Älghund

Alldeles nyss stod vi alla tre i fönstret och tittade ut, för pappa hade ropat att han sett en älg. Vi stod där och kollade, och pratade om vad det kunde vara.. Vad det än var så var den/det klumpig i sitt sätt att gå, så något rådjur var det inte. Vi stod kvar en stund, såg ingenting.. Till slut kommer den/det fram. Det såg verkligen ut som en älg! Gissa vad det visade sig vara? En enormt stor hund! Heja oss.. Haha!

Dubbel rea = dubbel kärkek

Blev ingen semla för mig idag, men en god fika ändå :) Chaite! Mums! Gick sen en sväng på stan, pappa kom lite senare. Fick med mig en påse från Bikbok. Är det rea på rean så är man ju DUM om man inte köper något! I alla fall tittar. Hittade jeans för under hundralappen och shorts för 50:-/st.

Nu är vi hemma. Pappa har börjat med maten. Jag ska ta en till alvedon, lösa lite sudoku och slappa resten av dagen.
Ska nog koka lite te. Med honung i så lindrar det i halsen.

Hoppas ni inte är sjuka!
Har ni haft en bra helg? :)

Semelsugen


Snart ska jag och Krister till stan. Ska bland annat fika. Känner för en semla!
Hörs när jag är tillbaka! Puss!

Innan tabletten verkar..

Börjar bli ganska trött.. Nu har vi sett klart slutet på sjätte Harry Potter-filmen. Det är bara jag som är vaken nu. T'nkte se lite på fjärde säsongen av desperate housewives innan jag ska sova, så alvedonen hinner verka. Är inte riktigt kry än. Hoppas jag är frisk tills skolan börjar igen.. Vill inte missa en massa, speciellt inte nu innan vårt stora grupparbete - FN-rollspelet. Mer om det en annan gång.

Kanske ska passa på att svara på lite kommentarer? Jag är ingen höjdare på det nu för tiden.. Jag ska bättra mig.. Ska börja blogga mer. Känner verkligen för det nu :) Uppdatera lite då och då, även fast inte många läser. Ni är i alla fall några st, och det räcker gott och väl för mig. Stor som Kenza, Blondinbella mfl lär jag aldrig bli. Men jag tror inte jag skulle palla det heller.. Visst, det vore coolt att för en dag få vara känd, men nej. Jag trivs som det är med mitt bloggliv. Men såklart så ser jag upp till dom som tagit sig upp till toppen! Som ni kanske vet så är Kenza den jag tycker bäst om. Hon är känd, hon är modell, hon är snygg, hon har stil, hon inspirerar - och man kan känna igen sig i henne; hon är mänsklig!

Chai!


(söt bild från google)

En liten åsikt så här på kvällskvisten.. :) Chaite är det godaste teet som finns!
Ett annat gott te är Mambo Jambo (något sånt hette det) som jag drack under fikan idag.  Ett riktigt gott svart te.
Chaiteet har lite kryddor som påminner mig om jul.. Mums!

Flummig film

Haha, det visade sig att jag inte alls mindes mycket om Allt om min buske.. Den var flummigare än jag trodde att den skulle vara. Trodde den var lite seriös i alla fall, men jag hade fel. MEN - jag gillar den fortfarande :) Kul, svensk film!

Nu ska vi göra med chaite, sen ska vi se på nästa film :) Jag trivs i Göteborg!

Filmkväll hos pappa

Hade en mysig kväll igår. Tror jag och Dennis somnade vid halv tio redan.. Bra med en tidig kväll, eftersom jag skulle upp tidigt idag!
Gick upp halv åtta och duschade. Var i Skövde strax efter tio. Fikade i mer än två timmar med Lina, sen gick tåget till pappa.
Vi lunchade på stan, sallad och sushi. Äntligen har jag smakat, och det var riktigt gott! Vi gick sen i lite affärer, tittade mest.
Tagit det lugnt sen vi kom från stan. Ätit kvällsmat osv. Nu är det dags för film - allt om min buske. Sen ska vi se klart Harry Potter och halvblodsprinsen. Vi började på den senast jag var här, men sen började dvd:n krångla och så kunde vi ej se klart den så det ska vi göra, men först Allt om min buske. Superbra film! Om ni inte har sett den - se den! Den rekommenderar jag varmt! Rolig, svensk film :)


(bild från google)

Kenza Wildflower

SÅ SNYGGA, alla paren!
Kenza är min största inspirationskälla!




Boksugen

Någon som har någon aning om när fjärde Twilightboken kommer i pocket? Jag har läst de tre första, och har även börjat om med Om jag kunde drömma bara för att dom är så bra. Vill ha Så länge vi båda andas NU, men vill ha alla i samma format, vilket är pocket. Boken finns som inbunden, men jag vill ha den i pocket! Åh så sugen på att läsa den! Anyone?


(bild från google)

Globen


Den här vaknade jag till igår morses. En stor snöboll! :)

Tack alla som var med under två bra dagar till, i och från Stockholm! Och tack till Tove för ett grymt framträdande! Så kul att se dig igen! Saknar dig redan! PUSS!

Städdags

Dags att städa. Det ser hemskt ut på mitt rum!

Trött torsdag

Är trött och hängig. Känner mig inte alls på topp..
Om en stund kommer Dennis hit. Då ska vi handla med mamma.
På lördag ska jag fika med Lina, sen ska jag spendera resten av helgen hos pappa. Ska bli skönt att komma iväg dit lite :)

Det är SÅ skönt att ha gjort provet idag, i kommunikation. Det gick väldigt bra, bättre än väntat. Pluggade inte så värst mycket, men trodde inte hon skulle göra ett så svårt prov, och jag hade rätt. Är nog inte själv med min åsikt :)

Nu blir det desperate housewives. Är inne på fjärde boxen, tredje skivan, andra avsnitten.

Orkar inte blogga mer idag. Ha en bra kväll!

Uppdatering efter Stockholmsresan

Hemma från Stockholm! Det var en snabb visit, men jag hoppas få åka tillbaka snart! Föreslog för Tove igår att jag vill åka upp till henne någon helg nu i vår, så det ska vi nog fixa :) Vore så mysigt! Vet ju hur hon bor, men aldrig sovit över där.. Bara på förra stället.
Nu hittar jag än lite bättre i storstaden än jag gjorde innan :) Gött! Jag hittar till Globen, ett mysigt hotell, nybrokajen, med mera med mera.
Tove var grym, och resten av hennes skola också! Var SÅ kul att kolla på dom igår kväll! Det bästa med kvällen var, förutom Toves och Amandas solo, att få ta med henne till hotellet och begrava henne i paket :) Och så tog vi en massa kort.. :) Mysigt!
Somnade väl halv ett.. Vaknade vid åtta. Tittade ut genom fönstret och där var en stor snöboll, nej en golfboll.. Äh, en Globen. Häftig syn att se det första man vaknar då man tittar ut genom fönstret :) Gjorde oss i ordning och åt världens godaste hotellfrukost. Åkte sen in till T-centralen och gick sen och tittade lite. Hamnade strax på Monki där vi spenderade säkert 30-40-50 minuter. Kom ut med sju plagg varav tre blir födelsedagspresent från mamma. Sammanlagt fick jag plagg för 427,50kr. Med Jorunns köp blev det 677,50, och egentligen skulle allt ha kostat ca 2500kr, så det kallar jag rea! Nästintill gratis! Det gillar jag!

Nu är jag hemma. Har precis skrivit klart en resolution. Nu ska jag plugga lite kommunikation, sen funderar jag på om jag ska be Dennis hämta mig efter han har slutat.. Vill ligga och gosa lite ikväll, har saknat honom :) Inte för att jag varit borta särskilt länge, men ändå. Det är inte svårt att sakna honom, men det är en bra krydda att få sakna lite! Men jag tror inte jag kan vänta tills imorgon :)

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Jag njuter av att det bara blev tre skoldagar den här veckan ;)
Imorgon är det prov.. Hm. Håll tummarna för mig!

Hej så länge!

11 månader, och snart Stockholm

Ledig i två dagar från skolan! Superskönt! Och de två dagarna ska spenderas i Stockholm! Träffa Tove!<3 Gud vad jag saknar dig nu, syrris!
Jag har, som ni kanske vet?, shoppingförbud fram till första maj.. Så inget shoppande för min del. MEN, hittar jag någon bok eller film, eller en tidning.. Ja, det får jag köpa. Shoppingförbudet gäller endast accessoarer och allt ni kan tänka er i klädväg! Hoppas jag klarar mig! Dennis har lovat mig 50kr om jag kan hålla mig till min födelsedag och pappa har lovat mig en fin middag om jag klarar mig till maj :) Kom igen, jag behöver mer för att klara mig! Någon som ställer upp och ger mig en morot så jag når mitt mål? ;) Nej, skämt å sido. Jag ska klara detta. Men lite motivation behöver jag nog på vägen :)
MEN, jag var i Skövde i helgen och det enda jag köpte var en mörk chokladkaka, så då klarade jag mig! Men jag kan erkänna att jag provade en del plagg på Gina. Men förbudet gäller KÖPA, inte PROVA!

Allt från mig just nu. Ska borsta tänderna, sen bär det iväg! Skönt med en paus från skolan! :)

Förresten - jag och min älsklingsdennis har 11 månader idag! Om en månad - ett år! Det har varit 11 spännande, underbara månader!<3

Ska försöka ta tag i era kommentarer när jag kommer tillbaka :) Den här gången ska jag göra det! Innan måndag har ni svar! Promise!

Fashion inspiration

Några vårfavorit från Gina Tricot!

Smart med knäppning ända ner - både tunika och långkofta i lätt material


Blusar kan man inte få för många av! Tillsammans med skinnjacka, en stor sjal, leggings, nitarmband och stora ringar - MUMS!



Nitar och rockigt i all ära!


Leopard är läckert!

Gilla Gina

Börjar tycka om Gina Tricot allt mer. Kvalitén är bra med tanke på de låga priserna. Man får mycket för en liten slant! Tur att dom har alla plagg i tusen olika färger, annars skulle alla tjejer här i världen klä sig lika dant :) Men det finns nog inga plagg till budgetpriser som INGEN ANNAN har. Och jag har inga planer på att skräddarsy mina plagg för att få vara helt egen. Jag ser ju att jag inte har dålig smak. Halva skolan handlar i samma butiker som jag gör!


En vårfavorit! Så snyggt med knappar i ryggen!
Love Gina!

Tetris

Mitt förra rekord..


Och mitt nya!

Botad från Scream


(bild från google)

När jag var 11-12 år såg jag början på Scream 2, vilket resulterade i mardrömmar i flera månader och i flera år har den masken varit så skrämmande att titta på att jag har undvikit den till varje pris. Som tur är finns dom ju inte överallt, men jag minns en gång för snart ett år sen då jag och Tove var inne på Butterix i Stockholm och där fanns en massa kostymer.. Och såklart; scream-masken!
MEN, och ett stort men - igår såg jag och Dennis på Scream 3. Jag ville först se 2:an, men han hade sett den så pass nyss så det blev den tredje filmen vi såg. Jag hoppade till varje gång han kom, eller någon annan kom som man ej var beredd på. Men jag klarade av sova med fötterna utanför täcket :) Jag tror jag är botad mot Scream! Pappa, om du läser det här så är jag alltså botad. (Det var pappa som såg början på Scream 2 med mig, jag tjatade så. Trodde inte den skulle vara så hemsk.. Men filmer som Scream är tusen, miljoner gånger värre när man är barn.)

Kenza inspirerar

Kollade igenom lite dagens outfits på Kenzas blogg från 2007 till idag. Hon inspirerar! Hon har bra stil den tösen!
Någon mer som får inspiration från henne? :)

Cutiepie!

Jag får bara inte nog! Söta djurungar, they make my day!



Vilken är sötast; video 1,2 eller 3?

ÄNNU sötare!

VADÅ SÖT?


Supersött!

Råttfight

Syrrans råttor bråkar som tokar i sin bur.. Dom står upp på bakbenen och slår mot varandra, jättesöt! Hoppas det inte är allvarligt, att dom bara bråkas som syskon gör ibland. Dom är trots allt bröder..

Sitter med frukost; yoghurt och ägg, fast inte blandat. Ska snart knalla iväg till skolan. Två lektioner idag, med ett stort hål på nästan fyra timmar mellan lektionerna! Åh, jag hatar mina onsdagar!
Hoppas ni har bättre schema än mig.. Ha en bra dag!

Smak för bloggen

Jag börjar få smak för bloggandet igen :)
Jag har haft en toppenhelg!
Första skoldagen efter den braiga helgen består av FN-rollspelsarbete, ett långt hål då jag passade på att läsa lite natur, och sen idrott då vi fick hålla på med redskap. I love it! Redskap<3 säger jag bara! Fotboll och alla andra bollar, det kan vara kul och man kör med dom som är på min nivå, men i redskap kan alla jobba på sin nivå. Jag har någorlunda bollkontroll, men redskap är en stor favorit!

Kom nyss in. Har varit ute och gått, samt fixat en present :) Mer säger jag inte!

Ska plugga lite mer ikväll, annars ska jag bara ta det lugnt. Dags för kvällsmat om en timme. Ska sätta mig i soffan nu och kolla på de två sista skivorna av tredje DH-boxen. Det är också något jag skriver hjärta efter, för I love it! DH<3

Hoppas ni har en bra dag!
Förlåt för att kommentarerna får lida/vänta/ligga osvarade.. Jag ska, när jag får tid/orkar, ta tag i det.
Vilken tur att jag är herre över min egen blogg :)
Ha det bra!

Chow Chow

En till supersöt hundras - Chow Chow!
Tänk att gosa med dom vovvarna..




Rynkbebis

Hittade en till söt bild på en Shar Pei!
Sitter och kollar hundraser med Dennis :) Vi fantiserar lite..

Shar Pei

Världens sötaste hundvalp! Håller ni med mig?


(bild från google)

Fel hårfärg!

Just nu flyter allt på. Jag har fått veta fler bra omdömen i skolan, jag förstod matten i fredags och tyckte till och med det var lite kul. Haha! Jag pratade med Tove igår, bara en snabbis, men uppdaterade henne med det senaste i mitt liv. Känns så bra att vi har så bra band igen!<3 Allt är inte alltid så lätt, men det är skönt när det lättar!

Idag ska jag och min kärlek färga håret. Fick fel färg igår, haha. Vi är rödbruna i håret, vilket vi inte ska vara. Så ska snart iväg och handla ny färg, sen ska vi köra Matilda och vi ska även till tippen och slänga lite skit :)

Ikväll ska jag nog träffa Julia, Melinda, kanske Emmy. Ja, lite tjejer i alla fall. Får se vad klockan blir. Dom ska visst vidare på fest, vilket jag inte känner för. Ja, vi får se :)

Ska ta det lugnt i helgen. Se på DH, mysa med Dennis och vänner. Krama om mamma för att hon är underbar som stöttar mig i allt!
Ha en bra helg allihopa!

PS. Blir SÅ avundsjuk när jag ser alla Kenzas bilder från Thailand! Jag vill också till värmen och bli brun!

Internet igen!

Hej!

Förlåt för uppehållet! Vi bestämde oss innan jul för att byta från comhem till Telia, men det vet jag inte om det var så smart.. NU funkar i alla fall internet, telefonen och ja, det är som vanligt igen. Men vi har varit utan telefon i mer än fem veckor och internet dog natten till den 1a januari, så sen dess har vi varken kunnat ringa eller vara ute på internet. DOM DAGARNA HAR SUGIT! Man blir ju beroende av internet! Det är ju så vi lever nu för tiden, i datorburkar!
Äh, nu är det fixat. Jag ska inte klaga för mycket, men jag har inte så stort förtroende för Telia, det ska dom veta..

Har fyllt i två lappar om i-val samt valbara kurser som jag ska lämna in imorgon så jag har det gjort. Och på fredag ska jag klippa mig. Ska bli så skönt! Jag ska även färga håret (mörkbrunt) i veckan. Bara bättra på färgen jag redan har.
Ikväll ska jag träna! Har inte haft lust att träna på flera månader, tre tror jag att det är.. Men nu börjar jag få smak för det igen, så lite spinning blir det :) Ska börja lugnt. Vill inte bli en träningsnarkoman. Det kan man nästan säga att jag var för ett år sen. Då tränade jag minst 8 pass i veckan.. Nja, 1-3 räcker nog.

Något annat intressant i mitt liv som ni har missat? Jag äter GI.. Man kan väl se det som ett nyårslöfte, att äta mat som får mig att må bra. Jag började äta den 1a januari och har inte ätit en enda kolhydrat sen dess. Jag har heller inte varit speciellt hungrig, även fast jag avstår från kolhydraterna, eftersom jag mest har suttit still eller möjligtvis varit ute och gått.

Har på tre dagar fått veta tre MVG i skolan. Det är inte fy skam!

Nu ska jag börja plugga på kemin.. Gjorde aldrig provet innan jul, så ska göra det på fredag. Suck. Kemi är inte min starka sida, men jag ska göra mitt bästa!

Ha det så bra! Ni lär höra mer från mig i fortsättningen, för nu har vi internet igen! :)

The Children


En riktig skräckis. Sjukt bra! Men man får inte allt förklarat i filmen, som varför det som händer egentligen händer.. Men den var så bra som kritikerna sa, det som stod på filmens fodral. När vi hyrde Drag me to hell häromdagen så stod det, enligt kritikerna, att filmen var riktigt bra. Den var KASS. Men den här gången stämde det som stod. Den var bra för att den hade en handling. Det var inte bara saker som skrämde, hoppade fram, blod osv. Det var en handling som skulle kunna ha hört till vilken ''vanlig'' film som helst. Toppbetyg från mig! Förutom att man inte riktigt fattar varför eller hur.. Men det är det som gör det extra läskigt.. Det kanske kan hända på riktigt?
Nej, det tror jag såklart inte.
Se den! :)

Tetris

Slog precis mitt egna rekord. Ska försöka slå även det nya :)
Kvällen har varit lugn. Vid fyra åt jag och Dennis lunch, så istället för kvällsmat bestämde vi oss för att göra smoothies och fruktsallad. Hyrde även en film då vi ändå behövde köpa grädde. Berättar mer om den i ett annat inlägg! Sjukt bra var den i alla fall!

Luftslottet som sprängdes

I veckan som kommer blir det bio med min älskling :) Luftslottet som sprängdes! Äntligen ska jag få se hur allting slutar! Sen måste jag läsa alla tre böckerna. Många böcker är ju bättre än filmerna som görs av dom, så böckerna är säkert bättre än filmerna - och dom är grymma!

Dagens fråga

Skulle ni kunna tänka er att skriva en självbiografi?






bloglovin