FUCK!

Blä vad jag hatar min dator just nu! Skrev ett ganska långt inlägg, och så råkar jag på något sätt klicka ner fönstret med tangentbordet.. Har ingen aning om hur det gick till, men allt jag skrivit försvann såklart.. Jag orkar inte skriva om det jag tänkte berätta för er, så skriver om min söndagskväll och filmen Wolfman imorgon.
Är i alla fall klar med engelskaarbetet nu, och svenskatalet har jag gjort början till. Skrev två-tre A4 i skolan, men sen kom jag på hur jag ville vinkla det, så strök allt och har nu börjat om, men jag har ju hela veckan på mig, så jag ska allt hinna :)

Godnatt!

Badtunna idag

Uppdatering: jag har andra planer för dagen! Känner mig redan mycket piggare, men det är väl för att jag kommer få en bra dag :) Man piggnar till fortare om man gör saker, roliga saker! Ska snart bli upplockad i stan, åka en bit utanför stan, bada tunna med några av killarna från förfesten igår och sen ska vi på bio! Lär nog bli en bra dag detta! :)

Ska packa det jag behöver ha med mig.. Sen bär det av.
Uppdaterar efter bion, berättar lite om filmen och min dag såklart!
Ha en bra söndag!

Frukost nr 2

Somnade om vid nio och blev väckt av mamma kvart över elva. Då var jag riktigt seg, men nu börjar jag bli som vanligt igen. Är pigg, har ätit frukost nr 2 + lunch. Ska snart ut och gå en runda med mamma :) Ska bli skönt att komma ut.
Det enda måstena jag har idag är att städa i ordning mitt rum som ser hemskt ut, och att skriva klart engelskaarbetet. Det ska vara klart imorgon. Sen är det kanske smart att komma en bit till på svenskatalet? Nästnästa vecka ska jag hålla tal, så bråttom är det ju inte. Men skönt att ha det klart också! Ja, jag får se hur mycket jag orkar med idag!

Jag längtar till nästa gång det blir fest, utgång och en massa dans! Siktar på att gå ut kvällen innan min 19årsdag! Hoppas det blir så! :)

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ut.
Hörs senare!

Mariadagen

Åh, det får jag ju inte glömma! Grattis syrran på namnsdagen! :) Hennes tilltalsnamn finns inte med i den svenska almanackan då det är norskt, men hennes andranamn finns med så den dagen brukar vi fira, mer eller mindre. Några presenter (i form av sedlar) har hon/ska hon få :) Pappa har satt över pengar till mig som jag ska ta ut och ge henne. Tur att internet finns!

28:e februari

Bästa kvällen på länge! Hade så fruktansvärt kul, träffade en hel del folk man inte sett på ett tag, blev bjuden på en drink, även fast det var jag som skulle bjuda mig och Olivia.. Då låter jag din drink vara innestående tills nästa gång, vilket jag hoppas på blir snart!
Inträdet var inte så högt som vi först trodde. 180kr + garderob är inte mycket, om man tänker sig att skulle man se en artist live så skulle man lätt få betala mer än 180kr! Det var Fronda som var där igår. Njaaa säger jag om dom, men när dom framförde låten ''rullar fram'', då var det allsång på dansgolvet! :)

Ligger i sängen med datorn. Har varit uppe och ätit frukost och tvättat bort sminket.. Orkade inte göra det igår ;)
Har satt på värmemadrassen och tänkte se några avsnitt av OC medan jag nyktrar till :) Fast så farligt bakis är jag inte. Känner mig mest tung i huvudet och så har jag ont i magen för att jag fortfarande är hungrig.. Blir nog en frukost nr 2 lite senare :)

Hoppas ni hade en bra kväll igår!
Vad är dagens planer? :)

Party party

Började kvällen hemma hos Olivia med att göra oss i ordning i hår och med smink, sen lagade vi mat.
Nu sitter vi hemma hos mig och har spelat två rundor familje geni. Väntar på att killarna vi ska förfesta med ska ta sig till stan, så innan dess kan vi dricka, spela spel och titta på roliga klipp på youtube. GUD vad man skrattar åt Johan Glans med lite alkohol i sig! ;)


Hoppas ni har en bra kväll!

Party all night long

Somnade gott igår bredvid syrran. Kändes mysigare att sova i sängen bredvid henne än ensam i mitt rum, så jag somnade medan hon låg och läste.
Vaknade vid åtta i morses. Åt frukost, duschade, målade både tår och fingrar röda. Annars har jag bara tagit det lugnt..
Ska iväg till Olivia vid fyratiden. Vi ska göra oss i ordning, prata, skratta och laga lite mat innan det bär vidare på förfest. Ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot en lååång kväll! :)

Just nu sitter jag  och lyssnar på musik. Ska snart koka lite te och se ett avsnitt till på OC. Fördriver tiden så gott jag kan tills jag ska till Olivia. Har inte så mycket ork till att ta tag i något, som att plugga eller bädda eller städa.. Det skiter jag i idag. Vad är inte söndagar till för? ;)

Ha en bra lördag!
Uppdaterar säkert senare :)

Kesha, your love is my drug





Jag har blivit tokig i Keshas låtar! Så himla härliga! Lyssna!

I <3 H&Ms vårkollektion!




Dagens fråga


Vad kallar ni den här godingen?
Jag säger i alla fall negerboll!

Fika med tjejerna

ÄNTLIGEN, helg! Började helgen med en fika med Emmy, Olivia och Petra efter skolan. Mysigt! Jag har klarat mig så bra i veckan med mina promenader, mitt tränande och mitt GI så unnade mig lite onyttigt fika idag :) Man kan ju inte va nyttig HELA tiden!


(bild från google)

Resten av dagen/kvällen ska jag bara ta det lugnt. Se på OC, film, läsa, dricka te.. Bara chilla. Ska ladda batterierna inför morgondagen, då det blir party! :) Ska bli så himla kul!

Nu blir det sängen - jag fryser, och värmemadrassen är på! Ska se på OC :) Är på första säsongen, avsnitt fem.

Värsta jag varit med om!

Åh fy vad äckligt, minst sagt! Satt och åt frukost; vaniljyoghurt med flingor.. Då ser jag i locket till flingburken hur det rör sig.. Det kryper runt någonting.. En mjölbagge! Åh fy vad vidrigt! Aldrig varit med om det tidigare! Fick panik och ringde pappa som förklarade att det var ofarligt för mig (ifall jag fått det i mig) men att jag skulle slänga flingorna. Sen ringde mamma upp mig och så sa hon ''ta ut brödet ur skafferiet så ska jag kolla varenda paket där inne ikväll''. Stackars mamma ska kriga mot mjölbaggarna, men jag är glad att jag slipper! Mår illa så jag vet inte vad! Tänker inte spy, men det var inte långt ifrån förut.. Mamma sa också att vi inte skulle baka eller något förrän hon kollat igenom allt i skafferiet.. Min syster bakade ju häromdagen! Fy!

Nog om mjölbaggar. Sista dagen på skolveckan, sen är det helg och fest och det ser jag verkligen fram emot! :) Helgen, du är välkommen!

Partytopp redo för sommarfester

Oj, vad klockan går fort ikväll! Satte mig och sydde om en partytopp strax efter åtta och NU är jag klar! Jag är ingen baddare på att sy, i alla fall inte fort.. Men min ursäkt är att jag inte hade syslöjd på högstadiet. Kom inte överrens med syslöjdsläraren, så bytte till träslöjd. Där kom jag överrens med läraren, men jag är så fruktansvärt rädd för allt, speciellt stora maskiner som man kan såga fingrar och armar av sig, så jag slipade mest smörknivar och fick ett svagt G. Alltid något :) Men jag lyckades faktiskt bra med min partytopp! Tyckte den satt åt för mycket under armarna, så klippte upp sömmen och sydde om så den blev mer u-ringad under armarna :) Mycket bekvämare! Den är ljusgrå, så nu kan jag ha den på sommarfester utan att få snygga svettringar ;) Helt klart ett plus!

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. Är helt slut.. Det tar på min lilla hjärna att sy. Jag är ju inte van direkt.
Godnatt!

Single ladies

Måste tipsa er om en grymt härlig låt, så här i vintermörkret! Så skön att dansa till! :)

..och vem är detta?



Jag skulle uppskatta om ni som kommenterar min blogg lämnar namn, bloggadress/hemsida eller mejl om ni hellre vill det, så jag faktiskt kan svara på era frågor..

Så himla söt!

Åh ni bara MÅSTE kolla på det här klippet! Ungen är hur söt som helst! Musikalisk är han också, det är det minsta man kan säga.. Men han har väl inte fått texten att fastna än ;) Titta!

Min mage rymmer det mesta..?



Så här mysigt är det i mitt fönster just nu!
Något som däremot inte känns jättemysigt är att det snöar från sidan! Inte uppifrån himlen, utan rakt från sidan.. Tur att jag sitter inne i värmen!
Sitter och bara myser, tar det lugnt. Har druckit säkert fyra muggar te idag. Det värmer så gott i magen!
Snart blir det käk! Det ska bli SÅ gott! Är hur hungrig som helst! Det var jag även förut, då jag kom in från min promenad och jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha som mellanmål, så det blev allt jag kom på; ostskivor, apelsin, makrill i tomatsås och yoghurt med flingor! Dock så åt jag allting var för sig ;) Fy vad äckligt det hade blivit annars!

Nu ska jag svara på era kommentarer :) Ha en mysig kväll i äckelsnön! Snart bor väl alla i Sverige i varsin iglo?!

25:e februari

Idag har varit en riktigt bra dag, trots vädret. De två sista lektionerna, geografi och engelska, blev inställda pga någon kurs för lärarna, så vi fick sluta redan vid tio i tolv. Åt i skolan och gick hem och städade, tvättade, pluggade.. La mig i sängen vid två, men kunde inte slappna av, så jag gick ut och gick en timme. Kom in för 30 minuter sen. Usch vilket väder det är ute säger jag bara! Vinden bokstavligen piskade mig med snö i ansiktet, men det känns skönt i övriga delar av kroppen efter promenaden :)
Ligger just nu i sängen på min värmemadrass. Man blir väldigt frusen av sig efter att ha varit ute.. Har även varit en sväng på Apoteket idag, så nu har jag gjort alla måsten för dagen. Ska se klart ett avsnitt av OC, sen ska jag ta mig en powernap tills det är dags att ringa och beställa kvällsmat. Ikväll är vi lata ;)

Vad har ni för väder idag? Hur kallt har ni det?

Hej, vem är du?

Någon som vet med sig att den skrev den här kommentaren? :) Svårt att svara om ni inte lämnar namn och bloggadress/hemsida..



Jag svarar i alla fall att jag lägger bara ut bilder på mig, och övriga bilder också, då jag känner för det. Tar inte kort så ofta nu för tiden, och bilder på mig ''bara för att'', det gör jag inte så ofta.. Ni klarar väl att läsa min blogg utan att ni får se min söta nunna i varje inlägg? :)

Storrensning

Har rensat min garderob, mina lådor, i min hurts etc hela kvällen, sen jag kom hem från träningen! Nu är det lite finare, lite mer space och dammet.. Det gör jag mig av med imorgon :) Var faktiskt damm i min garderob! Förstår inte hur det kan hamna damm UNDER min stringback som står där, FULL av kläder? Men det verkar som att dammet letar sig in överallt.. Usch! Senast på söndag ska jag ha dammsugit ;) Har skjutit på det några dagar nu, men innan veckan är slut är det gjort :) Gud vad jag tjatar om min dammsugning.. Ni måste bli uttråkade!


Sitter och snackar med syrran på msn. Miss her! Hon kommer hem lagom till mitt massageprov nästa vecka, så då ska hon få vara min kund och få 60 min gratis massage! De ni! :)


Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok jag började med innan lovet - ''av kött och blod'' av John Harvey.
Sov så gott!

Spinning


Nyss hemkommen från träningen! Det blev 60 min spinning. Är helt slut i hela kroppen, mest i benen, men det känns så himla skönt efter ett träningspass där hela kroppen blir utmattad efteråt! Känns verkligen att man har jobbat då! :)

Har ätit lite, stretchat.. Nu till den tråkiga biten.. Dammsuga lägenheten och städa mitt rum! Det ser ut som hell här :( Kläder över hela golvet, och min garderob behöver jag nog också städa lite i.. Rensade garderoben i söndags kväll och sen slängde jag bara in allt, så det är en stor hög med tröjor huller om buller på golvet i garderoben.. Usch, varför gör jag inte sånt här när jag fortfarande har energi kvar i kroppen?!

24:e februari

Onsdagar är både en favoritdag och en ickegillardag för mig i skolan.. Jag har sovmorgon, det är bra. Jag har bara två lektioner, också bra. MEN, jag har ett stort fett hål på nästan fyra timmar mellan mina ynka två lektioner! Tur att man bor i stan så man kan gå hem och vänta. Så min dag har varit: historia, lunch i skolan, hem, kokade te och såg två avsnitt på OC (har börjat med första säsongen igen), somnade en halvtimme och sen gick jag tillbaka till skolan för andra och sista lektionen.
Åh, kom på en till positiv sak med mina onsdagar! Min sista lektion är massage! Inget plugg, inte på samma sätt som det är i teoretiska ämnen. Man turas om att bli masserad och att massera, that's it. Bara första lektionerna förra terminen som vi pluggade muskler, innan vi fick börja med massagen. Men annars är det det vi gör. SÅ skönt!

Har hört av mig till lite ställen där jag sökt sommarjobb för att kolla att dom fortfarande har min lapp, påminna om att jag är intresserad av jobb samt att kolla när dom kommer gå ut med vilka som får jobba där. Jag ligger väl inte jättebra till på flera ställen, för alla har ju haft sommarjobbare tidigare år och dom går i förstahand. Men sökte på mitt gamla jobb idag, eller pratade med en arbetskompis från den tiden, och hon sa att jag kunde titta in om en-två veckor, så det ska jag göra! Kanske har större chans där eftersom jag jobbat där tidigare? Hoppas hoppas!

Nu ska jag dricka ur mitt te, läsa lite, plugga det jag orkar.. Ikväll ska jag träna! :)

Vinterland

Fy vad kallt det var ute, men SÅ skönt med en rask promenad! Nästa gång går jag ut lite tidigare så jag får en riktigt fin vintersol och så ska jag ta med kameran, det kan nog bli riktiga kanonbilder då! :)

Har lagat kvällsmat, och ätit den. Nu sitter jag med en hög böcker bredvid.. Dom lockar inte så mycket.. Men det är något jag måste ändå.. Eller ska jag vara lat och skjuta på det tills imorgon? Har ju ett stort hål, så hinner nog rätt mycket då på fyra timmar.. Dammsugningen är kvar också.. Kanske skjuta på den med?
We'll see.. Väntar med att lyfta på baken ett tag till ;)

Old fashion

Passar på att ta en långpromenad medan vädret är så fint. Nu låter jag kanske old fashion, men det är faktiskt fint ute! Ska passa på när det fortfarande är ljust. Men det är nog rätt kallt.. Funderar på vilka skor som blir bäst.. Funderar på kängorna..

När jag kommer hem SKA jag plugga, lite av varje, och så SKA jag dammsuga hela lägenheten! Punkt! Det är så himla dammigt i mitt rum, och det är ingen idé att bara dammsuga ett rum, för då tar man ju med sig damm från övriga rum till sitt rena rum.. Ja, så jag ska städa hela lägenheten. Hoppas disken som finns gör sig själv!
Hej så länge!

Lita inte på enirotrollen


Jag litar inte riktigt på dessa filurer.. Dom ser ut som små troll, och ett troll ska man väl akta sig för att lita på? Ja, jag vet inte om det är bara för mig eller bara just idag när jag behöver eniro.se som mest som det krånglar bara för att reta mig? Men när man söker på Willys Mariestad och det kommer upp ett enda förslag och det står IKEA Jönköping, då börjar man undra..

Hitta.se funkar mycket bättre!

Vårkänslor från BikBok




Dagens fråga

Var skulle ni välja att shoppa alla era kläder om ni bara fick shoppa i EN ENDA BUTIK?
Svårt val?!

Inspiration


samtliga saker är från gina tricot!

Får mig att tänka på sommar..

22:a februari

Sitter i köket och dricker te. Mamma satt här för en stund sen och vi var så sociala som man bara kan bli nu för tiden; vi satt vid varsin dator ;) Men vi kunde faktiskt prata med varandra irl också, så vi var inte helt inne i våra skärmar :)

Ikväll blir det Spårlöst på fyran med mamma. Får se om jag ser hela programmet.. Imorgon har jag sovmorgon, den ska utnyttjas! Jag ska sova läääänge!

Har ni haft en bra första dag efter lovet, ni som hade sportlov samtidigt som mig? Och ni som har lov behöver jag inte fråga, jag vet att ni har det lyxigt med lov och ledighet. Tell me no more!

Godnatt!

Alla tåg var inställda!

Är hemma och har varit det ett tag. Sitter i köket just nu med mamma och Jorunn. Jorunn läser Solo som jag fick av henne som välkomstpresent? :) Av mamma låg det en mörk chokladkaka på sängen och tulpaner i fönstret. Söta ni är!<3

Blev inget tåg hem.. Typ alla var inställda. Gick bara tåg mot Malmö, och dit ville jag inte! Blev buss mot Stockholm som stannade i Mariestad :) Bussresan gick ganska fort ändå. Kändes segt i början att behöva åka buss en så lång sträcka, men det gick bra!

Har precis ätit fruktsallad med grädde. Är så trött så det blir inte många timmar till jag är vaken..
Uppdaterar i veckan! Får se först hur mycket plugg det blir.. Puss!

Hemresa

Godmorgon!

Är lite småseg.. Sov inte toppenbra i natt heller. Får ta igen det på hemresan och ikväll :)
Har precis packat klart, förutom datorn som ska ner. Ska äta frukost nu, sen bär det snart av!

Uppdaterar ikväll!

Urdålig svensk film

Nu ska jag försöka somna.. Har kollat på någon svensk film, urdålig! Inte ens värd att nämna!

Igår kväll försökte jag somna hur länge som helst, men jag bara kunde inte.. Hoppas det inte blir så en natt till. Tror inte jag somnade förrän runt tre-fyra förra natten. Snälla John Blund, låt mig få sova! Jag kommer behöva mina krafter när skolan börjar.. Vi börjar direkt med att skriva svenskatal, ha eng.prov, inlämning i eng. med mera. Men det är ju mitt jobb? Det är nog slitsammare att stå på något lager 8-10 timmar om dagen.. Jag ska inte klaga. Jag ska sova, så jag får krafter till att plugga!

Godnatt alla söta läsare!

Melodifestivalen 2010

Häftig pausunderhållning!

Grattis tjejer<3

Shit shit, dom fick mest röster av alla! ÅH VILKEN HÄRLIG KÄNSLA!

Timoteij är vidare!

GRATTIS TJEJER! :D Åh fy vad jag glad jag blev nu! Sitter och skriker i soffan! Skulle även ha hoppat upp om jag inte hade haft datorn i knäet!

Tre röster direkt från Göteborg till er. Grattis grattis!

Kvällens prispall

Om jag ska sammanfatta kvällens bidrag i Melodifestivalen genom att placera dom på en prispall så blir det:
1a - Timoteij
2a - Bidrag nr 3/bidrag nr 1
3a - Bidrag nr 5




Jag förstår Darin, it hurts..

20.48: Darin är ingen idol, men han har gjort låtar som är flera gånger bättre än den här!

20.49: Bra skämt Måns! ''..och ni som vill veta hur det går i OS så står det 3-2''

NU är det dags för sista bidraget för kvällen. Får se vad dom bjuder på.. Crusified Barbara..

20.51: Nej det här är verkligen inte en låt för Melodifestivalen!

Timoteij nästa!

ALLTSÅ JAG ÄR ALLDELES TILL MIG!
Deras låt börjar riktigt bra! Jo, den här gillar jag också! :) Här får jag medhåll från pappa och Krister också! Heja heja!

Ska ringa och rösta nu! Gör det ni med! Det är dom värda! Dom är B-R-A!

Häftigt femte bidrag!

Åh vad häftigt att han sjunger på ett så okänt språk för oss svennar! Skön låt, genomtänkt vad som ska hända på scenen. Den här låten kan nog ta sig en bit på vägen! :) Jag gillar den!

Åh vad jag är nervös! Nu är det Timoteij här näst!

Bidrag nr 4

20.29: Charmig kille på g; bidrag nr 4. (Försnacket) Nu får vi se hur hans låt är.. Låter som det kommer ännu en ballad..
20.31: Nej, det här är ingen låt för mig.. I alla fall inte när jag tänker Melodifestival! Next!

Doctor Doctor!

Åh, jag gillar Elin Lantos låt, jag gillar hennes make up och hennes stil! Rakt igenom - yes yes yes! Hon är bra!

Melodifestivalen

20.17: Christine kopierar Sex and the City!

20.19: En ballad.. Ballader kan vara sega, men dom är också väldigt fina. Men den här gillar jag inte ALLS!
20.20: Åh, nu sjöng han ju typ falskt! Nej, usch, han får inte gå vidare! Vet inte vad han heter, men bidrag nr 2. Stort nej!

20.23: Christine har snygga ben!


Dags för Elin Lanto.. Vet att jag gillade någon låt hon gjorde för flera år sen, så jag hoppas på en bra låt! :)

Första bidraget


Nu ligger ribban högt, Alcazar är först ut och är riktigt bra!

Christine Meltzer

Jag gillar Christine Meltzer och Måns Zelmerlöw som programledare! Jag hissar dom!
Nu väntar jag bara på Timoteij. Tror dom är bidrag nr 6. Åh jag börjar bli riktigt pirrig nu! Det kanske beror lite på vinet?.. :)

Tittar ni?

OMG

Snart är det Melodifestivalen! Laddar upp med lite vin och tar det lugnt nu innan jag ska ringa in och rösta :) Hoppas på många bra bidrag och att så många som möjligt fastnar för Timoteijs låt! Skulle vara så kul att få dom till Globen! Vilken skjuts för dom! Känns så overkligt att vänner ska stå på scen i direktsänd tv! Kan förkorta mina tankar med OMG!

Sitter och pratar med mamma på msn :) Hon är bra min mor!

Collage Topshop

Extreme fashion


Sökte på ''extreme fashion'' på google. Vet inte vad jag väntade mig att hitta, inget speciellt.. Men detta kallar jag verkligen extremt! Ser ut att göra så j-vla ont!

20:e februari

Jag som hade planer på att gå runt och kika lite inne i stan idag, och fika.. Det blir inget av det i det här vädret. Usch, vad det snöar! Nu får det vara slut på vintern. Den har hållt i sig i flera månader, vilket varit skönt - att slippa allt slask och det har verkligen varit vinter för en gångs skull. Men nu vill jag ha vår och grönt!

Pappa lovade att istället för en fika på stan så ska han köpa med sig semlor hem så vi kan fika här istället :) Oj vad jag fikar och gottar mig, men det är ju lov! Blir träning och GI när jag kommer hem och vardan börjar igen!

Dagens fråga

Har ni någon vän som har varit eller ska vara med i Melodifestivalen?

Måste säga att det känns väldigt konstigt, på ett bra sätt, att få se barndomsvänner etc på scen i direktsänd tv! Man är så van vid alla kända artister, men nu ska människor jag faktiskt känner och har umgåtts och lekt med upp på scenen! Jag ska hålla tummarna så dom blir blå för er tjejer!

Timoteij i Melodifestivalen

Ikväll i Melodifestivalen (som är i Göteborg) ska jag rösta på Timoteij! En ur gruppen är en barndomsvän, en är en vän från konfatiden på Skaga. Lycka till ikväll tjejer! Jag ska rösta på er, helt klart!


(bild lånad från timoteijs hemsida)

Godnatt



Solsidan



Så himla kul! Sitter och tittar med pappa och Krister!
Imorgon blir det en runda på stan och lite fika :) Funderar redan på om jag ska ta en semla, en negerboll eller kanske en bulle.. Chaite är ett självklart val!

Bilder från igår





Lägger ut dom ''bara för att''..

After work

Träffade Karin för en fika på stan vid ett. Vi satt och pratade i över två timmar, sen behövde hon åka iväg så jag mötte upp pappa och Krister och gick först en sväng på bland annat Monki, innan vi hamnade på After work på något mysigt ställe. Buffé med pastasallader och annat gott och vitt vin. Mums!


Har varit en bra fredag! Kul att träffa Karin igen! Får bli fler gånger! Och mysigt med After work. Det hade jag aldrig varit på tidigare.

Ikväll ska vi titta på Let's Dance! Jag får se hur mycket jag tittar och hur mycket jag hamnar framför datorn, men pappa och Krister känner Mollys föräldrar, så de vill se hur det går för henne :)

Ha en bra fredagkväll! Och ni som inte har lov än - grattis till lite ledighet!

Svar på kommentarer

Jag vet att jag har varit lite seg på att svara på era kommentarer, men nu är även det gjort :) Tiden räcker till mycket när man har ledigt!

Lov resten av livet

Godmorgon!

Vakande för två timmar sen.. Har duschat och gjort mig i ordning, och ätit frukost. Nu på förmiddagen har jag inga planer, jag ska bara ta det lugnt. I eftermiddag ska jag äntligen få träffa Karin! Åh det ska bli så roligt! Tar med kameran, tar säkert lite bilder på ett snötäckt Göteborg och såklart det jag fikar! ;)

Det känns som lördag, för det är väldigt sällan jag är hos pappa på vardagar, men det är ju för att det är lov nu, och snart är lovet slut :( Buhu! Ge mig fler veckor! Jag orkar inte vänta ända till sommaren! Ge mig värme, ge mig sol och ge mig LOV resten av livet! Då skulle jag må :)

U gotta <3 monki

Jag är väldigt inspirerad av vårmodet just nu! Men det kliar inte av shopping i fingrarna. Jag ser fram emot sommarrean, för nu ska här sparas pengar så jag kan storshoppa i sommar istället! Rea är bäst att shoppa på, man får så mycket mer för pengarna och ofta finns snygga plagg kvar!
Hoppas på sommarjobb i sommar, så jag kan tjäna lite extra :) Ska ut och prata med dom jag redan pratat med om sommarjobb, visa mig igen. Visa att jag är intresserad.
Jag är på bra humör just nu! Jag vill ha vår, jag vill ha sol, jag vill kunna gå i shorts, klackar och stora t-shirtar, och såklart min jeansjacka! Älska vårmodet!

Här kommer ett smakprov av vad jag vill gå klädd i nu i vår!
(Tryck för större bild)







Underbara shorts! Så snygga, och så ser dom svarta riktigt mysiga och bekväma ut!

Alla plagg är från Monki!

På väg från Nelly

Kunde inte motstå Nellys rea! Skor för under 200kr/st, det kallar jag ett kap! Speciellt om dom ser ut som dom här två paren! Jag som börjat få smak för utelivet igen måste ju ha några snygga skor att dansa i! Mina svarta klackar har försvunnit och jag har ingen aning om var dom är :( Annars vore dom ju inte försvunna men ;) Dom är puts väck! Har ingen aning om var jag har gjort av dom.. Typiskt! Men får trösta mig med dessa godingar :) Mums!




Vad tycker ni? Läckra, eller hur? 13cm klack, det blir något att dansa i! :)

Öppen rygg




Båda klänningarna är från Nelly.com :)
Hot hot hot!

Nelly underwear

Supersöta trosor från Nelly.com!





Plättar med sylt och grädde

Kvällsmat - plättar!


(bild från google)

Framme i storstaden

Är framme i Göteborg nu! Tåget var lite försenat, men det var inte mycket. Inget jag märkte. Reser ju ofta dubbla tiden när jag börjar hemifrån och inte från mormor och morfar, så det gick snabbare än det någonsin tar från mig och till pappa :)
Vi gick och handlade när jag kom. Vi köpte någon ny Ballerina med kladdkake-smak! Riktigt goda, fast det var mest chokladsmak och inte kladdkaka.. Men kladdkaka smakar ju choklad så..

Ikväll blir det plättar med drottningsylt och grädde! Sen ska vi säkert se på någon film :) Jag har föreslagit Bangkok Dangerous, men jag har även med mig Familjen är värre :) Två bra filmer! Väldigt olika varandra dock.. En komedi och en thriller/drama.

Hoppas ni har en bra kväll! Imorgon ska jag träffa Karin, gå på stan, kanske shoppa lite om det finns något snyggt kvar på rean, och på lördag har jag beställt en fika med pappa och Krister :)
Jag älskar mitt sportlov!

Uppdaterar innan jag ska sova ikväll.

Nästa destination: Göteborg

Ny dag. Idag ska jag säga hejdå för den här gången till mormor och morfar och åka vidare till pappa :) Har varit några riktigt bra dagar här, och jag ser fram emot fler gånger! Nu blickar jag mot några bra avslutande dagar på mitt lov i Göteborg :) Ska bland annat träffa Karin :) Vi har inte träffats på 11 år snart, så nu är det verkligen dags!<3

Åt frukost för ett tag sen. Har lagt mig i sängen igen, såg klart en film alldeles nyss. Ska ta mig upp snart och göra mig i ordning och packa ner allt. Drömde så konstigt i natt.. Jag hade typ tio väskor med mig till mormor och morfar, och så åkte jag vidare till pappa med all packning, och väskorna krympte så allting åkte ur och jag fick bära en del vid sidan om.. Och så fick jag inte upp dörren på tåget då jag skulle kliva av och så tappade jag en av väskorna under tåget.. Ja, usch vilken mardröm! Tur att det bara var en dröm! Eller?...

Hoppas ni får en bra dag!
Uppdaterar när jag har landat hos pappa :)

Alexandra, Sandra

Grattis alla som heter Alexandra och Sandra på namnsdagen! :)

Idag har jag noll planer. Jag ska bara ta det lugnt, kanske gå ut och gå, se om jag hittar i min barndomsstad eller om jag går vilse :) Det är inte så stort, så jag borde hitta :) Haha!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag älskar lov!

Pingvinresan

Sitter i rummet jag ska sova i inatt hos mina morföräldrar. Det är jätteskönt att vara här! Jag kan vara alldeles för mig själv och välja att göra precis vad jag vill, och går jag ut är det inte en kotte som känner igen mig, nästan i alla fall :) Det är en härlig känsla, att få vara näst intill anonym!
Sitter och är mätt efter mormors köttfärspaj, med sallad. Tog även en chokladbit på maten, men inget kaffe för mig.

Var och fikade på stan vid tvåtiden med Bella. Vi har inte träffats på 10 år så det var verkligen på tiden, och det kändes som att noll tid hade gått då vi sågs! Vi pratade som om vi varit tajta vänner hur länge som helst.. Kändes så naturligt och inte alls krystat eller ansträngt. Det kändes jättebra, så det ska vi göra om snart! :) Gick och tittade i lite butiker innan morfar kom och hämtade mig. Fick med mig två sjalar, två bh:ar och flera par trosor hem, allt på rea :) Trosor för 29kr/st är man dum om man inte köper! Behövde ändå nya, och bättre trosor för 29kr/st än för 69kr/st, håller ni inte med?! :)

Just nu ser mormor och morfar på vinter-OS. Det är ingenting för mig. Men snart ska vi titta på filmen Pingvinresan som dom fick av Tove i julklapp :) Har redan sett den en gång tidigare, ihop med mamma. Den är sååå fin den filmen! Lugnt tempo, fint gjord. Bra film för äldre som inte ser något vits i actionfilmer :) Det skulle jag heller inte göra om jag var 70+, eller tom. yngre! Det är sånt man ser nu, men det är stressande om man inte mår på topp. Men Pingvinresan blir bra för oss tre; mig, mormor och morfar.

Jag har ett underbart lov!<3

Hos mormor och morfar

Sitter hos mormor och morfar nu. Har ätit lunch, efterrätt och pratat mycket :) Det är mysigt att vara här!
Ska snart ut och träffa Gabriella, som jag inte har träffat på tio år! Får se om vi bara är ute och går, eller om det blir en fika :) Mormor föreslog det, och det låter inte helt fel :) Alltid mysigt att prata över te och något gott till :)

Nu känns det verkligen att jag har lov, när jag har bytt miljö och allt!
Uppdaterar senare ikväll :) Ha en bra tisdag!

Sportlovsplaner

Hej bloggen!

Modevisningen gick hur bra som helst, och det kändes riktigt lyxigt att bli fixad i håret och med smink innan. Ompysslad för att senare stå i rampljuset och få allas blickar på en. Superkul! Måste jag få göra igen, så jag hoppas tillfällen ges fler gånger, för detta är bland det roligaste jag har provat på! :)
Ska se om jag kan få tag i lite bilder från modevisningen.. Hade med min kamera, men blev inga bra bilder på själva showen då vi inte kunde ta från publiken, utan bara från bakom scen. Men ska se om inte Johanna har lite bilder som jag kan sno. Blev det några bra så ska jag visa er! :)

Dagen har varit lugn. Har sett film och myst med Dennis. Somnade en stund mellan halv två och halv fyra med, så skönt att ha lov så man kan göra lite vad man vill! Inga tider att passa! Love it!

Packar just nu. Ska till mormor och morfar imorgon. Senare i veckan ska jag även hälsa på pappa, så packar för hela veckan :) Datorn ska med, och det mobila bredbandet vi har, så jag kan blogga och kika in på internet när jag känner för det :) Bra va?

Hoppas ni som har sportlov får en bra vecka, och ni som inte har lov än - hang in there, det är er tur snart! ;)
Puss puss, ha det bra!

Utgång och modevisning

Åh vilken rolig kväll det blev igår! Först förfest med tacos, tårta och prat hos Olivia, sen fick vi skjuts till en förfest i stan och därefter blev det utgång :) Hur kul som helst! Har fått smak för nattlivet igen! ;) Längtar tills jag ska ut nästa gång! Tror det får bli när jag fyller år :) En gång i månaden är lagom :)

Sitter och dricker kaffe. Är inte något bakfull, men är trött och slö.. Men vem är inte det om man har dansat hela natten och inte somnar förrän efter tre?!
Karro kommer snart. Då ska vi åka och bli fixade i håret och sminkade, sen ska vi vänta och vänta, och sen ikväll är det modevisning! Min första, så ska bli riktigt kul! Är taggad! :) Har med lite sudoku, bok och lite annat att pyssla med för att fördriva tiden. Det blir en massa dötid idag antar jag, men det gör mig inget :)

Hoppas ni får en bra dag! Nu måste jag kila! Puss!

Systrar på stan

Har varit och fikat och gått lite på stan med Tove, kom precis hem :) Vi var inne en sväng på Lindex och hittade varsin grå tröja med nitar. Supersnygg, och så skönt material! En snygg myströja! Den ska med till mormor och morfar!

Nu ska jag färga håret och ta det lugnt resten av dagen, tills det är dags för fest! :)

Förresten, träffade på pojkvännen och hans syster + mamma och dom hade köpt små råttungar! Åh, nu vill jag hem dit och gosa med dom! SÅ söta var dom, såg precis ut som våra första råttor. Vita i pälsen, med svart täckning på huvudet och en remsa längs ryggen, och lite fläckar. Urgulliga!


Underbara sportlov!

Äntligen lov! Frihet! Ser fram emot en skön, lugn vecka! Ska bland annat träffa mormor och morfar och åka och hälsa på pappa, och så ska jag försöka träffa lite vänner jag inte sett på ett tag, bland annat Gabriella som jag träffade senast för 10 år sen!!! Gud vad tiden går! Kul att få upp kontakten igen :) Har även lånat två nya böcker från biblan i skolan, så jag har lite att göra om jag får en dag utan planer :) Så skönt att bara sjunka in i en bok!

Idag ska jag fika med min älskade syster :) Sen får vi se vad mer dagen bjuder på. Och ikväll blir det lite kalas för Olivia i klassen som fyllde 18 i veckan! :) Grattis grattis! Ska bli kul med lite partaj! ;)

Hoppas ni får en bra dag! Puss så länge!

Powernap

Varit hemma från skolan ett tag nu. Skönt att få sluta lite tidigare :)
Sitter i köket med datorn och dricker te. Gjorde blodpudding med lingonsylt när jag kom hem, blev inte så mätt i skolan på soppa (mest vattnigt) och sallad. Men det smakade i alla fall.

Nu ska jag ta mig en powernap. Jag är helt slut! Satt och nästan somnade, nickade till flera gånger i biblioteket då jag läste, så jag behöver lite sömn!
Jag är nog inne i en sömn-beroende-period, för jag sover som aldrig förr.. Men åh så skönt det är! Ska sätta på min värmemadrass så det blir extra varmt i sängen också! Mitt rum är en iglo annars :( Iskallt!

Godnatt ;)

Sega håltimmar

Det är SÅ segt med hål! Tur att vi kunde få vår engelskalärare att flytta lektionen bakåt en timme. Vi har nämligen ingen geografi idag, så vi ska ha engelska på geografitimman, så vi kan sluta sen :) Skönt att slippa ännu ett hål!
Har snart läst ut boken Spökflickan, av Torey Hayden. Ruskig men bra! Ruskigt bra! Ska passa på att låna en bok över lovet, känns som jag kommer läsa en hel del på lovet. Ska bland annat till mormor och morfar, och pappa på lovet :) Ska bli skönt! Och när jag kommer hem så har jag och min älskling snart ett år! (På fredag v8)

Ska återgå till min bok :)
Ha en bra dag!

Spökflickan

Vill bara meddela att provet gick ganska bra. Det var inte MVG-kvalité, men ett VG var det nog :) Fick muntligt, och det tycker jag personligen är svårare. Lättare att formulera sig, när man kan tänka efter och vänta med vissa frågor. Men jag svarade på alla frågor i alla fall :)
Resten av dagen var lugn. Har börjat läsa i Torey Haydens bok Spökflickan. Riktigt spännande, intressant och bra! Den berör, så alla som gillar böcker där det är psykologiska fall osv, läs Torey Haydens böcker! Har även fast Skymningsbarn och mamma har Solrosskogen hemma, så den ska jag bita i när jag är klar med den här! :)

Ikväll blir det träning med min Dennis, sen ska vi nog sova hos honom. Imorgon har jag en lektion, och en frivillig lektion. Ska nog gå på den frivilliga, behöver en genomgång i rygg och ben, samt armar som jag än inte lärt mig. (Massagekurs jag tar, så ni förstår)

Nu ska jag ta det lugnt fram till träningen!
Ha en bra dag!

Prov imorgon

Har pluggat hela eftermiddagen, puh! Historia, matte och psykologi. Nu tar jag en paus och ska träna en stund, sen blir det plugg igen innan jag ska sova :) Ska försöka lägga mig i tid ikväll.. Igår blev det för sent. Inte supersent, men så sent att jag blir alldeles seg på morgonen, och det är ingen hit! Så innan kl tio ikväll ska jag ha somnat!

Imorgon är det historiaprov, håll tummarna för mig!

GI imorgon

Är hemma. Saknar min filur, men skönt att träffa familjen också :) Vi satt och drack te och åt digestive förut. Imorgon börjar jag med mitt GI igen, ska även börja träna lite mer :)
Varje liten minut jag har fri imorgon ska gå till plugg. Har nämligen prov i historia på tisdag, men det kommer nog gå bra. Fått in en hel del redan, så mest repetition som behövs nu :)

Nu ska jag göra mig i ordning och titta lite på desperate housewives, eller någon bra film innan jag slumrar för kvällen :)
Hoppas eran helg har varit bra! Det har min varit, lugn, mysig och bra!
Uppdaterar när provet är gjort. Kommer inte ha tid innan dess, så hörs mitt i veckan!

Into the blue

Idag har varit en slapp dag hittills och den lär få fortsätta så. SÅ SKÖNT!
Tänkte se lite film nu. Into the blue. Om ni inte har sett den så se den, riktigt bra, spännande osv :)

Godnattpuss

Glad för Salem al Fakir som gick direkt till Globen (som jag vaknade utanför för en dryg vecka sen), glad för Ola som gick vidare till andra chansen, men VÄLDIGT besviken på att hot hot hot-låten med Linda ej gick vidare :( Lite irriterad blir jag på att svenska folket och jag inte delar samma åsikt. Får ta och ringa in och rösta nästa gång så jag faktiskt påverkar vem som vinner till en liten del.

Nu är det dags för Olas låt igen! Vinet börjar göra sitt också, så ska sluta blogga för kvällen, annars kanske jag börjar göra bort mig eller skriva fel :) Haha! Tror inte chansen är stor, men man vet ju aldrig.
Godnattpuss!

Yesman


Såg ju på Yesman igår, men somnade efter en kvart.. Måste se klart den i veckan. Fått höra från flera hål att den är riktigt bra, så nu måste jag ju också se den och inte bara ligga bredvid och sova.. Så typiskt, men jag var trött - uppenbarligen.
Men ikväll blir det ingen Yesman, det blir Saving private Ryan. Såg början på filmen på engelskan med min förra klass, men såg inte så mycket mer än när de gick iland på Normandie, sen började jag må riktigt illa.. Får se hur länge jag klarar mig ikväll. Med lite vin i kroppen kanske jag inte reagerar lika fort och mycket? ;)

Jag skulle rösta på..

Favoriter ikväll var bidrag nr ett, tre, sju och åtta. Men vilka hamnar på topp-tre?

Dom tre jag tror kommer gå vidare är bidrag nr ett, tre och åtta.
Dom tre jag skulle rösta på är bidrag nr ett, tre och sju.

Vad tyckte ni? Ska ni rösta på någon?

Nu får vi snart veta vilka som går vidare, och vilka som åker ut..

Två sista bidragen 6/2

Bidrag nr sju: Om den inte kommer långt i Melodifestivalen så kommer den spelas länge på uteställen, det är min gissning. Den är säkert gó att dansa loss till! ;)
Förstår inte hur man kan vara så j-vla snabb i munnen, så som han sjunger..
Frispråkarn får tummen upp av mig!

Bidrag nr åtta: Salem al Fakir. Jag hoppas på en bra låt då jag gillar andra av hans låtar :) Håller tummarna! Han är i alla fall väldigt söt när han snackar i tv, haha :)
Ja, låten börjar bra! :) Han är grym! Fast jag och min Dennis delar inte samma åsikt om Salem.

Snart får ni en lista på kvällens topp-tre!

SÅ vacker!

Bidrag nr sex: Första tanken då jag såg henne - GUD vad vacker hon är! Speciellt ikväll! Och låten är fin, hon är mycket duktig, men igen; det är ingen fart på det sättet jag vill ha det för att det ska räknas (för mig) som en Melodifestival-låt. Tyvärr Jessica.

Stieg Larsson

20.37
Dags för bidrag nr fem:
Anders Ekborg. Ja, en bra röst har han i alla fall :) Får se hur låten blir..

20.39

Jo, Anders sjunger bra, men det är ingen låt med fart i, vilket jag vill att det ska vara i Melodifestivalen. Tyvärr Anders, men du får inte min röst.

20.41
Tycker inte ni att programledaren som är sååå stor och sååå lång och blond, tycker ni inte att han påminner om skurken i Stieg Larssons Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes?

Bidrag nr 4

Bidrag nr fyra: Inget för mig..

Nu ska jag hämta lite kyckling och sallad! Och mer vitt! :)

Melodifestivalen 2010

Sitter och dricker vitt, tittar på Melodifestivalen med Dennis och hans mamma och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar.

Ni ska få mina åsikter om de olika bidragen i dagens deltävling
Bidrag nr ett: Helt okej låt. Svårt att säga för mycket då det är allra första bidraget, men Ola är duktig :) Synd bara på hans frisyr. Han var mycket snyggare i håret då han slog igenom!
Bidrag nr två: Nja säger jag om låten. Men hennes dräkt var häftig, välgjord, MEN det var ett plagg endast designat för scenen.
Bidrag nr tre: Börjar toppen toppen toppen! Den här låten är som gjord för mig!

Fortsättning följer :)

Snögrotta

Har en lugn helg med Dennis. Igår var vi hos mig, lagade mat och såg på filmen Yesman. Eller jag somnade efter en kvart.. :) Sen vaknade jag lite innan elva då vi skulle hämta min syster från en tjejkväll, men sen fick jag sova vidare :)

Idag har jag först fikat med Hanna, träffade Karro en stund och sen har jag varit med Dennis. Vi var ute och brottades lite i snön förut, men ingen av oss hade superbra vinterkläder så vi gick in igen efter en stund.. Hade först planer på att göra en snögrotta, men så blev inte fallet. Ja, jag erkänner - snö kan vara mysigt ibland! :)

Vi har precis sett klart en film, Jekyll and Hyde. Ingen höjdarfilm alls! Det enda som var bra med den filmen var att man kunde inte så lätt räkna ut när man skulle hoppa till, bli rädd osv. (Det var en skräckis) Annars var det inget att ha.. Tur att jag köpte den för bara 19kr då ;)

NU ska vi börja laga lite kvällsmat, sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på :) Hoppas ni har en bra helg! Imorgon ska jag plugga, har prov i veckan som kommer.. Hörs när provet är gjort! Puss!

FN-rollspelet avslutat

Dag två, och även sista dagen, på FN-rollspelet är över. Vi slutade kl 15. Idag gick mycket bättre än igår, alla var mer insatta och aktiva, det var inte lika nytt för oss :) Kändes riktigt bra! Var uppe i talarstolen ett antal gånger, minns inte om det var två, tre.. Ja, skit samma. Var uppe i alla fall. En gång ensam, en gång tillsammans med Anton.. Sen vet jag inte om det var någon mer gång. Pratade även från platsen där vi satt i vissa frågor. Kändes jättebra när man väl kommit igång och tala, då var det inte lika jobbigt! Visst var pulsen hög och nervositeten kändes i hela kroppen, men det kändes också bra. En glad känsla spred sig i kroppen, jämsides med nervositeten, innan och även efter jag hade sagt mitt.
Vårt land, USA, jobbade på bra och eftersom vi var ett så pass stort och mäktigt land så hade vi del, mer eller mindre, i alla frågor. Och hade vi ingen större del, så sa vi ändå våra åsikter och jag tror vi syntes rätt bra. Som stort och mäktigt land måste man ju visa framfötterna, och det tyckte jag vi lyckades med.
Herr ordförande sa tom. att en grej jag skrev ihop var välformulerat. Synd bara att jag råkade säga det vid fel tillfälle, men han sa att det var okej. Det är ju inte så lätt att veta exakt när man kan säga vissa saker och inte :)

Har precis tvättat en maskin som ska hängas, sen ska jag köra en tvätt till. Har även en disk att ta hand om, och lite plugg.. Har även hunnit dammsugit överallt här hemma, så nu är det fint, och speciellt fint är det i mitt rum. Ni vill inte veta hur det såg ut innan jag tog tag i röjningen!

Ni får ha en bra dag! Uppdaterar mer till helgen :)
Puss på er!

Bränna och bygga

Första dagen av två med FN-rollspelet är avklarad. Innan var jag nervös och funderade mycket över ''hur ska detta bli'', ''hur kommer allt gå till'' osv. Nu vet jag betydligt mer och känner mig mer insatt och aktiv. Imorgon ska jag försöka ta mig upp i talarstolen och hålla något tal eller dylikt :) Det ska bli spännande! Ser fram emot EU-rollspelet nästa år!

Nu ska jag sova en stund. Är trött efter dagen. Även fast vi arbetat med något som är både roligt och intressant hela dagen, så är jag helt slut. Kanske för att vi suttit still nästan hela tiden? Druckit för lite vatten?

Funderar på om jag ska pallra mig iväg och träna senare. Får se hur det blir med det. Tror jag och älskling ska bränna och bygga tillsammans ;)

Puss på er!






bloglovin