Feber :(

Febern smög sig på mig under förmiddagen, så är hemma nu. Hoppas allt kan bryta ut nu på RIKTIGT så kan jag få vara på praktiken, visa mig, visa vad jag går för utan att bli sjuk igen!
Ge mig influensan så jag kan få praktisera ifred sen!

Har vilat en stund. Sitter och ringer runt nu, har pratat med H&M. 50 spänn, är det allt ni har att komma med? Men vad hade jag förväntat mig av ett stort företag med massor av kunder som det går bra för? Ska nog dissa nätshoppen.
Har även hört av mig till unga uppfinnare, blir uppringd ikväll. Och så har jag kollat med Stadium om dom har inne Converse, och yes, det har dom! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan med kaffe och dega.
Pratade med Magnus och Roger innan jag gick, sa att jag mådde dåligt över att behöva gå ännu en dag, sa att jag var seriös med praktiken, att jag bara hade otur med halsen och de förstod, så det känns mycket bättre nu.
Gör mig sjuk, gör mig frisk.

Soffan och kaffe nu, ha en bra dag allihopa!

Postat av: Anna

Krya på dig!

2009-02-03 @ 14:50:09
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: jeanny

aw krya på dig ! <3sv: aa den är bra hittills är inte riktigt klar eller är typ i början ;Dmen aa, det är en bok som handlar om en kille som förföljer en tjej som vet allt om henne.Vet inte vad jag ska kalla den boken, men en spännande bok ;D där man vill veta saker haha långsam.

2009-02-03 @ 14:53:55
URL: http://gadn.blogg.se/
Postat av: Cicci

svar: haha lät komplicerat! :P Okej jag kan förklara mitt också tror ja, mitt abonnemang kostar ju 299 kronor varav 99 kronor går till de 3000 fria sms:en och gratis samtal inom 3, de 200 resterande kronorna är sånt jag får använda till andra samtal till andra operatörer. Sen har jag en försäkring på telefonen som kostar 69 kronor utöver abonnemangs priset, det har jag bara för att min gamla mobil gick sönder och jag fick inget ersatt för det även fast jag hade garanti på den!

2009-02-03 @ 14:59:02
URL: http://cmalmgren.blogg.se/
Postat av: Jenny

Usch då va tråkigt att vara sjuk :( inget kul alls,hoppas du känner dig bättre snart då, får jag fråga men har du praktik på oxen här istan, när du skrev roger tänkte jag :)

2009-02-03 @ 15:00:49
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: jeanny

sv: aj då :/hoppas du frisknar till nu till helgen, eller aa tidigare om det går ..

2009-02-03 @ 15:09:52
URL: http://gadn.blogg.se/
Postat av: amanda

krya på dig!

2009-02-03 @ 17:09:10
URL: http://amandusss.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Gratis5.se


bloglovin