syrran tipsade mig efter att ha köpt ett par, så gick till stan och köpte lika dana :) Har ingen bild men dom är grå med små nitar längs benens sidor. Har även skaffat mig första OCboxen så jag har haft fullt upp med att slappa framför den resten av dagen. Hur bra som helst! Är redan inne på skiva 2! Bra med lite tidsfördriv ibland, och så skönt att bara ta det lugnt på lovet!
Lunchen avnjöts tillsammans med OC och nu ska jag även äta kvällsmaten framför OC :)

Ska träffa Dennis senare ikväll, får se när det blir och var vi ska vara. Inte så mycket planerat än.


Vad har ni haft för er idag?

Uppe med tuppen

Okej, testa nu om ni kan kolla på klippet. Lägger inte upp det igen, men kolla gårdagens inlägg så hittar ni klippet där eller bara scrolla ner på bloggen :)

Vaknade vid åtta och var pigg. Kroppen har nog inte ställt om sig helt än. Båda syrrorna var också uppe då jag gick upp för att fixa frukost - det måste verkligen vara så att kroppen inte ställt om sig helt än för annars är båda mina systrar mästare på att sova länge :) Själv kan jag om jag är riktigt trött sova ganska länge, men annars är jag en morgonpigg person!

Nu ska jag nog göra mig i ordning. Har lite att göra idag :) Får se om jag ska träffa Veronica och Petra senare, inget bestämt än.

Be patient

Skit också! Att det inte bara kan funka! Får försöka fixa med klippet imorgon, tredje gången gilt brukar man ju säga? Jag förstår inte vad jag har gjort för fel, men ska ändra på lite olika saker så borde det funka sen! Be patient!

Syrran dansar

Jag gör ett nytt försök.. Kan ni se klippet den här gången?

Filmkväll

Har precis sett klart Natt på museet. Nu tar jag mig an nästa film som blir Bangkok dangerous. Såg den häromdagen med Dennis, men den är så bra så den ska jag se igen, NU! :)
Har ni inte sett Natt på museet eller Bangkok dangerous så se dom, båda två är riktigt bra! På olika sätt såklart, men fortfarande riktigt bra!



Ha en bra kväll!

Inte alla hästar i stallet..

Jag hade inte alla hästar i stallet igår för klippet jag la ut på bloggen igår hade jag gjort privat på youtube, men jag ska in och fixa det idag så lägger upp det på nytt senare idag :)

Sitter hos Dennis just nu. Vi har varit vakna ett tag, sett klart en film och hunnit se en till :) Ätit frukost har vi också gjort. Ska hem lite senare, får se vad vi hittar på tills dess. Just nu spelar han på sitt PS3 och är lite upprörd då det inte går så bra, men skönt att vara ändå, även fast vi inte gör precis allt tillsammans. Vi är i alla fall tillsammans och det känns bra!

Igår kväll hade vi det bra förresten, vi var ju ute och åt. Maten var god och det var lugnt på restaurangen, lite folk, vilket var riktigt skönt!
Drack varsitt glas vin då vi kom hem så det somnade man gott på sen :)


Uppdaterar senare med bland annat klippet!

Syrran dansar


Min syster är grym!

Åtta månader<3

Det vore på tiden att jag började läsa vidare i engelskaboken som snart ska vara klar. Skulle vara skönt att ha den utläst innan skolan börjar igen, så har man en sak mindre att tänka på.

Idag firar jag och Dennis åtta månader så vi ska ut och äta senare! Jag älskar dig!

Babylon A.D och Déjà vu

Déjà vu var riktigt bra, filmen vi såg igår som gick vid tiotiden. Sjukt bra! Och innan den såg vi en bra film, Babylon A.D. Svårt att förklara vad de båda handlar om, men riktigt bra - båda två, så dom rekommenderar jag!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Har inga större planer för dagen. Såååå skönt med lov!

Déjà vu kanske?

Sitter hos Dennis med min dator. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa! Ska se film, vilken vet vi dock inte än.. Kollade nyss på den här sidan, bra tvtablå på internet! Funderar på filmen déjà vu på tv4+ 22.00. Någon som sett den? Är den bra? Avslöja inget bara!

Sims - plantbebis

Hjälp! Kommer ihåg att Petra berättade för mig då jag fick låna spelet av henne att man kunde bli förvandlad till en växt om man spenderade för mycket tid i trädgården, men tänkte inte så mycket på det.. Men nu har det hänt, jag har blivit en slags människoväxt och två plantbebisar har jag fått så döpte dom till Kummin och Oregano.
Någon som vet om man kan bli vanlig människa igen?

Istället för hunger, blåsa, hygien osv så står det nu solljus, vatten och kärlek.. Tror det var så i alla fall.
Har detta hänt er någon gång?

The gift

Dennis kom och sov hos mig i natt efter att ha festat lite. Alltid skönt att slippa sova ensam, har blivit så van att alltid ha honom bredvid :)
Vaknade runt nio i morses, satte på en film syrran hyrde igår - the gift. Ganska bra film. En thriller om en spåkvinna som bor i en liten stad, en kvinna försvinner och hittas senare död. Spåkvinnan hittar allt mörkare saker i staden och bland invånarna..

Har nyss gjort mig i ordning, även dammsugit som mamma önskade :) Tar det lugnt nu. Ska iväg om en stund eller så och äta med Dennis familj, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.

Ha en bra lördag!

Massage på lovet

Har lånat hem ett massagebord från skolan över lovet, så här ska masseras! Syrrorna, Dennis, jag lär bli populär! Men det ska bli kul också, att få massera så man inte glömmer det man lärt sig. Det är riktigt kul att massera när man väl vet hur man gör, vilka muskler man masserar och vad för olika typer av rörelser och tryck man använder. Dock är det inget jag ser som framtida yrke, men en bra sak att kunna!

Grönt och läbbigt

Mera konstiga färger på maten.. Vet inte hur bra det syns på bilden jag tog men till efterrätt har mamma ordnat kladdkaka med GRÖN grädde! Smakar lika bra för det!

Halloweenpasta



Syrran har halloweenparty med några kompisar, så mamma har fixat svart pasta och köttfärssås. Visst ser det läskigt ut?! Tur att det smakar som vanlig pasta i alla fall..

H&M höstmysigt





Är det två hissar, två dissar eller hur tycker ni?
Jag hissar båda!

Tack för hjälpen

Jag har helt glömt bort att berätta vem som hjälpte mig med headern.. (Resten av designen har jag gjort själv) Det var den här tjejen som hjälpte mig, så tack!

Uringad rygg


Älskar den djupa uringningen på ryggen på det här linnet!
(Ursäkta bh:n som syns, det blev så då jag tog bilden!)

Så, vad tycker ni - hiss eller diss?


Linnet är det på bilden nedan och det var ett av de plagg jag fick hem från Gina Tricot igår! :)

Höstlov<3

Äntligen höstlov!

Underbart, tack Gina!

Fick mitt paket från Gina Tricot på posten redan idag! Underbart! Trodde jag skulle få vänta till helgen, minst! Vet ungefär vad jag har för storlek men var ändå lite nervös för att något inte skulle passa men allt satt som gjutet! Underbart det med!
Ett av de plagg jag beställde hem var extra underbart. (Ett ord jag gillar och använder mycket idag!) Tröjan på bilden nedan var inte alls som jag tänkt mig - den var bättre! Den ser ju lagom slapp ut på bilden vilket jag ville att den skulle vara också, men då jag provade den visade det sig att den var ännu bredare i modellen än jag tänkt mig. Jag ska försöka förklara så ni förstår.. Ärmarna är 3/4 och är tajta medan modellen är ganska vid och så sitter liksom sidorna av tröjan fast i ärmarna så sträcker man ut ärmarna hänger tröjan med. Förstår ni något av vad jag försöker förklara? Egentligen är det kanske inget ni behöver veta, men jag blev i alla fall glad då jag var nervös för att något inte skulle sitta som jag tänkt mig och så blir det till och med bättre än väntat! Sånt gillar jag!


Förresten så har jag gjort de två proven vi hade den här veckan, gjorde det ena igår och det andra idag, så nu känns det att lovet börjar närma sig! Endast en liten läxa i psykologi tills imorgon, annars är vi lediga tills skolan börjar igen v45! UNDERBART!

Vilken vecka har ni höstlov?

Rosa bandet

Köpte mig ett rosa band idag. Det är det minsta man kan göra. 25kr är ingenting om man tänker på att människor lider! Tycker alla kan köpa minst ett rosa band för att öka chansen att färre kvinnor ska lida av bröstcancer i framtiden! Jag skulle i alla fall aldrig vilja ha bröstcancer, eller någon annan cancer heller för den delen!


Häftigt att årets rosa band har blindskrift! Exakt ett sånt köpte jag :)

Julklapparna är här!

Det har gått väldigt fort för det jag och Dennis beställde hem i söndags har kommit! Nu behöver jag bara julklappspapper så jag kan slå in allt, men det kanske jag får vänta med om jag vill ha rött och juligt papper.. Jag är ute i väldigt god tid..

NU ska jag plugga!



Beställt


Har nyss beställt hem lite från Gina Tricot! Bland annat t-shirten på bilden :) Hoppas jag får alla varor jag beställt den här gången och inte bara ett av plaggen!

Historiaprov, check

Nu är historiaprovet gjort och det kändes riktigt bra! Det kändes som jag hade pluggat på bra för jag kände mig säker på alla frågorna, så nu vill jag att höstlovet går fort så jag får veta resultatet! Bara ett prov kvar innan det är lov, och en engelskaläxa..
Ska bara njuta lite först av att ha jag har gjort ett av två prov, sen ska jag börja plugga på nytt :) Tänkte läsa lite först. Fick hem en poket idag från CDON - den långa vägen ut ur helvetet, Marilyn Manson. Köpte den för 19:- då jag och Dennis beställde.
Någon som läst den? Är den bra? Avslöja inget bara!


Kan inte logga in

AAAA! Nu blir jag suuur! Tänkte beställa hem lite smått från Gina och då funkar det såklart inte att logga in på deras hemsida! Dåligt dåligt!

Riktigt bra

Beslutsångest


Vilken skulle ni ha valt?

Ny favorit!

Härligt!



Gratisbio är bra!

Två feta prov

Tänkte gå in och svara på lite kommentarer nu när jag fick lite tid över, men just nu är allt som har med internet att göra sjukt segt, så det får bli ikväll om jag får tid, eller imorgon. Räkna inte med mycket bloggande innan fredag. Har två feta prov den här veckan, och en del annat för mig, så bloggen får låg prioritet.

Ha en bra vecka!

Första julklapparna

Dom första julklapparna är inhandlade, via gratisbio! Dennis och jag har beställt ihop, men vad det är tänker jag inte säga förrän på julafton. Det kan ju vara så (om vi har tur) att vi hinner glömma bort vad vi ska ge varandra, och då vill jag ju inte att det ska stå på bloggen, då kan jag ju alltid gå tillbaka i arkivet.. Inte för jag tror jag kommer glömma vad jag ska få, men jag kommer bli lika glad på jul för det! :)

När brukar ni börja handla julklappar? Är ni, som jag, ute i god tid eller väntar ni till sista dagarna?

Helgen borde vara längre

Hej!

Ursäkta att hela helgen har gått utan något bloggande, men jag har inte orkat..
Har njutit av helgen, tagit det lugnt och önskat att den aldrig ska ta slut! Har mest sett film med Dennis, pluggade även 3 timmar igår med mamma inför de två proven som väntar i veckan som kommer.. Ser inte fram emot det, men vill ha dom överstökade, sen är det höstlov en vecka vilket verkligen behövs, ska bli superskönt!

Vi har sett klart skattkammarplaneten och the fast and the furious, den första shrekfilmen och igår så hyrde vi män som hatar kvinnor. Hemsk hemsk hemsk film.. men otroligt bra! Har ni sett den? Vill se uppföljaren, flickan som lekte med elden.


Nu ska jag göra mig i ordning, kom precis ur duschen.

Hoppas ni har haft en bra helg! Håll med mig om att helgen borde vara längre!

Poäng från gratisbio

Fick igår kväll (men såg det först nu) lite poäng för att jag skrev om gratisbio. Härligt! Fick även 15 poäng i måndags för att jag blev medlem på travian :) Litar inte riktigt på att alla sidor som man ska bli medlem på är gratis osv, men den här sidan har jag varit medlem på x antal gånger innan, så visste att det kunde jag lita på. Ska dock inte börja spela igen. Det är mer en lovgrej i så fall!

Nu ska jag hålla Dennis sällskap vid frukosten, sen väntar sex lektioner.. Tungt.. men sen är det helg!

Små ändringar på bloggen

Så, då har jag gjort lite små ändringar här på bloggen, men små ändringar kan göra mycket. Jag är nöjd, i alla fall för stunden. Får se om jag hittar på något mer, lägger till eller tar bort. Vad tycker ni? Ser det bra ut? :) Ser ni allting nu, menyn (till vänster, med bla. bilder) och headern?

Nu ska jag plugga. Senare ska jag iväg och träffa Anette, vi ska på handledarkurs ihop! Ska bli kul!
Ha en bra torsdag!

Lättnadsbild

Idag får bloggen vila för jag ska plugga och plugga och läsa och träna!

Hittade den här bilden på google häromdagen. Minns inte vad jag sökte på, men visst ser den härlig ut? Jag tycker bilden säger frihet, lättnad, barnsligt. Vad säger bilden er?

Skattkammarplaneten

Sitter hemma hos Dennis nu. Det blev inget pass ikväll, fick ställa in. Synd, men jag fick mig i alla fall lite träning.. Sprang i en kvart, sen fick jag syn på Anette och åkte med henne hem, så Dennis slapp möta mig och jag slapp gå :)
Har tagit det lugnt ikväll. Imorgon är en kort skoldag, så det blir mycket tid till att plugga inför de prov vi har nästa vecka i svenska och historia.

Nu ska jag och Dennis se klart Skattkammarplaneten :)
Godnatt!

Bloggen under ombyggnad

Bloggen kommer vara under ombyggnad under några dagar, beroende på hur mycket tid och ork jag har. Blir mest lite småfix, men en ny header ska det bli! Lite nya bilder kanske. Den som väntar på något gott.. :)

Hiss eller diss?


Vad tycker ni?
Jag säger DISS för hur dom ser ut på knäna och upptill, men HISS för färgen!

Bilder från Dennis 18årsdag


Två paket från mig. Vad kan det vara?


Ett armband!


En t-shirt!
Grattis älskling!



God mat! Och tårta på det!


Blev inga bilder under kvällen. Ägnade inte en tanke åt kameran, tänkte bara på att fira älsklingen och ha kul, vilket vi också hade - kul, och gjorde - firade!

Är nöjd med matten

Igår kväll var blogg.se jättesegt för mig och i morses funkade det inte alls! Kunde inte ens komma in på logg-in-sidan och flertal andra sidor kom jag heller inte in på.. Men NU funkar det i alla fall!

Dagen har varit helt okej. Fick tillbaka matteprovet - VG! Är nöjd!
Ett av få ämnen där jag kan se det som okej att få VG i slutbetyg. Matte B är inte världens lättaste så.. Sen kan man inte ge full gas överallt och jämt, man får prioritera.

Bilder från helgen på g!

BLOGG.SE ÄR SEGT

Guuuud vad blogg.se laddar segt ikväll!

Tänkte skriva lite kort att jag snart ska se på absolut sista avsnittet av svenska Hollywoodfruar.
Extraavsnitt med de bästa klippen från de fyra avsnitten som gått + material som inte visats tidigare. Kan bli spännande det här! Någon mer som ska se på det?

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen, men eftersom det laddar så sjukt segt så får det vänta tills imorgon..

Ha en bra kväll!

Gorgeous Gina



Vilken är er favorit bland dessa fem?

Syns designen bättre?

Förresten, ni som inte kunde se min design förut.. Syns den bättre nu? Kom på att jag hade lite inställningar som jag ej behövde som kan ha gjort att vissa ej såg designen. Så, ser ni allt? Jag har en meny till höger, en meny till vänster med bilder + en helvit header som sträcker sig upp från vänstra menyn och inläggen.
Om inte så är en ny design på g, men den jobbar jag bara på lite då och då. Det tar sin lilla tid med allt pill och fix, och den går inte direkt i första hand så..

Fest hela dagen för Dennis

Hej på er!

Det har varit kalas och fest i stort sett hela dagen. Min mamma har varit här med en present till Dennis och släkt och vänner har också uppvaktat honom, så han är nog mer än nöjd! Nu väntar mer festligheter resten av kvällen :) Ska snart byta om och fixa håret, men först ska jag äta något.

Hoppas ni har en bra helg! Tror jag tar en bloggledig dag imorgon. Räknar i alla fall inte med att blogga, men man vet ju aldrig.. Håll utkik! Annars är jag back in buisness på måndag igen :)

Älskling 18!

Grattis grattis grattis! Min Dennis fyller 18 idag!




Parfymtävling

Jag är med och tävlar om en parfym hos Elin! Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg!

Önska mig lycka till! Vill så gärna vinna!



Gratisbio - gratis är gott



Sugen på att se filmen Upp som jag nyss skrev ett inlägg om? En gratis biobiljett kanske skulle sitta fint? En menybiljett också, så dricka och popcornen också blir gratis?
Gratisbio funkar verkligen! Jag har fått hem en biobiljett, ett presentkort på 300kr och två presentkort á 50kr. Man väljer själv om det ska vara helt gratis eller om det får kosta lite. Säg att du nätshoppar ofta, logga då in på din gratisbiosida och klicka dig sen in på din nätshop via gratisbio - då får du poäng för det du handlar! Busenkelt! Man får alltså poäng för att handla - som man sen kan byta mot biobiljetter eller presentkort, och då kan man handla mer!

Gratisbio uppdaterar med nyheter ofta. I somras gjorde dom om designen och man kunde ha en egen sida med foto, info om sig själv, man kan bland annat chatta med andra gratisbioanvändare. Man kan få extrapoäng för att ladda upp en bild på sig, man får aktivitetspoäng när man skriver och chattar med andra användare och nyss fick jag ett medelande från gratisbio om att man kan betygssätta deras annonser som dom har på sidan, alltså annonserna man handlar från, och få poäng för att betygssätta dom!

Bli medlem här och få 50 poäng att börja med.
Bli medlem här och få 25 poäng extra - 75 poäng att börja med. Ange Lolovovisosa som värvare.

Det finns ingenting att förlora - bara en massa gratis att få!

Bionytt

Någon mer än jag som vill se Upp?
Den har premiär 16 oktober!





Bilderna är från sf.se

Day after tomorrow

Matteprovet igår gick ganska bra. Resten av skoldagen gick väldigt segt, orkade inte koncentrera mig sista lektionen.. Och regnet var inget kul att se ute då man satt på lektion och visste att man skulle behöva ta sig ut i ösregn för att komma hem! Fy!
Dennis var hemma hos mig då jag kom. Vi åt kvällsmat, jag packade och sen gick vi till honom. Såg film på kvällen och tog det lugnt. Vi såg Day after tomorrow, riktigt bra film! Har velat se den länge nu, och så hittade vi den till extrapris på ICA så den och en till film köpte Dennis.


Nu ska jag göra mig klar, sen är det skola och i eftermiddag ska jag pusta ut och njuta av att det är helg! Imorgon är det fest hela dagen för min älskling och jag ska vara utvilad och på topp!

Matteprov

Håll tummarna för mig, det kan behövas!

Tack tjejer

Tack till Lovisa och Johanna som tipsade mig om hur man gör då att bara playraden kommer med när man lägger in ett youtubeklipp.
Måste prova och se så det funkar nu med :)



Man tar alltså koden och där det står height stod det för mig 344, det ändrade jag till 25 - voilà!

Hjälp mig!

Någon som vet hur man lägger in klipp från youtube och bara tar med playraden, om ni förstår hur jag menar?

Some favorites of mine









Maia Hirasawa

Love this song!

Presentkort gratis

Snart får jag ett presentkort på 100kr i någon av H&Ms butiker tack vare gratis5.se! Underbart!

Vill ni också få gratis presentkort? Bli då medlem på gratis5.se, gratisbio, freestreet!

H&M<3


The Red Baron och Lord of War

Vi började på en film idag på historian - The Red Baron. Den var ganska bra. Skönt att få se film ibland på lektionerna! Vi ser den för att vi håller på med imperialism och första världskriget, och The Red Baron handlar om en kille som kallas ''röda baronen'' som är en mycket skicklig flygare under första världskriget.
Igår såg vi klart en annan film, på geografin. Lord of War. Den handlar om en vapensmugglare från USA som handlar med länder i Afrika.
Jag tycker att båda filmerna är bra, men får jag bara välja att se om en av dom blir det Lord of War.

There's no turning back

Usch! Blev inte alls nöjd med dom enskilda bilderna, så dom tänker jag inte köpa! Klasskortet blev jag helt okej på, och helt okej duger. Jag tror dom flesta blir halvnöjda med klasskortet, men man tänker inte på hur andra kanske uppfattar sig själva utan mer på hur man själv uppfattar sig själv så det är ingen större katastrof om jag inte är nöjd men ändå ser okej ut. ALLA kommer ju inte titta efter just mig.
Det där var mest klokt/realistiskt tänkande; jag fortfarande inte nöjd och det känns inte bra, men det är i alla fall gjort nu. There's no turning back.

Ska ta det lugnt resten av dagen. Plugga lite matte, läsa lite i engelskaboken.

Film och fotografering

Så, då har jag gjort mig i ordning på nytt. Fick lite panik förut då jag skrev det förra inlägget, men paniken har lagt sig och jag är relativt lugn nu inför dagen. På historian tror jag att vi ska se film så det blir en skön lektion, min enda lektion för dagen, DET kan jag inte klaga på! :) Sen skolfotot då.. Det får gå som det går. Det Dennis sa till mig igår fick mig att ändra mig. Jag hade egentligen tänkt att skita i fotograferingen, det är ju ingen som säger att den är obligatorisk och jag kände inte för det! Det gör jag fortfarande inte, men nu när jag förberett mig, gjort mig i ordning och allt så tänker jag banne mig vara med. Det får ta emot, men innan ett är jag hemma och då är allt jobbigt för dagen över..

Jag ska försöka vara lite positiv - jag har kommit en bra bit in i engelskaboken nu och nu är den tom. bra!

Skolfoto..

Jag avskyr fotograferingar! Då man själv inte kan bestämma att man vill bli fotograferad utan någon annan bestämmer. Och man får inte sitta eller stå var man vill, fast vilken tid det skulle ta om alla skulle få göra sin röst hörd om hur de vill bli fotograferade.. men ni förstår säkert hur jag menar! Varför jag tar upp detta är för att det är skolfotografering idag, men inte på den bästa tiden.. Jag slutar skolan efter tio och vid tolvtiden ska vi fotograferas, så överväger om jag ska sitta kvar i skolan och läsa eller något eller om jag ska åka hem emellan.. Är det risk för regn borde jag stanna i skolan, men har ingen aning om vad för väder det ska bli idag!
Sitter hos Dennis just nu och har på mig helt fel kläder. Känner mig inte bekväm, vill inte ha på mig det här på skolfotot, och så vill jag göra något snyggare med mitt hår och då behövs min i curl som jag såklart inte tog med, så ska åka hem och börja om från början.. Suck!

Vad säger ni om jag säger skolfoto?

I<3this song

Jag ÄLSKAR den här låten! Den går inte att tröttna på!

Fyra planer för kvällen

Har fyra planer för resten av kvällen. Träna, plugga, läsa i diverse böcker och sova hos Dennis!
Mer bloggning imorgon då jag slutar tidigt! :) Älskar den här veckan då vi bara har matteprov på torsdag, inte mycket läxor, inga fler prov! Även nästa vecka är underbar = utan prov! Men då kommer mycket tid gå till att förbereda sig inför två prov i svenska och historia veckan därpå, veckan innan höstlovet..
När har ni höstlov?

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Top Model Australia


Åh så elakt! Satt och tittade på top model australia och så slutade programmet med to be continued - precis innan de skulle berätta vem som skulle bli australia's next top model! Grr! Nu måste jag ju vänta ett helt dygn innan jag får veta vem det blir som vinner! Alice eller Stephanie, vem vill ni ska vinna?

Cascada i sims

Kul idé! En musikvideo i simsverision!

Ryggmassage, ja tack

Blev inte så mycket bloggande igår. Jag bara orkade inte. Eftermiddagen gick åt till att läsa lite i engelskaboken och se på bland annat top model australia, och min favorit Jordan åkte ut! Hade velat se Steph och Jordan i finalen istället för Alice som bara gnäller som Steph säger! Men jag ska se sista avsnittet och hålla tummarna för att Steph vinner! :) Någon mer som tittar på top model australia? Går kl 16 på trean alla vardagar.


Efter top model åkte jag och tränade step i en timme! Härligt pass, härlig puls och musik! Att det kan ge en sån kick att få göra av med energi!
Avslutade kvällen med två avsnitt av 2½ män, Sveriges fulaste hem och sista avsnitten av Hollywoodfruar! Synd, vill se mer! Såg ni sista avsnittet?

Nu ska jag svara på lite kommentarer, sen är det skola med massage + fyra lektioner till! Hoppas att vi gör ryggmassage idag igen, det skulle sitta fint på min rygg. Har så ont i ena axeln runt deltoideus ;) (Längst ut på axeln ner mot armen)

Vad ska ni göra idag?

The Aviator



Riktigt bra film jag och Dennis såg med hans föräldrar i lördags kväll. Leo DiCaprio är med och han spelar ruskigt bra! Den får 5/5 av mig i betyg och den rekommenderar jag starkt!

Kul film



Riktigt rolig och söt film som jag och Dennis såg igår hos honom :)
Har ni sett den? Om inte - se den!

Rapapapapa..

Härlig låt, eller vad tycker ni?
Har hört att låten handlar om att skjuta poliser, när dom sjunger ra pa pa pa pa. Någon som vet om det stämmer?

Sjukt bra låt

I curl

Hej!

Gårdagen var jättekul! Riktigt kul att få fira morfar, att få träffa släkt och att även få presentera min Dennis för alla :)
Berättar mer ikväll om hur festen var. Tänkte bara uppdatera och skriva att jag har nyss varit i Skövde med Karro och Dennis, och jag köpte en I Curl! :)




Någon som har den? Funderar på om plattorna på sidorna också värms upp eller om dom bara finns där för att göra det lättare att göra lockar med plattången..

Fest för morfar

Idag blir det inte mycket bloggande. Mamma, syrrorna, jag och Dennis ska åka och fira morfar med lite släkt för han fyller 75 år nästa vecka! Ska bli riktigt roligt! Träffade ju en del av släkten i januari då det var fest för mormor som fyllde 70 år och nu ska vi alltså fira morfar :)

Tar med kameran! Får ser hur många bilder jag hinner knäppa innan batteriet tar slut. Tänkte på att ladda kameran igår men så blev det aldrig av, men jag hoppas jag hinner ta några bilder på födelsedagsbarnet och lite släkt :)

Ska fixa det sista, sen drar vi!
Ha en bra lördag!


Too much


Från Gina Tricot - hiss eller diss?
Även den här tycker jag är för mycket.. Jag är mest för snygga men enkla plagg!

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om skorna? Hiss eller diss?
Jag tycker dom är lite för mycket.. Less is more!


Skorna är från H&M

Fråga

Är glad för den här helgen, den kom då jag behövde den som mest! Ska bli skönt med två lediga dagar! Längtar till nästa helg lika mycket som jag har längtat efter den här, för då fyller Dennis 18 och jag vill se hans reaktioner när han får det han ska få av mig! :) Det har jag fått från min mamma, att vilja ge saker i förskott, men man får lära sig vänta in rätt dag, men jag vill så gärna att han ska få det nu med det samma!

Hur är ni när det gäller presenter på tex. jul och födelsedagar - kan ni vänta till rätt dag eller brukar ni ge något någon dag innan?


(bild från google)

Kär i min nya väska


Äntligen har jag den! Nu hänger den så snyggt bland alla andra väskor :)

Top Model Australia

Provet idag (samhäll) gick helt okej. Det kändes inte tipp-topp efteråt, men jag gjorde det i alla fall, svarade på alla frågor och det var ett rätt jobbigt prov att plugga till, men nu är det gjort och det får gå som det går för nu kan jag inte göra något mer!
Ska fira att det är helg med tv-tittande, och då menar jag verkligen kunna sitta vid tv:n och inte behöva tänka att ''efter programmet måste jag plugga''. Idag ska jag se top model australia och äta mellis och dricka te och verkligen slappna av! Och går det något bra program efteråt så ser jag det också :)
Kvällen vet jag inte än hur den blir. Dennis kanske ska vara med lite grabbar först, men han ska i alla fall sova hos mig. Och Tove kommer hem till helgen vilket ska bli kul, saknar henne!

Nu ska jag fixa mellis!

Idol igår

Eftersom jag inte kollar på idol så såg jag inte det som många pratade om i skolan idag.. Camillas tabbe. Jag säger bara stackars tjej! Förstår att hon hörde fel då dom har rätt så lika namn och det enda som skulle varit i mitt huvud om jag stod där är ''säg Lovisa, säg Lovisa, säg Lovisa''.. Och sen hör man något snarlikt och så hoppas man att man gått vidare, men fy vad jag tycker synd om henne!

Himla prov, det har ätit upp hela min vecka!

Wie, min väska finns på posten nu så den ska mamma hämta ut idag eller imorgon! Gött, då har jag en väska som tål att det är mycket plugg i skolan! ;)

Hinner inte mer ikväll. Har det sjukt jobbiga samhällsprovet imorgon. Önska mig lycka till, det lär jag behöva! Jag kan väl hälften just nu, och jag siktar högt så jag behöver kunna MINST ALLT!

Hoppas ni har en bättre (läs: pluggfri) kväll!







bloglovin