Okej, eller inte?

Var nyss inne och kollade min mejl på passagen och då såg jag en rubrik som löd ''kompisens kille''. Läste inte allt som stod, bara inledningen. Det handlade om om det var okej att dejta kompisens ex eller inte.
A! Dessa ''förbjudna'' ex, killar osv. Och allt detta om att om ens kompis är osams eller tycker illa om någon, och man ej tycker samma så är man en dålig kompis? Ja, nu påstår jag inte att det är så med alla mina vänner, och heller inte att det hänt på senare tid, men jag har varit med om det. Att man haft olika åsikter om en person, men om kompisen då är osams med personen så är man en ''dålig'' person om man inte tycker samma? Ja, den känslan får man ju i alla fall om man disskuterar ett sånt hett ämne, och har olika åsikter. Kan ibland kännas som man ska bli osams bara för man inte tycker exakt lika hela tiden?! Såå störande.
Men till ämnet jag tänkte ta upp - kompisars ex. Ja, jag kan medge att skulle någon av mina vänner bli ihop med ett ex jag ganska nyss gjort slut med, ja, det skulle ju kännas.. Men jag kan inte binda varken mitt ex eller min kompis? Alla kan vi bara leva våra egna liv, inte någon annans. Kompisen, tycker jag, har rätt att bli ihop med mitt ex om de båda är kära, då är det meningen att det ska hända - jag menar, hur ofta går man och blir riktigt riktigt kär i någon? Man kan inte styra sina känslor. Sen kanske man skulle bli sur på kompisen, men bara i huvudet, för man tycker dom ska ta hänsyn.. Ja, har man precis gjort slut med sin kille och det här händer så kan man ju tycka att de ska lugna sig lite? Men är det ett ex från ett halvår sen, ja, då är det fritt fram!
Jag menar, tänk om alla ex skulle vara förbjudna för kompisar och kompisars kompisar, hur många killar skulle det egentligen finnas kvar som var okej att sattsa på? Väldigt få skulle jag tro..
Hoppas ni förstår vad jag menar..

Hur ställer ni er till det här?

Postat av: Lisa

´hah jamen visst äre praktiskt:D man slipper vattna dom och dom dör alrig:D

jahaokej:)

2009-01-14 @ 17:52:56
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Bea

sv: Härligt :) har du haft en bra dag idag ?

2009-01-14 @ 18:21:28
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Bea

sv: jaha där ser man, ja när man hittat en bra bok går de inte att sluta läsa, vad är det för bok då?- Jodå helt okej dag , inte gjort så mycket bra mest sovit haft ont i magen :/

2009-01-14 @ 18:23:14
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Bea

sv: Okej vad roligt :) har inte läst någon av de böckerna men sett filmerna, brukar ju vara så att boken är bättre än filmen.- Tack så mycket , krya på dig du med :)

2009-01-14 @ 18:25:47
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv; Coolt!! ehm. jag läser aldrig böcker (a)

2009-01-14 @ 18:28:23
URL: http://emmaaoi.blogg.se/
Postat av: michelle

det finns vissa gränser tycker jag,dumpar min kille mig på fredan och jag sen får reda på att han&min kompis gått ut på lördan så hade jag nog blivit sur på henne,riktigt sur.För då tar hon ju noll respekt till mina känslor. Men har det gått någon månad och sorgen börja lägga sig lite och hon berättar att han bjudit ut henne och så vidare,alltså det hade ju kännt som satan men jag hade nog fått försöka bita ihop och låta dom försöka.så tkr jag;)

2009-01-14 @ 18:31:42
URL: http://michibelle.blogg.se/
Postat av: Kalle

ska nog va lite tid emellan iaf innna man är på kompisens ex, sen är det nog fritt fram så länge man inte känner en spärr för det, vilket borde va lätt

2009-01-14 @ 20:21:26
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: johanna

fin blogg!

2009-01-14 @ 20:27:21
URL: http://johannaschiller.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Gratis5.se


bloglovin