Om jag kunde drömma

Hej!

Har gjort en del av det jag måste plugga idag, men jag är långt ifrån klar.. Jag har fått kramp i handen igen och jag tänkte ladda lite innan träningen, så mer plugg blir det efter träningen. Idag är det fler bokade än förra gången så det känns riktigt kul, nästan lite nervöst! Men det är en bra krydda! Ska bli skönt att få träna! :)
Planen när jag kommer hem är att plugga mer samhäll och plugga lite engelska och matte. Sen ska jag ju såklart duscha, äta kvällsmat.. Och vet ni? Jag har lånat boken Om jag kunde drömma som är första boken i Twilight, men det vet ni säkert redan :) ''Alla'' har ju skrivit och pratat så sjukt mycket om bokserien och filmen så jag tänkte ge mig på böckerna.. Hade för höga förväntingar på filmen så den blev kass pga just för höga förväntningar. Trodde filmen skulle slå Harry Potter, men det gjorde den inte! Men oftast är ju böckerna bättre än filmen eftersom dom görs först, så tänkte ge böckerna en chans :) Får se om den första är bra, i så fall tänker jag läsa hela serien!
Finns det någon där ute som har ogillat böckerna/filmen pga för höga förväntningar eller andra orsaker eller är jag ensam? Får se om böckerna kan få mig att ändra min uppfattning och faktiskt fastna för dom som ''alla andra'' har gjort!

Ha en bra kväll! Får se om jag kikar in lite senare och svarar på lite kommentarer :)
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin