30:e juli - i Göteborg

Gårdagen va sjukt bra! Dagen började med att jag mötte upp Niklas på centralen, tåget var en kvart sent, men vi hade ingen prick-tid att passa så de va ganska lugnt. Tog hos till Henån på Orust, kampanjade med Alliansen - Luf, Muf, Cuf, kristdemokraterna, folkpartiet, moderaterna.. ja, vi var ett härligt gäng som trotsade vädergudarna och gjorde det bästa av situationen. Delade ut flygblad, tablettaskar och ballonger.
Runt sex åkte vi till vandrarhemmet där vi skulle bo. Gjorde oss hemmastada, sen drog jag och Niklas som representerade Luf samt en Cuf:are och 8 från Muf och åt på Magasinet i Mollösund. Krögarburgaren är verkligen att rekommendera!
Efter en god middag tog vi oss tillbaka och myste med genispel.

Gick upp vid 9 idag, åt en frukost som mer likande hotellstandard än vandrarhem. Vi sa hejdå till våra nyvunna vänner och åkte sen mot Göteborg, där vi befinner oss just nu, på expen.
Vi har inhandlat allt vi behöver inför summer campet och när som helst drar vi. Ett härligt gäng på ca 35 pers tror jag vi blir väl framme! Ser fram emot tre intensiva, bra dagar!
Får se om det blir nån uppdatering under dagarna, men de vet ni ju redan att jag inte är säker på om jag kan.. :)

Försvinner några dagar - med LUF

Vaken!
Ska åka snart.. Måste bara äta lite frukost först :)

Fyra dagar med LUF är vad som väntar och jag mår bra!

Ha en bra helg så hörs vi, om inte annat, på måndag!

29:e juli

Hemma efter en lugn men otroligt rolig kväll ute dansandes med Johanna och Jenny!

Nu ska jag sova mina timmar, sen imorgon ska jag upp och åka till expen för att möta Niklas. Vi ska kampanja lite :) Kan man ha ett bättre jobb?!

Uppdaterar när jag får tid i helgen, men räkna inte med mycket! Annars är jag tillbaka på måndag igen! :) Pusspuss!

28:e juli

Blev lite shopping i Skövde idag tillsammans med Johanna, Jenny och Vilgot. Hittade lite smått och gott på rean :) Ett par nya ballerina, den här gången rosa istället för svarta, för 30 kr! Blev ju av med mina på hoffmaestro.. Undrar om dom är kvar så man kan hämta dom kanske? Ska kolla med Adam och Carl.. Det var ju hos dom vi festade..

Sitter och äter lite fiskbullar. Ska snart ta mig ett bad och skrubba mig ren, sen ska jag bita i en ny bok och få in allt i garderoben. Blir en lugn kväll ikväll. Imorgon åker jag och möter Niklas mfl för att kampanja lite på västkusten, och fredag-söndag är det LUF summer camp och vi avslutar rundan på Marstrand och lyssnar på Jan Björklunds tal på söndag! Spännande, intressant, skitkul! Ser verkligen fram emot helgen!

Och snart är syrran hemma från england! Ska bli kul att träffa henne igen!♥

Ändrade planer

Jag blir visst kvar i trakterna över natten. Jag ska snart träffa pappa en snabbis, bara vi inte ska dra direkt. Hoppas vi hinner ses! Sen åker jag med Sanna och Adam till Vara och har en trevlig kväll, sover över och åker hem någon gång imogon!
Don't worry mum, jag har koll på dina växter samt Jum-Jum och Chili! :)

27:e juli

Sitter just nu på expen i Göteborg med LUF och jobbar lite. Haft möte och käkat baguettelunch. Gott och lärorikt! Nu ska jag och Adam jobba, planera osv. Ska ta en fika med pappa vid fyra när han slutar :) Va ju ett tag sen vi sågs nu, Dalarna senast!

Igår var jag och Johanna på måndax i Lidköping. Helt okej drag, kul folk mm. Träffade Frida, Sofie, Mathilda och Steff på plats och dansade natten lång innan vi fick skjuts hem av Crille.
Fick inte mycket mer sömn än två timmar i natt, men de va de värt. Är pigg nu efter en halvliter kaffe! ;)

Nu ska jag återgå till jobbet + kolla tågtider hem, eller stannar jag här kanske? Ingen aning at the moment! Uppdaterar ikväll!

You gotta love bikbok

Step up ♥



Okej, det är ingen vidare kvalité på bilden, men jag bara avgudar den här filmen! Så himla fin, bra, amaziiing!
Sitter och tittar step up ihop med en väldigt sen frukost. Väntar på att Johanna ska höra av sig, vi skulle visst ut och äta, hon jag och Jenny om jag inte minns helt fel?

Jag har haft tur

Har vi bara haft tur, eller har allt en mening? Jag tror mer på att jag har haft tur. Tur som föddes i Sverige och inte i något tredje världen-land, tur att jag vet mina rättigheter, att jag har tak över huvudet, mat, pengar, skola, frihet. För vad har de människorna gjort som fötts i ett land där man inte är garanterad tak över huvudet och mat på bordet? Ett land där man inte får ha en egen åsikt, där man blir fängslad på livstid för att man är homo- eller bi- eller transexuell.
Vi har en lång väg kvar om världen ska bli en bra, och med bra menar jag trygg, plats för samtliga..

Läs artikeln från aftonbladet. Klicka här

Hur läker man ett brustet hjärta? Frågan utan svar

Hur läker man ett brustet hjärta? Det är det första jag ser när jag går in på passagen.se och ska kolla mejlen.. En mycket bra fråga, som människor alltid kommer ställa sig.. för en bra fråga kräver ett bra svar, men det finns inget bra svar. Inget bra svar som täcker allas problem kring brustna hjärtan, för ett brustet hjärta för mig är inte det samma som för någon annan. Det är individuellt och ett enda svar, som för en sjukdom, kommer aldrig att finnas.
Jag tror inte ett brustet hjärta kan läka ihop helt och hållet. Det kommer alltid finnas ett ärr, något som påminner om tiden som var och det man gick miste om.. men efter regn kommer solsken.. Kan man stå ut, ha tålamod, tills sprickan i själen börjat läka ihop till viss del kan man lära sig se annat gott i livet och därmed fylla upp tomrummet man kan känna.. Och med tiden lär man sig leva med ärret, med det som var och som aldrig kommer igen, men att glömma helt och läka det brustna hjärtat helt, det är att göra det omöjliga.

25:e juli (26:e juli)

Hela dagen har jag spenderat ihop med Johanna. Hon kom hem till mig vid ett en snabbis, sen sågs vi igen lite senare under eftermiddagen och sen dess har vi varit, fram till precis nyss. Vi har kollat satc, ätit mackor, skrattat och även varit två timmar på ekudden och tjötat med Rikard. Härligt med lov och ledighet, då man inte har några tider eller nåt att passa! Lovisa♥lediget!

Nu ska jag kolla lite film, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken.

Imorgon blir det väl Johanna igen, eller ja, idag. Får se :)
På tisdag blir det LUF igen och även i helgen, då är det summer camp! Nice! Har en del att se fram emot nu, det gillar jag, när det händer roliga saker på löpande band! Då känns livet lite extra bra!

Godnatt!

Ordvits

Skrev precis detta på min status på facebook:
kul att hoffmaestro har en låt som heter my shoes, då jag blev av med my shoes på deras spelning på kronan. hm, destiny? tror inte de, minns inte ens att den låten spelades? kompenserade med att tappa skorna kanske? DET om nåt är ödet

Ibland får jag till det! ;)

Gina, en annan favorit!

Makrill är mycket gott för lite slantar

Guuud så fint det är här nu! Inte nåt på golvet som inte ska va där, har tom. diskat, skurat toan och badkaret! Heja mig!
Nu väntar jag bara på Johanna.. Äter en burk makrill i tomatsås medan jag väntar. Billig studentmat, men smakar inte illa för de! Mycket gott för lite slantar gillar jag!

Makrill är mycket gott för lite slantar

Guuud så fint det är här nu! Inte nåt på golvet som inte ska va där, har tom. diskat, skurat toan och badkaret! Heja mig!
Nu väntar jag bara på Johanna.. Äter en burk makrill i tomatsås medan jag väntar. Billig studentmat, men smakar inte illa för de! Mycket gott för lite slantar gillar jag!

Jag får energi av Johanna

Hemma igen!
Blir så glad och får sån energi av att vara med Johanna, en så jävla härlig tjej, så nu ska jag ta tag i min lägenhet och städa tills det är kliniskt rent och mer därtill!

Cissi, Johanna, Bodil och Elina rocks!

Sitter hos Johanna. Vi har kollat en tre-fyra avsnitt av sex and the city. Sjukt bra! Va på statoil förut och köpte mig 1,5 liter cola zero. Har kvar halva. Ska nog snart hem, städa i ordning lite, träffa råttorna. Ikväll kanske jag ska träffa Johanna igen, kanske en sväng till Emil, jag får se senare.

Timoteij är sjukt bra, låtarna sätter sig direkt! Favoriterna är vild, glöm mig och högt över ängarna!!!!!

H&M autumn ♥







24:e juli

Hej på er!

Idag har jag en lugn dag. Sov till tio, gick ut en sväng och gick en kort promenad innan jag gick hem igen. Ska snart förbi och gosa lite med råttorna. Syrran är ju i england så har lovat att kolla till hennes älsklingar lite extra medan hon är borta! :)

Jaha.. jag har lyckats döda två av fyra växter.. men det är rekord, jag har aldrig lyckats ta hand om någon växt mer än en månad och nu har jag fyra i min vårdnad, varav hälften nu har dött.. Funderar på om jag ska köpa två nya, två andra, eller om jag ska ställa ner mina vita krukor i källaren och bara köra på svart? Resten i min lya går ju i svart och rött typ.

Många ska festa ikväll men jag är inte alls sugen. Känner bara för en lugn dag.
Måste även städa lite här hemma.. diska osv.. Jippie. Någon som känner sig manad att arbeta lite gratistimmar? Nej, förstår er!
Jag tar tag i det senare.. och senare kommer jag skjuta upp det ytterliggare, men nån gång tar jag väl tag i skiten.. :)

Ha det bra så länge!

23:e juli

Hej!

Haft två bra dagar i Vara med Adam, Sanna, Petter och många fler trevliga prickar! Vi har haft möten, grillat, bilat, festat, lyssnade på hoffmaestro live på kronan i Vara, och idag blev det pizza innan vi åkte hem :)
Jag råkade ut för en liten olycka på hoffmaestro, men tur att man har bra vänner som räddar en från marken, bär en till köket där man blir omplåstrad och får såren tvättade, och sen fick vi även skjuts hem. Hade blivit långt att gå annars, haha :)
Tack alla för två bra dagar, och även tack till Johanna som hämtade mig i Skövde idag! Mina skor försvann ju igår! Publiken på kronan va vild, men de va grymt drag! Ska vi kalla det fest i vanlig ordning?

Nu sitter jag hemma och myser med Timoteij-låtar, den nya h&m-katalogen och te. Dock utan mjölk. Får ta och handla imorn eller nåt..
Har varit och kelat med råttorna idag också! Dom hade det bra, fick även lite pålägg från kylen :)

Ha en bra kväll! Uppdaterar imorn!

21:a juli

Hej!

Igår var en bra dag, speciellt kvällen! Spenderade kvällen och natten fram till morgonen med Johanna och våra göteborgare. Såg på Beck, ute och åkte, käkade på hassletappen mm.
Kom hem till Johanna runt sex-sju i morses? Satte oss i varsin soffa och såg några avsnitt av SATC innan vi båda somnade och vaknade vid två.
Sen kl två har vi hunnit se en hel drös med avsnitt, ätit varsin sallad och svettats i den värme som är, men sommaren är allt bra härlig!

Ikväll ska vi ha en bra kväll!

Hos johanna och tjötar

Sitter just nu hos Johanna. Vi ska träffa våra kära göteborgare lite senare! Får se vad vi hittar på :)

Har läst ut vår lilla hemlighet nu, så ikväll börjar jag på en ny bok - sommardöden av Mons Kallentoft, om jag inte kommer hem för sent vill säga! Är sjukt trött.. men det beror nog mest på att jag sov 14 timmar i natt. Alldeles för mycket, men det är sommar och vi vänder och vrider på dygnet!

Imorgon hoppas vi på bra väder, då blir det stek med Steff mfl! :)

Uppdaterar när jag är hemma!

Snabb uppdate

Tog precis ett skönt bad! Nu väntar jag på att Johanna ska höra av sig! Gör mig i ordning lite så länge :)

Dåligt filmtips - instängd

Blev tipsad (minns ej av vem?) att se filmen instängd, eller the descent som den heter på engelska. Fick höra att det var en film jag bara va tvungen att se! Ja, alla har vi ju olika smak, men det var verkligen en film som INTE föll mig i smaken! Usch, vidrig, ketchuprött blod och horribla scener! Nej, tacka vet jag filmer som bröllopsduellen och step up!

20:e juli

Har varit ute en sväng och gjort lite ärenden. Var hemma hos mamma och hämtade en kakburk med chokladcookies som syrran bakat till mig med vita chokladbitar samt kola i! Dundergoda, så dom ska jag smaska på lite nu tillsammans med de två sista kapitlena ur ''vår lilla hemlighet''. Bara upplösningen kvar i boken, sen biter jag i ''sommardöden'' av Mons Kallentoft! Har även hämtat en ny kudde från jysk från mormor och morfar, man tackar!

Annars har jag inga planer för dagen.. får se om nån har lust med en promenad eller några timmar i hamnen senare :)

Less is more

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Favorit hittills av mina tre

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Rösta på en av mina skor!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Bilder från Dalarna

Här är ett smakprov! Kommer fler under veckan!








19:e juli - LUFdag i Göteborg

Hemma efter en lång och intensiv, men mycket rolig och givande dag i Göteborg med mitt kära LUF! Blev mycket prat och planering inför valkampanjen. Det ska bli så himla kul att jobba med detta nu precis innan valet! Första gången jag får rösta i ett riksdagsval med! Kul! På torsdag ska jag träffa några igen för att planera ytterligare, och sen vankas det festligheter med trevligt samhällskritikerfolk! ;)

Har två ägg på spisen, dom är väl klara om en 9 minuter.. Superhungrig, men börjar med dom så får vi se vad jag lagar härnäst :)

Uppdaterar senare, och bilder är på g!

Blogg är seeegt

Nej nu är blogg.se jättesegt för mig.. orkar inte sitta och vänta på att en bild ska ta fem min att ladda upp här, så skiter it! De får bli på tisdag, för imorgon har jag knappt tid! Imorgon är de Göteborg med Petter och LUF som gäller och på kvällen är det jag och Johanna! :)

Godnatt!

Tillbaka i vardagen

Hej!

Är hemma nu! Kom hem vid halv sju och vid kvart i kom Stefanie till mig. Vi gick till ica, hon köpte lite kvällsmat som hon åt hos mig innan vi drog till hamnen. Blev en glass, vad annars? Senare kom Mathilda. Satt och pratade, måste ju catch up när man varit borta!
Va hemma hos mamma och lämnade lite räkningar innan jag åkte hem..
Nu ska jag städa lite snabbt, packa upp och sen ska jag fortsätta i boken jag började på igår kväll! Sjuuukt bra! Men de vet ni ju redan, för de har jag redan skrivit :) Blir väl några gånger till innan boken är slut!

Imorgon blir de Göteborg med Petter och LUF! Spännande!

Ni ska få några bilder ikväll när jag är klar med städningen osv, men hinner nog inte med alla!
Den som väntar på nåt gott!

18:e juli

Idag är vi uppe tidigt, tidigare än vi varit resten av dagarna vi varit här i alla fall. Vi har hunnit ta ett morgondopp och ätit frukost.
Nu ska jag packa i ordning på allt så jag har det gjort, sen ska jag läsa vidare. Började på ''vår lilla hemlighet'' igår kväll. Är början bra brukar hela boken vara bra, vilket den här var! Jag vill bara läsa mer och mer!

Vet inte om jag hinner uppdatera mer innan vi åker.. vi ska ut och springa, jag och pappa, innan lunch och efter lunch åker vi hemåt. Annars uppdaterar jag när jag är hemma, och då ska ni även få en massa bilder från långhelgen!

4 pocket för 100 kr

Köpte 4 pocket när vi va inne i stan idag! Pappa fick champagneflickan då jag har sagt att det är en bok han MÅSTE läsa, resten av böckerna är sommarlovsläsning till mig själv! Ska bita i en av böckerna redan ikväll!


En sann berättelse!




En till sann berättelse! Liknande böcker går hem bäst hos mig!

En grymt bra bok som jag redan läst, på engelska, men som jag kan tänka mig att läsa flera gånger om! En bok som är ett måste i min samling!

Vi sprang längre än vi trodde

Kom precis in från en joggingrunda med pappa! Vi som trodde det var 3 km vi sprang igår, men sträckan var 4 km, så igår blev det 4 och idag 4. Imorgon ska vi springa innan vi åker hem runt lunch, så blir väl på morgonen någon gång.. så 12 km allt som allt kommer det bli efter den här långhelgen i dalarna :) Helt ok!
Även idag hoppade vi i efter springrundan med kläderna på.

Jan och Carin är på plats idag igen. Vet inte vad det blir för mat ikväll och om vi blir fyra eller sex som äter?

Vi var ju inne i stan förut.. Ludvika har lika bra öppettider på helger som Mariestad, alltså inga alls! Så det blev coop, för farmor behövde handla.. hittade fyra pocket, varav en gav jag till pappa. Fick även en slant av farmor!

Kul att träffa farfar igen! Minns honom från när jag var liten, då han var pigg och alltid höll på med något; grejade med båten, lekte med oss, blåste upp gummibåtar och badringar. Han är fortfarande lika klar i sinnet, men han är väldigt sliten.. men han var så nöjd när vi kom, sa säkert över tio gånger ''åh vad roligt att ni kom''. Fick fem ljudböcker av honom också; fyra av Dan Brown och en av Anne Holt. Har två hemma som jag fått av mamma också.. kanske ska prova om det är något för mig? Kan ju va skönt att bara ligga och lyssna? när man reser kanske?

Förresten, Livet är underbart, filmen jag såg igår kväll - den var inte alls som jag tänkt mig. Det var för mycket skoj och skämt för att samtidigt innehålla delar från andra världskriget och då speciellt koncentrationslägren, men den var bra! Relationen mellan pappan och sonen samt mannen och hans fru är vackra!

Uppdaterar senare!

17:e juli

Nu har vi precis ätit lunch. Min farmor är grym på att laga mat! Snart ska vi in till stan och hälsa på farfar en stund, och sen blir det nog en runda på stan också :) Inte för det finns så himla mycket affärer att gå i, men åhlens har dom minsann! Något som skiljer sig från lilla Mariestad :)

Vaknade vid tio idag.. då höll pappa och farmor på med frukost i köket, sover precis intill.. spelade lite kort efter frukost och sen hoppade pappa och jag i sjön. 21 grader! Passade på att tvätta håret.

Blir nog en joggingrunda efter stan! Känns i benen efter igår, men de va inte alls jobbigt som jag trodde.. flåset har jag fortfarande kvar, och viljan!

Mysigt läge, även på natten

Kom precis in. Satt ute en stund och bara njöt.. Låter jag för filosofisk om jag säger att jag njöt av lugnet som är på natten? Precis så var det! Hela dagen har det blåst rejält och sjön har inte varit stilla för en sekund, och nu när jag satt ute, precis som igår runt elva, så var sjön alldeles stilla.. varför just på natten? Försvinner vinden samtidigt som solen?

Nu ska jag krypa ner, se om jag hittar nån bra film.. har några på datorn, men sett dom flesta. Jan och Carin har en hög här i stugan, kanske ska kolla igenom den.. såg igår att dom hade ''livet är underbart''. På beskrivingen lät den bra.. förmodligen blir det den! Alla andra filmer kan jag ju se när som.. igen.

Godnatt!

Joggingrunda med pappa

Hej!

Nu är Jan och Carin här, vi har precis fikat. Precis när dom kom stack pappa och jag ut på en lagom joggingrunda. Tror vi sprang 3 km, helt ok för att inte ha sprungit på ett bra tag, någon av oss! Sen när vi kom tillbaka blev det i sjön direkt, med kläderna på! Endast skorna förblev torra på bryggan :)

Orkade inte sitta och lyssna på vuxenprat. Inte för att jag är för liten, men jag är ensam i min generation här uppe, så kände att hellre sitta här en stund, sen ska jag ut på verandan och läsa lite tror jag. Läser om twilight-böckerna, så är inne på första boken (om jag kunde drömma) nu. Började nu på resan.

Det blir inget stan idag utan det blir imorgon. Då ska jag leta efter fjärde och sista boken i pocket. Har inte hittat den i stan, förutom på campingen, men åker jag till ekudden har jag bara med glasspengar, om ens det.. Får planera..

Ikväll ska vi grilla. Uppdaterar efter det någon gång!

16:e juli

Godmorgon!

Vaknade för två timmar sen och började dagen med ett morgondopp! Säkert 20 grader i sjön, skönt! Vaknade till direkt när man kom i. Sen blev det frukost med farmor på verandan. Lite kyligt i vinden efter sjön, men det är tradition när man är här uppe - alltid äta ute!

Har precis gjort mig i ordning. Får se vad dagen bjuder på. Ska nog ut och springa med pappa lite senare, blev ingen morgonrunda som vi först sa, men det hade jag inte orkat.. Så himla seg när jag vaknade..

Imorgon, eller idag, åker vi in till stan och hälsar på farfar. Han orkade sig inte ut, så vi åker till honom istället. Han fyllde 89 i början av månaden, så får passa på att gratta honom när vi ändå ses!

Nu vill pappa komma åt datorn, så får återgå till min - den utan internet :( haha!

Uppdaterar senare!

Framme i Dalarna - med internet!

Hej!

Kom fram vid femtiden någon gång om jag inte minns helt fel.. Sak samma, vi fikade när vi kom fram och sen hoppade pappa och Krister i sjön och jag beslagtog pappas kamera och tog säkert 100 bilder på ingenting, men bra blev dom!
Pappa och Krister har med sin dator upp och även ett mobilt internet, så jag kommer skriva lite då och då. Bilder får ni dock inte förrän jag kommer hem.. Det mobila funkade konstigt nog inte på min laptop, och det är där alla bilderna ligger.. men den som väntar på nåt gott!

Nu ska jag se klart step up 2 the streets, sen ska jag sova.
Godnatt!

15:e juli - mot Dalarna, tillbaka söndag

Blev en utgång igår med Lina och Stefanie, och som alltid träffar man ju en massa folk ute också! :) Blev mest dans för vår del och det var det som var meningen när jag bestämde mig för att gå ut igår!
Skönt att ha partat loss lite partyceller nu när jag drar till Dalarna och farmor och farfar i fyra dar.. Nu kan jag va på topp med dom och veta att jag har festat för resten av veckan ;) Haha! Nej skämt å sido, men det va skönt att få dansa av sig lite igår! Somnar säker i bilen upp idag..

Nu ska jag göra mig lite frukost, sen ska jag kolla på Step up tror jag.. innan jag tar tag i packningen.. men det är inget avancerat. Kläder, lakan, handduk, bikini, några böcker och datorn såklart! Kommer dock inte ha tillgång till internet där uppe, vad jag vet nu i alla fall.. Pappas bror kanske har nåt trådlöst om han kommer till stugan som jag kan låna? Annars är jag tillbaka nån gång på söndag eftermiddag!

Ha en toppenvecka!
Kameran hänger självklart med! Måste ju fotta mitt smultronställe!

Statoil har alltid kaffe

Blev några timmar och två glassar med syrran. Nu säger magen ifrån.. Börjar jag bli laktos nu igen? hm..

Resten av tvätten har torkat, nu kan jag äntligen städa ;) haha! Inget jag vill så himla mycket, men det måste göras.. ska gå och köpa lite mjölk också tror jag.. ska bjuda på kaffe imorgon och jag klarar mig inte utan mjölk! Eller så får pappa och krister dricka svart, så köper jag kaffe på vägen? Statoil finns det gott om.. Tacka gudarna för det!

14:e juli

Nästan all tvätt har torkat över natten, så kunde plocka ner det mesta.. Så nu kan jag röra mig mer i min lilla lya! :)
Har diskat och klippt av ett par shorts, nu är jag redo för beachen med syrran! Vi drar snart!
Måste dammsuga ikväll.. Men det gör jag när all tvätt är borta, inte lönt att göra det än..

Uppdaterar senare! Nu ska jag grilla och bli brunare!

Två favoriter


Smak för dansfilmer mitt i natten

Har fått mer och mer smak för filmmusik. Just nu sitter jag och lyssnar på hungry eyes med eric carmen från filmen dirty dancing. Den är bland de bästa filmer jag sett! Dansfilmer går rakt in i mitt hjärta, speciellt dirty dancing!
Och bara för jag tänker på dansfilmer nu så blev jag sugen på att se step up och step up 2. Funderar på om jag ska göra det :)

Annars säger jag godnatt!

Lista 13/7

a new friend - Sofie, Anja, Steff, Malin
someone you just can't live without - Mamma, pappa, mina systrar
you met when you where little - Frida, Sonia, Olga, Bella, Karin, Cissi mfl
the best smile - Sofie, Amanda, Jennifer
you always have fun - Ellen, Malin
your best friend - har ingen bästis, men jag har grymt bra vänner!
someone who likes good music - Mathilda, Steff, Johanna
the smartest person you know - Tove
someone you miss - Sandra, Josephine, Gabrielle
someone who has nice hair - Tove, Jorunn, Sandra
someone who makes you smile on your worst days - spelar ingen roll VEM, utan den som ställer upp!
makes you laugh a lot - Steff, Mathilda, Emilia, Alexandra
someone with gorgeous eyes - Frida, Paula, Karin
someone who changed your life - Johanna, Sofie, Steff, Mathilda mfl
first crush - Patrik
the funny friend - Frida, Malin, Emilia, Alexandra
you can talk about anything with - vänner är alla man kan lita på, och jag kan prata med alla mina vänner, sen säger man inte allt till alla på samma gång, men jag vet att jag kan vända mig till vem som helst
the one who knows you best - svårt att säga..
the prettiest person you know - mina systrar

En snyggt gjord för en gångs skull



Hittade bilden på facebook.. Liknande finns lite överallt på facebook, sett hur många som helst.. men den här var riktigt snyggt gjord jämfört med många andra jag tidigare sett!

Alla är svåra att bara sätta en person på.. Lägger upp en lista i ett nytt inlägg om en stund!

Kort fakta

Kollade upp lite info om Idi Amin efter filmen och det står att han kallades ''the butcher of uganda'' samt ''hitler of africa''.

Nu ska jag krya ner och sova några timmar :) Imorgon blir det sol och bad!

The Last King of Scotland

Nu blir det film! Ska bara fixa lite snabb kvällsmat först, så ska jag krypa ner i en säng med endast ett lakan på madrassen. Inga kuddar, ingenting! Det är så sjukt varmt! Skönt att åskovädret har dragit förbi i alla fall!
Jag tänkte se the last king of scotland. Sett den förut, men minns bara små små delar av den.. den är hemsk, vidrig men också otroligt sevärd! Vet inte om den är verklighetsbaserad? Borde den va till viss del.. de som utspelar sig i filmen kan jag tänka mig mycket väl ha hänt.. Afrika på 70-talet säger en del.. Afrika över huvud taget säger en hel del..

Ibland klagar man på sitt liv, det har man rätt att göra.. alla har vi problem och är missnöjda med någonting, men man måste komma ihåg att man har haft tur att födas till en värld där det är någorlunda rättvist, man får klä sig hur man vill, man har rättigheter och folk behandlar en inte hur som helst!
Filmen talar för sig själv. Se den, helt klart sevärd! Men jag varnar för hemska scener..



PS: Läste precis lite om filmen.. och Forest Whitaker som spelar huvudrollen som Idi Amin fick en Oscar för sin roll, och alla pengarna han fick gav han till Idi Amins överlevande offer.. Så detta är alltså (till en viss del) en verklighetsbaserad film!

13:e juli

Hej!

Idag blir en lugn dag.. Är inte på topp och är ganska trött, så blir en hemmadag, som det ser ut som nu i alla fall.. Jag och Anja pratade om att ses några tjejer senare, när hon va hemma från Skövde, men just nu tillåter inte vädret att man går ut.. himla åskoväder! Har haft smskontakt med mamma under dagen.. hon ringde och väckte mig förut och sa att åskan var på väg, så drog ur datorn.. Tur med laptops är att dom funkar (i alla fall ett tag) utan strömsladden :)

Har i alla fall gjort lite nytta idag.. va på ica förut, kompletterade lite inför resan till Dalarna.. hygienprylar. Och så har jag kört fyra maskiner idag! Så nu är tvättkorgen tom, mitt rum är fullt av torkande tvätt och jag har snart en full garderob igen!

Nu ska jag blanda lite fun light och se lite på desperate housewives.. nu går jag in på tredje boxen, för andra gången! :)

Hiss eller diss x2

Vi kör två ''hiss eller diss''
Först, armbanden. Båda kommer från BikBok


Second, underkläder. Även de från BikBok

Diverse collage, BikBok



Sommarsmak

Kvällsdopp med Steff

Blev ett kvällsdopp med Steff! Mötte henne på station när hon kom från jobbet, så gick vi hem till henne, packade ihop lite grejer och gick sen mot ekudden. Himla skönt i vattnet! :) Satt på bryggan efteråt i nån timme och bara myste och pratade... härliga sommar!
Tackar Gustav så hjärtligt för skjutsen hem!

Sitter nu och synkroniserar lite music till mp3n. Ska ju till Dalarna på torsdag och stannar i några dar. Pappa, jag och Krister ska till farmor och farfar.. Behöver lite att lyssna på under långa bilresan upp och ner, samt när jag ligger och solar på deras brygga! mm ska bli gött med morgondopp varje morgon, och jag har även planer på att springa en runda innan frukost! Då smakar det så mycket bättre!
En springrunda, ett dopp i sjön och frukost på det! Mm det är sommar hos farmor och farfar det!

Nya magnum hazelnut, en höjdare!

Haft några härliga timmar med syrran på ekudden! Svettigt som bara den, tur att sjön fanns! Svalkade skönt att doppa sig, och självklart blev det en glass också! Smakade en annan nyhet idag.. magnum hazelnut. Den är att rekommendera!

Åkte direkt från stranden hem till mamma. Hon bjöd på en somrig sallad med bacon, kyckling, feta, oliver mm. Riktigt gott! Sen blev det en stund framför första pirates-filmen med syrran innan jag åkte hem. Ska hoppa in i duschen nu. Ska träffa Steff så fort hon anländer till stan och sen hoppas jag även på en kvällspromenad med min Mathilda! Får se hur det blir med kvällens planer, uppdaterar senare!

12:e juli

Godmorgon!

Vaknade för en timma sen.. Har plockat i ordning lite här hemma. Ska iväg om en stund till ekudden med Tove. Ska bli skönt med sol och bad! Antagligen en glass också, det hör liksom till! :)

Ska boka en tvättid också! Måste påminna mig själv här lite då och då, för annars glömmer jag bort det! Skyller på solsting?!

You gotta love the news


H&M♥

Gorgeously cute in colors, Gina

Jag har blivit sämre på att planera märker jag..

Börjar bli riktigt trött..
Ska se klart sista avsnittet av säsong 2 av desperate housewives, sen överväger jag om jag ska sova.. eller börja på säsong 3. Jag har ju redan sett alla säsonger, men jag ser mer än gärna om dom, sjukt bra!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Funderar på en morgonpromenad, sen måste jag för tusende gången komma ihåg att boka tvättid.. ska ju till dalarna med pappa och Krister i veckan och jag har knappt några rena kläder! Aaaaa panik!
Godnatt!

Kommer bli en av mina sommarplågor

Ragga på! Vet inte varför den går hem hos mig, har inte varit förtjust i deras andra låtar.. men det är något med låten! Kan inte sätta fingret på vad, men i höst när jag hör låten kommer den påminna mig om sommaren 2010!

Magnum temptation fruit


Måste tipsa er om en av magnums bästa glassar! Det är i alla fall min åsikt. Väldigt liten glass dock, jämfört med dom andra.. och dyrare.. men det är väl för att den är en nyhet. Men den smakar riktigt gott, smakar sommar!
Betyg 4 av 5 får den av mig!

11:e juli

Börjar med att säga grattis till Emil på 20årsdagen! Hoppas du får en toppendag!

Fyyyy så varmt det är ute, för nu får man faktiskt säga fy! Det är varmt, till och med i vinden, så man skulle lika gärna kunna bott i Spanien nu, ingen skillnad alls på väder! Det är svalare i min lägenhet än ute, och det är ändå inte svalt här inne!

Blir en lugn dag idag. Imorgon siktar jag på ekudden om vädret fortfarande är kanon, men det lär det väl vara!

Bra utekväll

Hemma efter en grym utekväll!
Nu ska jag sova mina timmar, sen får vi se vad söndagen bjuder på :) Känner för ett dopp!

Godnatt!

10:e juli

Godmorgon!

Dagen började kanon = med ett morgondopp i vänern med Stefanie! Riktigt skönt i vattnet! Var där vid nio, mm gilla! :)

Gårkvällen börjae med att Johanna plockade upp mig hemma, vi åkte hem till henne, gjorde oss i ordning, plockade senare upp Steff och begav oss mot campingen för en förfest med trevliga göteborgare. Fast dom var ju inte göteborgare, utan från Eksjö.. haha! Men eftersom dom sen första stund gått under benämningen göteborgarna så fortsätter dom gå under just göteborgarna för enkelhetens skull!
Efter lite krångel kom vi till Björnes, dansade, drack och hade det super! (haha super)
Blev en kebabpizza med Mathilda på torget mitt i natten innan vi drog på efterfest, och till slut hamnade jag och Stefanie hemma hos hennes föräldrar, helt slut!

Nu ska jag städa lite här hemma, diska, fixa ny tvättid (kanske finns någon ledig NU idag?!) hoppas!
Ikväll lär också bli en bra kväll! :)

Uppdaterar senare!

9:e juli

Åh vad jag tycker om mina grannar! Inte för att jag känner någon av dom, men alla är trevliga och hälsar.. och idag när jag skulle iväg till ica för att komplettera lite så träffade jag en av tanterna som bor granne med mig, och vi pratade en snabb stund. Dom frågar om jag trivs, om det går bra att bo själv, hur länge jag bott nu osv.. Så mysigt!
Man kan få sån tur med sina grannar, och sån otur.. men jag hade turen på min sida då jag flyttade in! Jag kunde lika gärna fått griniga grannar som inte tål att man har lite förfest, grannar som tittar snett för att man är så pass ung och bor själv och som bara går rakt förbi en utan att heja.. Inte för jag träffat mycket sånt folk i mina dar, dom flesta hälsar då man bor grannar.. och den turen har jag alltså fått här!

Stortrivs i min lägenhet! Älskar att leva livet helt på egen hand, utan föräldrar! Jag är vuxen och står på egna ben!

USCH, JAG FÅR RYSNINGAR!

Vissa djur, kryp osv förstår jag absolut inte varför dom finns.. Som getingar, humlor, bromsar, bliningar, blodiglar, myggor och knott.. och jättekrabbor! Usch, det är bara vidrigt, äckligt.. jag får rysningar bara av att titta på bilden!
Läs artikeln från aftobladet här

Galet bra på att teckna

Min vän Matilda är galet bra på att teckna, bland annat! Kolla in hennes blogg här eller klicka på bilden (som hon har tecknat!!!!)

Fredrik har sett min LILLA lya

Fredrik åkte precis hem! Vi har haft några trevliga timmar ihop! Han kom vid två, vi satt hos mig och snackade lite, han fick se min lilla lägenhet osv :) Sen drog vi till ekudden, badade från bryggan och sen torkade vi oss i solen och njöt av det härliga vädret!

Nu har jag falukorv mm på spisen. Sen lunch :)

Nytränad och bokat en blekningstid

Hej!

Hemma från träning och tandläkaren, och jag har även varit och tittat till Stefanies katt och matat honom.
Hos tandläkaren gick det bra, tänderna såg bra ut, hon påminde bara om daglig användning av tandtråd. Får bli noggrannare med tandtråden nu då.. Sen frågade jag henne om det fanns något man kunde göra åt fläckar på tänderna.. jag har nämligen fått ''luftfläckar'' på tänderna då jag som liten alltid sov med öppen mun och jag misstänker att jag fortfarande gör det, haha! Så har några väldigt vita fläckar som syns tydligt på framtänderna framför allt.. så vi bokade en tid i september för tandblekning för att se om det kan få fläckarna att synas mindre. Gött att ha gratis tandvård i två år till!

Nu ska jag fixa lite mat till magen, sen ska jag städa lite här hemma. Henrik var ju här och borrade förut, så det är borrdamm överallt.. och saker står och ligger huller om buller.

Uppdaterar senare!

7:e juli

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt, men tur är att henrik kom hit vid halv åtta för att hjälpa mig med att få upp bland annat några krokar, hyllor osv! Jag ställde alarmet på halv sju, men somnade såklart om.. men vaknade kvart över sju då Henrik ringde. Tur! Vad är det med mig och alarm egentligen? Jag lyckas alltid försova mig nu för tiden!
Nu ska jag äta en snabb frukost innan jag drar till tandläkaren. Ska även ta med 200 kr då jag missade min tid igår.. Jippie, precis vad jag vill att mina pengar ska gå till.. men läropengar, som mamma sa igår och skrattade :) Jag kan ju inte annat än att hålla med och le, kan inte göra något åt det nu ändå!

Ska iväg och träna efter tandläkaren, så får se när jag är hemma.
Ni ska snart få se bilderna från släktträffen.. jag orkar inte stressa, dom kommer upp när dom kommer upp :)

Ha en bra dag!

Riktigt bra dag, och Lina var på besök!

Hej!

Har varit en lugn skön dag ihop med mamma och Lina. Vi började med att äta lunch hos mamma, då även syrrorna var med. Sen blev det bäcken, minigolf, glass, jag gjorde ett stopp hos Simba för att fixa lite käk till honom, sen en sväng till ekudden innan vi gick hem.
Tog en powernap hemma hos mig medan mamma fixade maten. Mamma ringde, maten var klar, klockan var sju, alarmet hade ringt tusen gånger men jag sov väl för tungt.. haha! Även pappa har ringt, ska ringa upp honom senare och se vad han hade på hjärtat :)

Nu har Lina precis åkt! Hon va här och tittade på min lägenhet innan hon åkte hem! Nu är Johanna på väg, hon skulle bara stoppa något i magen. Sen blir det en lååång promenad! Och imorgon kör vi på utgång.. eller? :)

Ha en bra kväll i det underbara sommarvädret!

6:e juli

Shit! Jag försov mig och glömde totalt bort tandläkaren! Ska boka ny tid i veckan.. sen kommer väl en räkning hem också på 200 eller nåt för att jag glömde bort tiden.. Lovely..

Blev en sväng ut igår med lite folk! Måndaxklubben i Lidköping! Trevlig kväll, och Timoteij spelade så fick träffa Cecilia och Johanna som jag ej träffat på ett bra tag, speciellt Cissi, det var tre år sen snart! Dom var så duktiga på scen så, dock hördes det inte jättebra, men jag vet att dom är grymma! :)

Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till mamma. Måste även kolla till Stefanies katt som jag är kattvakt åt nu i tre dagar :) Tjänar lite kosing, kan behövas! Nu speciellt när jag väntar på en räkning.. haha! Ibland är livet allt bra surt, men jag får skylla mig själv!

Uppdaterar senare!

En ny favorit - waka waka ♥

Bra dag med Emilia!


Blev en sväng till Skövde med Emilia vid tretiden. Var hemma strax innan åtta. Hittade två bikiniöverdelar, en underdel och en collegetröja (bilden ovan) från Gina! Toppen! Det blev en röd :) Nöjd med mina köp! Blev även en glass på donken innan vi drog hem.
Imorgon ska jag börja mitt nyttiga liv med promenader, gi-mat och träning! Äntligen ska jag ta tag i träningen igen, längtar faktiskt! Har ju varit ute och gått en del i sommar redan, men mina matvanor har väl inte varit dom bästa, haha, men det är ju trots allt sommar! Men nu ska jag ta tag i detta och göra något av mitt liv ;)

Tackar Emilia för en trevlig dag!
Imorgon ska jag upp tidigt.. Usch, jag hatar tandläkartider! Får alltid sån ångest innan! Hatar att gå dit! Tycker det är skrämmande att gå dit! Fråga inte varför, har inget bra svar - det bara ÄR så!

5:e juli

Hej!

Sov riktigt länge idag.. eller rättare sagt, jag låg och drog mig länge i sängen :) Gick upp för två timmar sen då mamma kom förbi med en ny skärbräda, en mugg till tandkräm och tandborste + att hon hade med sig en liter jordgubbar! Så blev jordgubbar med grädde och två ägg till frukost! Mmm! Somrigt!

Sitter hemma och tar det lugnt. Vid tre eller strax efter ska jag och Emilia en sväng till Skövde :) Får se om jag hittar någon bikini!

Det är läskigt.. Jag minns drömmar från varje natt och alla är typ lika dana.. och dom är så verkliga att det är skrämmande! Mardrömmar får jag väl lov att kalla dom.. och när jag vaknar kan jag inte avgöra om jag bara har drömt allt eller om det faktiskt har hänt?! Usch! Sånt gillar jag inte! Man kanske ska köpa en drömfångare? En sån som Bella har i twilight..

Uppdaterar senare!

Härlig temperatur i Vänern

Hej!

Kom nyss hem från Stefanie. Åkte till henne vid sju förut. Då var det hon, Frida, Anja och Emil som var där. Stefanie skulle äta lite, sen drog vi och tog ett kvällsdopp! Riktigt skönt i vattnet! Jag och Frida försökte oss på snygga hopp gång på gång, frågan är om vi lyckades? :)
Efter kvällsdoppet/doppen åkte vi hem till Steff igen och lagade i ordning tacos, och efter det blev det film - en prinsessas dagbok efter många förslag, sneak peaks på diverse filmer mm.
Filmen tog slut tio över.. har precis gjort mig i ordning. Märkte precis hur törstig jag var! Kommer inte kunna sova på mage i natt som jag annars gör.. med över en halv liter vatten i magen är det nog inte så bekvämt. Haha, vilka problem jag har!

Godnatt!

4:e juli

Hemma från släktträffen i Värmland! Kom hem strax efter fyra. Har dammsugit och diskat sen jag kom hem, och packat upp det mesta.
Nu tar jag det lugnt. Smsade precis några av tjejerna, kollar om någon har lust att hitta på något :)

Min kameras batteri dog lagom igår på eftermiddagen, men jag hann ta en del bra bilder, och typ alla i släkten hade varsin kamera, så det kommer väl droppa in bilder lite pö om pö!
men jag ska alltså ladda kameran under natten, så får ni bilder imorgon :)

Blir kanske en shoppingtur med Sofie imorn.. Får se :) Är det alldeles för bra väder kanske det blir ekudden istället!
Den som lever får se!

3:e juli

En bra kväll igår, först med en supersyster och en grym bio, sen med min fina Mathilda på dansgolvet! Träffade även härligt folk inne på Björnes!

Är nyduschad, i ordninggjord, färdigpackad och snart frukostäten. Mamma och co är på väg, snart plockar dom upp mig och då bär det av mot en helg i Värmland med släktträff! Längtar efter mormor och morfar, morbror Fredrik, min kusin Oscar och alla andra såklart! :) Ska bli kul att träffa alla igen!

Åker hem imorgon runt lunch, så är väl hemma på eftermiddagen någon gång :) Då vankas det bilder?! Jag ska inte glömma min kamera! Och den får INTE döö!

ha en bra helg!

Eclipse med Tove ♥ ♥

Har tagit mig en powernap, packat inför helgen och gjort mig i ordning. Även lagt fram kvällens partyblus! Nu ska jag bara andas i två min, måla naglarna, sen ska jag och syrran på bio! Eclipse! Åh jag kan knappt bärga mig!

2:a juli

Hej!

Blev inget Skövde för mig idag.. Vaknade vid nio och halv tio när alarmet ringde.. Kände inte alls för att gå ur sängen, så sov till tolv, och då kändes det för sent att dra till Skövde, när jag ska gå på bio ikväll och hade lite att fixa innan. Så får åka på måndag och leta bikini!

Åkte hem till mamma istället och fick hemlagad mat - panerad fisk och mammas mos! En riktig höjdare jämfört med min studentmat, haha! Men jag ska inte klaga, älskar att bo själv!

Nu ska jag ta det lugnt fram till bion. Inga planer än idag.
Ikväll ska jag och Mathilda ut och dansa, Steff är kanske på! Hoppas hoppas!

Imorgon blir det Värmland och släktträff!

Slängde ut dom

Nu har mina nattgäster dratt. Fick mer eller mindre slänga ut dom, haha! Nej, men sa att jag va trött och det måste man ju förstå :) Ska upp tidigt imorgon, leta bikini, städa och feja här hemma, och sen är det bio med syrran och nu har jag även planerat en utgång efter bion! Mitt schema för morgondagen kommer bli tajt, men jag trivs med livet och vill få ut så mycket som möjligt av det!

Godnattpussar, och nu ska jag sova, på riktigt! :)

I'm so bloging this

Jag som tänkte se på Playa del sol och sova efter det.. Nehej, så blev det inte. Kort efter förra inlägget kom Adis och Frida och knackade på fönstret, så släppte in dom och tittade lite på youtubeklipp. Nu är även Anton och Calle här. Får se hur länge dom stannar = hur mycket (LITE) jag får sova. Men nattbesök är kul om det är bra :)

Uppdaterar imorgon innan jag drar ut på bikinijakt!

Volleyboll i hamnen

Hej!

Kom precis hem. Har duschat av fötterna och gosat ner mig i en nybäddad säng. Ska kolla några avsnitt av Playa del sol innan jag somnar :) Blir ett bra slut på en bra dag!
Var i hamnen innan och spelade volleyboll med Frida, Steff, Sofie, Mathilda och några killar. Kul! Innan dess gick jag och Mathilda till ica, köpte lite gott och satt och njöt av solen. Hamnen och ekudden är bra ställen på sommarn, för det är dit alla går så man träffar alltid så många trevliga :)

Nu ska jag kolla Playa del sol.. Imorgon ska jag leta bikini! Får gå upp tidigt, för mitt busskort är hemma hos mamma.. Tove hade det sist. Ska passa på att ge henne lite kläder från senaste gången jag rensade garderoben!

Godnatt!

Inte helt återställd

Skönt med lugna hemmadagar ibland då man bara slappar och gör i stort sett ingenting! Bara det inte blir för ofta, fast det skulle jag nog inte palla.. Vill ut så fort det är fint väder, men vill ju också må bra annars orkar man inte!
Behöver städa, behöver ringa några samtal, behöver hämta post hemma, behöver boka ny tvätttid och diska.. Men jag har noll ork till det. Det får se ut som det gör. Jag fixar allt när jag är helt återställd från att ha vänt på dygnet och all alkohol, haha!

På fredag ska jag på bio med Tove. Vi ska gå på eclipse! Finally! Jag kan knappt bärga mig!
I helgen åker jag, mamma och syrrorna till värmland på släktträff. Ska bli riktigt mysigt att träffa mormor, morfar, fredrik, carina, oscar och alla andra! Saknar dom!♥

1:a juli

Jag mår inte så toppen idag, därför jag ej bloggat förrän nu.. Blev en spontanutgång med Frida igår. Helt okej drag och folk osv för att vara en onsdag! Många jobbar ju så, men det var en bra kväll! :) Gick ut nyktra, tur att ölen var billig, och så blev det lite shottar med ;) Bra kväll som sagt!

Idag mår jag som jag förtjänar. Skulle dratt till ekudden med Frida, men vi båda var för sega, så jag stannade i sängen och Frida drog med sina föräldrar och badade istället.. men vi ska nog ses senare, hon skulle höra av sig när hon kom hem :)

Har fått en sommarpeng av pappa idag in på kontot! Sånt sitter alltid fint, speciellt när man är arbetslös! Fast jag har faktiskt fått ett jobb, dock bara i en månad och det är inget sommarjobb. Jag ska vara kampanjperson i skaraborg tillsammans med en som heter Adam och det ska jag vara 19 augusti till 19 september. Det betyder att vi ihop ska åka ut till diverse skolor mm och prata för luf (liberala ungdomsförbundet) och jobba med valet osv :) Ska bli jättekul! Det är ett heltidsjobb så får se hur mycket jag kommer va i skolan i början, men det ska nog inte va några problem att ta lite ledigt.. Ska få ett intyg att ge till mina lärare.

Nu ska jag fortsätta lata mig som jag gjort hela dagen i sängen. Har en cola bredvid sängen! Det enda som går ner idag.. Mår rätt illa, men det är det värt när kvällen blev så bra igår!

Uppdaterar senare!

Två favoriter i min garderob just nu


Den ärmlösa blusen är från Gina Tricot och kostar 99:-
Bandeau-bh:n kommer från Lindex och kostar 129:-

Cute

Gott och blandat från h&m, gina och lindex!







bloglovin