30:e juni

Godmorgon!

Haha, jag som hade tvättid i morses vid sju.. Den blev det inte mycket tvättat på, och nu när jag vaknade gissade jag på att kl var typ 11, tänkte ''jag hinner köra en maskin i alla fall'', men så är kl nästan 14 haha! Tur att affärerna har öppet både eftermiddagar och kvällar, så handla kan jag alltså göra :) Och promenera!
Får hitta en ny tvättid..

Ja, nu är jag utvilad i alla fall..
Nu ska jag göra mig i ordning!

När dag blir natt och natt blir dag

Idag har varit en riktigt bra dag! Kom precis hem från Frida! Det blev ju ekudden i förmiddags, men vi stannade inte länge då det blev dåligt väder.. Ja, sist jag uppdaterade var vi hos Frida och lagade lite mat. Efter maten åkte vi till ekudden för ett kvällsdopp, men efter några om och men så förblev alla torra och vi åkte till oxen för att handla lite mys till kvällen innan vi åkte hem till Frida igen. Spelade ''med andra ord'' och ''familjegeni''.
Malin och Sofie drog runt tolv? Och dom avlöstes av Adam, Anton och Carl och vi körde lite ''med andra ord'' ännu en gång. Guuud, jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst! Vi hann se mörkret komma och när jag åkte hem hade det börjat ljusna.. Det är sommar det!
Nu ska jag sova. Imorgon har jag lite jag ska göra. Ska vara duktig och göra sånt där man bara gör om man bor hemifrån, haha.
Uppdaterar senare, när jag har fått allt gjort och fått sova! För jag ska upp om mindre än tre timmar! Gah!
Godnatt!

Lagar mat med tjejer

Är hos Frida med Frida, Anja och Sofie. Blev inte många timmar på stranden, då det var molnigt mesta tiden, så vi drog till hamnen, åt lite glass och spelade kort. Sen började det droppa och vi var rädda för regn så drog till Frida. Och såklart blev det regn med, och åska. Men nu är vädret stabilt igen.. tror vi.

Mat nu! Kötbullar och makaroner! Mmm!

29:e juni

Godmorgon!

Vaknade av diverse sms och telefonsamtal. Nu är jag uppe, i ordning, färdigpackad och redo för ännu en dag på stranden! Mathilda kommer hit när som och då ska vi ta vår dagliga promenad mot ekudden :) Anja och Sofie kommer också ner! Fler? Märker vi!

Ha en härlig dag i solen! :)

Sommar ♥










28:e juni

Nyvaken och redo för en heldag i solen! Frida ska komma förbi mig, sen ska vi alla traska till oxen för att köpa med oss lite proviant för dagen :)

Hoppas solen tittar fram, för just nu är det molnigt.. enligt Frida. Jag har inte dragit upp persienerna än.. vågar inte när hon säger att det inte är sol, men hoppas den kommer snart!

Uppdaterar efter strand och sol!

27:e juni

Hej på er!

Igår kväll blev en bra kväll. Jag fixade lite förfest och som deltagare på min förfest kom Alexandra, Emilia, Petra, Stefanie, Johanna, Mathilda.. mfl? Minns att Anton tittade in en sväng med :) Ja, det kan ha varit fler.. sorry om jag glömde bort någon för tillfället! Alla förgyllde i alla fall början av kvällen. Resten är en dimma, men så blir det ibland. Hade i alla fall en bra kväll! Tack alla som gjorde utgången lyckad!

Idag vaknade jag vid ett då Petra ringde och ville ha sina grejer hon hade lämnat hos mig under gårkvällen, så hon kom förbi. Sen smsade Mathilda och sa att hon låg på ekudden med stefanie, så jag gjorde mig i ordning och var nere strax innan två. Då var även Frida och Sofie där. Blev kvar till 17, sen åkte vi hem, duschade av oss snabbt och sen blev det candys för lite kvällsmat :) Mysigt att kunna sitta ute och äta! Jobbigt bara med alla måsar som ska cirkulera runt en i luften!
Efter candys gick vi till hamnen och där blev vi kvar till 22.30.. sen skulle vissa spela volleyboll, men jag var för trött så fick skjuts hem av två trevliga killar som skulle va med på volleybollen. Tackar så mycket!

Nu ska jag sova. Imorgon blir det till att sola med tjejerna igen! Måste ju jobba på brännan :) Men färg har jag, men det kan alltid bli mer!
Godnatt!

Dagens bilder

Blev en mysig stund med glass och massa prat med syrran förut!♥♥♥
Nu är jag hemma, ska fixa lite lunch och ta det lugnt.. Senare kommer lite tjejer förbi, ska göra mig i ordning innan dess. Det är fest ikväll gott folk! Och i natt hänger Petra med mig hem och sover! :)




Kaffe á la pressbyrån




26:e juni

Hej!

Idag har jag hunnit ganska mycket nu på förmiddagen. Diskat, dammsugit, dammtorkat, plockat etc. Har även badat! :)
Nu är jag i ordning och ska dra och träffa syrran för en glass i hamnen! Jag bjuder! :)
Ikväll är det fest!

Uppdaterar senare!

25:e juni - midsommarafton

Hej!

Idag har jag inte mått på topp.. Har varit krasslig, svullen och ont i halsen och feber hade jag när jag vaknade, så ställde in kvällens planer om fest osv och istället blev det en lugn kväll hemma hos mamma där hon gjorde en sallad och så drack vi lite vitt till. Alldeles lagom när man mår som jag gjort idag! Tack mamma för en mysig kväll!
Kom precis innanför dörren hemma. Ska bara sitta vid internet en snabbis, kolla Kenzas blogg bland annat, Facebook och sen ska jag kolla klart på New moon och kanske någon harry potter om jag inte hinner somna innan dess :)

Sitter och lyssnar på dagens må-bra-låt - jag är en vampyr med markus krunegård! Gilla!

Hoppas ni har/får en bra midsommarafton!
Imorgon tänker jag må bättre för imorgon planerar jag fest :) Hoppas hoppas!

23:e juni - dirty dancing♥

Blev ingen uppdatering idag, sorry! Och nu är det tom. nytt dygn.. Men skit samma. Sov länge, så himla skönt att ligga och dra sig, inte ha något jobb man behöver gå upp till! Kom hemifrån runt ett. Åkte en snabbis till stan, hittade lite för mitt presentkort på H&M, åt en marängswiss på mc donald's för en tia och åkte spårvagnen hem igen!

Resten av dagen har bestått av slappande framför tv:n. Såna dagar måste man ju få ha ibland! Har sett x antal filmer, däribland Dirty dancing. Åh jag älskar den filmen! Sitter och lyssnar på filmmusiken just nu!
Ska strax krypa ner. Imorgon blir det hemfärd. Väl hemma ska jag och mathilda ta oss en riktigt lång promenad, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Hoppas ni haft en bra dag, godnatt!

Jönssonligan på Mallorca



Hej!

Blev en skön hemmakväll med pappa och Krister. Mysigt sånt med ibland! Efter god bulgursallad och rosé fixade pappa egengjord chokladsås och glass, sen gick dom en runda medan jag valde bland alla filmer.. Blev en bond som vi såg ihop med kaffe/te.
Nu har dom lagt sig, men jag är inte trött än. Sov mer än 10 timmar i natt, så blir uppe en stund till. Tänkte se på Jönssonligan på Mallorca. En goding! Sen blir de sängen även för min del :) Kanske träffa Matilda på stan imorn, annars åker jag ner själv! Ska kolla på ett par mysshorts eller något annat som faller mig i smaken - har ett presentkort på H&M!

Godnatt!

Rosé!

Nu ska pappa, Krister och jag äta bulgursallad och dricka rosé. Mm! Sommarkänslor! Sen blir det väl någon film senare ikväll!

Hoppas på bra väder i Göteborg imorgon, men enligt yr.no ska det va sooooool hela dan! Mm love it!

Ni får en kort uppdatering senare :)

22:a juni

Hej!

Åh så typiskt mig. Skulle gått upp kl 7 i morses för att gå en promenad innan jag skulle iväg till pappa, men självklart somnar jag om i tron om att jag ställt om alarmet.. Icke sa nicke, så det var en himla tur att jag vaknade när vid halv elva! Tio i elva gick jag hemifrån efter att ha gjort mig i ordning i rekordfart, packat och städat i ordning snabbt (läs: bäddat sängen). Gick förbi Andreas jobb och hämtade mitt fritidskort, sen gick jag mot stationen. Vid två var jag nere i Göteborg. Satte mig i centralen med en kaffe från pressbyrån och den nya magnum gold. Den var helt ok, trodde dock den skulle va godare! Vid tre kom pappa och så tog vi sällskap hem.

Har fått lite lätt lunch i magen. Ikväll blir det picknick ute om vädret tillåter :) Hoppas på det!

Uppdaterar senare! Kameran är med ner, så ska försöka ta lite bilder :) Bloggen ser ju mycket roligare och mer inbjudande ut då!

Skön kväll i hamnen

Kom precis in! Åkte förbi Sofie efter hamnen och lämnade lite pengar. Nu sitter jag hemma, frusen som tusen och dricker te. Imorgon ska jag åka till pappa! Det var sjukt länge sen så ska bli skönt att ses igen! :)
Mathilda kom till mig strax innan sju, och innan dess tog jag och Olivia en promenad från hamnen mot henne, sen skildes vi åt och jag gick en rejäl omväg hem, så var ute allt som allt i 80 min och gick. Skulle egentligen tagit en promenad med Mathilda och Stefanie, men fastnade som så många gånger förr i hamnen med skönt folk. Satt där i några timmar. MMmmm sommar är härligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med DH :) Har ju börjat om igen, fast första säsongen har jag lånat ut till Julia, men jag kan ju mitt DH så kör på andra säsongen :)

Uppdaterar imorgon! Godnatt!

H&M-favoriter just nuuu

21:a juni

Igår var jag seg som få och orkade ingenting, så jag gjorde nästan ingenting.
Idag mår jag bra igen, sitter här med lite frukost. Har precis duschat och gjort mig i ordning. Ska träffa Jorunn i hamnen idag för en glass och mys och senare ikväll ska jag och Olivia ut och gå en långpromenad!

Imorgon åker jag nog till pappa, blir borta två dagar. Ska bli skönt! :)

19:e juni

Början av dagen tog jag det lugnt, sen blev det under eftermiddagen en sväng förbi mamma och där fastnade jag framför tv:n med henne och kollade på det kungliga bröllopet. Åt lite tacopaj som tove lagade mm, sen drog jag hem. Då skriver steff på facebook och frågar om jag vill ses, sure säger jag och vips så hamnar jag med goa tjejer hos henne på en förfest :) Jag tänkte bara va med en stund, inte gå ut, men så blev det i alla fall och jag hade en grym kväll!
Har precis kommit hem. Ska försöka sova efter jag har druckit några liter vatten :) Imorgon ska jag och tjejerna ut och gå! :)

Uppdaterar senare när jag nyktrat till och baksmällan infunnit sig, om den nu kommer!

Jag fryser = skumbad och te

Kom precis upp ur ett varmt bad! Blev frusen förut då jag och Olivia var en snabbis i hamnen, det blåste så in i nordens mycket, och vinden var dessutom kall! Nu är jag lite varmare. Har precis gjort i ordning håret, så går över till att välja kvällens outfit och smink, sen är jag redo för fest! Ska bara se till att pojkarna från barndomsstaden kan pallra sig hit, så blir det extra festligt! Jonathan kommer, som jag gick lågstadiet ihop med innan jag flyttade, och så tar han med en kompis :)
Har förresten målat naglarna med ett av mina nya nagellack - det mintgröna :) Skrev att det var turkostgrönt, men mint låter bättre!

Just det, Steff ska ju hit så fort hon kan med! Blir nog bra drag ikväll!
Uppdaterar senare, om jag hinner!

18:e juni - brunch

Hej!

Kom precis in från en timmas promenad med Mathilda! Gick förbi henne på vägen hem, så nu är jag själv :) Har precis gjort i ordning stekt ägg och havregrynsgröt. Brunch blir detta för mig, för detta är det första jag äter idag :) Vaknade så pass sent..

Idag ska jag städa, dona lite här hemma, för jag får besök idag och ikväll ska vi parta! :)

True blood

Smart som jag är glömde jag såklart kameran i all hast när jag skulle åka och möta Olivia, men ingen skada skedd.. Får bli bilder från beachen en annan dag!

Nu har jag precis gjort i ordning lite kvällsmat. Har 10 min kvar på sista avsnittet av säsong sex, desperate housewives såklart! Funderar på vilken serie jag här näst ska sätta tänderna i.. Funderar på true blood. Alla verkar ju älska den serien!

Har ni sett true blood? Är den serien bra?

Damn i'm good!

Tvätten är klar, disken är gjord, jag har duschat och tom varit och handlat! Nu väntar beachen och nu kan jag verkligen koppla av! Imorgon ska jag dammsuga när jag har tagit ner all tvätt och sen är jag redo för fest!

Ha en kanondag i solen!

17:e juni

Godmorgon!

Jag är tidigt uppe idag. Sitter just nu och dricker te och ska kolla på det nästsista avsnittet av säsong 6 av desperate housewives, innan jag springer till tvättstugan. Mina två första maskiner går just nu.
Gick upp 05.55 idag och gick ut och gick i 40 min. Härlig start på dagen! När jag kom in gjorde jag gröt samtidigt som jag plockade ihop min tvätt, sköljmedel etc.
Så fort jag är klar med tvätten ska jag ner till beachen med några tjejer och gotta mig i solen!

Uppdaterar senare! Och självklart hänger kameran med idag!

Gjort en deal med tjejerna

Mathilda kom till mig vid sex. Vi hade egentligen bestämt oss för att vara nyttiga och gå en promenad, och så ville vi bara kolla hamnen lite.. det var ingen bra idé, för vår promenad och vårt nyttiga leverne alltså ;) Vi träffade Stefanie, Anja, Sofie och Frida och satte oss med dom istället. Satt där och pratade ett tag, trevligt. Sen gick vi vidare till Vallen, och då var även Malin med, och några skulle ha pizza :) Ja, inte bra alls för vårt nyttiga leverne, men otroligt skönt för den sociala biten, haha! Sen följde jag Mathilda hem och passade på att hämta mig cykel hos Penny, och hennes mamma kom ut och hjälpte mig löva av den, så nu är den naken.. Känns så fel när den inte är täckt av löv, ståltråd och ballonger.. men skönt att ha den tillbaka i alla fall! :)
Vi tjejer gjorde även en deal idag.. Att vi ska börja powerwalka varje dag i minst 30 min, och så fort vi gjort det ska vi smsa dom andra om det! Vad är haken då? Jo, gör vi inte detta dagligen blir vi inte bjudna på nästkommande fest ;) haha, och det vore ju en social död, så vi ska köra hårt!
Tycker det är så segt att börja röra på sig när man inte gjort det på ett tag, men när man väl kommer igång så är det underbart och man vill bara ut igen! Så det blir nog bara segt imorgon, och sen kommer resten av sommaren gå som en dans!

Nu ska jag kolla lite desperate housewives och dricka te innan jag somnar. Imorgon ska jag ha storstädardag.. Jippie.. Ska även träffa Anton, det lär ju bli roligare än att städa, haha :)

Godnatt!

Mys i solen med Tove! ♥










16:e juni

Hej!

Vaknade vid nio, gick och fixade nytt ppillerrecept innan jag mötte syrran på torget. Vi gick hem till mig och på vägen köpte vi gula kiwis och en honungsmelon, sen la vi oss i gräset i solen och njöt av allt det goda. Fun light tog jag med ut till oss med! Sommar säger jag bara! Låg där och tjötade lite, sen gick vi till hamnen, Tove var söt och bjöd på en glass och så satt vi där och fortsatte tjöta :) Slutade hemma hos mamma där jag åt lite kyckling och ris och så tittade vi lite på så som i himlen innan jag gick hem..
Nu ska jag plocka lite här hemma, diska osv. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Hoppas ni har solsken!

Bilder från dagen kommer snart upp!

15:e juni

Hej!

Har varit hemma större delen av dagen och bara legat i sängen och kollat på desperate housewives.. Har inte mått något vidare. Varit sjuk sen utkastningen, men ignorerat det och varit ute med folk ändå.. men kände att jag behövde en dag att kurera mig så jag blir frisk helt någon gång! Steff och Mathilda kom hit under kvällen och vi har suttit både ute och inne och bara tjötat.. Ashärligt! Dom gick precis. Nu ska jag göra lite gröt, te och kolla desperate igen innan jag somnar..
Imorgon ska jag umgås med Tove! Äntligen är hon hemma! Mys! Behöver även hämta min cykel, så funderar på att ta en promenad imorgon och hämta den.. Måste löva av den, haha! Har inte gjort det sen utkastningen..

Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Sommarflicka

Bilderna tog jag någon gång förrförra veckan, då det var så himla fint väder! Har tubtopp på mig, så jag är inte naken gott folk! :)
Härliga sommar, hoppas solen och värmen kan hålla i sig i stort sett hela sommaren! För lite regn lär ju behövas, annars blir det för torrt, börjar brinna osv.. och det vill vi ju inte. Fast hellre lite för torrt än för blött.. för jag vill ha sommar, sol och korta kjol, precis det som Markoolio sjunger om!

14:e juni

Kom nyss hem från mamma! Dock var hon ej hemma, hon jobbar. Men lillsyrran var där, så först åt vi tacos, sen spelade vi lite spel, pratade, kollade igenom hennes bilder från green day från när de spelade på ullevi i Göteborg, och sen åt vi grädde och jordgubbar innan jag gick hem! Fast så liten är hon inte längre min syster, men hon är minst i skaran, och jag är äldst :) Vi har en mellansyster också, hon är hemma från Stockholm nu i några veckor, men hon drog ut med en kompis, och jag förstår henne så länge sen som de va sen hon senast va i stan!


Nu sitter jag hemma, lyssnar på are we the waiting med green day. Riktigt go låt, gillar den!

Ska snart sova, är helt slut och är fortfarande lite krasslig.. Känner av en gnutta feber, ont i halsen, ända upp i näsgången, snuvig och hostar.. men det är det värt, fick det efter utkastningen och det är det bästa jag gjort i mitt liv hittills, så det är det verkligen värt! Hellre sjuk men att ha gjort det, än att va frisk och ha missat det roligaste tvåan hade att erbjuda!!!!

Mål för nästa vecka

Nu ska jag och Emmy sova. Kände att det var på tiden, haha :)

Uppdaterar imorgon bitti! Då ska jag ta tag i era kommentarer, och veckan som börjar imorgon (eller senare idag rättare sagt) ska bli en lugn, nyttig, vit vecka! Det är målet i alla fall! :)
Godnatt!

The Incredibles

Sitter hemma nu med tre tjejer och snart kommer den fjärde. Jag, Julia, Emmy, Petra och Melinda ska kolla film, tror vi väljer superhjältarna.. och så ska vi käka godis, chips mm! Det hör liksom till! Skön dag!

Dagens fråga - 7 års olycka

AAA! gjorde precis sönder en spegel! 7 års olycka att vänta?!

Tror ni på sånt?

13:e juni

Orkade inte uppdatera igår.. sov hela dagen, haha! :) Är fortfarande bakis, men inte lika farligt..
Skulle egentligen ha träffat Josephine idag, men tror inte vi hinner det! Men jag ska träffa Petra, Julia och Emmy senare, och Emmy ska även sova här :) Och imorgon kommer Tove hem så då ska jag hem till mamma för kvällsfika med mamma och syrrorna! Myyys!

Ha en bra dag i solen!

Once in a life time

Seriöst, vi har festat sen halv åtta-åtta i morses.. Detta börjar kännas i kroppen, och framför allt i huvudet.. Men detta händer bara en gång i livet, once in a life time! Så man får ta tillfället när det ges!
Nu är Olivan på väg så ska gå ut! :)

Gó å glá

Hej bloggen!

Åh så jag mår bra, haha! Har kastat ut minst 13 studenter idag! Så himla kul! Alla var på toppenhumör, vädret var inte helt på vår sida, men vi hade bara duggregn när det var som värst, så jag ska inte klaga.
Kom hem för en 40 min sen.. har hunnit duscha o göra mig i ordning. Snart kommer Olivia hit och då bär det av mot Olstorp! Detta ska verkligen bli en kväll att minnas! Dagen lär vi ju aldrig glömma i alla fall!

Grattis till alla studenter! :) Man hinner ju inte med alla på en dag, vi var en grupp på 12 tjejer och alla hade olika viljor om vilka vi skulle till, men jag tror alla blev rätt nöjda - och huvudsaken är väl att studenterna är nöjda!
Grattis återigen!
Bye! Ha en awesome kväll!

11:e juni - student och utkastning!

Godmorgon på er!

Idag är verkligen en god morgon, humöret är på topp! Dock kunde vi haft bättre väder nu när vi ska cykla runt i stan hela dagen.. men vi kan inte göra så mycket åt det ändå..
Vi är i ordning och tar oss en liten frukost innan vi beger oss mot Penny för förfest! Känns konstigt att börja förfesta innan 8 på morgonen.. haha! Men lite kul också ;)

Idag tror jag inte jag hinner med mer uppdatering, så det får bli på lördag.. Får se när jag uppdaterar.. räknar med att må piss hela dagen imorgon!
Pusss så länge!

Omöjligt att sova

Vi kan verkligen inte sova! Har sett på nästan hela mean girls. Nu sitter Emmy och inviger mitt nyinköpta rosa nagellack :) Vi är så taggade inför morgondagen, eller ja, senare idag.
Ska försöka sova, även fast det inte alls kommer gå!
Uppdaterar innan vi drar till Penny, läs: om vi hinner! Vi börjar tidigt, innan 8! Här ska ingen tid gå till spillo!

Slemmy Emmy's in tha house

Sitter hemma nu och Emmy är här. Hon håller på och fixar lite macka, sen ska jag skära upp melon, äpplen och så ska vi ha vispgrädde till! Mums!
Allt är ordnat inför morgondagen. Bara en kväll, en bra film och en god natts sömn ifrån en dag som vi aldrig lär glömma!!!!!!!! :D

Godnatt!

Klä cyklarna - imorgon smäller det!

Fortfarande väldigt seg.. men har fått min handling gjord i alla fall, och en rejäl powernap har jag tagit!
Julia var precis här och hämtade some stuff. Ska snart bege mig till henne och Melinda för att se gå till Penny och klä cyklarna! Fy sate va kul detta ska bli! :D
När jag handlade mat till mig själv köpte jag även muffins till mig och tjejerna imorgon. Vi kommer behöva en rejäl frukost om vi ska orka festa från 08.00 på morgonen till 00.00 på natten och längre!

10:e juni - sommarlov!♥

Idag mår man som man förtjänar.. Men kvällen igår var bra! Beachtema på Björnes! Dock var det för hela gymnasiet, så alla 93or osv va där.. de va sjukt trångt. Inget emoty 93or så, men det går inte att jämföra med när det är 18+! Då är det som det ska va!

Åkte till skolan 11.20, fick våra betyg, rätt nöjd! :) Sen var det avslutning i vadsbohallen med körsång, dans, tal mm.
Nu är jag hemma. Ska snart iväg och handla.. Ingen höjdare när man mår som jag gör nu, men måste man så måste man.. har lyckats slarva bort ännu ett par solglasögon.. Hur lyckas jag?! Hoppas jag hittar dom innan jag drar, annars blir solen jobbig i ögonen idag!

Uppdaterar senare :)

Shopping med Julia♥

Kom precis hem från solariet! Blev 20 minuter direkt när jag kom från Skövde. Skööönt! Var rätt frusen efter bussresan då jag somnade för att jag var så trött.. men blev varm i solariet :)
Jag och Julia hade en trevlig eftermiddag med snack och shopping :) Blev en vit ärmlös blus/topp till den stora studentfesten på fredag, och till den ska jag ha shorts, och så hittade jag ett fräsht sommarlinne, slappt i gammelrosa och en tunn svart kofta för sena sommarkvällar!
Just det, hittade även presenter till Petra och Penny! Dom fyllde ju år 27/5, hade fest dagen efter.. och då hade jag dåligt med pengar, men bättre sent än aldrig som man säger! :)

Nu ska jag laga lite falukorv mm, sen ska jag hoppa in i duschen, göra mig fräsh och sen ska jag iväg till Sofie! Har fått låna Julias trippeltång, tusen tack! Så den ska jag prova ikväll. Får se hur det blir på mig.. I värsta fall får jag väl duscha om håret och köra på rakt och mittbena!

Uppdaterar kanske i natt, god knows.. :)
Ha en toppenkväll!

9:e juni

Hej på er!

Igår kväll åkte vi några tjejer hem till Veronica för lite poolbad för dom som kände för det, men det var bara tre grabbar i poolen.. Det regnade så ingen va särskilt sugen. Vi åkte senare och beställde pizza, satt och åt och hade kul åt Veronicas hundar som började skälla och yla som bara den, haha! Jättesöta! Amri och Mira :)
Några av tjejerna drog så sen var det bara Liza, Penny, Emmy, Veronica och jag kvar. Vi la oss alla i Veronicas dubbelsäng och kollade på Mamma Mia och sjöng med, både seriöst och mindre seriöst :) Sen blev det sleep over. Asmysigt!
I morses tog vi bussen till skolan, städade ur skåpen, såg klart Tristan och Isolde som vi sett på svenskan under några lektioner nu och sen var det fika med klassen innan vi slutade :) Härligt! Imorgon slutar vi tvåan och på fredag är vi utkastare (vi ska kasta ut studenterna från gymnasiet, så vi får bli störst på skolan!) Askul tradition vi har här i stan! Den har funnits rätt länge, dock vet jag ej hur många år.. Vet dock att en tjej i min klass vars pappa, när han tog studenten, fick utkastare hem till sig, så den är ganska rotad den här utkastartraditionen!

Nu har jag precis rensat vad som ska sparas av alla skolpapper och kollegieblock, och vad som ska skrotas.. Snart ska jag och Julia iväg en sväng till Skövde, sen ska jag nog sola en 20 min eller så innan vi går på flaskan ikväll! Vi måste ju fira att tvåan är slut och tagga inför utkastningen! :)

Ha en bra dag! Uppdaterar senare om jag hinner :) Men det gör jag nog!

Hemmmmma!

Hej på er!

Kom nyss hem. Suttit hemma hos Anton med diverse människor som kommit och gått. Alla studenter firar i förväg den här veckan, då de tar studenten på fredag. Så det var många blivande studenter hemma hos Anton till och från.  I alla fall, vi kollade på ''två ägg i högklackat''. Älskar den filmen! Jag heart buskisar! Anton skratta allt han med :)
Blev även lite kortspel innan jag och Calle drog. Det är ju en dag imorgon (idag) med?! Frågan är bara hur värd den dagen kommer bli..

Imorgon ska jag hinna med mycket! Ska sola en 20minutare, gå förbi Mathilda med mitt tyg och resårband så ska hon hjälpa mig att sy, och på kvällen ska alla tjejer hem till Veronica för lite grill/pizza, bad i poolen och allmänt trevligt och chill! Hoppas på bra väder, eller som Virena säger i ''två ägg i högklackat'': hoppas vår herre släpper bra väder på oss!

Godnatt!

Yr efter powernap

Har hunnit med en del av mina ärenden idag. Kom hem vid halv fem efter att ha handlat lite basic saker som mjölk, hudlotion, grädde mm. Petra hängde med mig och handlade och passade på att se min lya :) She liked it!
När Petra drog satte jag på ett dh-avsnitt och tänkte mysa med fruktsallad och grädde. Hann äta upp allt, men sen höll jag mig bara vaken i fem-tio min innan jag somnade.. Då var kl strax före fem.. När jag vaknade vid åtta fick jag panik och trodde att det var onsdag kväll och att jag hade missat en massa! hahahah! SÅ yr var jag, sen insåg jag att det bara gått tre timmar..
Åkte iväg för att sola, men solarierna var upptagna där jag solar, och jag tänker inte gå till något dyrare ställe, så sket i det och åkte hem igen.
Ska snart iväg till Anton för att hänga lite :)
Uppdaterar när jag är hemma om jag har någon intressant att säga innan jag ska sova för andra gången idag!

7:e juni

Godmorgon!

Idag har jag massor att göra.. Gjorde till och med en lista på allt som jag ska göra idag, för annars lär jag glömma bort något.. så blir det alltid när man har för mycket i skallen samtidigt.
Men först är det skola! Ska bara dricka upp mitt te så bär det av! Sista veckan på tvåan! Känns bra det här, äntligen får jag vara med om en skolavslutning igen! Sist var det 2008!

Uppdaterar senare när jag har fått ordning på allt jag ska fixa!

Sen uppdatering

Hej!

Blev en mysig eftermiddag med Stefanie i solen med melon och chips. Mums! Låg där och tjötade, sen kom Anja. Vi gick in, satte oss, gjorde inte så mycket.. Senare blev det en sväng till stan för att möta upp Harry. På onsdag är det utgång och det är beachparty, så beachtema som gäller - om man vill komma in för 50:- istället för det dubbla! Så lånade hawaiihalsband av Harry! Super! Gick vidare hem till Anton. Jag gick upp medan tjejerna gick vidare. Satt en stund på balkongen, såg en kort snutt av en film.. sen cyklade jag hem, och nu sitter jag här.
Jag har tvättat tre par shorts, duschat, ätit en sen kvällsmat och plockat i ordning på det som behövdes plockas i ordning på..
Nu blir det sängen! Känner mig så duktig som handlat, städar, diskat, går med sopor etc! Känns hur skönt som helst att bo i eget! :D
Sov gott!♥

Fortsatt chill nationaldag

Stefanie är på väg hem till mig. Får se vad vi ska göra, men det blir nog en fortsatt chill dag.. :) Me like!

Låttips!
Fireflies - Jason Nevins remix

Patetiskt..

Alltså, seriöst? Alla vet ju att Kissie redigerar sina bilder, att hon tar bort lite på lår, armar osv.. Och hon gör det medvetet synligt.. men det ser ju bara så.. jag vet inte.. men man får ju bilden av att hon är en osäker tjej om hon inte kan stå för hur hon ser ut?!


Bild från Kissies.se

6:e juni - nationaldagen

Godmorgon på er!

Nu är jag uppe, sovit några timmar.. Sitter och äter aprikoskräm och keso till frukost, dock inte blandat, haha!
Kvällen igår var som jag kanske redan sagt sjukt bra!
Idag blir en slapp dag :)

Toppen-party-kväll

Hemma efter en toppenkväll! Nu ska jag sova en stund, sen ska jag upp och gå ut och gå hade jag tänkt :) Lär inte få all sömn jag behöver, men det får jag kompensera med en powernap senare under dagen.. :) Man kan ju hoppas (eller inte) att det blir molnigt en liten stund av dagen så man har anledning att vara inomhus..

Uppdaterar när jag har nyktrat till helt och är pigg!

Emilia, Karin - var tog ni vägen?! :)

Dagens fråga - hiss eller diss?

Jag älskar dom! Beachlook ihop med ett slappt linne, glasses och flipflop eller gladiator, eller varför inte converse?! Läckert!

Växter men inga gröna fingrar

Kom nyss in. Blev en sväng på stan. Hittade två söta nagellack, en ny mascara, plåster, växter till fönstret.. Ja det var nog allt. Nu ser det mer ombonat ut här när jag fick växterna i krukorna! Dock var krukorna för djupa och växterna för små, men det löste jag med att lägga små plastlådor som stöd i botten, så växterna kom upp en bit :) Jag är så fyndig! Nu hoppas jag att dom överlever bara.. Jag är ingen höjdare på att ta hand om blommor osv ;) Dör dessa inom en månad kör jag på plastväxter!!!

Nu ska jag chilla.. Laga lite lunch senare.. Senare ska jag träffa Steff för en glass i hamnen, ta en promenad med Martina och ikväll är det fest med mina tjejer!

5:e juni

Hej!

Åh mitt internet har hoppat i flera dagar nu.. Eller ja, så länge har jag ej bott här och haft det.. Men det känns som en lång tid i alla fall.. abstinensen som talar! Tror jag har fått bukt med det nu, det märker vi, men håll tummarna! :)

Idag är jag lite lagom seg efter gårdagen, men inte superfarligt bakis vilket är skönt! Var en grym kväll igår med trevligt folk!

Idag känner jag för en dag i solen, ta en glass i hamnen.. Har en promenad inbokad med Martina. Ska bli skönt! Älska sommarvädret! Ska passa på att njuta av solen den här helgen, för det ryktas om regn nästa vecka!!!! Bara det inte regnar på studenten, då lär studenterna bli blöta och vi utkastare lika så!

Samhällslektion

Sitter och diskuterar hur vi ska arrangera skolvalet i höst, innan det riktiga riksdagsvalet. Ska bli kul detta, men det är mycket jobb innan så lite segt är det just nu.. Men snart är det sommarlov! :)

I eftermiddag ska jag hem till Mathilda på studentfirande, för hon tar studenten idag! Fy vad skönt, vilket härlig känsla det måste vara! :) Längtar till min student, fast bråttom har jag inte, men jag längtar lagom :)

Nu ska jag återgå till lektionen. Uppdaterar senare!
Ikväll är det partiiiiii!

OBS OBS OBS

Jag har bränt mig för typ första gången i mitt liv! Suttit i hamnen och solat tre dagar i rad, sitter ute typ varje rast och gjort den senaste veckan, spelade volleyboll tidigare idag och solarium på det, och där var det sprillans nya rör!!!! Mina axlar svider och mina kinder är röda, fast dom har jag nog inte bränt, dom är bara ansträngda av all sol.. Ja, kommer ju regn nästa vecka så då får lilla huden vila..

Nattamat och kvällscruuuusing

Hej på er!

En sen uppdate blir det nu! Kom hem för tjugo min sen kanske.. Sitter här, käkar en banan och dricker fun light :) Anton kom förbi förut med pengar till mig, sen skulle han iväg och grilla med Anton, Emilia, Adam och Victor så jag hakade på. Satt där ett tag, chillade, sen blev det en sväng till sandviken och sen körde Anton hem mig och Emilia :)
Imorgon är det utgång med dom två nötterna mfl! :D Kommer bli grymt!

Nu ska jag avsluta min nattamat, sen blir det sängen :) Imorgon börjar vi 8! Men som tur är ser vi bara på film, så behöver inte va vaken i skallen! Skönt de!
Sov så gott!

Underbara sommarväder!

Hej!

Kom precis in. Efter skolan drog vi ett gäng tjejer + görrel och danne och lirade lite volleyboll! Härligt i solen! Sanden var alldeles lagom varm, innan har den varit kall så tårna tappat känseln, och ibland kan den ju bli för varm.. men idag var den perfekt! ;) Och vädret också såklart!
Efter lite volleyboll åkte vi till hamnen för en glass och stek på bryggan! SOM VI HAR LÄNGTAT EFTER DEN UNDERBARA SOMMAREN!♥
När Petra skulle hem åkte jag förbi hos mamma, hämtade upp de sista av mina grejer, sen blev det en 20-minutare i solariet innan och åkte hem. Så, nuuuu är jag hemma. Funderar på vad jag ska göra till kvällsmat.. Falukorven lockar i kylen.. Blir nog så.
Anton tittar nog förbi om en stund :) Ska lämna lite cash här!

Hoppas ni har haft fint väder idag! Ha en fortsatt bra kväll!

H&M ♥ stripped

Lovisa hissar!



Bland det godaste i glassboxen! Isig, men inte bara is, nyttig och fruktansvärt god! 99 kcal för en glass är bra!

3:e juni

Hahahha lyckat Lovisa! Jag vaknade, trodde klockan var halv elva, men det hade jag visst bara drömt.. Dock var jag medveten om att mobilen ej ringt och väckt mig, den skulle ringa vid 7.. Letade igenom hela sängen (jag sover med mobilen tätt intill mig, haha) men hittade den inte.. Börjar få panik och börjar tänka i banor som ''har jag gått i sömnen och gömt mobilen för mig själv?'', men så får jag för mig att dra ut sängen från väggen och BOOOM så trillar något ner bakom sängen - mobilen! Aaaa gött! Kl var då 8.. Inte så försenad, så jag hinner gott och väl göra mig i ordning till 9 :)
Och nu sitter jag här, klockan är snart kvart i och jag ska bara slänga i mig lite frukost så ska jag iväg och möta Emmy!

Ha en bra dag, uppdaterar senare! Ska fixa bilder på min lya nu med! Har laddat kameran under natten! :)

2:a juni

Heeeeeej!

Åh ni anar inte hur lycklig jag är just nu! Jag har flyttat hemifrån! Känns så himla underbart! Har kommit i ganska god ordning och inatt sover jag för andra gången i min mysiga lya! :)
Imorgon ska jag ner vid 9 till tåget och möta Emmy, sen blir det en promenad till skolan :)

Idag gick jag och Emmy, efter historian (dagens enda lektion), och handlade lite smått och gott. Det är så himla mycket man ska handla i början.. Toapapper, hushållspapper, olja, havregryn, sylt.. Allt sånt där som räcker länge.. Kryddor köpte jag också förresten!

Nu sitter jag i min säng, spelar partymusik och diggar till basen! Tog mig knappt fem minuter att koppla in bredbandet. Jag är kingen! NU ska jag bara fixa så jag får trådlöst också, sen ska jag kolla desperate housewives resten av kvällen! :)

Hoppas ni haft en bra dag! Ska fixa bilder på mitt place framöver! I helgen är det fest!

1:a juni

Första sommardagen! Härligt!
Godmorgon förresten. Har varit vaken sen kvart i åtta. Började dagen med att snooza i två timmar.. Från sex, hahah! Gick upp vid åtta efter att ha pratat en stund med syrran♥ i Stockholm. Miss u! Ses snart! Det har säkert gått 14 veckor sen vi sågs senast, helt sjukt!
Idag är den stora dagen kommen! Åh jag är så taggad! Det ekar i mitt rum.. Spännande som tusan detta!

Nu ska jag fixa frukost, göra mig i ordning det sista, plugga så mycket jag hinner (läs: orkar) på psykologin, sen blir det skola i några timmar. Psykologiprov - önska mig ett stort lycka till för det kan jag behöva, så lite som jag har pluggat! Uuuh.. Bådar inte gott detta, men snart är det sommarlov!

Ha en toppendag!






bloglovin