Botad från Scream


(bild från google)

När jag var 11-12 år såg jag början på Scream 2, vilket resulterade i mardrömmar i flera månader och i flera år har den masken varit så skrämmande att titta på att jag har undvikit den till varje pris. Som tur är finns dom ju inte överallt, men jag minns en gång för snart ett år sen då jag och Tove var inne på Butterix i Stockholm och där fanns en massa kostymer.. Och såklart; scream-masken!
MEN, och ett stort men - igår såg jag och Dennis på Scream 3. Jag ville först se 2:an, men han hade sett den så pass nyss så det blev den tredje filmen vi såg. Jag hoppade till varje gång han kom, eller någon annan kom som man ej var beredd på. Men jag klarade av sova med fötterna utanför täcket :) Jag tror jag är botad mot Scream! Pappa, om du läser det här så är jag alltså botad. (Det var pappa som såg början på Scream 2 med mig, jag tjatade så. Trodde inte den skulle vara så hemsk.. Men filmer som Scream är tusen, miljoner gånger värre när man är barn.)

Postat av: Erika

Dom filmerna är så förutsägbara :P Har du sett "Paranormal Activity"? Den filmen är nog den läskigaste jag sett, ush -.-



sv: Ja det är dom verkligen :)

2010-01-25 @ 17:55:35
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Gratis5.se






bloglovin