Jobba, jogga

Idag har verkligen varit en lördag som har gått i ett. Jag började jobbet vid kvart i tio och fram till fyra var det full rulle. Men det är härligt, med bra arbetskamrater och ett bra humör, då går det som på räls! Och jag kan ju verkligen mina arbetsuppgifter, även i sömnen..

Efter jobbet åkte jag hem, bytte om och tog mig en joggingrunda på ungefär 4 km - riktigt uppfriskande och härligt! Det kändes verkligen i benen när jag kom hem att jag hade ansträngt mig, både på joggingturen och på jobbet.. Blev en lätt streching, sen fastnade jag framför tv:n en stund innan jag tog ett långt bad.. Det blev ansiktsmask, peeling, hårinpackning osv. Det var avslappnande och gav en fräsh känsla, såklart.

Resten av kvällen har jag läst en del i Harry Potter-sexan, sett på repriser av Top Model 10 och pratat med Tove.. Nu har mamma precis gått och lagt sig och det är lugna gatan här hemma, så jag funderar på sängen snart jag med.. Fast så trött är jag inte. Ja, antingen blir det sängen efter det här inlägget med en bok eller så förflyttar jag mig till Jorunns säng och ser lite på tv.

Säger i alla fall godnatt nu! Det blir mer bloggande imorgon, det lovar jag! Då ska jag även ta mig igenom era kommentarer!


Postat av: julhia

SV: ja de ere :D

2008-09-13 @ 23:16:21
URL: http://juulez.blogg.se/
Postat av: jojjo

nu är jag tillbaka igen. det blir lite fram och tbx med detta. när man kommer hem från skolan så känner man ibland inte ens för att sitta vid datan juuh liksom .Men det ska det bli ändriing på nu ;)

2008-09-14 @ 10:42:13
URL: http://jojesossosicoca.blogg.se/
Postat av: Nina

hoppas inte din helg blev så pjåkig iaf!

2008-09-14 @ 13:52:29
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

hoppas inte din helg blev så dålig iaf! (så ja mena)

2008-09-14 @ 13:52:50
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Alexandra

åh vilken härlig lördag det lät som :)

2008-09-14 @ 18:17:58
URL: http://dontsaynever.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin