Mysig kväll

Nyss hemkommen från kyrkan. Det gick bra att sjunga och rösten räckte precis till de fyra sångerna vi sjöng. Det var otroligt mysigt och trevligt, och roligt!, så det gör jag gärna om! :) Och blommor fick vi, så det var nog uppskattat, även fast församlingen inte var den största. :)

Nu ska jag göra mig i ordning och plocka lite på mitt rum.. Hade lite beslutsångest över vad jag skulle ha på mig ikväll, så halva garderoben ligger på golvet nu, men det ska jag alltså ta hand om nu.
Bilder tog jag, så det ska jag lägga in, men jag får se om jag lägger upp dom ikväll eller om jag tar det imorgon.
Nu ska sminket bort!

Sen frukost och tidig lunch

Idag vaknade jag av mobilen, men inte av alarmet utan av att mobilen trillade ner från fönsterbrädet och ner på mig! Jag hörde väl alarmet, men jag var inte helt vaken och så viftade jag ner mobilen på mig.. Ja, så kan det gå. Jag vaknade i alla fall av mobilen, fast inte som jag tänkt mig.

Jag har hunnit göra mig i ordning, men sminket och kläderna tar jag sen precis innan vi ska åka, mamma, jag och morfar. Morfar kommer förresten hit snart (tror jag?) och äter lunch, sen ska vi öva lite och sen åker vi! Det ska bli riktigt kul!

Nu ska jag göra syrrorna och mamma sällskap i köket. De mumsar lunch, men inte jag, för jag åt frukost runt tio-halv elva, är inte hungrig än.

Ni får ha en bra dag, jag kommer nog inte sitta här så mycket idag. Ska se om jag tar några bilder ikväll, om inte så dör ingen av det.
Vi hörs i december! ;)

Kvittoholic?

Fick för mig tidigare ikväll att jag skulle sortera mina kvitton i två olika burkar, för hittills har alla legat och trängts i en och samma burk och den burken började bli aningen full.. Konstigt? Som tur var hade jag två lika dana burkar, så den ena fick innehålla kvitton från 2004-2007 - de flesta är från 2007, sen har jag endast några få från 2004-2006. Och den andra burken blev med kvitton från i år. Burken till höger, ser ni hur mycket det är i den?! Det är sjukt vad mycket man handlar.. Jag vill inte veta hur mycket pengar jag har spenderat sammanlagt i år!





Är det verkligen bara jag som samlar på kvitton?

Jag vet något jag kan önska mig i julklapp.. En till glasburk, för 2009s kvitton kommer varken få plats i burk ett eller två.. Puuh!

Pepparkaksbak

Hej!

Jag fastnade här efter att ha sett klart en Beck med syrran. Varför är det alltid så att de Beckfilmer jag redan sett alltid lyckas gå de få gånger jag sätter mig vid tv:n och råkar slå på en Beck? Nu kan jag typ fyra-fem stycken utantill - bra eller dåligt? Jag kan ju i alla fall förvarna om någon är rädd av sig, vad som ska hända eller när de ska hålla för ögonen/öronen.
Nog om det.

Jag ska snart sova. Imorgon ska jag sjunga, eller rättare sagt idag. Ska bara lägga in lite bilder från gårdagen och visa er, SEN ska jag sova!

Måste bara tillägga hur befriande det känns att ha pengar på mobilen igen. Ibland klarar jag mig utmärkt på de ynka 100 kr som jag laddar mobilen med i månaden. Det är väldigt sällan jag inte klarar mig på 100 spänn, men de få gånger det händer, som den senaste månaden då 100 kr försvann fort, då är det inte kul. Man kan inte ringa, man kan inte sms - ingenting. Och tar man ej kontakt då tar ingen kontakt med en heller? Jag låter säkert fjantig som inte kan leva utan mobilen, stackars mig - haha! Men det är ju så med allt man vänjer sig med att ha nära till hands. Det blir jobbigt på olika sätt då det man är van vid inte längre finns där när man behöver det.
Fast lite bra har jag det i alla fall. Jag har tre sidor där jag får gratis sms varje dag. På den här sidan får jag ett gratis sms om dagen och när man blir medlem där får man fem krediter, så var det i alla fall då jag blev medlem. På den här sidan får jag två gratis sms om dagen och krediter tror jag man får några där också när man blir medlem. Och så den bästa sidan av alla! Som ''vem som helst'' får man två gratis om dagen, men har man dessutom Parlino som operatör så får man 10! gratis sms om dagen, vilket jag får. Totalt 13, inte så illa. Skulle jag skicka 13 sms om dagen utan internet och alla bra sidor skulle det kosta mig (49 öre x 13) lite mer än 6 kr, och det blir en del om man gör av med 6 kr/dag.
Nog om det också.

Här kommer dagens bilder, sen får ni en paus från mig tills jag vaknar igen.. Och det blev ju inte mycket av min ''bloggpaus''? Haha. Men det var mest för att få tid för familjen, jag hade inget vettigt att skriva etc. Jag kan hålla på så här i evigheter, så det är nog bäst att jag slutar nu.






Så orginellt.


Djur har vi många former med. Förutom grisen och bocken så har vi en katt, ett får och en kanin. Någon som någonsin har hört om julkaninen?




Världens godaste ost - made by Tove! :)

Presentkort från GratisBio på g

Just nu är jag inte på så mycket blogghumör, så bloggen får vänta, men antagligen bara tills imorgon. När jag en tid har uppdaterat mycket så kliar det inte lika mycket i fingrarna att få berätta allt för er, men jag är nog tillbaka med glada fingrar imorgon! :)
Jag ska snart dricka lite glögg med mamma och kanske fler? Sen ska mamma och jag sjunga igenom låtarna vi ska sjunga imorgon kväll! :) Det ska verkligen bli kul att vara med, att jag kan vara med trots halsen! Yes!

Idag skickade jag en beställning till presentkortstorget från GratisBio, så ett presentkort kommer förhoppningsvis inom kort att dimpa ner i brevlådan här hemma och då ska jag skaffa mig en klänning till jul/nyår/mormors fest! :)

Ni får ha en bra kväll!

Mysstämning

Hej!

Det är riktigt mysigt hemma hos oss nu, för syrrorna och mamma bakar pepparkakor och Disa myser väl bäst hon kan.. Och jag börjar må bättre och alla är hemma, vilket är himla skönt! Och extra mysigt är det när det är mörkt ute och när jag inte är arg på vädret (hatar snö, förutom när man ska åka skidor). En bra dag med andra ord! :)

Nu ska jag snart springa till soffan och se på American Pie på fyran, 16.10 börjar det. Sen ska jag och mamma öva sång inför imorgon ikväll, för jag kommer antagligen kunna vara med vilket känns bra! Och så har jag inte många julklappar kvar att köpa, OCH så ska jag titta på lite sidor ikväll och se vart det finns söta klänningar, för jag har ju poäng att byta mot ett 300krs-presentkort på GratisBio, så tänkte beställa ett ikväll men jag måste ju först veta var godbitarna finns, haha! :)

Men först - American Pie - The Wedding! Ska någon mer se den? :)

Pirates of the Caribbean


Förresten, jag glömde ju fråga er.. Ska ni se den första Pirates-filmen som börjar nuuu eller har ni andra planer för kvällen? Det kanske går fler otroligt bra filmer? Jag har inte kollat, för när jag såg att Pirates 1 skulle gå så fanns det inget annat val för mig! :) Haha!

Hoppas ni alla får en bra kväll, vad ni än väljer att se - eller att göra!

Smeknamn = ''för mycket'' umgänge?

Äntligen börjar tabletterna göra sitt och jag är på benen och piggare än jag var förut idag.
Jag har precis sett två avsnitt av Time Out på tv fyra plus och nu väntar jag på att Pirates ska börja, men ännu mer på att Tove ska komma hem, för hon är alldeles snart hemma! Fyyy vad härligt det ska bli och jag kommer garanterad krama näst intill ihjäl henne! Men det är tillåtet när man är ses så sällan jämfört när hon fortfarande bodde hemma och när man saknar någon så som jag saknar henne! Men snart får vi ju ses.. :)

Ska ta en ''halsbedövare'' nu och försöka få i mig lite vatten. Har druckit dåligt idag vilket inte är bra och det börjar kännas i huvudet..
Hjälp, jag börjar ge smeknamn till mina tabletter.. När man har varit ihop med någon eller känt en person länge så börjar man kalla varandra saker, positiva saker, på skämt (bra sådana), men nu behöver jag bli frisk för jag har smeknamn på mina tabletter, haha!

Tove - kom hem NU!



Hej!

Sjukhuset gick bra. En trea från OP-programmet fick sticka mig i fingret och så tog en sköterska halsprover på mig. Jag hade ingen bakterie men dom sa något annat om bakterier och skrev ut penicillin åt mig, så nu äter jag det från och med idag och tio dagar framåt. Det ska bli skönt att få bli frisk, och jag hoppas fortfarande på att jag ska kunna sjunga i helgen! Fast jag räknar såklart med att få stanna hemma, men jag hoppas och vill och jag tror att om man vill något riktigt mycket så går det! Ni får gärna hålla tummarna för mig, det kan jag behöva..

Nu mår jag sämre. Huvudet bankar, feber har jag igen.. Usch! Tog precis en värktablett och ska krypa ner i ett varmt bad. Hur kroppen reagerar får vi se, om vattnet är för varmt eller om jag börjar frysa.

Jag ser i alla fall mycket fram emot att Tove kommer hem ikväll! Jag har saknat den ungen så förbaskat mycket så det är sjukt! Helst av allt önskade jag att hon var hemma redan nu!

Polkaglass blir min medicin

Godmorgon!

Eller för mig är det ingen god morgon. Jag hinner bara uppdatera snabbt nu, för jag måste in i duschen. Taxi ska hämta mig lite senare och köra mig till sjukhuset och så ska mamma och jag kolla upp min hals. Jag känner mig ännu tjockare i halsen idag än jag gjorde igår, och igår var jag tjockare i halsen än i onsdags.. Det börjar bli lite läskigt nu faktiskt..
Jag har i alla fall kollat upp vad som går på tv idag, så jag har en lista som kommer ligga bredvid mig när jag får komma till ro i soffan efter sjukbesöket. Och sen har mamma lovat att köpa med glass hem till mig på lunchen, klings polka har jag beställt! Jag har allt något att se fram emot.. :) Och på tal och se fram emot - ikväll är det den första Pirates of the Caribean på femman, 21.30! Det tänker inte inte inte jag missa!

Men nu ska jag in i duschen.. Usch, det kommer bli kallt även fast jag drar på varmvattnet!

YES YES YES!!!


Det måste vara ödet.. Jag som precis tänkte stänga ner datorn och så tänkte jag igen ''nej, jag måste kolla på gratisbio''.. Och det var mest för att se ifall de hade några nya click-annonser och så får jag syn på mina poäng.. I couldn't belive it säger jag bara! Men en av mina värvade hade alltså fått ihop till över 100 poäng själv, så nu har jag nästan ett presentkort! Wie! :)

Om det inte finns ett talesätt ''med något surt kommer något sött'' så finns det ett nu, påhittat av mig. (Det finns säkert talesätt som har samma innebörd som mitt, men jag tror inte exakt de orden har använts förr.) Talesättet får sammanfatta min dag. Godnatt!

Min första 50-lista

Jag blev insipererad av Blondinbella. Jag tänkte ''varför inte?'' och så hamnade jag här, jag som är sjuk och borde ligga och sova vid det här laget, men eftersom jag somnade vid åttasnåret igår så tänkte jag att jag kan vara vaken liiite längre ikväll och sova ut imorgon? Fast det kom jag ju på precis efter jag tänkt tanken att jag kommer inte alls kunna sova ut imorgon för jag har jobbet att ringa och sjukhuset ska ringa mig. Men, nu till listan! Jag gör en 50-lista. Får fylla på till en 100-lista när huvudet och jag fungerar ihop till 100%.

1. Jag är fiskarna
2. Jag är en riktig räddhare
3. Jag har ganska nyss (för något år sen) lärt mig använda elvispen
4. Jag vågar inte använda strykjärnet
5. Jag har opererat bort halsmandlarna
6. Så fort jag sover dåligt, det räcker med en helg, så blir jag ofta sjuk
7. Jag älskar att flytta, och konstigt nog? så är jag född på stora flyttdagen, som mammas mormor sa
8. Jag har dansat sen jag var 4,5 år
9. Sen jag var ungefär 9 år har jag alltid varit rädd på det djupa vattnet i bassänger. Jag har trott (även fast jag vet att det inte är möjligt) att en flock hajar ska komma upp underifrån och äta upp mig
10. Jag tål verkligen inte skräckfilmer
11. Jag blir otroligt lätt sårad
12. Jag har varit mobbad
13. Jag är en riktig pratkvarn!
14. Jag öppnar mig ganska lätt för folk
15. Jag har sett alla Harry Potter-filmerna minst 50 gånger var och jag vet nästan alltid vad de ska säga och när
16. Innan varje lön och varje studiebidrag sitter jag och räknar på vad allting under månaden kommer kosta (på ett ungefär)
17. När jag var liten samlade jag på allt! - nu samlar jag på kvitton på ALLT JAG KÖPER istället
18. Jag gillar vuxenböcker, men jag läser allra helst lättläst och tonårsböcker - Sabrina är ett exempel
19. Jag är en flitig brevvän
20. Efter varje sms jag skickar eller varje samtal jag ringer så har jag en reflex att kolla mitt saldo, även fast jag vet vad sms och samtal kostar
21. Jag har snart bara 100 dagar till vuxen och myndig, men känner mig fortarande som ett barn
22. Sockerbitar och skumbananer är mina favoritgodisar
23. ...Efter mörk choklad såklart! Och det ska vara minst 70%!
24. Jag nätshoppar hellre än trängs i butiker, står i kö och väntar på provrum
25. Jag har hittills aldrig lyckats med något nyårslöfte. 2009 kanske blir första gången?
26. Jag gråter till Svansjön-musiken
27. Jag är en morgonmänniska
28. När jag väl har vaknat kan jag inte somna om
29. Jag har bytt skolor och klasser sju gånger
30. Jag tycker pepparkaksdegen är godare än kakorna
31. Jag är ingen höjdare på att ta hand om växter/blommor
32. Jag har bra fantasi
33. Jag mår bäst av att ha saker att göra hela tiden, så länge det inte bara är jobbiga läxor
34. Jag har hoppat av skolan och njuter av ''ledigheten'' så mycket jag kan (har två praktikplatser, men inget plugg på ett helt år!)
35. Jag lyssnar helst på Christina Aguilera
36. Wok/lax är den bästa maten!
37. Jag har haft samma jobb sen maj 2007 och jag trivs
38. ibland ger jag upp lite för lätt
39. ...Men jag är också väldigt driven
40. Mina föräldrar skilde sig när jag var 7 år, men dom har bra kontakt vilket är starkt och bra
41. Jag är väldigt utseendefixerad
42. Jag myser hellre i soffan med vänner än är ute och festar
43. När jag var kanske 10 år råkade jag skära av min syster läppband, men det har läkt bra
44. Jag har haft otroligt snea tänder, men tandställning vid 12-13års ålder gav mig ett snyggt smile
45. Jag var nog 9 år när jag lärde mig cykla och kanske 7 år när jag lärde mig simma - jag var så rädd för allting!
46. Jag ääääälskar att dansa, det är det jag lever för!
47. Jag vill bli dansterapeut/danspedagog
48. Jag kommer ta studenten när jag är 21 år
49. Det första jag ser på hos en kille är armarna och ögonen, sen personligheten såklart
50. Jag kommer nog inte ta körkortet förrän efter studenten

Och fortsättning följer en annan dag för nu behöver jag verkligen sova, men så fort jag får tid, orkar osv så kommer ännu en 50-lista, för det här var verkligen kul! Det är ju nästan så man lär sig lite om sig själv på nytt, sånt man inte tänkt på på ett bra tag..

Rackarvirus

Himla feber! En sak är säker och det är att man kan aldrig veta vad febern (eller rättare sagt viruset) ska göra med en! Jag har sovit till och från hela dagen och jag vaknade precis av ett alarm så att jag inte skulle missa Top Model, haha! När jag somnade frös jag som en galning, jag hade både mitt täcke och en pläd på mig och nu när jag vaknade så svettades jag som aldrig förr, så nu sitter jag med täcket på mig och med balkongen öppen.. Man ska ju inte ta av sig och kyla ner sig bara för att man är varm och svettig, men jag tänkte att det borde väl gå bra om jag har kvar täcket på mig och släpper in lite frisk luft bara..? Ja, nu börjar jag i alla fall känna mig mer ''normal'', men febern är kvar.

Top Model nästa!

Jag glömde nästan det viktigaste

Nej men hjälp, vet ni vad jag helt har glömt att berätta för er?! Det var ju det jag mest av allt ville berätta, det jag längtar så himla mycket till! Åh, ni kan aldrig gissa vad det är så.. VI SKA FLYTTA! :)
Nej, vi ska inte flytta från stan. Nej, vi ska inte flytta till hus. Lägenhet passar oss bra, men vi ska flytta mer centralt! Ska bli så himla mysigt och skönt! Nära till allt man behöver ha nära till! :)
Vi har letat som galningar efter något nytt och äntligen har vi fått en lägenhet, en riktigt bra och snygg också! Och mitt rum skulle de visst göra om lite? Tapeten var skavd, så det blir antagligen ny färg där inne - jag vill ha vitt!
I början av nästa år flyttar vi, jag kan knappt vänta!

Jag behåller det blonda ett tag till

Och sist men inte minst, jag färgade håret igår! Jag har ju varit blond i två månader nu ungefär och jag trivs rätt bra! :) Visst blir jag sugen på en brun nyans när jag ser reklamer om nya chokladbruna färger, men det är väl meningen med reklam? Men det var samma när jag var brunhårig, då ville jag vara blond! Jag ska allt behålla det blonda ett tag till för jag trivs och sen ser det ju inte så bra ut och man byter hårfärg titt som tätt - och framför allt så är det ju inte alls bra för håret!

Nu ska jag förflytta mig till tv:n igen och se om det går något bra.. Jag tar med mig mammas laptop så kanske jag uppdaterar från soffan istället, skönare att ligga där än att sitta på en stol.. Jag känner mig lite yr eftersom jag inte får i mig så mycket, det finns inte mycket som mättar som man dricker om man säger så.. Men nu kom jag och tänka på varma koppen - jag tror vi har kvar några!

Hoppas ni mår bättre än jag gör, och ha en bra dag!
Och jag måste verkligen krya på mig nu.. Andra veckan jag är sjuk nu och jag missar jobbet idag liksom förra torsdagen.. Hoppas bara jag är frisk på lördag för jag vill jobba!

Mysnytt från H&M

Visst är den söt, min pyjamas?!



Jag beställde även en mysiga tröja som det verkligen var rea rea rea på!
En grå, långärmad, lång munkjacka med v-ringning och luva och dragsko vid höfterna.





Gårdagen

Igår var jag alltså hemma och sjuk. Har inte haft så mycket feber, varken igår eller idag.. Men jag har så sjukt ont i halsen. Idag är det faktiskt värre. Kunde knappt svälja värktabletterna i morses! Det var läskigt! Känns lite som när jag precis hade opererat bort halsmandlarna (25/1-07). Då kunde jag knappt svälja, levde en vecka på yoghurt, rån och vatten.. Inte riktigt samma smärta nu, men nära på..
I alla fall. Igår låg jag mest i soffan och såg på film/tv och myste bäst jag kunde med te och vid lunch kom mamma hem med värktabletter, halstabletter och några tabletter som också var halstabletter, men någon ny sort som bedövade halsen.. Och tungan! Kändes jättekonstigt och man skulle bara ta tre/dygn, men dom fungerade vilket var det viktigaste!






Men det blev inte bara tv och filmer, plockade även fram lite gamla tidningar och kataloger som jag bläddrade igenom.

Internetkrångel

Hej!

Nu har jag en hel del att berätta för er, för mitt internet har inte fungerat på hela morgonen och hela dagen igår.. Och jag har varit hemma och sjuk sen igår så jag har fått roa mig bäst jag kunnat med tv och film, men nu äntligen! fungerar internet igen!

Jag ska försöka få allting i rätt ordning. It's good to be back! :)

Julbordsfavoriter?

I min familj är vi inte alls flitiga på att göra ett stort julbord fullt med skinka och prinskorv, för det är ändå ingen som äter det! Tove äter köttbullar och korven, Jorunn äter köttbullar och jag äter sill... Janssons går också hem, utan ansjovis i vill säga!
Pappa däremot brukar göra ett litet julbord, men vi är som sagt inga storätare, speciellt vi barn, av julmaten.. Men visst är det lite extra känsla med julmat, men jag äter hellre tacos, wok, hemgjord pizza, något som man verkligen tycker om än att peta i julmat som ändå hamnar i lådor i kylen och så får mamma/pappa äta av resterna för ingen annan vill ha!
Däremot är allt julgodis inte fy skam! Ischokladen har jag i och för sig tröttna på, den smakar så fett.. Och knäcken fastnar bara i tänderna, men marsipangrisarna och pepparkakorna, lussebullarna och all glögg! Hellre det som julmat!

Hur gör ni hos er? Och vad är favoriten på julbordet?

Julklappspapper med Nalle Puh

Oj, nu uppdaterar jag dåligt, men idag blev det en snabb sväng på stan innan jag åkte hem och åt mellis! Köpte julklappspapper och frimärken, här ska postas julkort! :) Det är jag en baddare på varje år (med start förra året, haha!).. Men det är ju så mysigt att få själv, så om man gör det varje år så kanske man får sig några kort efter ett tag? :) Mysigt att skicka också såklart, för julen handlar ju inte om att få, utan också att ge!

Annars har dagen varit lagom lugn och bra. Nu ska jag snart byta om och åka och dansa, sen kör jag lite extra-träning på det! Ska bli härligt, båda passen!

Och förresten, fick ju lön idag, så har hämtat ut mitt paket från H&M nu, men vad jag beställde kan jag ej visa här, för det mesta var julklappar! Köpte dock en pyjamas till mig och en mysig tröja som gick för 40-50:- (rea!). Bilder på det imorgon, resten får väl vänta till julafton!
Så jag har haft det lite mysigt en stund här hemma och spelat hög musik medan jag har slagit in paket till pappa, Krister, syrrorna och så har jag sen tidigare paket till farmor och farfar. Bara morföräldrarna och mamsen kvar! :)

Är ni ute i tid och handlar era julklappar eller springer ni hellre runt 20 december och stressar med alla andra sena julklappsköpare och slåss om de sista plaggen/sakerna i affärerna? Jag tar det hellre lugnt och njuter av lite ledighet och lov innan julafton! Och då ska det även tränas lite extra, så man kan äta julgodis och god mat i mängder! :)

Nej, nu måste jag kila! Ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon!

Inomhusmys i kylan



Sitter just nu och myser bäst jag kan med världens godaste mellanmål! Turkisk yoghurt (grekisk funkar lika bra), kanel och hackade nötter eller frön av olika slag - voila! Det är otroligt gott. Min mamma hon kan allt komma på bra mellanmål hon!
Även några koppar te har jag hunnit få i mig, mest för värmens skull. Jag sitter inte och fryser ihjäl, men det är ju lite småkyligt.. Och så kan jag inte ha på elementet heller för mina växter ser ut att må dåligt av värmen.. Så jag får sova med extra filtar, ha dubbla strumpor och tjocka tröjor på mig när jag i mitt rum (vilket jag är en hel del). Men vad gör man inte för sina växter?.. Haha!

Nu ska jag se om det går något bra på tv. Ska samla krafter till träningen senare ikväll!

Snöstorm!





Usch vilket busväder det är ute! Det snöar, blåster mycket och kallt och så är det dessutom glashalt under snön! Precis som det blir varje år - jobbigt! Snö som smälter som fryser till is och sen lite snö ovanpå det hala och så halkar man för eller senare.. Fast hittills har jag stått kvar.. :)

Några som däremot verkade överlyckliga för vädret var barnen idag som som skulle vara ute hela tiden, som skulle göra snöänglar och det gjorde även några försök till snögubbar och snölyktor men de förstod inte helt när jag förklarade att det var för kallt för att snön skulle gå att bygga med.. Snö som snö tyckte dom.

Ikväll är det träning och sen ska jag även hinna med en snöig promenad med Disa! Det ska i alla fall bli mysigt att komma ut med henne, för hon kommer nog vara överlycklig hon med över vädret! Tänk förresten om man kunde lära en hund göra snöänglar.. Undra hur dom skulle se ut då..

70 poäng - bara så där

Från 637 till 707 poäng, bara idag! Och bara på click-annonser! GratisBio är inte snåla dom! :)

Är ni inte medlemmar så kan ni bli det här och få 50 poäng att börja med, eller så blir ni medlemmar här och får 25 poäng extra. Som värvare skriver ni Lolovovisosa, så får ni hela 75 poäng!

NU ska jag sova. Imorgon tänker jag skippa morgonpromenaden och sova ut, om man kan kalla det sova ut till 6.00? Men jag är ju oftast morgonpigg så det blir nog inga större problem!

Svettig och hungrig

Hej!

Jag kom precis innanför dörren. Har varit på spinning i en timme, och innan dess var jag som ni vet på praktik.
Det var ett härligt pass idag så jag var inte lite svettig när timmen var slut! Men sånt är ju bara härligt, då vet man att man har ansträngt sig och gjort bra ifrån sig!

Nu är det snart mat för min del. Mamma har satt in fisk i ugnen och vad det blir till det får jag snart se.. :)

Hoppas ni har haft en bra helg, det kan jag säga er att det har i alla fall jag haft!

Som ni märker så har era kommentarer fått vänta ett tag nu, men så fort jag kan imorgon så ska jag ta tag i dom - det lovar jag! Jag ska ta det lugnt resten av kvällen, ta en paus från både bloggen, datorn och bara vara.. Prata med mamma, hon ville prata med mig om något. Jag är allt lite nyfiken på vad det kan vara.. :)
Vi hörs imorgon!

Drinkbilder

Så, nu har jag vilat upp mig lite och har även hunnit duscha så nu ska jag bjuda er på lite bilder från gårkvällen. Observera att bilderna är tagna med mobilen eftersom jag glömde min kamera hemma.. Men jag hoppas man ser någorlunda bra vad det är jag har tagit kort på i alla fall! :)


Bartendern fick lov att sno ihop något varje gång jag kom, valfritt, och jag fick några riktigt goda drinkar! Sju blev det sammanlagt, varav fyra var gratis! Den godaste var nog en med ananasjuice, sprite, tranbär och lime!


Vi fick en god dessert med glass, hjortron och choklad!

Nu ska jag göra mig i ordning, jag ska hinna ut en sväng med Disa och sen är det lunch med mormor och morfar som är här på besök för dagen! :) Och efter lunchen är det praktik och träning som står på schemat för resten av dagen!

Hemma från krogen!!!

Hej hej hej!

Åh, ni fattar inte vilken bra kväll jag har haft med alla på jobbet! En underbar och otroligt rolig kväll, fulla chefer, trerätters och gratis alkoholfria drinkar! :) Mingel, lärde känna några på jobbet lite mer och så kändes det ju lite extra kul att vara inne på krogen innan 18! Men jobbet var överrens med krogen om att vi under 18 (vi var tre stycken) inte skulle dricka alkohol, så istället fick vi gratis drinkar för det var dessutom halva priset i baren fram till tolv, så alla mina drinkar gick egentligen för 10:-, men bartendern var bussig och bjöd om och om igen! :)
Stort tack till alla som gjorde kvällen så himla bra!

Bilder från kvällen kommer senare idag, nu ska jag försöka få mig lite sömn!

Vad tycks?

Äntligen, äntligen har jag lyckats ta nya bilder till bloggen! Den jag hade förut som profilbild är ett år gammal nu, på bilden hade jag ju lugg och page och den frisyren, och färgen, jag hade då har jag verkligen inte nu! Man ändrar sig mycket på ett år. Lyckades även trycka in tre bilder istället för en! :) Nå, vad tycker ni? :)
Känns skönt att när jag ändå har en ny och fräsh design, att även ha nya bilder!

Jag har precis gjort mig klar, hår, smink och så. Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag får åka iväg! Det ska bli kul att se var vi tar vägen ikväll, vilka som kommer och såklart hur kvällen blir! :) Jag vet i stort sett ingenting om kvällen mer än att det blir ut och äta, så det är spännnade! Jag tror jag tar med kameran, så jag kan visa er bilder på den goda maten. Mat ute smakar sällan illa! :) Antingen lägger jag in bilder senare ikväll eller imorgon. Det beror på när jag kommer hem.

Ni får ha en bra kväll!

Skumbad och te

Usch, det är verkligen kallt ute! Vinden riktigt bet i kinderna. Mamma och jag tog oss en långpromenad och även Disa var med. Vi gick lite överallt och tittade efter min cykel, men den är puts väck. Jag måste ringa försäkringsbolaget efter helgen.

Nu har vi kommit in och jag ska ta mig ett varmt bad. Jag har även kokat lite te till mig och mamma, så vi tinar upp.

Resten av eftermiddagen spenderar jag nog i lugn och ro hemma med att göra mig i ordning inför kvällen. Jag ska ju ut och äta med jobbet ikväll, vilket jag tror kommer bli riktigt trevligt.

Nu - badkaret!

Stökigt?

Definiera stökigt. Det är olika för alla, och jag kan ju såklart ha stökigare, men det är här stökigt nog för mig! Nu ska här städas!









Skulle ni också kalla det här stökigt eller är det så här era rum ser ut hela tiden? Är ni också städomaner eller kör ni på ''allting överst''?

Tips på P



Jag frågade ju er för bara någon dag sen om ni kunde hjälpa mig komma på saker som jag kan klä ut mig till på en fest jag ska på i decemer och jag fick några tips av er och även av min syster och min mamma, och så kom jag självklart på några själv - och nu vet jag vad jag ska vara! Jag tänker inte avslöja här än vad jag ska vara, det får bli en liten överraskning, men jag tänkte lägga ut alla tips jag har fått ifall ni också ska iväg på någon fest och vill ha något att klä ut er till. :)

Pirat, punkare, päron, pärla, pappa, pojke, polis, Pippi Långstrump, pepparkaksgubbe, pajas, prins, prinsessa, partypingla..

Jag tog inte med alla tips jag fick för om jag lägger ut tipset på vad jag ska vara, då blir det ju ingen överraskning, eller hur? :) Nu får ni vänta och se... :)

Kan man inte få ha sina saker ifred?!

Hej!

Det blev en bra kväll igår! :) Jag åkte till Niclas och Johan och tog det lilla lugna där, sen åkte jag vidare till en kompis och somnade sen där. Såg på en film, vet inte vad den hette, men bra var den i alla fall, även fast jag kom in mitt i filmen. :)

Något mindre kul, som jag upptäckte idag men som troligen hände i natt är att min cykel har blivit stulen. Det känns ju kul att man inte kan få ha sina saker ifred?! Låst och allt, stod ganska väl gömd för att stå i stan och ändå måste man stjäla den? Nu ligger den väl i ån som alla andra stulna cyklar här i stan.. För jag tror inte att dom anstränger sig och bryter upp låset eftersom stan är så liten. Jag menar, jag skulle känna igen min cykel på mils avstånd för den har en speciell färg på styret och så är det ett stort märke på sadeln också. Fast det vore rätt kul om jag skulle stöta på någon på min cykel, snacka om att jag skulle bli sur då! Fast jag vet inte vad jag skulle göra ifall jag fick se min cykel med någon på... Jag har i alla fall anmält den stulen och jag hoppas att den kommer till rätta, men det är inget jag tror den gör...

Nu idag ska jag snart ta tag i rummet, städa i ordning lite och sen behöver jag duscha! Mamma och jag ska ut och gå efter lunchen och sen ikväll ska jag ut och äta med jobbet. Det ser jag fram emot! :)

Nej, nu måste jag verkligen städa! Kan ju lägga in några bilder på hur mitt rum ser ut.. Det är rörigt, för att vara mitt rum.. Och jag står snart inte ut i röran!

Magont idag igen

Jag har fortfarande ont i magen, idag igen. Jag har inte haft ont hela dagen, men nu smyger sig smärtan på så jag ska leta upp den mörka chokladen i köket och koka mig te och se ifall det går något bra på tv ikväll, kanske någon bra film om jag har tur?! :)

Jag skippade träningen nu ikväll och jag skulle ju ha dansat förut också, men det blev inte så heller. Jag träffade Malin istället och så blev det att vi pratade ett bra tag. Alltid trevligt. :) Jag har hållit igång rätt bra idag ändå, så jag kan njuta nu!

Om jag mår bättre senare så kanske jag smyger över till Niclas och Johan, men det är om de är hemma sen OCH om min mage mår bättre då, men nu måste jag ha choklad!

Ha en bra kväll allihopa!

Desperate är urbra

Nu har jag hunnit vakna och jag har redan gjort en del idag. Jag har varit på två långpromenader med Disa, jag har hunnit med en joggingrunda, jag har diskat, dammsugit lägenheten, duschat två gånger (jag duschade först och sen fick jag för mig att ut och springa och då var jag ju tvungen att duscha sen igen) och så har jag precis gjort mig i ordning. Ska iväg till Niclas snart tänkte jag, bara hämta en tröja som är där.
Ikväll är det träning och vid tre-fyra ska jag iväg och dansa lite, om inte mitt sällskap har glömt bort det. :) Kanske blir en sväng in på jobbet för att kolla om lönebeskedet har kommit än. Var ju inte på jobbet igår, så kunde inte kolla då..

Är förresten frågad om jag vill med på hockey ikväll och jag vet faktiskt inte.. Mariestads Bois mot AIK eller minns helt galet nu? Det vore i och för sig något, men jag har dåligt med pengar just nu.. Ja, det löser sig nog, hur det än blir. :)

Nu ska jag hämta tröjan, sen ska jag försöka läsa lite i den andra Sabrinan, och 13.45 är det Desperate Housewifes på femman vilket jag inte får missa! :)
Brukar ni titta på Desperate Housewifes?
Jag följer inte programmet eftersom jag har praktik den tiden varje dag förutom fredagar, men jag har verkligen fastnat för Desperate! Hur bra som helst!

Är 05.56 tidigt eller sent?

Hej!

Jag förstår mig inte på mig själv.. Nu sitter jag här, klarvaken och pigg som en nötkärna och klockan är inte ens sex! Vet inte exakt vad klockan var när jag kom hem, men jag kom hem rätt sent i alla fall.. Eller tidigt? Har inte kunnat sova så mycket sen jag kom hem, men nu ska jag ut på en promenad med Disa, sen kanske jag kan få mig lite sömn. Jag har ju turen att vara ledig idag i alla fall så jag kan vila upp mig! :) Men ibland måste man få vara uppe sent, umgås med kompisarna långt in på natten.. På veckorna umgås jag såklart gärna med kompisar, men det är även mycket med praktiken och träningar som gör att det är lättare att umgås med mig på lediga dagar, då har man ju ofta större luckor i almanackan!

Nej, ut ska jag och det nu. Jag bloggar mer sen när Sverige har börjat vakna till liv, så hinner jag kanske bli trött och sova och vakna till liv på nytt jag med? :)

Ännu fler lättförtjänta poäng!

Nu är mamma hemma och vi ska laga varma mackor! Har även druckit ett glas fil så jag hoppas att min mage lugnar ner sig snart.

Och jag måste bara berätta att idag, alldeles nyss, skrapade jag ihop ytterligare 9 poäng genom bara click-annonser på GratisBio! Vill ni verkligen missa det? :) Om inte - här har ni länken och skriv Lolovovisosa som värvare så får ni 25 poäng extra att börja med! Då börjar ni med 75 istället för ynka 50 poäng!

Ha en bra kväll!

Nu behöver jag verkligen er hjälp!

Okej, nu är det så här att jag ska vara med på en fest senare i december och det brukar alltid vara ett tema på festen och temat i år är P. Bokstaven P. Man ska alltså klä ut sig till någonting som börjar på P. Det är ju väldigt fritt, men man vill ju ändå ha på sig något speciellt som kanske ingen annan tänkt på? Jag behöver så många råd och tips som ni bara kan komma på, så kommer ni på något, minsta lilla, vad det än är.. Skriv det! Inga tips är fåniga eller fel. Jag behöver all hjälp jag kan få! :)



Tatuering?



Hittade en sida med några enkla kinesiska tecken på och dom jag har målat på handen står för sol, måne, berg, vatten och kvinna.
Det var mest för skojs skull som jag sökte på kinesiska tecken, men jag satt och drömde om någon liten tatuering, men det får i så fall bli i framtiden! Sånt är ju så svårt, för man vill helst inte att det ska göra för ont, och så ska den gå att dölja och så vill man inte behöva oroa sig för mycket över att den ska förstöras när man blir äldre eller om man får barn.. Jag har sett många som har tatuerat sig på höftbenen och nedre delen av magen och det är ju så himla snyggt, men hur blir det om de blir med barn och magen växer? Då kommer tatueringen töja ut sig, eller hur funkar sånt? Någon som vet?
Men som sagt, jag bara drömmer och funderar..

Jag har inte glömt bilden

Hej!

Jag lovade ju er i tisdags att lägga upp en bild på mig när Samantha trycker min fot mot huvudet, och det hann jag inte igår, jag kom inte på det förrän jag hade stängt ner datorn och lagt mig i sängen. Men nu, eftersom jag inte jobbar idag, så tog jag mig tiden att lägga in bilden, så nu ska ni allt få se!
Ni kanske inte tycker det är något märkvärdigt? Att ni sett sånt förut? Men det är framsteg för mig och för mig är det verkligen något märkvärdigt! :)


Jag fick foten ända till pricken med hjälp av Samantha! Nu ska jag öva som en tok så jag snart kan ta upp benet dit själv och sen även få tag i foten över huvudet! Det vore väl något att kunna?!...

Hemska smärta

Jaha, då har man ringt sig sjuk till jobbet.. Jag och Josefine har inte fått jobba ihop på evigheter, men jag var tvungen att ringa mig sjuk idag.. När jag skulle ta mellanmål idag var jag så himla sötsugen, och jag som äter Gi, haha, det går inget vidare för mig.. Jag gjorde i ordning oboy och nu värker magen värre än någonsin! Jag minns bara en gång tidigare jag haft så ont och det var när Hanna, jag, Tove och Linnea hade en äta-allt-onyttigt-som-finns-kväll, då vi åt pizza, godis, chips - you name it! Och då var jag nybliven vegetarian och bytet med kosten gjorde att magen vande sig vid lättsmälta saker och så kom allt det onyttiga som är mer svårsmält och så fick jag nästan kramper i magen.. Och nu har jag alltså samma känsla, fast av oboyen. Hm, men jag var känslig för laktos för några år sen, då jag även var lite känslig mot fil osv, men det gick över och nu äter jag ju yoghurt och fil varje dag, flera gånger ibland.. Så jag tänkte inte så mycket på att det var ett stort glas mjölk jag skulle hälla i mig (dock med pulver i). Men nu sitter jag alltså här, med en uppsväld mage som värker och jämrar sig och det gör ont att böja sig, att sträcka på sig.. Tur att det inte är många timmar jag går miste om.
Nu får ni hjälpa mig att hålla tummarna för att någon kan jobba istället för mig, men framför allt att min mage blir bättre för så här orkar jag inte ha det länge till!

Hard work work

Hej!

Hann inte någon uppdatering i morses, men nu är jag här en kort stund. Praktiken idag gick bra och nu är jag hemma och vilar upp mig lite, ska snart iväg och jobba i 2,5 timme! Jag är lite trött efter praktiken och inte jättepeppad på att jobba, men jag vet att när jag väl kommer dit så går allting på ett kick. Jag kan ju vad jag ska göra i sömnen i alla fall, vilket är otroligt skönt! Ingen nybörjare..

Jag har inga planer för kvällen, förutom kanske en kvällspromenad.. Vi får se vad kvällen bjuder på och hur trött jag är efter jobbet.

Nu ska jag ifrån datorn och peppa mig lite, byta om och kanske koka mig lite te för jag är rätt frusen av mig.. Det beror väl mest på att jag är trött, men jag ska allt vakna till nu så jag kan prestera bra!

Barnsliga läsvanor?



Nu har jag läst ut den första boken och börjat på den tredje, för bok nr två har jag inte i min samling. Det känns inte så viktigt för mig att ha den, men att låna den på bibblan är kanske något man skulle göra någon gång?

Böckerna är lättare att sluka fort nu när jag har blivit lite äldre och har mer aptit för böcker än jag hade när jag var mindre, och framför allt så läser jag väl fortare nu? Böckerna känns i alla fall mycket kortare än vad jag mindes att de var..

Vad läser ni helst för böcker?


Blir man (Britney) bättre med åren?

Jag har fastnat för Britney Spears nya låt - Womanizer! Någon mer som har hört den? Den spelas på p3 precis! Ska se om jag har någon busig kompis som har lust att ladda ner den åt mig, haha! :)

Vad tycker ni som har hört den om den? Var Britney bäst sina första år eller blir hon bara bättre och bättre?


Monsterkatten Lovisa

Hej!

Jag kom nyss hem från praktiken och sitter nu och äter grekisk yoghurt med kanel, pumpakärnor och solrosfrön. Sååå himla gott! Har även kokat lite te som jag ska dricka snart, tänkte sätta mig med den första Sabrinan och läsa ut den, men först ska jag berätta lite om min dag.



På fritids idag så hade vi spökfest och det var några barn som ej hade dräkter med sig. En del tyckte kanske inte det var så viktigt, andra hade glömt och några hade inte så jag och en annan fritidsfröken sminkade några barn som katter och sen tyckte dom jag skulle förvandlas till en katt jag med, så det var bara att fatta penseln och ha lite kul med vattenfärgerna. Det var faktiskt en mysig eftermiddag med spökhistorier, lekar, korv med bröd och tårta till barnen och många härliga skratt, så där som bara barn kan skratta!
Och varför monsterkatten Lovisa då? Jo, vi körde spöksallad (en lek - istället för fruktsallad) och då blev alla indelade i grupper om monster, spöken, vampyrer och skelett, och jag blev ett monster.. Och eftersom jag redan var en katt så blev jag monsterkatten! :) Haha! Barn har så härlig fantasi och kan komma på i stort sett vad som helst, men ibland får man vara där och stoppa fantasin för ibland får de för sig att göra det de vet att de inte får.. :) Men som sagt, en riktigt härlig dag har det varit!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag, slappna av med en bok och te. Ikväll är det träning, men innan det har jag inga som helst planer! Hur skönt som helst!

Har ni också haft en intensiv onsdag eller har ni haft det lite lugnare än mig kanske?..
Ha en fortsatt bra dag i alla fall!

22 poäng, lätt som en plätt!

Jag ska inte tjata alldeles för mycket om sidor där ni kan bli medlemar, för jag vet själv hur jobbigt jag tycker det är, men jag måste bara få nämna att jag skrapade ihop hela 22 poäng bara idag på click-annonser på GratisBio!
Blir ni medlemar får ni 50 poäng om ni går in här, men om ni vill så kan ni även få 25 poäng extra om ni går in här. (Eller om ni går in på www.gratisbio.se och skriver Lolovovisosa som värvare.) Då får ni 75 poäng att börja med, och när ni har samlat ihop 400 poäng genom olika click-annonser, när ni har handlat från olika sidor osv. så kan ni byta era poäng mot biobiljetter. Kommer ni senare upp i 1000 poäng eller mer så kan ni byta poängen mot presentkort på bland annat H&M, Siba, Bokia, Guldfynd och många fler butiker!

Tips på sidor där jag har samlat poäng och där även ni kan samla poäng är:
Det är inte alla dagar det finns så många click-annoser ute, så jag tycker ni ska passa på medan ni kan få lättförtjänta poäng! :)

Spökfest

Godmorgon!

Idag måste jag erkänna att det var mycket segare att gå upp än det varit annars den här veckan, men upp kom jag och Disa fick jag med mig ut på en promenad.

Frukost, check. Varma kläder, check. Borsta tänder, check.
Nu väntar en fullspäckad dag på praktiken. Idag ska vi gå till skogen och på fritids blir det spökfest med lekar och korv med bröd! Det mellanmålet får jag skippa, i alla fall brödet, och så får jag äta när jag kommer hem. Det är inte alltid lätt att hålla sig till en slags diet, men nu har veckan börjat så bra och jag har verkligen motvationen nu så nu ska jag göra några dagar den här veckan utan kolhydrater och sen börjar jag med dom långsamma i slutet av denna veckan eller i början på nästa. Det är inte mycket jag vill ändra på, men jag vill vara nöjd. Så nu ska jag köra lite GI igen. Håll tummarna för mig för det är inte världens lättaste att vara envis alla dagar! :) Men idag är jag taggad!


Skriver igen när jag har kommit hem från praktiken!


Bra avslut på dagen

Mitt linne har äntligen kommit, och då menar jag inte kommit till uthämtningsstället för där hade det legat i några dagar.. Nej, nu har jag fått hem linnet, jag hämtade ut det innan jag åkte och tränade förut! Det var precis som jag hade tänkt mig det, så jag är jättenöjd! Linnet har jag beställt från Nelly!






Det är riktigt bra resår i linnet, vilket jag hade hoppats på! :)

Nu är det köket nästa! Ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon, och då lägger jag som sagt ut bilden på mig när jag får hjälp av en kompis att göra back catch på golvet! :) Men mer om det imorgon!


Vigare än jag trodde - i ryggen!

Hej!

Kom nyss hem från ett härligt och roligt danspass! Vi gjorde en julkombination till låten Hallelujah, fast det var en svensk verision med Peter Jöback. Låten var otroligt fin och dansen blev också fin med våra ''svanvingar''.. Jag kan inte förklara kombinationen vi gjorde för alla stegen heter något fransk, och det är verkligen inte min starka sida.. Jag kan uttala orden, men inte på långa vägar stava till dom! Men den blev i alla fall otroligt vacker och vi blev även filmade av Linda, så det vore kul att kanske se det någon gång.. :)

Nu ska jag snart ta mig något litet i magen, sen blir det tidigt i säng, fast med en bok en stund!

Men innan jag drar mig mot köket så måste jag bara berätta en otroligt rolig sak som hände idag på dansen, eller det var efteråt då vi satt och stretchade lite. Vi ställde oss vid stången några tjejer och kände efter ifall vi kunde plocka upp benen (ta tag i hälen och dra upp benet så långt man kan) och sen så började vi slita och dra lite lätt i våra ben och så kom vi på att back catch vore häftigt att kunna, så en tjej började trycka på mitt ben bakifrån och jag hade foten bara någon decimeter ifrån huvudet, alltså har jag rätt rygg för en back catch, men nu måste jag bara komma på rätt teknik att fånga benet och så måste jag ha kraften att hålla kvar benet också.. Men jag har alltså den vigheten i ryggen som krävs! Det kändes riktigt roligt, och min mesta vigheter eller vad man ska kalla det är nog min svank som jag har naturligt.. Minns när mamma filmade oss då vi dansade Royal Academy när vi var små och jag stod i profil vid stången i filmen.. Min svank, den var inte liten den! Men det har jag alltså nytta av nu! :)
Jag bad en av tjejerna att ta kort på mig då jag låg på golvet och hade Samantha bakom mig som tryckte min fot mot huvudet, så den bilden lägger jag in imorgon, för jag har inte mobilen i närheten nu.

Och för er som ej vet vad en back catch är så är det när man kan lyfta upp benet bakom sig och fånga foten bakom huvudet med båda händerna (eller en hand, men då ska det vara motsatt hand och ben) och hålla det så! Det är inte världens lättaste ska jag säga.. Och än har jag inte klarat det, men jag på god väg! :)

Händelserikt och intensivt

Oboy! Det har verkligen varit en händelserik och intensiv dag, och än är den inte slut! Puuh, jag kommer stupa i säng ikväll!

På praktiken var det full rulle och barn kan då vara både helt underbara och lugna men även suga musten ur en! Idag har jag varit med om det ena och det andra, men det har gått bra. Man får ta ett djupt andetag och resten faller sig faktiskt naturligt.. Vad man ska strunta i, vad man ska säga till om och hur man ska handskas med olika situationer och barn. Något som är riktigt skönt är i alla fall att vi är fler praktikanter som man kan prata av sig lite med om barnen, för vi har ju tystnadsplikt om vad som händer på skolan, om det inte gäller deras föräldrar såklart, eller annan berörd personal.
Något som i alla fall var riktigt mysigt idag var att så många barn var spel- eller lässugna, så jag har både läst böcker och spelat spel! Ett litet charmtroll försökte fuska med mig när vi spelade Den försvunna diamanten, och när jag kom på honom så log han sitt busigaste leende och nekade. Åh, jag längtar tills jag kan skaffa barn! :) Det är alldeles för tidigt än, men jag ser verkligen fram emot det! Och en sak som är riktigt konstig är att jag inte bara ser fram emot de mysiga, busiga, lugna stunderna utan även de jobbiga, bråkiga, ledsna stunderna.. Det är jobbigt att behöva se barn gråta, att behöva trassla ut ett bråk, men när man väl har gjort det, då känner man sig lite som en hjälte, för det är inte världens lättaste sak kan jag lova!

När jag kom hem från praktiken gick jag och Disa ut en runda direkt och nu har jag bytt om till träningen. Det är ett tag kvar, men jag kände att det kunde jag lika gärna göra nu.
Jag måste hämta ut mitt paket senare idag, det får jag inte glömma! Men först behöver jag lite tid för mig själv.. Jag behöver något i magen, men sen vet jag inte om jag ska slänga mig i soffan tills träningen börjar eller om jag ska koka te och läsa? Hm..

Blåsväder

Godmorgon!

Uppe tidigt idag också, redan i ordning och minst lika pigg som igår! Sitter och lyssnar lite på p3 och ska snart borsta tänderna..
Idag var det jag som fick väcka Jorunn och jag kände för att vara lite extra gullig, så när jag väckte henne frågade jag ifall hon ville ha varm choklad på sängen - och vem vill inte det?! Så jag värmde en kopp och den vaknade hon nog bra av! :)

Idag är det praktik till halv fyra, sen ska jag hämta ut mitt linne.. Och ikväll är det träning. Ska försöka få tag i Malin idag också och se ifall vi ska öva lite dans ihop efter mitt och hennes träningspass.. :)

Men nu ska jag göra i ordning mig det sista, och packa. Jag tror vi har idrott idag...


Jag är inte alltid så pigg och på topp

Jag har fått några härliga kommentarer om att det är kul att jag är så pigg som jag är. Ja, det är jag inte jämt ska ni veta, men mitt nyckelord till att hålla lågan uppe hela dagen är rutiner! Rutiner, rutiner, rutiner.. Vad för några då?
Min dag ser ungefär lika dan ut varje dag, med några skillnader såklart. Jag tänkte att ni skulle få några tips av mig! :)

1 - Jag försöker hålla ungefär samma tider då jag vaknar och somnar - dock gör jag ofta undantag på helgerna! Kroppen kommer till slut lära sig att ungefär 22.00, då är det dags att sova och 06.00 ska jag gå upp.
Jag varvar även ner innan jag ska somna och jag börjar ofta dagen med en lätt promenad, då vaknar jag till bäst!

2 - Jag försöker hålla mig till bra matvanor och försöker även äta vid ungefär samma tider varje dag. Där kan helger vara undantag också, eftersom man ofta vill sova ut då - om man är ledig vill säga! Och så får vi ju inte glömma lördagspåsen med det onyttiga och goda! :)

3
- Jag försöker motionera på ett eller annat sätt varje dag. Det behöver inte vara världens tuffaste pass med spinning eller aerobics, ett hårt pass i gymmet eller liknande. En promenad på minst 30 minuter är jättebra det också, i rask takt! Efter 30 minuter sätter kroppen igång på riktigt och förbränner mer, så man ska inte bara gå kvarteret runt, utan ta en längre men lagom sträcka.

4 - Gå inte från max till vila på två röda! Se till att inte sitta vid datorn och bli matad av allting som finns i vår stora internetvärld och sen direkt hoppa i säng - då lär det ta ett tag innan ni somnar. Så är det i alla fall för mig. Varva istället ner ordentligt innan ni ska sova. Det är samma som med träning när man värmer upp - vi måste förbereda kroppen på arbete och vi måste även förbereda kroppen på vila. Som vi värmer upp ska vi ''värma ner'' - det lät knasigt, men ni förstår nog vad jag menar.
Mina tips på det då? Läs en bok, låt hjärnan slappna av.. Ta en liten pratstund med ett syskon eller en förälder.. Lyssna på lite lugn musik och slappna av innan ni lägger er ner och släcker, så ni hinner känna hur trötta ni är.

5 - Jag vet inte hur galet det låter för er, men för mig låter det alldeles utmärkt! Jag försöker se till att ha en upp-och-ner-vänd dag en gång i veckan, tex. lördag. Strunta i vad eller när ni äter, sov länge, strunta i träningspasset ni egentligen skulle gå på, ha kul med vännerna och dansa natten lång! Rutiner är bra och det ska man ha, men man behöver inte alltid följa dom strikt och göra exakt samma saker varje dag!

Från mig till er!
(Och såklart - jag är ingen expert på ämnet utan jag utgår ifrån vad som fungerar bäst för mig, men jag kan inte vara den enda människan i världens som fungerar bäst efter mina tips, så något vettigt har jag nog allt skrivit!)



Jag älskar att träna!

Vilken kick jag får av att träna! Nu efter passet och efter en dusch är jag piggare än innan! Varför är det så, eller är det så för er också? Att efter att ni förbränt, gjort av med energi, är piggare? Jag mår så himla bra just nu vilket är skönt! Nu ska jag snart ut i köket och leta fram något till magen - och musklerna! :)

Gick in på nätbanken förut och kollade, och äntligen har jag fått mina pengar från Nelly, så imorgon ska jag hämta ut linnet jag beställde förra veckan (tror jag det var)... Härligt!

När jag kom hem nu efter träningen låg ett brev från Karin i hallen. Det är alltid lika kul med hennes brev, vi båda skriver oftast 3 eller 4 A4-sidor! Heja oss skrivglada!

Nej, men köket var det ja! Ha en bra kväll alla pigga OCH alla som njuter av en skön och lugn kväll.. Det får man också göra!


Det är något med fil och flingor

Hej!

Kom hem för en stund sen. Har varit på stan, det blev en kort fika men mycket prat med min kära Matilda! Det var ett tag sen vi sågs, men huvudsaken är inte att man ses varje vecka, utan att man tar vara på tillfällen då man ses och inte släpper kontakten bara för man inte ses på en månad.. Nu minns jag ej när vi sågs senast, men det spelar inte så stor roll. Det var i alla fall jättemysigt, och det som är bra med att ses mer sällan är att man har alltid en massa att ta igen, alltid en massa att prata om! :) Och vi fick mycket sagt idag!
Något som också är bra när jag har träffat någon är att jag får en sån energi till mycket annat. Det är som en koffeinkick fast mycket större när jag har träffat någon jag tycker mycket om. Jag blir så himla pigg, glad, sprudlig och idag gick en del av energin till att diska, koka te till min syster och mig och bara vara en bra storasyster - en riktigt trevlig sådan. Nu har jag lite energi kvar som jag ska ha till träningen som är senare ikväll.

Just nu sitter jag och fyller på med lite annat energi också - yoghurt och flingor. Först kände jag för yoghurt, men det kan man ju inte BARA äta innan ett pass, så jag fyllde ut skålen med flingor, men det blev ingen vidare blandning.. Det är något med kombinationen flingor och sött som inte alls går hem hos mig! Tacka vet jag den sura filen och flingorna, det är mumsfilibabba!
Vad tycker ni? Vad blandar ni helst era flingor i? Fil, yoghurt, mjölk?


Nej, vet ni vad jag känner för? Att sätta mig med en bok.. En Sabrina! Kanske hinner läsa ut den innan träningen? Det är också något som annars tar mig mycket energi, för jag har svårt att slå mig ner och slappna av med en bok när jag kan tänka på så mycket annat att göra.. Vid datorn kan jag slappna av, och fråga mig inte varför.. Det är ju knasigt! Här matas man med media, alla vänner skriver på msn även fast man är ''inte vid datorn'', fast då måste man ju inte svara.. :) Och så känner jag ibland pressen att kolla på alla bilder på bilddagboken och svara på era kommentarer.. Det är kul att få dom, men ibland blir jag stressad att jag måste svara direkt, känner att jag är skyldig er det! Men nu ska jag slappna av, äntligen, och läsa så länge jag kan, fast jag vill inte få ett träningspass på väg ner till träningen, om ni fattar vad jag menar?
Nej, nu ska jag härifrån! Jag slutar visst aldrig skriva idag.. Se vad en kompis kan ge mig för energi! :)

Pigg Lovisa redo för dagen

Godmorgon!

Idag är jag pigg. Är nog för att jag somnade i så pass god tid igår.. Och så vaknar man ju till bra med en morgonpromenad.

Idag är det praktik som vanligt och efter ska Matilda hämta upp mig. Får se vart vi tar vägen och vad vi hittar på. Det var ju tänkt att vi skulle till Skövde, men jag sa att jag har inte tid att åka dit tur och retur, för jag har ju träning ikväll, så det får bli något roligt i stan istället! Något finns det väl att göra.. :)

Hörs senare!


En bra dag!

Hej!

Åh, det har verkligen varit en bra dag idag!
Efter lunchen, som var pasta med en otroooligt god pastasås!, åkte jag till praktiken. Städade som vanligt och passade på att dansa lite medan det inte var några där, haha! :) Hann även läsa halva första Sabrina-boken. Jag vet inte vad det är med dom böckerna, men något är det.. Dom trollbinder mig, haha!.. Det känns lite barnsligt att säga att jag fortfarande läser Sabrina, men det gör jag.. Huvudsaken är ju att jag gillar det jag läser! Passar på att vara barn så länge jag bara kan!

Efter praktiken åkte jag och tränade - spinning! Det var ett riktigt härligt och tufft pass, så man var riktigt nöjd med sig själv när man klev av cykeln för stretch. :)

Nu är jag hemma, nyduschad med mat i magen. Jag ska snart sova, ska upp tidigt imorgon bitti - jag är ju frisk, så nu blir det riktig vardag igen med träningar på kvällarna och praktik på dagtid! Men det ser jag fram emot.. Lite ordning och reda i vardagen igen!

Ha en fortsatt bra kväll, och godnatt!


Soliga kyliga söndag

Jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag! Dagen har i alla fall börjat bra, och i bra tempo. Jag vaknade precis då mamma satte nyckeln i låset, strax innan halv nio. Låg kvar några minuter, sen gick jag upp och drack kaffe och sen tog jag en joggingrunda! Alldeles lagom kyligt ute för att springa i danströjan!
Åt frukost framför tv:n när jag kom in, sen efter att ha vilat mig lite tog jag och Disa en långpromenad på en timme!

Nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning, packat allt till kvällens träning och praktiken, så nu saknas bara en mamma som kan komma hem så vi kan äta lunch ihop! :)

Vad ska ni göra idag?


En seg lördag

Hej!

Började egentligen se på Madagaskar 18.20 på femman, men jag kände inte för att se den.. Den är ändå inte världens bästa barnfilm, och så är den rätt seg emellanåt. Så - jag hamnade här! Började väl se den mest för att vi ska se 2:an som snart kommer ut på bio med alla barnen på skolan.. Men nu känner jag mig alldeles lagom uppdaterad på vad djuren heter i alla fall! :)

Igår blev en mysig kväll med Louise. Vi åt pizza, såg på Harry Potter 4 och sen somnade vi gott skavfötters i hennes lilla stuga på tomten strax innan tolv! Vi var allt lite sega i morses vid sju då vi tvingades oss upp.. Louise hade ett tåg att passa till Göteborg och så skulle hon ju skjutsa hem mig innan dess.. Och jag hade jobbet att passa! Men båda hann vi, och i god tid också.. :)

Jobbet gick bra, men det var rätt segt då och då, ganska lite folk på stan. Det är skönt att vara hemma nu i alla fall, för nu kan jag tänka att jag har gjort dagen vilket får mig att slappna av lite extra..

Ikväll väntar inte mycket mer än lite mer tv-tittande, en mysig kvällspromenad är det tänkt.. Och bäst till sist - sängen!
Jag kan ju hoppas att jag inte får några ändrade planer ikväll, men om jag får det kommer jag nog tacka nej, för jag är så himla trött!

Och förresten - förlåt att det tog sån tid för mig att svara på era kommentarer, men nu har jag äntligen gjort det!


Lyx med skjuts

Hej!

Min nya design syns fortfarande inte, i alla fall inte för mig. Men don't worry, den dyker nog upp snart hoppas jag!
Nu har jag precis ätit kvällsmat med mamma och Jorunn. Det blev varma mackor med makrill, mums! Sitter och dricker te och väntar på att Louise ska höra av sig.. Lyckos mig, jag får skjuts till träningen idag! :) Det är inte varje dag man slipper cykla..

Efter dansen ska jag med Louise hem och hon skjutsar hem mig imorgon! Och jag ska börja jobba en timma tidigare imorgon, för min chef ringde förut så.. :) Men det är inte fy skam med en timme till!

Nu ska jag packa det sista! Ha en bra kväll - det lär jag ha! Vi ska ju se Harry Potter fyra ikväll, för vi är Harry Potter-galna båda två!


Syns den än?

Förresten, måste bara fråga er.. Kan ni se min nya design än eller ser ni fortfarande den ljusrosa, genomskinliga designen? Den nya är i alla fall något mörkare rosa och inte genomskinlig. Hoppas den kommer synas snart i alla fall, men jag kan inte se den än!


Exakt fyra månader idag

Godmorgon!

Jag kom nyss in från en promenad i regnet. Det regnar inte så farligt, men lite duggade det allt. Skönt att vara inne i alla fall, och nu är nästa köket för jag behöver frukost! :)

Idag har jag inte mycket planerat. Jag ska se Desperate Housewifes 13.45 på femman, jag har dans ikväll och efter dansen ska jag med Louise hem, annars inget planerat. Skönt att ta dagen som den kommer ibland.

Jag bara måste påpeka att det är exakt fyra månader kvar till min artonsårsdag idag! Gud vad jag tjatar om min artonårsdag, men vem längtar inte efter att få bli vuxen? :) Äh, ni får väl låta bli att läsa om det blir jobbigt! :)

Köket nästa!


Harry Potter-freaks

Hej!

Jobbet gick bra, och fort. Vi var klara i god tid vilket var skönt eftersom jag inte var riktigt pigg idag..
Nu är jag hemma och har slappat en stund vid tv:n med Anna Skipper och Sara i Du är vad du äter. Och vid nio ringde jag Louise och vi har pratat tills nyss, hon skulle sova. Jag tänker inte lika mycket på vad klockan är när det blir torsdag kväll eftersom jag alltid, nu mera, är ledig på fredagar.. Vi har hunnit planera lite inför imorgon i alla fall. Jag ska hänga med Louise hem imorgon kväll och så ska vi ha en mysig kväll med mycket prat och film! Vi har kommit på att båda två är galna i Harry Potter, Förhäxad och tjejfilmer. Gud vad bra! Vi kommer få en riktigt bra kväll imorgon, och så sover jag även där. Ska berätta dettaför mamma nu.. Jag får som tur är skjuts hem på lördagsmorgonen, för Louise ska till Göteborg och jag har ju jobbet!
Men mer om vår kväll på lördag! Nu ska även jag sova! Eller ska jag ta mig an era kommentarer så jag inte har allt för mycket att svara på imorgon? Ja, det blir nog så. Sen sängen!

Spännande lådor

Igår berättade jag ju om några lådor jag hämtat upp från källaren, som jag rensade igår. Och jag tog en del bilder på vissa saker som jag har starka minnen från, så här kommer dom - enjoy!


Detta glömmer jag aldrig - då två japaner kom till vårt dagis i Falköping och pratade lite om sitt land, lärde oss hålla i ätpinnar och så skrev dom våra namn på japanska.. Coolt!


Den här pokalen har jag också ett starkt minne ifrån! När Cecilia, jag och en massa andra tjejer från klassen (vi gick i ettan) uppträdde på torget i Falköping med Drömhus - Vill ha dig. Kommer ihåg att vi kom sist, men Cecilias bror kom på en bättre plats med sitt grabbgäng! Men som tur var fick alla pokaler i alla fall, haha! :)


Vem samlade inte på glasfigurer när man var liten? Det gjorde i alla fall jag.. Dock kom jag inte upp i ett så stort antal, men jag hade i alla fall plats för alla (alla är dock inte med på bild) i min hylla för glasfigurer. Girafferna var mina favoriter!


Här är nästan alla!
Samlade ni också på glasfigurer när ni var små? Dom är så otroligt fina! Synd att man inte har plats för allting längre.. Tänk om man skulle spara på ALLT! Usch nej..


En lyckoknut som jag och mina systrar fick varsin av Jan och Carin, pappas bror och hans sambo, när de hade varit i Kina en gång. Det var blinda, läs blinda!, människor som satt och knöt dessa lyckoknutar.. Helt otroligt!


De simmärken jag hann ta medan jag gick i simskola när jag var runt 8-9 år. Jag kommer speciellt ihåg när jag tog ett simborgarmärke, då var jag 8 år. Min pappa simmade med mig OCH min syster som då var fyra år, fast hon hade simdyna för att hon skulle simma så långt, men hon lärde sig simma när hon var fyra! Och ändå är det jag som är fisk och hon vädur! Hm..


Ett smycke som jag hittade bland allt skräp! Det smycket kommer jag ha på mig ofta från och med nu.. Visst är den lilla skon söt? Fast jag ska kolla efter ett sånt smycke, fast nytt, för skon är rätt sliten och så har jag ingen bra kedja till den heller.. Något jag ska önska mig av tomten kanske?

Det var lite bilder från gårdagens rensning av lådor!
Nu ska jag få något i magen och vila upp mig det sista, för snart börjar jobbet! Tur att det inte är en allt för lång dag idag.. Men det ska jag nog klara! Jag får ta två tabletter ihop med maten nu innan jag drar, så står jag nog ut! :)


På bättringsvägen

Godmorgon är det kanske lite sent att säga nu, men jag är verkligen inte helt vaken än. Vaknade vid halv åtta, sen dess har jag legat framför tv:n och kollat på Top Model-repris och efter Top Model satte jag på Pearl Harbor. Den filmen gråter man krokodiltårar till! Den är så otroligt bra, spännande och vacker. Har ni inte sett den så bara måste ni göra det! Ni har missat något!

Nu ska jag försöka laga till någon slags lunch/brunch och sen ska jag pallra mig ut lite och få frisk luft, då lär jag nog vakna. Måste bli lite piggare, har ju jobb ikväll! Tur att jag bara jobbar två och en halv timme!
Jag mår i alla fall bättre idag än jag gjorde igår, febern är i stort sett bortblåst, men jag låter inte kul när jag pratar - när jag får fram ett ljud vill säga. Hoppas jag slipper stå i kassan ikväll, ingen lär ju ändå förstå vad jag säger! Haha...

NU - mat!


Klaeder på nätet

Jag bara måste tipsa er om en jättebra sida som jag hittade för säkert ett år sen, men som jag inte har varit inne på på hur länge som helst! Sidan hittar ni i alla fall här och genom den sidan kan man hitta vidare till många klädbutiker på nätet!


Ingen bloggenergi idag inte

Hej!

Jag har inte haft orken att sitta här idag, och det får jag lov att säga - är fortfarande sjuk. Febern har jag inte känt av så mycket idag, däremot är jag otroligt hes.

Jag har i alla fall varit ute på två kortare promenader idag. En själv och en med Disa, så jag har fått lite frisk luft. Och så har jag postat adaptern till pappa, så det är gjort mamma, om du läser bloggen idag! :) Det är kul förresten, när ens föräldrar följer ens blogg lite då och då. Ibland har mamma kommit hem och så har jag börjat berätta hur dagen har varit och så säger hon mitt i allt ''jag har redan läst det där på din blogg''.. :) Praktiskt, men allt skriver jag inte på bloggen, så vi har allt saker vi fortfarande kan prata om som hon inte hinner läsa här först!
Pappa vet jag inte hur ofta han läser min blogg, men läser den gör han allt! Även Krister. De kanske läser den ihop?

I alla fall - idag. Jag har rensat lite och håller fortfarande på.. Har lyckats hämta upp några lådor med saker, mest skräp, från källaren, så jag har haft lite att pyssla med idag.. Ska återgå till sista lådan snart, bara avsluta här.

Det blir ingen dans ikväll heller för mig. Känns lite trist, men det är ingen idé att åka ner och bara sitta vid sidan av.. Det är inte jättekul att sitta vid sidan av och inte få vara med och dansa.. Och hur smart är det att sitta där sjuk? Visserligen är jag inte jättesjuk längre, ingen har blivit sjuk här hemma än, men det är nog bäst att stanna hemma.

Nu ska jag återgå till sista lådan, sen ska jag mysa framför tv:n med lite te tror jag!
Ha en bra dag så hörs vi imorgon, för jag tror inte jag kommer orka blogga mer idag.. Men jag lovar er uppdateringar imorgon, för jag har tagit kort på lite som jag har slängt, men som är minnen för mig.. Så jag ville bevara det på kameran, och då kan jag ju samtidigt visa er lite vad jag pysslade med, samlade på etc. när jag var liten. Men mer om det imorgon!


Systrar i jeans orkade jag inte idag

Måste säga att dagen SOS Familj var riktigt bra! Det är alltid lika skönt när det löser sig för familjer. Man känner det dom känner, eller man tror att man känner som dom gör.. Man känner i alla fall med dom, blir lättad när dom får det bättre, man blir glad för andras skull. Det är bra att sånna program finns, men jag skulle aldrig våga vara med i tv om jag hade det sämre hemma.. Men det är ingenting jag behöver fundera över. :)

Efter SOS Familj började filmen Systrar i jeans, så jag såg början.. Men jag orkade inte så länge. Hade inte ork att sitta stilla i soffan resten av kvällen, så jag hamnade här. Tänkte avrunda kvällen så, sängen lockar. Ännu en hemmadag imorgon alltså. Jag kanske får ork till att röja lite? Vi får se.

Godnatt!


SOS Familj

Nu mår jag sämre än jag gjorde tidigare idag, och jag pratade med mamma om dagen imorgon.. Skogen väntar ju om jag åker till praktiken och jag vill inte må sisådär och stå ute i kylan i nästan två timmar, så jag blir nog hemma imorgon också.

Ikväll ska jag se på SOS Familj på trean. Det är min enda plan! Ska ni också se det? Dagens program verkar rätt bra.. Det förra jag såg var i alla fall bra!


Matfixarryck!

Hej!

Jag fick världens ryck efter jag hade ätit min frukost. Jag tänkte att när jag ändå var pigg och hade lite extra energi över, så varför inte göra i ordning lunchen och mellanmålen, så det bara är att ta fram och äta? Så jag gjorde, inte bara frukosten som bestod av stekta ägg och sallad, utan även en sallad med kokt ägg och stekt svamp och pesto till lunch, en röra på grekisk yoghurt, pumpakärnor och kanel till mellanmål 1 och en smoothie med hallon och naturell yoghurt till mellanmål 2. Har även kokat lite te som jag ska trycka ner nu. Ska se om jag hittar någon mysig disneyfilm nu så jag kan mysa till det i soffan med film, filt och te!


En bild på smoothies som jag och Jorunn gjorde i somras. Samma recept då som nu - naturell yoghurt och hallon! Lätt och urgott!


Jag blev hemma idag

Godmorgon!

Ja, det blev en dag hemma från praktiken idag, för jag låter som en kråka och febern har väl gått ner något, men jag är fortfarande sjuk.. Ska snart ta mig en kopp kaffe och lite frukost, sen ska jag försöka komma ut på en promenad senare, både med och utan Disa, för jag behöver frisk luft och jag behöver ut och röra lite på mig. Man blir rastlös av att bara sitta.. Men jag ska se till att vara så påklädd jag bara kan, så jag inte blir ännu sjukare.

Idag lär jag hinna med bloggen lite mer, det är i alla fall ett plus! :)


Med allt ''dåligt'' kommer något bra

Ja, även fast jag fick en otroligt tjock katalog som var mindre intressant att kolla i så kom jag på något kul man kunde göra med den - klippa ett kollage! Dock har vi inget lim hemma, så det ska jag köpa snarast.. Men nu har jag suttit i i alla fall 30 minuter och klippt ut en massa bilder på skor, väskor, barn och vuxna i olika miljöer och poser som senare ska bli ett kollage. Nu har jag lite att pyssla med, för jag lär nog inte orka mig iväg till praktiken imorgon, så som jag mår nu.. Huvudet är tungt, feber har jag fortfarande..


Jag vet inte vad resten av kvällen bjuder på, men så lång tid är det ju inte kvar förrän jag ska hoppa i säng. Jag behöver all sömn jag kan få så jag kan bli frisk!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!


H&M säljer bättre till mig

Jag vet inte om fler än jag har tänkt på en sak.. Hur olika klädföretags kataloger ser ut. Som till exempel La Redoute, Ellos och H&M. Hur deras kataloger skiljer sig från varandra. Jag fick hem en tidning från La Redoute idag och en från Ellos för inte så många dagar sen.. Och när jag öppnar plasten runt katalogerna så vet jag vad som väntar, jag blir inte alls sugen på att bläddra igenom katalogen och drömma mig bort, önska mig en ny partyoutfit osv. Men däremot, när jag får en tidning från H&M, då bläddrar jag igenom hela katalogen med glädje, från början till slut och jag njuter av varje sida.. Jag kan inte sätta fingret på vad exakt de gör olika, vad de gör bra och dåligt, de olika företagen.. Men en sak jag har tänkt på är att H&M blandar inte alls många färger på texten på sidorna, vilket är lugnande.. Och de trycker inte in alla plagg de har och lite till i katalogen, utan bara det allra nyaste, och sidorna är stilrena, genomtänkta.

Sen, en annan sak som rör samma ämne - klädföretag. Är Ellos desperata? Det verkar ju gå bra för dom, dom håller ju i sig.. Men att inte bara skicka ut en tråkig katalog, utan att även skicka ut samma reklam, ibland i flera likadana exemplar, varje gång.. Det är väl lite onödigt? Det bara inte är desperat, det är inte snällt mot naturen.. Jag har förstått nu att man kan handla via faktura om man vill - men det vill jag inte, det är bara onödigt, man handlar mer än man har råd med och så sitter man snart hos kronofogden! Om man har en svaghet för mode vill säga - men vem har inte det?!

Enkelt, lagom och inte för på = en katalog som säljer! I alla fall till mig!

Vad tycker ni? Håller ni med mig eller säljer Ellos och La Redoute till er lika bra som H&M gör till mig?


Teckningskollage


Här har ni en del av de teckningar som jag har fått av barnen hittills! Riktiga konstnärer är vad dom är, och teckningar som barn gör är något alldeles extra, tycker inte ni det? Dom blir så charmiga på något sätt.. Och man blir glad av att se det dom målar! :)


Här är även några teckningar som jag har ritat under mina första veckor på praktiken. Jag är rätt nöjd med dom, men det är inte samma charm i mina teckningar som i barnens!


Tabletter är bäst, eller?

Då var man sjuk då.. 13 timmar i isstadion gjorde sitt, så nu sitter jag hemma med feber. Kände inte av det i morses, men vid niotiden på praktiken kände jag av ögonen, hur dom sved och kändes svullna och sen började även näsan bli extra varm - ett tecken på mig att jag håller på att få feber. Men jag stannade kvar tills barnen skulle gå till fritids, sen gick jag hem. Mötte mamma när hon var på väg ut med Disa, det syntes på mina ögon sa hon.
Jag ångrar inte att jag var med i isstadion, och jag frös aldrig riktigt ordentligt, men jag satt ju där i kyla och var varken för kall eller varm. Jaja, nu blir det att vara hemma, ta hand om mig själv och kurera mig! Te med honung lockar lite... Och något bra på tv:n.

Hur brukar ni göra när ni är sjuka? Äter ni tabletter i mängder, så som Alvedon, eller kör ni på mormors örtte och liknande?
Jag känner inte för att proppa mig full av tabletter för att få febern att gå ner, för när tabletterna har gjort sitt då kommer ju febern tillbaka.. Kanske inte lika mycket, men den kommer ofta tillbaka.. Och så äter man karta efter karta.. Ja, nu kanske jag överdriver lite. Men vad är egentligen bäst? Huskurer, tabletter.. Eller ska man låta kroppen helt ta hand om sig själv? Det låter, i mina öron, bäst.. Förr i tiden, okej, allt var inte bättre förr i tiden, men då klarade ju sig folk utan alla tabletter osv. som vi har idag? Vissa sjukdomar kan vi bota nu, som man ej kunde då.. Men en vanlig förkylning, ett virus, lite feber, det ska ju kroppen kunna ta hand om själv.. Hur gör ni och vad fungerar bäst för er?


Sallad, sallad, sallad..

Hej!

Jag hinner med en liten uppdatering innan jag försvinner iväg till min praktik!
Vid tolv kom vi in efter vår långpromenad. Vi gick ungefär i två timmar, så det blev en bra runda vi gick. Skönt väder var det också! Varken för kallt eller för varmt med vinterjackan på.
Till lunch blev det sallad och lax, och jag har även gjort i ordning en sallad, fast med tonfisk och ägg som jag ska ta med mig till praktiken så jag hinner få något i magen innan spinningen ikväll! Hinner ju inte hem innan.

Men nu börjar jag få bråttom! Ha en bra söndag!


Den här blir det

Ni vet att det krånglade för mig med min beställning frå Nelly, och som kompensation för det fick jag 200 kr i Nellypengar och dom har jag nu utnyttjad på ett linne, så det kostade i stort sett ingenting. Under hundralappen fick jag betala! Det är väl ett kap om något?! :)

En bild på vad jag har beställt kommer här.


Bilden har jag lånat från Nelly.com.

Vad tycks?


P3 igen

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag kan jag säga. Somnade väl halv elva och mobilen ringde vid halv åtta.
Nu sitter jag här och lyssnar på p3. Det har jag inte gjort på hur länge som helst, känns det som. Jag hade en period, tror det var i våras och höstas, som jag jämt, jämt, JÄMT lyssnade på p3 på morgnarna, på bussen (när jag pendlade till Skara), på väg till träningar, på kvällen - så ofta jag kunde! Och nu har jag alltså börjat med p3 igen. Jag hade saknat dom lite faktiskt. Kanske inte fredagsflörten eller livespelningarna dom sänder, men alla andra program!

Jag var vaken först här hemma, så jag kokade kaffe, som jag precis har tryckt ner. Nu är även mamma vaken så jag ska nog pallra mig ut i köket och ta en mugg med henne. När Jorunn sen har vaknat ska vi alla ut och gå en långpromenad! Det ser jag fram emot!

Är ni pigga på morgnarna eller ligger ni hellre och snoozar och drar er?


Lite sena bilder

Vet inte riktigt när jag tog bilderna, men det var ett tag sen.. Men det är bättre att lägga in dom sent än aldrig! :)










En isigt bra dag

Jag är hemma från isstadion! Kom hem strax innan halv nio. Så i tretton timmar var jag hemifrån och mer än tolv timmar spenderade jag i en kall ishall, men jag hade bra sällskap! Jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst.. Fick riktigt ont i kinderna, kände jag mellan mina skrattattacker.. Men det var det verkligen värt!

Konståkning är något som är otroligt vackert att titta på, och jag fick frågan några gånger idag varför jag inte har åkt konståkning, och varför jag aldrig övervägt att börja? Tja, jag har egentligen inget bra svar på det.. Eller? Mamma satte mig i balett när jag var liten och jag tänkte inte så mycket på vad som annars fanns att göra - jag älskade ju att dansa, varför tänka på allt annat kul som finns att göra? Sen har dansen varit min grej, jag har aldrig tänkt tanken att bli en isprinsessa.. Och jag tycker att man får snyggare hållning, speciellt i ryggen, av balett. Inte för att konståkningstjejer inte har fin hållning, för de har ju bra kroppskontroll, men de blir mer svankiga, mer svankiga än oss dansare, men det är inte det som hindrat mig.. Jag har aldrig velat bara. Dansen är min grej, mitt liv, det jag vill hålla på med - livet ut om det går.
Men jag blev riktigt imponerad på ett flertal tjejer som var så duktiga för sin unga ålder! Jag grät aldrig, men det samlades allt lite tårar i ögonvrån när den vackra musiken sattes på och åkarna började hoppa, snurra och göra vackra gester med armarna.. Jag rös hela tiden, och inte bara för att jag frös! Det var verkligen värt att vara mer än ett halvt dygn där i kylan för att få se allt det vackra, haha. :)

Nu ska jag göra mig i ordning och sova tidigt! Fick så dåligt med sömn i natt och jag var pigg i morses, men under dagens lopp har tröttheten hunnit ikapp mig och nu är jag helt slut.. Jag måste ju vara någorlunda pigg imorgon. Jag ska på praktik, jag ska orka med ett spinningpass och sen ska vi här hemma ut på en långpromenad på morgonen! Heja oss! Så, jag behöver sova och det bums!

Is-musik

Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen, pigg och har hunnit duscha, göra mig i ordning och har precis ätit upp min frukost. Ska snart gå ut med Disa en sväng, så mamma slipper masa sig upp.
Har lyssnat igenom några brända skivor som jag ska ta med, ska se vad Patrik tycker om dom. Annars har han nog musik så det räcker tror jag. :)
Jag blir upphämtad strax innan åtta! Jag har ingen aning när det är slut, när vi är klara där eller när jag kommer hem, men det märker vi.

Hej så länge!


Häxgodis och Gothika

Oj, vad klockan blev mycket då! Eric åkte för kanske 20 minuter sen och jag har hunnit diska efter vårat bak. Vi gjorde häxgodis och Eric stod för sirapen och kakaon. Det blev rätt gott, men det var oooootroligt sött.. Ja, äter man GI ett tag så vänjer man sig av med sockret, och nu har jag ätit socker.. Alltså kommer jag ha världens sötsug imorgon? Men jag ska stå på mig, för ikväll var bara ett undantag. Nu kör jag igen. Och min mage säger redan ifrån.. Den jämrar sig och pratar ganska högt nu. Jag förstår den, att först äta nyttigt i en vecka och sen häxgodis! Men jag och Eric hade det i alla fall trevligt. Förutom att vi bakade så såg vi på Gothika på trean och så hann vi med ett parti Familjegeni och jag vann, men det var precis, så vi sa delad förstaplats. Tack för kvällen Eric!

Nu ska jag hoppa i säng, för om bara några få timmar så ska jag upp igen och göra mig i ordning, och jag ska klä mig varmt. Imorgon, eller idag heter det ju nu, ska jag vara sällskap till en kompis som ska vara med och fixa lite på en konståkningstävling, så vi ska med andra ord vara i en ishall och där lär det ju vara svinkallt! Men oj, vad jag inte kommer hinna sova mycket.. Ja, det blir bums i säng nu! Men jag tror jag klarar en lördag med bara fyra-fem timmars sömn. Jag ska ju trots allt få göra något roligt!

Hörs kanske om några timmar, om jag orkar och hinner skriva lite innan jag åker iväg, annars hörs vi på kvällen!


Eric är på väg

Hej!

Jag som trodde att jag skulle få en trist hemmakväll, men icke sa Nicke! Eric är på väg hit just nu. Det blir väl mest slapp vid tv:n, men det är roligare att slappa två framför tv:n en fredagkväll än att sitta i varsinn soffa. Men han fick tjata lite på mig innan jag gav med mig.. Jag ska ju upp rätt så tidigt imorgon bitti..

Nu är han här, måste kila! Hoppas ni får en bra kväll! Det lär jag få nu! :)


Jag behöver er hjälp

Godmorgon!

Åh vad skönt det var att få sova lite längre i morses. Dock hade jag ställt väckning på strax innan åtta, men det är skillnad på halv sex och åtta!
Gick upp, drack kaffe, läste tidningen och tog det lugnt.. Sen gick jag ut och gick i 30 minuter och nu har jag ätit stekta ägg, stekt svamp och sallad. Ska snart hoppa i lite kläder så jag ser någorlunda okej ut när det kommer folk från second hand och ska hämta saker hos oss..

Jag har ingen aning vad det blir av resten av dagen. Jag vet att jag har en långpromenad att gå med Disa, men annars står det still i mitt huvud.. Har jag bestämt att träffa någon? Jag har i alla fall dans ikväll, vilket jag ser mycket fram emot! Att få jobba vidare på koreografin! :) Men mer om min dag när jag vet vad det blir av den..

Jag behöver förresten er hjälp med en sak.. Jag har kollat in sidan forever21.com och jag undrar om någon av er har handlat därifrån? Jag har även kollat upp vad en dollar är värd i svenska kronor, och stämmer det att det är ungefär 7,73? (Jag kollade på den här sidan.) Jag undrar vad det kostar utöver det beställningen kostar att köpa från dom, eftersom dom inte är svenska? Jag menar, postförskottsavgifter osv. Jag är även under 18, så jag kan inte betala med kort.. Det brukar göra det lite dyrare att handla på internetsidor.. Ja, har ni svar på mina frågor, eller kanske tips på bra sidor där ni brukar handla kläder, så skulle det uppskattas mycket!


Tack Nelly!

Ni som har läst min blogg de senaste dagarna har fått läsa om hur jag har klagat lite på Nelly.com för att de först packade fel, sen sa att jag var betalningsskyldig osv. Men nu ser det ljust ut! De lovade att ringa mig två dagar i rad, det gjorde dom inte. Men jag tog mig tid idag och ringde upp dom på min lunch och jag fick svaret att de skulle återkomma idag.. And they did! Jag får först tillbaka pengarna för kostnaden av linnet, direkt in på mitt konto + att jag får 200kr i ''Nelly-pengar'' som kommer dras av automatiskt nästa gång jag handlar hos dom. Det var ett stort plåster på såret!

Till er där ute som råkat ut för liknande saker - stå på er! Kunden har ''alltid'' (ofta) rätt!


Dansa av all ilska

Nu ska jag strax iväg och dansa av mig lite, det ska bli skönt! Så kanske jag kommer på andra tankar ett tag, och får träffa lite trevliga männsikor också.
Får inte glömma att prata med Linda om söndag.. Jag ska nämligen vara med en kompis och vara DJ på en tävling, alltså inte en DJ-tävling utan vi ska spela musik under en tävling, men mer om det i helgen.. Men det betyder att jag inte kan komma ''i tid'' till praktiken, men det ska väl gå bra? Det hoppas jag i alla fall! :)

Ha en bra kväll! Hörs imorgon!


Jag tänker inte acceptera detta

Okej, nu är jag riktigt sur.. Jag pratade med Nelly.com igår om mina pengar, mitt linne och den spårlöst försvunna underklänningen, och de lovade att ringa upp mig, men det gjorde dom aldrig. Visst, ibland kanske större företag har mycket att stå i och det gjorde väl inte så himla mycket att de missade mig för den gången.. Men jag ringde upp dom och pratade lite idag med och berättade att jag blivit lovad att bli uppringd igår och då började hon prata om något möte som hade gjort att de inte hunnit med mig och jag förklarade att det var lugnt.. Men hon lovade, verkligen lovade sa hon, att de skulle ringa mig idag.
Okej, hur länge jobbar folk på Nelly.com? För ingen har ringt mig, än! Och klockan är prick sju nu. Så här sent tror jag inte de jobbar.. Så nu är jag riktigt irriterad.
Jag kommer inte ha tid att ringa upp dom imorgon, men jag ska slänga mig över luren direkt 08.00 på fredag morgon så jag är först fram! Jag tänker inte ge mig förrän jag har mina pengar/mitt linne.. Tycker bara det är så synd att det ska behöva bli så här, och att de säger att jag är betalningsskyldig osv. tills de har varan? Jag förstår det först, men sen att dom slarvade och gjorde mig betalningsskyldig på grund av slarvfel, det känns otroligt fel.. Känner mig orättvist behandlad, men jag tänker inte ge mig!

Hade jag behållt underklänningen jag fick hemskickad hade jag gått plus, för linnet kostade drygt 150:- och plagget jag fick istället kostade 399:-.. Linnet är ej kvar på hemsidan, det var en reavara då, så de har ju mitt linne och håller det tills de får klänningen.. Hade jag behållt den och varit glad, då hade jag gått plus - för jag har betalat för linnet, inte klänningen. Fast vad ska jag med en underklänning till, i en storlek mindre än det jag får på mig?

Jag blir galen!


Obama for President!



Jag har inte varit så insatt i USA-valet den senaste tiden, men jag tyckte det var bra att Obama vann!
Vill ni läsa lite om hur Obama och McCain ställer sig i vissa frågor kan ni gå in på Blondinbellas blogg, för hon skrev riktigt bra om dom båda tycker jag. Här är länken till inlägget.

Ni som är lite mer insatta än jag varit, vad tycker ni? Var det rätt att Obama vann eller skulle McCain ha vunnit?

Jag tycker i alla fall att Obama ställde sig bra i frågan om abort och den om homosexuella äktenskap. (Själv tycker jag att alla homosexuella ska få gifta sig, skaffa barn osv. om de vill, människa som människa, men det är i alla fall bra att han låter alla stater bestämma det själva istället för att säga ett nej som McCain gjorde.)


Fortfarande GI

Godmorgon!

En promenad, två ägg och en tomat senare - jag ska strax åka till praktiken.
Idag har jag inte mycket jag ska göra.. Jag behöver köpa hårspray, jag ska gå en promenad, kanske träffa Niclas och sen har jag dans ikväll. Det kommer nog bli en rätt så lugn och skön dag. Och vädret är inte allt för kallt, vilket är bra, eftersom vi ska gå till skogen idag..

Ha en bra dag!


Ring mig då?

Jag vet inte om jag har skrivit om det förut, men i början av september beställde jag trosor, en mössa och ett linne från Nelly.com, och jag fick mitt paket. Antalet artiklar var rätt, men istället för linnet jag beställt fick jag en underklänning som jag returnerade tillbaka dagen efter.. Och det konstiga är att Nelly.com fortfarande inte har fått min retur, alltså får jag inte mitt linne och där med har jag betalt för ett linne jag inte kommer få? Jag har mejlat och ringt dom flera gånger och berättat samma saker om och om igen, och idag ringde jag och var riktigt besviken för jag fick ett mejl där det stod något om att jag var ersättningsskyldig för linnet och bla bla bla. Jag var riktigt dryg mot personen i andra änden, men jag förklarade att det kändes konstigt att jag inte kan få mitt linne? Jo, jag förstod henne.. Hon kan inte skicka ut en vara när de inte fått den andra varan, jag kunde ju lika gärna bara säga att jag skickat tillbaka den. Men hon förstod, som tur var!, mig också. NELLY.COM SLARVAR och så blir jag av med pengar och får inte det jag vill ha? Men hon lovade att kolla upp med sina kollegor och ringa mig i eftermiddag.. Ja, jag hoppas hon kollade med dom, men ringt mig har då ingen gjort. Jag hoppas att jag bli uppringt imorgon, annars får jag ringa på praktiktid, på lunchen.. För jag ska banne mig ha mina pengar!!!!

Har ni handlat på Nelly.com? Har ni råkat ut för samma sak med dom eller något annat företag då man handlar via internet?

Nej, sängen var det ja!


Har har ni par nr 2


Vad tycker ni om mina nya stövlar?


Var dom andra snyggare kanske?

Ja, som jag sa till Beate som hjälpte mig idag, och som var med från start när jag la undan de första stövlarna, ''det var kanske meningen att dom skulle gå sönder''. Jag tror inte alltid på ödet, inte heller på horoskop.. Men när jag kommer hem med snygga stövlar som jag väntat på i evigheter, och så säger mamma att dom inte kommer vara varma alls, sen går dom sönder och när jag kommer hem med par nr 2 och berättar att de är fodrade, då blir hon överlycklig. Och där med är jag också lycklig. Dom är trots allt snygga, dom jag har nu också. Vi ska nog komma överrens, haha!

Annars - dagen som varit! Jag har hunnit färga håret, varit ute och gått en längre promenad på eftermiddagen och så har det även varit balett. Hann även träffa Niclas en stund. Och efter baletten gjorde mamma smoothie till mig! Mums! Och jag har bokat tid med Second Hand, så på fredag kommer dom och hämtar mina kassar. De sa att det inte spelade någon roll hur stort eller litet det man ville få kört var, och tur det.. Fyra kassar kanske låter lätt att cykla med, men när de väger bly för att de är fulla av böcker och kläder, då är det inte någon baggis.. Men det har jag löst!
Men nu är det sängen som gäller, och det bums! Jag som har bestämt att datorn ska vara av vid 21.00 och att jag ska blunda senast 22.00.. Ja, man kan väl inte alltid följa regler.. Inte ens sina egna.
Godnatt på er! Hörs imorgon!


Hur gör ni?

Vad gör ni med saker ni inte använder, inte vill ha eller kläder och skor som inte längre passar? Sånt som syskonen inte har nytta av eller vill ha? Går det till second hand eller slänger ni det i närmsta soptunna?


Hoppas jag slipper cykla med bly

Godmorgon!

Idag är jag på lite bättre humör. Gick upp som igår och tog min morgonpromenad och sen blev det stekt ägg och svamp till frukost. Mums!
Nu ska jag snart iväg på praktik, åtta timmar som alltid. Sen ska jag hämta mina nya stövlar och även kolla upp med second hand när man kan lämna in saker hos dom, eller hur stora sakerna måste vara för att de ska komma till dörren och hämta det.. Jag har trots allt fyra stora och blytunga kassar, så det kommer inte bli lätt att cykla iväg med dom inte.. Hm. Jag löser det där i eftermiddag. Ska i alla fall prata lite med dom.
Men nu, praktiken!


Riktiga skit-stövlar

Hej!

Jag bara måste skriva av mig detta, satt alldeles nyss och såg på American's Next Top Model på trean, repris från något/några år tillbaka då Jade, Joanie och Danielle var de tre bästa modellerna i det programmet, de som klarade sig längst.
''Jade will be hard to forget'', ja, så sa Jade precis när hon hade åkt ut. Hon pratade jämt om att hennes självsäkerhet togs som arrogans, men det där kallar jag inte självsäker någon stans! Hon kunde inte ta kritik, hon behövde alltid försvara sig för att ''må bra''. Och så när hon precis har åkt ut så vräker hon ur sig att det kommer bli svårt för världen att glömma henne.. Ja, jag minns henne fortfarande och det var nog två år sen i alla fall som de avsnitten gick i Sverige.. Men hur vill man bli ihågkommen? Som den bitchiga, som den som alltid ska ha sista ordet, den som inte kan ta kritik utan att behöva försvara sig och komma med tusen ursäkter?
Det är en tänkeställare..

Nu ska jag ut och gå och rensa hjärnan lite på tankar och för att även få röra lite på mig. Det blev inget träningspass idag heller.. Jag kände bara inte för det, men en promenad blir nog skönt!
Tog en sväng på stan förut för att lämna in mina stövlar, så nu ska jag bara in med ett kvitto så får jag ett tillgodokvitto. Har redan hittat ett par andra stövlar som tur är, och de är hundralappen billigare, så jag får tillbaka resten av pengarna i handen, vilket känns bra. Men det är dom skyldiga mig.
Ja, jag invigde ju mina nya stövlar i morses, och när jag skulle ta på dom på rasten vid tio, alltså andra gången jag tog på mig dom någonsin, då sprack hela innersidan av stöveln.. Jag blev inte lite förbannad, men nu får jag ju nya stövlar och pengar tillbaka! Men så ska inte en vara göra alls. Och det första jag får höra när jag kommer till affären är ''men den här varan har vi sålt mycket av och inga andra har klagat''. Nehe? Men nu har jag gjort det. Och dom sa flera gånger om att de lovade att stå för kostnaden för att laga skon, men jag sa att hur ska jag veta att den inte går sönder igen? Jaja, nu har jag snart nya stövlar. Ska ner med kvittot imorgon. Synd bara att mina nya stövlar inte är riktigt lika snygga som dom andra..
Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig..
Nu ska jag ut och rensa hjärnan och röra på kroppen!


Nu är vardagen igång igen

Godmorgon!

Idag har jag varit duktig, och klockan är inte ens åtta! Jag gick upp vid halv sex, drack en kopp kaffe och gick sen ut och gick i 20-25 minuter. En rask, härlig, kylig morgonpromenad. Den kan jag säga väckte mig, så nu är jag pigg som om jag hade sovit till sju!

Har ganska nyss ätit frukost, gjort mig i ordning och nu ska jag bara hoppa i de nya stövlarna (invigning!) så är jag redo att åka till praktiken.
Slutar vid halv fyra idag, som alla andra dagar, och då bär det av på ett träningspass! Vad det blir, det märker jag i eftermiddag..

Nu ska jag ut i det helt okej novembervädret, men himlen är allt bra vacker nu! Rosa-lila!
Ha en bra dag!


Inte size zero


Kolla vilket stort löv jag hittade förut när jag och Disa var ute och gick! Det kanske inte är så märkvärdigt med stora löv, det vet ju alla att dom finns, stora, små, runda, avlånga osv. Men jag blev lite facinerad att lövet var större än min hand, än mitt ansikte, än båda mina fötter ihop!


Jag menar - kolla! Även fast jag anstränger mig så når jag inte från lövets ena sida till den andra när jag lägger handen på..
Kalla min skogsmulle men jag tyckte det var häftigt i alla fall! :)

Och vädret har varit bra idag, riktigt bra! Lagom kallt, inte halt, inte allt för mycket vintersol som lyser en rakt i ögonen..
Det har blivit två lagom långa promenader idag, och nu är kvällsmaten på g. Ska nog gå ut i köket och se vad mamma lagar för någonting!
Ha en bra kväll och några bra sista lov-timmar!


Sista höstlovsdagen

Godmorgon!

Vaknade vid sju då mamma och Disa gick ut, så jag gick också upp, drack en kopp kaffe, som för övrigt inte smakar så beskt och äckligt längre utan så mycket mjölk i, sen gick jag ut och gick i nästan en halvtimme.
Nu är jag hemma och har två stekta ägg och sallad i magen. Väntar just nu på att duschen ska bli ledig, sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Jag har ju en del skräp som ska slängas.. Och så har jag ett spinningpass ikväll, annars är jag helt obokad och jag börjar tycka att det är skönt - typiskt att jag ska känna så just nu, den sista lovdagen på länge..

Vad har ni för planer för den sista dagen på höstlovet?


Perfekt höstväder och hemmamys

Hej!

Har ni haft en bra dag? Det kan jag säga er att det har verkligen jag haft. Visserligen har jag inte gjort superroliga saker, men dagen har varit bra ändå. Jag åt brunch strax efter tolv, sen har jag hunnit med en del. Jag har rensat, städar och flyttat runt på lite saker. Jag har hittills fyra kassar fulla med saker som ska skänkas till second hand, sen har jag en större kasse med saker som bara är skräp.
Medan jag städade och rotade i garderoben och i lådor så hittade jag några gamla skivor som jag brände för ett, två eller tre år sen. Jag har ungefär samma musiksmak nu som då, vilket är bra. Så just nu sitter jag och lyssnar på några gamla godingar på en i alla fall två år gammal skiva!

Åt nyss kvällsmat. Det blev makrill i tomatsås, sallad, avokado och apelsinklyftor. Riktigt gott och det mättade faktiskt! Idag är våran tredje dag med GI och nu har vi lagt till mjölksockret och lite frukt, men kolhydraterna får vänta tills på måndag.
Just det, jag har ju även varit ute och gått idag! Först en runda själv, sen gick jag hem och hämtade Disa och så gick vi ut ännu en runda. Idag har det varit ett perfekt höstväder, så man får ju passa på att vara ute!

Ska snart se klart en film som jag satte på för kanske 20 minuter sen, sen ska jag och Jorunn kolla om det går något bra på tv ikväll. Jag ser fram emot en mysig hemmakväll, faktiskt!








bloglovin