10:e augusti

Jag har fullt upp med min nya blogg, och eftersom det är den jag ska blogga från i fortsättningen, efter september och framåt är det min officiella blogg, så blir de inte mycket tid över här.

Kolla gärna in på min nya blogg som är mer nischad än denna. Jag kommer fortfarande skriva kort om min vardag emellanåt, ha film- och bokrecensioner, skriva om det senaste modet som tilltalar, min shopping och såklart en massa bilder, men jag tänker även blogga om de politiska frågor som engagerar, mer om LUF och vad vi gör, bilder därifrån mm.
Välkomna in!

Ber även om ursäkt för hur bloggen ser ut i nuläget, min nya alltså. Sanna ska hjälpa mig att fixa designen, när hon har tid, så räknar med att ha den någon gång i september. Stå ut! Hoppas mina inlägg kan tilltala er även fast min design inte gör det.

På tiden att förnya!

Jag har en ny blogg som är under uppbyggnad. Jag kommer fortsätta blogga här, samt på min nya blogg fram till skiftet mellan augusti-september. Då ska jag äveb betala Sanna för en ny bloggdesign som alltså kommer hamna på lovisascorner-bloggen.
Jag kände att det var på tiden att förnya. Efter ha lyssnat på Sanna som föreläste idag, sista dagen på summer camp, om sociala medier med inriktning blogg/bloggande, insåg jag att ett kort och lätt bloggnamn kan ta en mycket längre. Caffeineaddict är något jag verkligen gillar, det stämmer SÅ in på mig, men det är knappt så folk förstår vad jag säger när jag ska berätta vad min blogg heter. Antingen hör de inte alls, eller så hör de, kan uttala det men absolut inte stava till det..

Men som sagt; jag fortsätter på den här bloggen fram till skiftet augusti-september, men bloggen kommer jag inte ta bort. Kan vara kul för framtiden, när jag är 10 år äldre, att gå tillbaka i arkivet och läsa min offentliga dagbok som berättar i alla fall en liten del av mitt liv. De viktiga, hemliga, jobbiga bitarna jag ej delar med mig av bär jag ändå alltid med mig. Men småtjafs som man lätt glömmer bort finns förevigt sparat här!

Sitter annars just nu hos pappa i Göteborg.. Kände att åka hem en söndag kväll, det var inget jag ville.. förbindelserna till mariestad är inte många en helgdag, så jag valde att stanna över natten. Möte imorgon lunch på expen innan jag åker hem till stan. Ska träffa Johanna när jag kommer hem. Har ju blivit van att umgås nästan hela tiden, så nu fyra dagar utan Johanna, det känns måste jag erkänna! Men jag har haft några sjukt bra dagar med LUF!♥

Ikväll ska jag, pappa och Krister mysa i soffan framför en film om Henrik den åttonde i england. Någon serie, sista avsnittet idag. Får se vad jag säger om den. Chaite är ett måste!

1:a augusti

Har precis ätit helgens sista måltid med härliga LUF-människor! Nu ska jag och Sanna över till stugan där vi sover för att packa ihop allt. Vi drar om några timmar. Får se när jag är hemma igen :)

Ska bli kul att komma hem och träffa syrran som är hemma från tre veckor i england! Hon har nog sjukt mycket på lager att dela med sig av!

Har starka funderingar på att helt byta blogg, men jag tänker stanna på blogg.se, men jag inser att ett enklare bloggnamn, lättare att minnas, kan ta en längre. Sanna körde en kort kurs i sociala medier idag med inriktning på bloggar och bloggande, tips, knep osv. Ska nischa min blogg lite mer, inrikta mig på färre frågor/saker/intressen, vad man nu ska kalla det. Ska bli spännande detta, och Sanna ska även stå för designen! 200 kr är det helt klart värt! :)


bloglovin