Parti parti

Ännu en snabbis

Jag är på språng idag gott folk! Jag kom in för en stund sen från en sväng på stan med Mathilda :) Tillsammans har vi bränt lite pengar :) Jag har fixat present till både mor och far som båda fyller år i maj. Hittade lite till mig själv också såklart! En kjol och en paljettväst på VeroModa och en söt somrig blus på Lindex. Allt för snäppet över 200:-! FYND! Jag♥REA!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa naglarna (om jag hinner), sminka och fixa mig. Undrar vad jag ska ha på mig ikväll.. Hm. Kommer säkert ändra mig tiotals gånger! Att det ska vara så svårt att välja en outfit! ;)

Hoppas ni får en bra kväll och ha en bra valborgsafton allihopa!♥

Snabbt inlägg

Samhällslektionen slutar om någon minut, sen har vi idrott innan vi slutar. Tror vi ska vara ute på idrotten idag och springa. Lagom tycker jag :) Känner för att springa av mig lite!

Uppdaterar senare! :)

Smoothie

Hemma från skolan! Har bytt om från dagens kläder till morgonrock :) Mysigt! Nu kan jag verkligen slappna av. Sista timmarna av dagen gick åt till eng. nationellt skriftligt. Ärligt talat så har jag ingen aning om hur det gick! Det kan ha gått jättebra, lagom bra eller åt h-lvete fel! Men lagom bra är nog det jag tror mest på.. men såklart hoppas jag på så högt betyg som möjligt! Tur att vi har fler eng. nationella som speaking, listening och reading kvar! :)


Nu ska jag ut i köket och göra mig en smoothie med hallon, blåbär, björnbär och fil! Mums!

29:e april

Godmorgon!

Frukost - det är nog bland det bästa som finns! Idag blev det fil och allbran och även två kokta ägg som jag mosade tillsammans med en klick smör. Mmm! Nu är jag redo för dagen!
Idag har vi vår sista kommunikationslektion, så vi ska få våra omdömen. Sen har vi svenska och samhäll, lång rast och sist på dagen istället för två lektioner vi har i vanliga fall ska vi ha eng. nationellt skriftligt. Önska mig lycka till!

Uppdaterar senare! :)

''Vanliga familjer kan drabbas''

Är det som det står på aftonbladets hemsida så känns det ju inte så tryggt att folk kommer rösta på dom rödgröna i valet till hösten! Rösta liberalt säger jag! Rösta på alliansen! Dom skriver att barnfamiljer och medelinkomsttagare kommer att drabbas.. Hmm..
Lite vilda tankar utan så mycket grund, mer än det jag läst på aftonbladet. Men jag tror ju inte att dom ljuger? Men det kanske är så ibland att man bara delar med sig av halva sanningen? Vad tror ni? Tycker ni det låter säkert att vanliga familjer kan komma att drabbas av mer skatt om dom rödgröna vinner?!

Läs artikeln om ''vanliga familjer kan drabbas'' här

Hachiko - a dog's story

Åh, jag minns så väl när mamma visade trailern till filmen Hachiko på internet! Gud så jag lipade! Den verkade så himla mysig, fin och otroligt rörande! Tänkte direkt att den filmen ska jag se när den kommer ut, och alldeles nyss när jag låg och pratade med älskling i telefon så såg jag att den börjat gå på bion i stan! Vi planerade nämligen lite om vad vi ska hitta på i helgen.. Funderade på att gå på bio, men han kände inte för Hachiko.. Äh, jag hittar någon annan att gå med :) Jag och Dennis ska nog gå på den nya Robin Hood-filmen när den börjar gå!

Men i alla fall.. Hachiko, innan jag ens sett den så rekommenderar jag alla att gå och se den, för den verkar så otroligt bra! Sök på youtube och se trailern om ni inte tror mig!



bilder från sf.se

Färdig med sam B

Nu är jag äntligen klar med min del av samhällsarbetet! Hoppas gruppens samlade arbete blir succé för jag siktar högt! :)

Nu ska jag laga mig lite kvällsmat. Det behöver lilla magen! Och mer te vore inte fel! Har ju suttit här sen jag kom hem från skolan, och det var strax efter tre jag började plugga.. Puh!

HELT SINNES!

Läs den här artikeln från aftonbladet.se!
Vidrigt hur folk kan bete sig!!!!!

Slopar träningen

Tror inte jag orkar träna idag.. Har sjukt ont i ryggslutet, rumpan och ljumskarna sen långpromenaden igår så jag stannar hemma och pluggar extra hårt istället! :) Lika bra! Ska plugga in en massa bra formal english, det lär behövas imorgon!

Hett tips!



Jag är helt såld på att sätta ihop collage och redigera bilder med Picasa 3! Pröva ni också! Sök bara på Picasa 3 på google! Det är kostnadsfritt!♥

Dagens fråga - hiss eller diss?

H&M love


SÅ snygga båda två! Den vita t-shirten skulle passa mig perfekt! (bloggnamnet!)
Det står ''addict - people who like things very very much''

Fyra timmar helt i onödan

KUUUUL att jag satt kvar i skolan flera timmar helt i onödan! Jag som var så säker på att vi skulle ha vår sista massagelektion idag och få våra omdömen, men det visade sig (efter lite efterforskning i lärarrummet vid BF) att vår käre massagelärare är ute på skolresa med idrottstrean. Jaha?! Så jag satt kvar i skolan nästan fyra timmar, när jag istället kunde gått hem vid elva efter lunchen. MEN jag fick en trevlig fikastund hos Crippe, jag fick tillbaka min blå ziptröja som jag glömde hos honom i lördags.. Men jag var tvungen att gå hem i regn och det hade jag sluppit om jag gått hem :( Skit samma.. Gjort är gjort.

NU kokar jag te, ska sätta mig och plugga äset av mig! Natur, samhäll, geografi, engelska, svenska.. Puh! Imorgon är det prov i geografi, eng. nationell uppsats, vi ska redovisa våra medeltida noveller på svenskan.. Och samhällen har vi väl inget deadline-datum till när det ska vara inne och klart.. Men vill ju ligga bra till så ska försöka bli klar tills imorgon :)

Förresten - ikväll är det spinning! Jag kommer sova gott i natt!

Uppdaterar senare!♥

Cute color



Åh vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån!!! Det är galet!

Badrumsinredning


samtliga prylar är från ahlens.se

Söta spargrisar från Åhlens

28:e april

Godmorgon!

Uppe tidigt trots sovmorgon, men jag tänkte se klart män som hatar kvinnor. Har en liten bit kvar, så ska se den ihop med en stor frukost. Jag är sjukt hungrig! Tror det blir grov macka och kokta ägg, och te såklart :)

Hur brukar ni börja dagen? Äter ni frukost först och gör er i ordning sen eller gör ni som jag - sminkar er, klär på er osv och äter frukost det sista ni gör?

I heart Gina


Måste skaffa mig Stieg Larssons böcker

Rummet är städat och jag har inga mer planer för dagen! Har precis ätit blodpudding med lingonsylt. Det satt fint i lilla magen! Nu ska jag se på filmen män som hatar kvinnor. Jag måste skaffa mig Stieg Larssons böcker i sommar! Böcker är ju alltid bättre än filmerna som görs om dom, så jag drar slutsatsen att böckerna är gudomligt bra då jag älskar filmerna!

Det värker i ljumskarna efter promenaden



Kom nyss in från en riktigt lång promenad med syrran! Vi var ute i nästan två timmar, gick och snackade! Hur mysigt som helst! Nu är vi båda helt slut i benen! Jag har mest ont i ljumskarna..
Mitt rum ser hemskt ut (som ni kan se i collaget ovan), så nu ska jag ta tag i att städa rummet. Känner för att rensa och se över vad jag äger osv, nu när jag snart flyttar. Bra att rensa osv innan, så man bara kan packa ner allt i lådor sen, istället för att behöva rensa när man väl ska flyttpacka eller ännu värre - när man är i det nya boendet och börja med att rensa vad som ska bort och inte!

Uppdaterar när jag är klar! (OM jag blir klar..)

Samhäll B: grupparbete

Sitter på lektion. Har mejlat iväg några frågor jag behöver svar på till Arbetsförmedlingen. Min grupp jobbar med Arbetsförmedlingen samt a-kassa. Jag har x antal sidor med information, men vill gärna ha svar från Arbetsförmedlingen, från någon som jobbar där, för att jämföra svaren. Ska även ringa om jag ej har svar innan slutet av veckan.

Har två lektioner kvar idag, när samhäll B är slut. Psykologi samt geografi, och på båda lektionerna ska vi se film. Inte samma, men ändå! Skönt slut på dagen!
När jag kommer hem blir det ett snabbt mellis, sen ska jag och syrran ut på en långpromenad! Ska bli härligt!

Uppdaterar ikväll!

27:e april

Godmorgon!

Gick upp halv sju och tjugo i sju var jag ute och gick. Kom in en halvtimma senare, gjorde gröt, duschade. Nu sitter jag här i ordninggjord och väntar på att kl ska bli halv tio så jag kan gå hemifrån :) En timma kvar, så funderar på om jag ska sätta på någon film medan jag väntar..

Idag ska jag ut och gå med syrran efter skolan, sen ska jag plugga lite och kanske lite träning ikväll med pilatesbollen och hantlarna på rummet :)

Hur ofta tränar ni och vad tränar ni helst?

Trivs med GI-metoden

Gokväll!

Ska snart krypa ner, eller jag är redan i sängen, men jag ska snart sova :) Imorgon har jag sovmorgon! Ska bli riktigt skönt! Funderar på om jag ska ta mig en promenad innan frukost :) Var ju ute och gick raskt i 90 min förut. Så skönt med promenader! Det gör en piggare!
Har börjat äta GI igen. Har inte tagit bort kolhydraterna helt. Jag äter långsamma kolhydrater till frukost/eftermiddagsmellis beroende på vad jag har för aktiviteter under dagen, men annars är det kolhydratsfritt. Trivs med GI-metoden!

Jag ska bli bättre på uppdatering den här veckan! Och imorgon lovar jag att ta tag i era kommentarer!
Godnatt♥

26:e april

Hej!

Kom precis in! Har varit ute och gått från 14.45 tills nu! 90 min rask promenad!♥ Kom preciiiis innanför dörren! Är helt slut i benen, men det är en härlig känsla!
Nu kan jag slappa allt jag bara vill resten av dagen utan dåligt samvete :)

Vi gjorde HLR (hjärt-lung-räddning) idag på idrotten,
så nu är man utbildad i det. En del kunde jag sen innan, men nu vet jag ännu bättre hur jag ska agera när någon är i nöd.

Har ni haft en bra start på veckan?
För mig är det så att om första dagen blir bra, så blir hela veckan bra, och tvärtom. Måste vara min inställning till veckan - och ska min inställning inför en ny vecka vara positiv MÅSTE första dagen bli bra! Vilket den blev idag, så nu ser jag fram emot en positiv vecka! :)

Bring it on

Idag mår jag som jag förtjänar, men jag hade en bra kväll igår!
Har tagit det lugnt hos älskling hela dagen. Sovit mesta av tiden, det behövde jag.. Haha!
Nu är jag hemma. Ligger och ser film i sängen - Bring it on in it to win it. Älskar cheerleading-filmer!
Börjar bli hungrig så ska fixa något att äta.
Har förresten fått en elvisp och en ljusblå dammsugare idag! Snart har jag min egen lya! Ska bli så himla skönt, självständigt och härligt! Men jag tänker fortfarande komma hem ibland och äta mammas goda hemlagade mat och snacka allt mellan himmel och jord med syrrorna och klappa råttorna! :)

Party party

24:e april

Kom precis in från en härlig långpromenad med mamma i solen! Det är verkligen vår ute! Blommor överallt och en del träd börjar bli gröna! Sommaren är på väg, sakta men säkert!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag pyssla om mig själv med bland annat ansiktsmask, och naglarna ska målas :) Ikväll är det utgång!

Hörs senare!

Familjegeni Sverige

Hej på er!

Har haft en riktig myskväll ikväll med älskling och hans familj. Vi åkte och handlade; jag övningskörde. Vi lagade mat, och efter maten och fram tills nu har vi spelat familjegeni sverige. Helt ok fredagkväll!

Nu ska vi snart krypa ner i sängen. Dennis ska upp tidigt och jobba imorgon, och jag ska ut och gå så tidigt jag kan - när jag har kommit hem. Måste ha mina promenadskor! Jag ska gå långt! :)

Hoppas ni har haft en bra fredagkväll! Godnatt!♥

23:e april

Hej!

Befinner mig just nu i skolans bibliotek. Alla andra har språk och jag har ett långt hål till 11.40. Passar på att jobba lite på mitt naturarbete. Jag skriver om ätstörningar UNS - utan närmare specifikation. Väldigt intressant, men tungt ämne.

Har noll planer för dagen.
Imorgon däremot blir det utgång!

Nu ska jag jobba vidare!
Ha en bra dag så hörs vi senare!

Dagens fråga

Bor ni hemma eller bor ni i eget? :)

22:a april

Jag har varit lite kass på blogguppdateringar de senaste dagarna, men jag har mycket runt mig som suger energi. Ni får ursäkta!
Provet igår (massage) gick i alla fall galant! Och båda redovisningarna idag gick bra, och hemtentan i massage är gjord + inlämnad. Inget mer att göra den här veckan.
Vet inte än vad helgen bjuder på.. Vi får se.
Var nyss ute och gick en runda med Johanna :) Trevligt! Ska vi göra om!
Nu är jag hemma och tar det lugnt. Snart helg, ska bli SÅ skönt!

Vad har ni för planer för helgen?

21:e april

Godmorgon!

Idag börjar jag nio. Har precis ätit frukost. Ska bara göra mig i ordning så bär det av till skolan. Hemskt väder ute; det är snöblandat regn! Fy! :( Ingen lust att gå ut idag alls!!!
Jag har historialektion i 85 min, sen har jag mitt superlånga hål fram till 14.10. Då har jag massageprov! Funderar på att stanna kvar i skolan och arbeta med provet, naturen mm. Går jag hem kommer jag bara fastna framför tv:n/datorn/i sängen i form av en powernap. Nej, här ska tiden utnyttjas väl!
Önska mig lycka till på provet!

Uppdaterar senare!

20:e april

Hej bloggen!

Just nu är det många bollar i luften och vissa saker suger musten ur mig mer än andra saker. Mitt liv är ganska fullt med andra ord och sakerna avlöser varandra. Jag säger ingenting om någon bloggpaus, mindre uppdateringar. Bara berättar som det är. Det blir uppdateringar när det blir :) Jag har extremt mycket den här veckan!

Har ni tråkigt och jag ej har en massa nytt att komma med; varför inte kolla arkivet? Jag slår vad om att ingen av er har följt mig från start! Det finns sjukt många inlägg mer än två år bakåt i tiden! De ni!

Hemsk huvudvärk

Hej på er!

Hemma från frissan. Har sjukt ont i huvudet, det bara värker och dunkar, så har ej varit ute på någon promenad eller tränat idag.. Jag vilar mig och hoppas att det inte blir värre, eller att jag blir sjuk.
Gick till stan med Veronica efter skolan. Satt en kortis på torget i solen, innan jag skulle vidare till frissan och Veronica hem.
Håret blev jättebra! Inte stor förändring än jag hade innan! Toppade håret, kom dit i mittbena också så nu är håret mer anpassat för mittbena. Skönt, då det är den frisyrer jag helst har när jag ska ha utsläppt, annars spelar benan ingen roll!
Kort och gott; jag är nöjd med håret!

Snart kommer Dennis och plockar upp mig. Sover där ikväll.
Håll tummarna för att jag mår bättre imorgon!
Det var allt för idag!♥

19:e april

Hinner endast skriva en snabb rad - mot skolan!
Hörs när jag slutat/efter frissan! :)

Mitt första collage



Hett tips!

Läste i Kenzas blogg nu ikväll att hon använder sig av ett fotoprogram som heter Picasa 3, och som finns att ladda ner gratis. Så jag testade att söka på Picasa 3 på google, och nu har jag även prövat att använda programmet! Förstår mig inte på allt än, men en hel del :) Ganska enkelt program, och man kan göra en del ändringar som gör bilderna lite snyggare/roligare att lägga ut!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Är SÅ trött! Ligger och gäspar!
Godnatt!♥

Early summer inspiration

Samtliga plagg är från Gina!




18:e april

Godmorgon på er!

Har sett klart sista biten av The DaVinci Code nu på morgonen. Gillar den filmen skarpt!

Har ni prövat spelet jag tipsade om igår? Om inte - gör det! Klicka här för att komma till spelet
Slog nytt rekord alldeles nyss!


Dö en annan dag, städa en annan dag

Jag borde ta tag i att städa mitt rum, men jag har noll ork! Tror jag tar det imorgon istället!

Nu ska jag ut i köket och koka lite te :) Sen ska jag se film. Blir The DaVinci Code. Vet inte hur många gånger jag har börjat se på den, men aldrig sett hela.. Men idag är dagen då jag ser hela filmen!

Tips!
Madonna - 4 minutes
Madonna - die another day

Helt okej tidsfördriv

Klicka på bilden för att komma till spelet!
Det går ut på att du ska trava macka efter macka till Stitchs kompis vars hunger aldrig tar slut! ;)

Vi är minst sagt maktlösa när naturen slår till


En flygbild på Eyjafjallajökull som just nu spyr ut aska som sprids över hela Europa. Hur ska detta sluta?


Klicka på bilden för att komma vidare till hela artikeln på Aftonbladets hemsida

Vet ni några som är fast någonstans i världen och inte kan komma hem från sin semester, eller ni kanske skulle iväg och fick ställa in resan?
Jag har två vänner fast i Florida, en till i USA samt några i Storbrittanien.. Från Storbrittanien kanske det går färjor, och så finns ju undervattenståget till Franrike och därifrån kan man ju åka buss.. Men hur tar man sig över Atlanten om inte med flyg?!

Härliga, läskiga vårvind

Det är riktigt mysigt, att höra hur vinden sveper runt huset.. Men det är lite läskigt också.. Det blåser alltså så häftigt ute att mina väggar darrar, för jag hör min ena spegel som står lutad mot väggen skaka varje gång vinden drar förbi.. Och fönstret kunde jag inte ha öppet, för vinden satte fart på min taklampa (en risboll) och den åkte ned!

Hur är vädret hos er?

Party in the USA

Jag är helt såld på den här låten!

Mammas mos

Nu är jag klar med två av uppgifterna - inlämningen i kommunikation och massage-hemtentan. Det känns superskönt! Nu ska jag vila min handled ett tag innan jag pluggar vidare :)
Snart är det lunch - mammas potatismos är det bästa!♥

Hoppas ni har en pluggfriare helg än vad jag har!!!!

17:e april

Godmorgon!

Kom hem för en stund sen. Dennis körde hem mig innan han skulle iväg och hjälpa sin pappa.. Hela dagen viger jag åt sjukt mycket plugg! Har en hemtenta i massage som ska bli klar till onsdag, jag har en inlämning i kommunikation, redovisning i kommunikation, ett svenskaarbete som helst ska vara färdigt på måndag då vi börjar med redovisningar samt ett geografiprov. Provet var i tisdags, men då var jag och Joel ute på omvalsturné så jag antar att vi ska göra det nu på tisdag istället.
Och jag ska öva lite massagegrepp på syrran i helgen också. Samma dag som hemtentan ska vara inne har vi massageprov. Ska kunna alla grepp, så behöver ett genrep känner jag. Men det kommer nog gå bra, alltihopa!

Uppdaterar senare :)

Kissies tusen stavfel

Har Kissie alltid bråttom när hon ska skriva sina inlägg? Det är ofta stavfel i hennes inlägg, och ofta flera st i samma inlägg.. Tur att man förstår vad hon menar då hon ofta bara blandar ihop bokstäverna. Man fattar ju det stora hela. Men såå bråttom kan hon ju inte ha? Det är ju bloggen hon har som ''jobb'' - borde hon inte sköta det snyggare? Visst, stavfel kan vi alla göra.. Om vi har bråttom med något inlägg. Men hon kan ju inte ALLTID vara på språng?



Riktigt sliten


Är riktigt sliten efter veckan, så en lugn helg sitter verkligen på sin plats!
Det enda jag vet att jag måste är tvättid med mamma imorgon eftermiddag, och så ska jag plugga en del. Någon promenad blir det säkert också som omväxling. Kan ju inte sitta inne hela tiden - hoppas på fint väder! ♥

Ni får ha en bra kväll!
(Uppdaterar om det händer något intressant, haha!)

Skavlan

Sitter hemma hos älskling med hans familj i soffan med tv:n på. Älskling spelar något riddarspel på en laptop, jag sitter vid en annan :)
Robyn är en av gästerna i Skavlan. Jättesöt tjej, duktig och har många bra låtar, MEN hennes röst är jobbig att lyssna på i längden!

Charmig fasadmålning


15:e april

Hej!

Jag kom precis hem! Tänkte uppdatera er lite om min dag :)
Började vid åtta. Kom lite sent, men det gjorde inte så mycket. Vår lärare vi hade först på morgonen är ALDRIG i tid, och då menar jag verkligen ALDRIG; så hon fick smaka på sin egen medicin..?! ;) Nej, jag gjorde det såklart inte med flit. Men ibland händer det, men det är väldigt sällan jag är sen!
Vid 9.30 var det svenska uppsatsskrivning i aulan i tre timmar. Satt i lite mer än en timme, sen kände jag mig klar. Skrev en krönika om ämnet upplevelseturism. Spännande ämne! Hoppas uppsatsen uppskattas av lärarna som bedömmer, för jag siktar på högsta betyg!
Efter uppsatsen blev det en sväng till matsalen. Sen när allt fler droppade ur aulan gick vi ett gäng till Ströget i stan och fikade. Sju glada personer, lättade över att uppsatsen var över! :)
Nästa lektion var geografi, 13.25. Fem minuter innan begav jag och Joel oss till ett av stans högstadier för sista stoppet för omvalsturnén. Idag gjorde vi succé jämfört med tidigare besök. Kändes bra! Dock var jag lite irriterad, att vissa tror att deras program behöver stå mer i rampljuset än andra? Alla program behöver synas och alla har vi lika stor rätt till det. Trampa inte ner andra program, det slår bara tillbaka!
Efter omvalsturnén var skoldagen slut. Fick skjuts hem av Jessica. Det tackar jag för! :)
Kokade te, startade en film.. Sen slocknade jag gott och vaknade fem i fem. Fem var det möte i partilokalen med fp. Efter två timmars möte begav vi oss till stadshuset på rundtur och en fika som avslutning.

Nu är jag helt slut! Först uppsats i över en timme, ett långt hål, omvalsturné och sen fyra timmars möte på det! Men jag ska inte beklaga mig allt för mycket. Det har varit en intressant dag på många sätt, så i det stora hela är jag nöjd :)

Nu ska jag krypa ner under mitt tjocka täcke samt överkastet. Har fönstret öppet för jämnan, det är så härligt med vårluften! Dock är det lite kallt än så länge, men erkänn att det är mysigare att krypa ner och bädda ner sig med en massa tjocka täcken och filtar, med ett fönster öppet och frisk luft än att ligga i ett kvavt rum på morgonen och sparka av täcket för att man svettas?!

Cred till alla som tog sig igenom mitt långa inlägg :) Ibland använder jag mig av bloggen som en dagbok, ibland skriver jag mer till er läsare, aktiverar er med dagens fråga, bilder osv. Men detta inlägget blev mer som ett dagboksinlägg. Ingen hit för er, men desto mer för mig. Speciellt om några år, att kunna se tillbaka.

Ska ladda upp lite bilder snart, men gör det i ett nytt inlägg! Annars säger jag godnatt! ♥

Älska vårvädret!

Ett btw

Förresten.. Idag har jag varit 19 år i en hel månad ;) Haha! Jag trivs som nittonåring :) Jag är inte längre yngst på krogen!

14:e april

Kom nyss hem. Som jag skrivit redan så var det ingen vanlig skoldag idag. Det var treornas projektarbets-redovisningsdag, så det enda vi ettor och tvåor behövde göra var att gå runt och lyssna på de olika projektredovisningarna. Synd bara att redovisningen om Helenafallet aldrig blev! Den hade vi verkligen sett fram emot!
Bra jobbat i alla fall, er treor jag fick se/lyssna på!

Min älskling hade ju sitt projektarbete också. Hann dock ej gå och lyssna på honom, men tog några bilder på båten han hade ställt ut utanför skolan. Tänkte visa er vilket bra jobb han gjort! :)





Nu ska jag ge mig ut på en lång långpromenad! Den efterlängtade solen är framme igen! Lovely!
När jag kommer in ska jag plugga, packa och sen bege mig hem till Dennis och mysa ikväll! :)
Ha en bra dag!

Vinterstad

Hittade lite bilder på min mobil (ingen superkvalité tyvärr) från sista februari, då våren började visa att den var på väg!











Dagens sista inlägg


Har precis läst igenom alla olästa blogginlägg från bloglovin. Nu ska jag koka mer te och bara mysa, ta det lugnt.. Imorgon är det en slapp skoldag, en promenad, lite träning och en massa plugg som står på schemat! Eller ska jag skita i träningen och träffa Dennis? Jag vet inte, får se hur dagen utformar sig imorgon.
Godnatt från mig!

Älskar Kenzas stil!

Storbloggaren och min största modeinspirationskälla Kenza har en så himla snygg stil, oavsett väder, årstid, tid på dygnet; ja oavsett vad! Hon inspirerar mig mycket, som tex med den vardagliga men snygga outfiten nedan.



Bild lånad ur Kenzas blogg

Ensamträning

Veronica skulle iväg på cirkus, så blev ensamträning för min del.. Men sånt funkar också :)

Nu ligger jag hemma i sängen och latar mig. Imorgon har treorna projektredovisningar, så ingen vanlig skoldag med lektioner imorgon inte. Vi ska gå runt och lyssna på redovisningarna istället :) Toppen!

Nu är jag sugen på te.. Ska se om jag orkar mig ur min sköna säng!

13:e april

Godmorgon!

Sitter med en riktigt grov macka med ost som frukost. Mackan är nästan svart, SÅ grov är den.
Ska snart pallra mig iväg till skolan. Idag är det först Gullspångs skola och sen ett av stans högstadier som står på schemat. Jag och Joel ska ut och dela ut broschyrer etc :) Ska bli kul! Tror jag missar fyra av fem lektioner.. Men det gör inte mig så mycket. Är ju bara å fråga i efterhand vad jag har missat!

Nu ska jag äta upp mackan och kila iväg!
I eftermiddag ska Veronica med mig på ett uppdrag, sen ska vi träna! :)

Harmoniske Håkan



Håkan Hellström är så harmonisk att lyssna på. Tycker mycket om låten Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen.
Vi hörs imorgon! Godnatt!

Asiatiskt supersött smile

Har precis svarat på lite kommentarer..
Kollade innan dess på några avsnitt av Bella & Tyra show. Såg avsnittet där dom ska vara danslärare för en dag. En kompis tipsade mig om avsnittet då hon är med! Hon är den asiatiska tjejen i rött och svart med det supersöta smilet! Gud vad häftigt det känns, att ens vän haft Blondinbella som danslärare, haha! ;)

12:e april


Idag blev en chill måndag. Ligger i sängen med datorn, lite nötter, frukt och kollar på Bella & Tyra Show. SÅ BRA!

Har ni kollat något avsnitt av Bella & Tyra Show?

Kenza och Mani

Håll med om att bilden är SÅ charmig!



Bild lånad ur Kenzas blogg

Bästa Wallanderfilmen

Tänkte bara säga godnatt, för nu ska jag sova.
Har kollat på Wallander - Mastermind ikväll. Hoppas min sömn inte blir störd pga filmen. Den bästa Wallanderfilm som gjorts! Hör även till mina favoriter av filmer i allmänhet!

Sov så gott!

Dagens fråga

Nämn en maträtt som ni älskar, men som ni tror/vet att många andra avskyr!

Tex ärtsoppa, blodpudding, mannagrynsgröt, levergryta..
Endast blodpudding av nämnda maträtter ovan är ätbart enligt mig!

Årsmöte med Jan Björklund



Ni kanske undrar vad jag gjorde i lördags? Eller också så gör ni det inte.. Men nu när jag tar upp det så undrar ni säkert vad jag gjorde, eftersom jag lägger fram det som att det var något speciellt jag gjorde. Och det var det också!
Jag var i Tibro på årsmöte med Folkpartiet. Vi gick igenom punkter som man går igenom på årsmöten; budget, vem som ska sitta på vilken position, vem som ska göra vad. Extra viktigt är det väl nu med budget, vem som gör vad osv eftersom det är valår. Om mindre än ett halvår är det val, så dit siktar vi nu! Längtar dit, men också till tiden som är fram till valet. Det ska bli spännande att se hur allting utvecklas :)
Det roligaste och mest intressanta med mötet var besöket vi fick av partiledare Jan Björklund! Vilken talare säger jag bara! Han kunde sin grej, han pratade med enkelt och tydligt språk och krånglade inte till det han ville få fram och alla var med på hans noter. Den var en härlig känsla i aulan där vi satt då han stod framför oss och predikade! :)

Jag gick med i LUF (liberala ungdomsförbundet) för snart två år sen,
om jag inte minns helt galet. Ville engagera mig politiskt, men kom aldrig så långt som jag hade tankar på i början. Kände att så mycket annat tog upp min tid, och vi de två tillfällen som gavs första året som medlem i LUF då man kunde gå en basliberal-utbildning, krockade utbildningen med annat viktigt, och jag prioriterade inte politiken först.
Men politikern i mig har mognat, och nu har jag äntligen tagit tag i det hela och börjat vara med aktiv i LUF, så jag ska med några ''luffare'' ut nu under vårterminen och prata för LUF på diverse skolor, och jag är även med och aktiv får jag väl säga, i Folkpartiet i stan. Det var dom jag samåkte med till Tibro i lördags. Har även varit med på ett möte, och snart ska vi träffas igen.

Politik är något stort som får växa fram..
Jag har bara börjat nysta i ett oerhört stort garn. Garnet kommer aldrig ta slut, då politiken (och jag) utvecklas och tar nya steg medan tiden går. Men det är något positivt med saker som aldrig tar slut. Det kan utvecklas så mycket, och på rätt sätt kan det bli hur bra som helst, eller hur?! :)

Så det var mestadels vad min lördag gick till, och om det har jag att säga - time well spent.

Paow is bad influence!

Hon är verkligen ingen bra förebild!!!!!!

Färgningen gick bra

Hej bloggen!

Sitter hemma nu. Var hos Dennis fram till lunch (runt 14.00), sen skjutsade han hem mig. När jag kom hem åt jag mammas hemmagjorda biffar, sjukt goda! Sen satt vi i köket med kaffe och pratade i typ en och en halv timme.

Nu ligger jag i sängen. Pratade nyss en kortis med Dennis.

Vet att jag har en massa ''borden'' idag, men jag orkar inte! Njuter av helgens sista timmar. Imorgon bitti är det allvaret som gäller igen! ;)

Förresten, håret blev bra! :) Blev lite mörkare än det jag hade innan, men det blir ju oftast så precis när det är nyfärgat.. Ser mycket fräschare ut. Man såg innan jag färgade hur färgen höll på att gå ur, blekna.. Bli allt mindre fyllig brun. Ni som färgar själva förstår säkert vad jag menar.'

Ska läsa lite bloggar, se någon film.. Det är mina goa planer för ikväll!
Ha en bra sista stund på helgen! NJUT - snart är den slut!

GRATTIS M

Grattis Mathilda på 19årsdagen! :D Hoppas du får en toppendag!

11:e april

Godmorgon!

Sitter just nu med färg i håret. Haft i den ungefär halva tiden. Jag köpte en ljusbrun färg, för att få lite ljusare brun färg i håret än den jag har för tillfället. Får se om jag lyckas som jag tänkt, och blir nöjd med resultatet :)

Idag ska jag plugga, ut och gå med Madde, och kanske även med Olivia :) Mycket ska hinnas med. Men just nu tar jag det bara lugnt :)
Jag vill inte att helgen ska ta slut!

Skolan framöver

13/4 Prov geografi
15/4 Inlämningsuppgift kommunikation
22/4 Redovisning kommunikation
?/? Svenskaarbete klart
17/5 Eng.bok klar
19/4 Inlämningsuppgift idrott
21/5 Inlämningsuppgift idrott
21/4 Prov massage
21/4 Hemtenta massage
7/5 Naturarbete klart
11/5 Inlämningsuppgift psykologi
1/6 Prov psykologi


PLUS..
- ett prov i historia på bland annat den industriella revolutionen, men datum är ej satt än. Ska bestämma med Leif i veckan som kommer.
- ett grupparbete samt redovisning i samhäll B. Min grupp (på tre pers) ska skriva om A-kassa.
- alla nationella prov:

15/4 Nationellt prov svenska
29/4 Nationellt prov engelska
7/5 Nationellt prov engelska
18/5 Nationellt prov matte
v20 Nationellt prov engelska (speaking)


Puh! Vi har en del att göra, men guuud vad skönt det ska bli när allt är gjort och vi verkligen har gjort oss förtjänta av ett långt sommarlov!

Äntligen, det är helg, det är fredag igen!

Kom nyss hem. Sista lektionen för dagen var idrott, och vi fick först tillbaka proven vi gjorde förrförra fredagen och efter det körde vi spökboll och skattjakten :) Skitkul! Provet gick kanon förresten! Är jättenöjd! :)

Sitter och äter keso med curry, och efter det väntar en frukt och en smoothie med hallon och björnbär! Muuuums!<3

Nu har vi en hel del att göra i skolan framöver.. Tänkte skriva en lista i bloggen så jag kan hålla lite koll, ifall jag glömmer bort det.. Så mycket klarar jag inte att hålla i huvudet på samma gång tyvärr, alla sidor, uppgifter osv!
Men jag tar det i ett eget inlägg.

Vad ska ni göra nu till helgen? :)

9:e april

Är i skolan. Har haft engelska och matte. Nu har jag hål till tjugo i tolv. Jippie! Tur att språken slutar för alla om typ 30 min.. Då blir det matsalen direkt! Är hur hungrig som helst! Skulle kunna äta upp Jennifer som står mittemot mig! ;)

Står och jobbar lite på mitt naturarbete om ÄS UNS. Vi fick själva välja vad vi skulle skriva om, så länge det hade med kroppen att göra. Sjukdomar etc. Har inte kommit jättelångt, men har hittat en massa bra källor och info. Kommer nog inte ta så lång tid att skriva ihop arbetet. Det som kommer ta mest av min tid är väl att sätta allt i rätt ordning, så det flyter på bra.
Ska vi redovisa?! Det minns jag inget om.. Skulle vara kul, om arbetet blir kanon vill säga :)

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete! Hörs senare!

Johan Glans<3

Det finns ingen roligare!
Sitter och tittar med Dennis :)



Funny guy

8:e april

Godmorgon!

Har precis ätit frukost. Ska snart knalla iväg till skolan. Idag blir en ganska speciell dag.. Vet inte vilka lektioner jag missar och inte. Jag och Joel i klassen ska i alla fall ut på en omvalsturné. Det betyder att vi tillsammans med andra valda elever från klasser på skolan åker till högstadier lite varstans runt kommunen och pratar för vår skola, och det program vi går på. Dom har ju en andra chans att välja inför gymnasiet nu, niorna. Så det ska bli jättekul!

I eftermiddag har jag planerat ihop med Mathilda att gå en riktigt lång promenad. Ska bli så skönt! Få prata av sig lite med :)

Uppdaterar senare!

Dags för Da Vinci


Det var ett sorgligt sista avsnitt i OC! Sitter fortfarande och gråter, haha!

Nu ska jag se början på Da Vinci-koden. Har sett den tidigare, men minns inte så mycket.. Tror det är en film man behöver se några gånger innan man riktigt förstår sig på den. Har man läst boken är det väl lättare. Funderar på att läsa mig igenom hela serien.

Godnatt!

Kung av sand



Den här låten var dagens avslappningslåt efter spinningen. Var med på två av tre 30-minpass. Känns så gött i benen efteråt!
Jag tror jag börjar gilla Per Gessle.. Han har en bra röst :)
Nu ska jag käka min sallad jag har gjort i ordning, sen slänger jag mig på sängen med sista avsnittet av OC. Buhu!

Jag är nog lite ironisk

Har tagit det lugnt. Pluggat lite, kollat ett avsnitt av OC säsong fyra och tagit en powernap. Nu är jag uppe och ska snart iväg och spinna 60 min :) Ska bli härligt!

Jag har bara ett avsnitt kvar av OC säsong fyra, sen har jag inte fler osedda OC-avsnitt alls! Detta måste jag göra till något speciellt, detta är ett minnesvärt ögonblick!
Hahaha!

Vad gör ni ikväll?

HELT FEL SPEL!

DETTA ÄR JU HELT SINNES! HUR KAN MAN ENS KOMMA PÅ ATT GÖRA NÅGOT SÅNT, OCH SEN FÅR DET SÄLJA?! VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?
Läs här

Hittade infon i Lifestyle of Brownsugars blogg. Gillar hennes blogg! Kolla gärna in vad hon skriver för övrigt, men speciellt det här inlägget!

7:e april - besviken

Kanske ska börja med att berätta att provet gick ganska bra?! Tror det blir ett VG i alla fall, och mer orkar jag satsa på just nu. Har haft så mycket omkring mig, så dagens prov har väl fått lida lite, men det var inget svårt prov. Så ett VG nöjer jag mig med :)

Annars är jag rätt så besviken på den här dagen.. Något som precis hände..
Dennis plockade upp mig efter skolan, vi åkte och kollade på hans båt som blev klar idag (hans projektarbete) och sen skjutsade han mig till stan. Skulle hämta ut ett paket. Så det är gjort, och hårfärg har jag köpt. Nu till den delen som gör mig ledsen och besviken. På vägen hem gick jag förbi ett av jobben jag har sökt sommarjobb på. Gick in för att visa mig intresserad och frågade när dom skulle vara klara med anställningar osv. Det visar sig att dom inte ska anställa några?! För två veckor sen fick jag veta att dom fortfarande väntade med att anställa, innan dom fått allas lappar.. Och dom lovade att höra av sig oavsett om jag skulle få jobb eller inte. Och så får jag veta det så här? Sånt blir jag besviken på..
Visst, dom kanske hade tänkt gå ut med det senare, runt tiden då man ''brukar'' gå ut med sånt. Men om dom redan vet att jag ej ska få jobb kan dom väl säga det? Annars går man ju och hoppas i onödan.. Jag har varit ganska säker på att jag skulle få sommarjobb där, jobbat där tidigare, så blev riktigt paff nu faktiskt..
Men det är väl så i dessa tider. När knappt vuxna får jobb, varför skulle då jag få jobb?
Jordgubbsjobbet jag sökte kommer jag heller inte få - jag är för dyr för att jag är så gammal som jag är (19).

Jaja, detta är mest så jag känner..
Förstår väl att dom har mycket att göra och stå i.. Men sånt vill man hellre höra från dom, att dom hör av sig, än att man får veta det då man går in bara för att fråga hur långt dom kommit..
Hoppas jag får något av de andra jobb jag sökt annars är jag körd i sommar!!!! Och ingen kan säga att jag inte har försökt, för jag har sökt så sjukt många jobb! Vet faktiskt inte vad jag gör om jag inte får jobb.. Börjar som massös? Jag har ju kunskaperna.. Någon som lånar ut en massagebänk så masserar jag folk för en billig peng resten av sommaren?!

Sånt här ger mig ångest!

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Jag har precis sett klart världens finaste, sorgligaste film! The Notebook, eller som den heter på svenska; Dagboken. Finns nog ingen bättre, finare film! Den filmen vet verkligen vad tro, hopp och kärlek innebär. Den är SÅ sevärd! En film för alla! Se den!!!

5:e april

Hej!

Ursäkta att jag ej haft tid att blogga idag. Vaknade hos Dennis i morses. Vi bestämde oss att gå en lååång långpromenad efter frukost. Sagt och gjort. Vi var ute i över två timmar och gick runt hela stan. Jätteskönt! När vi kom in gjorde han god köttfärssås och så såg vi på Barnhemmet. Ingen höjdarfilm så den rekommenderar jag INTE! Men vill ni se den ändå; go ahead. Men jag tipsade er inte om filmen! ;)

Resten av dagen har jag bara pluggat och kollat OC. Tagit det lugnt med andra ord.

Nu sitter jag hemma. Mamma och Jorunn har också hunnit hem :) Vi har hunnit uppdatera varandra lite efter påsken.
Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig hos syrran. Hon har två sängar i sitt rum den fuskisen! Ställt ihop dom, så det blir en dubbelsäng! Fast jag klagar inte på mig 1.20-säng :)

Förresten; grattis till mellansyrran som fyller 17 idag! Grattis grattis!

Godnatt!

Cosy interior

3:e april

Inte blivit mycket bloggande än idag.. Och jag känner inte riktigt för det heller..
Vaknade hos Dennis. Vi åt ju påskmiddag hos honom igår, jag och hans familj. Mysigt.
Idag segade vi oss upp, duschade, åt frukost osv. Efter ett blev det en lååång promenad med Mathilda runt hela stan! Dennis hämtade mig hos Mathilda vid halv fyra, då vi precis kommit in! Härligt! :)
Nu sitter jag hemma. Har ingen aning om vad kvällen bjuder på.. Känner mig inte på topp.. Är hängig. Tror jag börjar bli sjuk.. Hade ju lite feber i torsdags, kanske ska bryta ut nu lagom till dom sista lovdagarna? Skit också! Blir en lugn hemmakväll med film..
Börjar bli hungrig så ska fixa lite käk. Undrar vad jag är sugen på?

Återkommer när jag vet lite mer :) Dvs vad jag ska äta och hur många och vilka filmer jag ska se ;) Mer intressant blir det inte idag!

Stort grattis till lillsyrran som fyller hela 15 år idag! Och ett stort grattis även till Julia som fyller 18 år!
Hoppas mina tjejer får en bra kväll, med party osv :) Orkar inte iväg då jag ej mår på topp..

Jaja, ska sluta skriva onödigt trams :) Mot köket!

Seg långfredag

Försökte gå in på blogg.se i morses, men hela internet krånglade för mig.. Men nu funkar det igen :)
Har städat rummet, plockat i ordning på alla mina påsar sen dagarna i Göteborg, min packning och resten av kläderna och sakerna som redan låg sen en vecka på mitt golv.. Har dammtorkat och snyggat till - allt förutom dammsugit har jag gjort. Men det kommer senare.
Idag ska jag som sagt tvätta med mamma, sen ska jag hem till Dennis på middag. Blir antagligen att jag sover där. Tror jag har glömt en väska där med lite grejer sen i måndags förresten..

Nu ska jag bara ta det lugnt. Var ute och gick innan lunch, och så har jag duschat. Har precis fönat håret. Nu ska jag njuta av OC ett tag, tills det är dags för tvättstugan..

Ha en bra långfredag!

Dagens fråga

Hur många har ni lyckats lura idag? :)

Hemma efter shopping

Är hemma hemma efter en två timmars tågresa från Göteborg. Som tur var hade jag sällskap av Liza och Veronica :)
Deras tåg var sent i förmiddags, men vid halv tolv var dom framme, så vi fick några timmar på stan och vi fick med oss några påsar var hem :)
Mitt under dagen åkte jag hem till pappa för att hämta min packning, för att sen åka tillbaka till Nordstan, shoppa klart och sen ta plats på tåget. Tur att jag gick dit i förväg för det var FULLT, och nästan hela vägen hem också!

Har hittat lite smått och gott. Kanske kan visa på bild någon dag :) Igår och i tisdags hittade jag några enstaka plagg, men idag blev det bara presenter till Tove och Jorunn, och ett linne till mig från Monki :) Jag älskar uringade ryggar!

Nu ska jag kolla OC och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon förmiddag ska jag ta mig en riktigt lång promenad, sen ska jag hjälpa mamma och tvätta.. Och så måste jag packa upp. Imorgon kväll är jag bjuden på mat hemma hos Dennis :)

Ha en bra kväll allihopa!

Cute kitchen



Spring interior




Inget skämt

Var precis inne på västtrafiks hemsida för att kolla om det verkligen var så att deras tåg var försenat, eller om det är ett april-skämt som jag då tror.. Men det visar sig att deras tåg är 1,5 timma försenat! Surt!! Men men.. Nu är det bara att vänta.. Hinner se flera avsnitt av OC innan dom kommer :) Snart har jag plöjt igenom alla fyra säsonger av OC! Eller finns det fler?!

1:a april

Godmorgon!

Sitter och funderar på om Liza och Veronica driver med mig.. Dom smsade precis att deras tåg är försenat och att dom inte ens har kommit ifrån Töreboda än!!! Vet inte om jag ska tro dom eller om dom bara april-skämtar med mig!
Har i alla fall gjort mig i ordning så är beredd att åka ner när än dom kommer :) Idag ska jag shoppa födelsedagspresenter till syrrorna som snart fyller 15 och 17!

Nu skriver dom att dom INTE skämtar med mig, att dom ÄR försenade.. Jahapp. Det blir till att vänta några timmar då. Men ingen skada skedd. Jag slipper stå och vänta på ett försenat tåg; jag är redan på plats ;)

Ska kolla ett avsnitt av OC medan jag väntar :)
Ha en bra dag allihopa!






bloglovin