Jobbig Pang Prego-röst

Stängde precis av radion - jag kan inte koncentrera mig på vad jag ska skriva när en av radiopratarna i Pang Prego låter som en gnällig besserwisse hela tiden! Inget illa mot Pang Prego, och jag tror det är en roll hon går in i när hon sänder, för så tror jag inte att hon låter annars, men jag har svårt att skriva något vettigt här om jag bara hör henne hela tiden, så jag stängde av.

Dagen har gått i ett, men det har varit en riktig toppendag! :)
Först hade jag genomgång med Öystein om Word på sovmorgonen, och jag förstod till och med saker bättre än vad han gjorde ibland - känns som att det kommer gå bra imorgon. Efter det hade vi idrott och vi skulle göra klart mångkampen. Jag hade spänsthopp, basket och bänkpress kvar - jag började med bänkpress. För att få hundra poäng (maxpoäng) på bänkpress för tjejer så måste man ta 70% av sin vikt, killar ska ta 100% av sin vikt. Jonas räknade ut att jag skulle ta 40 kg i bänkpress, så han hjälpte mig med vikterna och så stod han och var beredd ifall jag skulle tappa vikterna eller stången. Det gick bra, vi började med 25 och ökade stegvis. Jag var jättenöjd när jag hade klarat 40 kg! Då var det dags för spänsthopp - man skulle först mäta hur lång man var, sen skulle man kolla hur högt bommen satt och sen var det bara att hoppa. Det var lite klurigt att räkna ut poängen, men jag fick 96/100, så jag är nöjd! Hoppade och nuddade en bom som satt över 2,6 m i alla fall - så det får jag vara nöjd med.
Basketen gick sämre, fick kanske 45 poäng där, men allt kan man inte vara bra i.
Efter idrotten hade vi egentligen matte, men vi har en musikuppgift att bestämma en låt vi ska köra det sista nu och vi skulle inte hinna lyssna igenom i grupperna någon annan gång idag - så vi tog det på mattetimman. Vi har ju ändå inte mycket kvar nu, bara kolla lite på B-kursen.
Jag, Therese och Stefan lyssnade igenom lite låtar.. Det blir The Reason med Hoobastank för oss + Lisen och Elin.

Efter vi hade lyssnat igenom låtarna så åkte jag hem för jag hade glömt min almanacka hemma. Jag passade på att äta lite, för det skulle jag inte hinna i skolan..

På naturen pratade vi betyg och jag ligger på ett VG, men om jag gör MVG på provet vi har nästa fredag och sen gör om energin och får MVG på den så blir det ett MVG - så jag kommer jobba stenhårt nu för ett bra betyg! :)
Sista lektionen på skolan var svenska, vi hade prov och det gick kanon! Jag hoppas Ingrid håller med mig.
På teatern tog vi en av dikterna vi håller på med och agerade och gjorde ett drama till dikten. Det blev riktigt bra och man kände verkligen alla känslor som är invävda i den.

Nu sitter jag här och ska snart svara på lite kommentarer, sen ska jag plugga! Jag ska göra klart naturfrågorna en gång för alla och sen ska jag läsa så mycket jag kan i engelskaboken.. Jag kom rätt långt i den igårkväll! Satt säkert och läste en timme. Snart är den klar och det ska bli skönt - så jag kan få läsa klart de andra böckerna jag läser på fritiden.

Postade förresten ett brev till Cecilia idag, så Cecilia, om du läser här så är ett brev på väg till dig! Ursäkta att det tog ett tag att svara.
Jag tycker det är både roligt och mysigt att få och skriva brev! Det är liksom så retro. Håller ni med mig på någon punkt?

Har ni någon brevvän?


Postat av: Veronica

Med mig är det bara bra och har inga större planer för kvällen. En kompis kommer över och vi ska väll plugga lite osv :) Hur är det själv?

2008-05-19 @ 16:46:40
URL: http://veroncanordlund.blogg.se/
Postat av: Veronica

Oj, tack för att du sa det! =) hihi, lätt att glömma.Jo jag ska nog också läsa ut min bok, eller böcker ikväll. Får se hur mycket man hinner! Vad mysigt det lät, själ ska jag göra mig någon middag känner jag, magen börjar kurra..=P

2008-05-19 @ 16:56:13
URL: http://veronicanordlund.blogg.se/
Postat av: alexandra

jag ska pluggapluggaplugga .. dudå?

2008-05-19 @ 16:58:08
URL: http://dependence.blogg.se/
Postat av: Louize

Aha, okej vad bra :)

haha, mamma o pappa betalade ;)

ahaa, jo det kan nog hända att du pratat om honom nån gång :) nej det är helt rätt !!

2008-05-19 @ 17:19:19
URL: http://louizeleijon.blogg.se/
Postat av: Rebecca (:

Ja den fick jag! :D

Haft en bra dag? (:

2008-05-19 @ 17:29:31
URL: http://RebeccaLundgren.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

hehe okej, :) jag går i grundskolan (sista året) i en sverigefinsk skola. ska börja frisörslinjen:)

2008-05-19 @ 18:02:28
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Anton

Produktivt må jag säga(: Härligt!:DNej det har jag inte(:

2008-05-19 @ 18:12:55
URL: http://mydearconfession.blogg.se/
Postat av: Pääsy

Yeah kämpa med den lilla motivationen vi har kvar...

2008-05-19 @ 18:22:20
URL: http://paasy.blogg.se/
Postat av: Nettan

Ikväll blir det bara plugg för min del. Du då ?

2008-05-19 @ 18:23:32
URL: http://neriksson.blogg.se/
Postat av: Debbie

Haha, nej men tänkte att du kan maila dem och berätta att det var mitt tips om Gratisbio som gjorde att du gick med, men att du glömde att använda den unika värvningslänken för att registrera mig som din värvare. Så kanske dom kan efterregistrera det så vi båda får våra poäng :)

2008-05-19 @ 18:29:54
URL: http://dendardebbie.blogg.se/
Postat av: sofie

japp :)

har velat bli medlem där förut men fattar inte så mkt ;Phar en brevvän , fast jag tror vi har slutat skriva nu , eller jag kommer inte ihåg om jag skrev det senaste brevet eller hon :S aja :Pha en bra kväll ! :)

2008-05-19 @ 18:37:13
URL: http://ssofiies.blogg.se/
Postat av: Milton

Okej, hehe! :) Jaha, vad kul! Uppskattar allas besök, och det är roligt att ha lite stammisar! :) Jag älskar kommentarer. :) Jodå dagen har vart bra, lite långtråkigt att bara va hemma, hehe. Sjdå?

2008-05-19 @ 18:44:05
URL: http://miltonvestin.se
Postat av: Pääsy

Har kanske haft 10 läxor på hela året. Man kör inte med så mycket läxor på JB. Så jag har 0 läxor per vecka. Hur har du det? :P

2008-05-19 @ 18:44:47
URL: http://paasy.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Gratis5.se


bloglovin