Bra start, dåligt slut

Hej!

Kom nyss hem från gymmet. Testade ett nytt pass idag och det var verkligen inte vad jag hade tänkt mig. Jag hade höga förväntningar och blev rätt besviken faktiskt, men jag hade inte mage att gå ut från passet efter tio minuter så va kvar och gjorde inte mitt bästa men lite i alla fall.
Jag har ju egentligen all rätt av avbryta ett pass som inte känns bra, men på något sätt så känns det som jag kränker ledaren när jag går ut, för det säger ju direkt att jag på något sätt inte uppskattade passet och sånt skulle jag ej vilja känna som ledare om folk skulle gå ut från mina pass efter tio minuter. Fast man har ju all rätt och passar inte passet måste man ju få tid på sig att göra något annat.. Men jag var alltså kvar timmen ut..
Fick lite tid efteråt att dansa av mig i alla fall och så hann jag bli varm så fick lite stretchhjälp av Dan idag innan jag gick hem.
Är inte alls hungrig nu, har ju knappt gjort något i dag så blir väl bara någon liten sallad ikväll.

Men förut idag hade jag kul! Åkte till Skövde och gick en snabbis på stan innan jag mötte Elin vid bion. Jag hann köpa två par vårskor från Race Marine, ett par rosa och ett par vita - så orginellt men ändå så snyggt.
Vi sågs 45 minuter innan bion började så vi hann prata igenom en hel del om hur vi har det idag, för vi har ju inte setts på ganska exakt ett år! Det hinner hända mycket på ett år, det fattar ju alla.. :)
Bion vi såg var I taket lyser stjärnorna och den var väldigt bra. Enda besvikelsen var att boken och filmen kändes som två olika historier. Grunden var den samma. Jenna, Ullis-Knullis, Susanna, Jennas mamma med cancer och ''jobbiga'' mormor. Lägenheten de bodde i var precis som jag föreställt mig den när jag läste boken, vilket var lite läskigt!.. Men annars var det så mycket som blev nytt för mig även fast jag läst boken 15 gånger. Ska inte nämna vad som var med från boken och inte, men det var en del tillagt och det kändes.. konstigt..
Men som sagt - annars var filmen riktigt bra!

Nej, nu blir det sallad.
Sitter och ältar, är så arg på mig själv. Jag som stressade från bussen och hem, sprang hela vägen för att hinna upp och packa väskan till träningen och åka iväg till träningen, byta om.. Men jag hann. Och till vilken nytta då? Kunde lika gärna stannat hemma för så mycket fick jag inte gjort..
Hoppas det går något kul på tv ikväll, för jag behöver få tankarna på annat.

Men jag kanske ska avsluta med något bra - TACK ELIN för en toppendag med biomys och prat! :)

Postat av: E

Vad tråkigt när det inte blev som man tänkt sig.

2009-02-10 @ 20:27:47
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Tobias

jasså det gör hon :) nice!

2009-02-10 @ 20:34:40
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

kul för henne :D

2009-02-10 @ 20:39:57
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: E

Jag är likadan jag, väldigt sådär ibland ;-D

2009-02-10 @ 21:54:28
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Rebecca (:

svar: ushc då vad tråkigt.. pilates har man ju hört ska vara apjobbigt! :O all statiskträning som det ska vara.. förstår att du blev besviken.



okej, men bio är mysigt! vilken såg du? :D



tränade lite idag, halsen är inte så bra så ska nog inte träna imorgon heller.. men på fredag blir det! annars har jag inget mer än skola inplanerat ;p vi får se vad som händer (:

2009-02-10 @ 22:02:35
URL: http://rebeccalundgren.blogg.se/
Postat av: Emely

Men, vad var det för ett pass som inte var bra då? Kan förstå att du inte ville avbryta, man känner sig ju taskig även om man har rätt att göra det.



Oj, nej då förstår jag att du inte vill bli det :) Men det är intressant :) Sen är psykologi väldigt roligt med. Läser barn och ungdoms psykologi nu och det är riktigt intressant.

2009-02-10 @ 22:30:33
URL: http://emelyyh.blogg.se/
Postat av: therese

åh det är så tråkigt när man är laddad för träning och sen att det inte blir som man tänkt sig!

vad var det för pass om man får fråga?

2009-02-10 @ 22:40:30
URL: http://theresewiktorsson.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Nope, den har jag inte sett :p

2009-02-11 @ 07:31:54
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nej det var många som sa att det inte var som dom tänkt sig från boken, jag hade inte läst den så hade ingen aning och inte lika höga förväntningar. Det gör nog en hel del. Men som sagt, den är ju bra . Nej det är ju inget happy ending precis.

2009-02-11 @ 07:33:01
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Alshammar-Fashion Lifestyle

ok, jag ska nog ta och se den :)

2009-02-11 @ 10:03:56
URL: http://halshammar.se
Postat av: Sofia Werlin

tack tack :D

2009-02-11 @ 10:15:56
URL: http://sofija.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin