18:e maj

Hahah skratta gärna åt mig för jag är helt otrolig! Jag fattar inte att jag lyckas ibland, men jag har allt bra tur också! Jag försov mig nämligen i morses.. och vi skulle ju ha nationella i matte B! Ställde klockan på kvart över sex så jag skulle hinna duscha, men somnade om.. Sen har visst mamma varit inne i mitt rum och frågat om jag har sovmorgon, och jag hade svarat ja! Detta har jag dock inget minne av.. Haha! Vaknade lite efter sju med panik, men jag kan och var i skolan kvart i :) Anton bjöd på kaffe, sen satt jag två av fyra möjliga timmar med matteprovet och det gick helt ok! Vissa saker var lagom lätta, annat var alldeles för svårt.. Men godkänd blir jag i alla fall! :)
Efter provet hade vi rast fram till 12.40 då vi skulle samlas i Alhagen för starten av vårjoggen! Tror vi sprang 6,4 km och jag hann runt på 30-35 min, någonstans där! Jag är jättenöjd med min insats! Helt slut i benen nu, men det är bara skönt.. Att veta att man har presterat bra :)

Gick till stan med Emmy och Sofie efter målgången. Gick till lekssaksaffären där jag och Emmy köpte oss varsin utkastarhatt! Nu saknas bara tyget, visselpiporna och tutorna samt nätstrumpbyxor! Åh detta ska bli så kul!

Och i helgen, för er som vill veta, så blir det nog dubbelutgång :) Men ska ta det lagom lugnt i helgen, det kan ju vara kul att bara vara ute och dansa också! :)

Nu ska jag slappa resten av dagen med DH säsong fem i min säng!
Postat av: Linnea Isabelle Photo

Hihi japp, jag är frisk nu! :)

2010-05-18 @ 15:36:53
URL: http://vindpusten.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin