Första maj

Sommaren närmar sig med stormsteg känns det som! Speciellt nu när april är över och vi är en månad ifrån juni, första sommarmånaden!
Det hade vi en liten disskution om, nån dag i skolan, om när sommaren börjar. Jag sa att oavsett hur vackert vädret är i mars eller april, så börjar sommaren i juni! Alla höll inte riktigt med mig och sa att sommaren började när värmen kom, men tänk om flera år och värmen kanske dyker upp redan i november, ska ni kalla det sommar då? Nej, jag står fast vid mitt ord, det är juni som gäller!
Och som sagt så är det inte alls långt kvar dit nu! :)

Sitter här med mitt dagliga intag av hälften kaffe, hälften mjölk.
Smsade Mathilda för ett tag sen, så hon borde göra som jag skrev; att ringa mig när hon har vaknat så vi kan bestämma nåt om idag! :) Men jag har inte bråttom. Klockan är ju inte ens tio! Alla ligger väl och sover fortfarande, iallafall de som festade igår!
Och på tal om folk som festar. Jag fick ett samtal i natt som jag väntade halvt som halvt, trodde inte han skulle komma ihåg det, och när han ringer så vaknar ju jag, och det gjorde ingeting, för jag hade bara sovit i 45 minuter då, men då tryckte jag ju bort honom såklart! Ibland lyckas jag, haha!

Postat av: Dansbloggen / Eventgruppen

Hade gärna åkt o kollat på den, men tyvärr är vi uppbokade i Falkenberg... och vår stora föreställning är den 18e Maj, bara två veckor kvar så vi har verkligen FULLT UPP.
ledsen, hade varit roligt att kolla annars.
Hojta till om något annat dyker upp

2008-05-01 @ 09:48:37
URL: http://www.dansblogg.blogg.se
Postat av: ..:Sarah:..

Tack=) (tror jag) haha.. det är traditionella moln från japanska tatueringar och en buddha och stjärnor plus rosa körsbärsblommor.

2008-05-01 @ 12:04:52
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: ..:Sarah:..

http://sarahlinnealarsson.blogg.se/1209062782_tatueringe_r_nu_klar.html

här ser du den lite mer..

2008-05-01 @ 12:10:56
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin