Perfekt höstväder och hemmamys

Hej!

Har ni haft en bra dag? Det kan jag säga er att det har verkligen jag haft. Visserligen har jag inte gjort superroliga saker, men dagen har varit bra ändå. Jag åt brunch strax efter tolv, sen har jag hunnit med en del. Jag har rensat, städar och flyttat runt på lite saker. Jag har hittills fyra kassar fulla med saker som ska skänkas till second hand, sen har jag en större kasse med saker som bara är skräp.
Medan jag städade och rotade i garderoben och i lådor så hittade jag några gamla skivor som jag brände för ett, två eller tre år sen. Jag har ungefär samma musiksmak nu som då, vilket är bra. Så just nu sitter jag och lyssnar på några gamla godingar på en i alla fall två år gammal skiva!

Åt nyss kvällsmat. Det blev makrill i tomatsås, sallad, avokado och apelsinklyftor. Riktigt gott och det mättade faktiskt! Idag är våran tredje dag med GI och nu har vi lagt till mjölksockret och lite frukt, men kolhydraterna får vänta tills på måndag.
Just det, jag har ju även varit ute och gått idag! Först en runda själv, sen gick jag hem och hämtade Disa och så gick vi ut ännu en runda. Idag har det varit ett perfekt höstväder, så man får ju passa på att vara ute!

Ska snart se klart en film som jag satte på för kanske 20 minuter sen, sen ska jag och Jorunn kolla om det går något bra på tv ikväll. Jag ser fram emot en mysig hemmakväll, faktiskt!


Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin