Hemma och vänder



Nyss hemkommen från stan. Blev en snabb sväng i butiker med Louise. Jag hittade ett par beiga chinos för mitt tillgodo på Vero Moda. Efter bara 20-30 minuter i butiker, efter några provade plagg var så blev det en fika! Nästan det bästa med att gå på stan, shopping osv. Fikan som avslutar allt, eller om man börjar med en fika - det spelar ju ingen roll. Men det är i alla fall det bästa med en sån dag! :)
Två glas kaffe för mig, två glas te för Louise. Vi satt i nästan tre timmar och pratade konstant. Urmysigt, så det får vi göra om - och det får inte gå nästan ett år tills nästa gång vi ses ;)

Hemma och vänder ja. Ska snart iväg och träna, ska bara få i mig något först. Blev en halvtaskig lunch förut, och frukost innan det. Men lite stekt ägg, en liten lunch och kaffe kan man inte träna 90 minuter på! Ska se vad vi har i kylen..

Har ni haft en bra dag?


Postat av: Rebecca (:

svar: haha okej :D Du får ta något tuffare pass då! ;D



hehe okej, jag har inte läst boken så det kommer inte jag märka av. Men förstår vad du menar, jag har läst gossip gilr böckerna, men serien är typ helt annorlunda. Jätte mycket dom ändrat på och så. GG är så olika att det lixom blir en annan serie nästan ;p

ja, jag vill se den filmen (:



vad är det för träningspass idag då? 3 styckna skulle du på va, eller är jag på fel dag? ^^

2009-02-11 @ 17:44:22
URL: http://rebeccalundgren.blogg.se/
Postat av: Belinda

Åh va smarrigt :D

2009-02-11 @ 19:21:32
URL: http://belindas.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin