Budgetbyrå IKEA



Byrån till vänster är en budgetvariant för under 300kr medan byrå nr två kostar närmare 3000kr. Byrå nr två är lätt den snyggaste, men den billigare varianten är väldigt charmig och funkar utmärkt som studentmöbel! Den är enkel, stilren och eftersom den är svart så passar den in överallt, oavsett tapeter. För som studerande har man oftast inte råd att lägga pengar på att måla om.. Man får stå ut med dom färgerna som redan finns på väggarna.. TYVÄRR!

IKEA första lyan

Sitter och drömmer om att få flytta hemifrån.. Sitter och drömmer mig bort på IKEA just nu. Kollar lite olika varianter av förvaring, för det kan vara bra, speciellt om man som studerande inte har gott om pengar - då blir det oftast ett mindre boende, och då är förvaring ytterst viktigt!
Har kollat upp budget och lite dyrare varor :)
Budgetvarorna är till vänster, dom lite dyrare till höger.


25kr/179kr

49kr/207kr

Mer kommer!

Tur att tekniken går framåt

Tänk när det var så här? Det var ju inte fasligt länge sen ändå.. Jag levde inte då, men mina föräldrar gjorde det garanterat. Sjukt vad smartare vi har blivit med åren ;)



(bilder från google)

Skogstokig på blodgivar-förbud

Vad irriterad jag blir ibland! Sitter och har en diskussion och så kommer vi in på att homosexuella inte får lämna blod.. Vad spelar din läggning för roll?! Fast jag ska inte ljuga - homosexuella/bisexuella får lämna blod OM dom inte har haft sexuellt umgänge på 2 år!
Jag undrar; löper inte jag som straight större risk att drabbas av HIV om jag är singel och ligger runt, än ett homosexuellt par som levt tillsammans i flera år?! Det är SJUKT!
Detta är diskriminering!
Och sen undrar jag.. Vad är skillnaden på att ha ett fast förhållande som straight och ett fast förhållande som homo-/bisexuell? DET ÄR JU INGEN SKILLNAD! Visst, man har inte sex på samma sätt; men har man en partner så är man ju trogen (annars är man ju patetisk, helt korkad etc) och då ska ju inte läggningen spela någon roll?
Och sjukhusen behöver mer blod.. Och så får vissa inte lämna pga sin läggning.
Jag undrar; hur vet dom om en person är bi-/homo-/hetrosexuell? Det finns ju inget blodprov eller liknande man kan ta för att avgöra läggningen - det är något man själv vet som person, och får man frågan om läggning svarar man ju ärligt? ''Jag är straight'', och så får jag lämna blod. Men om man är homosexuell och VILL lämna blod för att det BEHÖVS - då kan man ju bara ljuga? Ingen kan ju säga att man ljuger? Det finns ju inga tester som avgör ens läggning?!
Jag blir skogstokig på sånt här!!!!!

Nivea ansiktsmask


A couple of hours to kill

Jag vet inte vad jag ska göra av min dag?! Jag har flera timmar att slå ihjäl! Funderar på en sväng på stan.. :) Aldrig fel! Skönt att gå runt och strosa för sig själv.. Men det är inte helt omöjligt att jag får tag i någon som håller mig sällskap :)

Uppdaterar senare!

Sista mars

Godmorgon!

Gud vad.. jag hittar inte ens ordet!.. Spännande?! Nagelbitande? Jag har precis sett klart säsong tre av OC och den slutar så himla hemskt/rörigt.. Jag har ingen aning vad som hände eller vad som ska hända i säsong fyra nu! Jag bara måste ta reda på det!
Men först ska jag ta mig ett bad :) Man får passa på när man är hos pappa, för här finns badkar men inte hos mamma.

Vad ska ni göra idag? Har ni lov den här veckan eller nästa vecka?

Dagens fråga

Vilken av dessa tycker ni är snyggast? Jag har satt ihop samtliga!





Det börjar dra ihop sig, Ryan Atwood


Nu har jag bara tre avsnitt kvar av säsong tre.. Det börjar verkligen dra ihop sig, som det alltid gör i slutet av en säsong, så att nästa säsong ska vara extra spännande precis när den börjar! Det lyckas dom flesta serier bra med!

Nu ska jag koka mig lite chaite och hitta något till magen, innan jag kollar vidare :) Längtar efter att få veta vad som väntar i fjärde säsongen!!!!

Rösta på min Nelly-bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hemma från stan med Malin

Kom hem för en stund sen. Varit några timmar med Malin på stan :) Jättemysigt! Vi kom fram till att det var ca 2 år sen vi sågs sist! Sjukt vad tiden går! Fick med mig ett par trashade leggings från rut mfl plus ett linne och en ring från H&M - men på H&M hade jag en kupong, så där blev det gratis :) Sånt gillar vi!

Nu ska jag luta mig tillbaka i en skön fåtölj och se på film :) Undrar vad jag ska se.. Ska nog se klart ett OC-avsnitt, SEN blir det film.
Pappa jobbar sent, men Krister är hemma så jag är inte ensam :)
Ikväll kommer jag sova gott!!!!
Hoppas ni har det bra! Puss så länge!

Interior inspiration



30:e mars

Hej bloggen!

Det har inte blivit mycket bloggat det senaste, men jag har bara inte orkat.. Det blev i alla fall en kanonhelg med trevligt folk! :) Dagen efter mår man som man förtjänar, men det är det värt; efter en toppenhelg! :)

Idag åkte jag ner till pappa. Sandra skulle ner till sin pojkvän, så vi åkte buss och tåg ihop :) Skönt att slippa resa ensam i flera timmar.
Blev Subway för mig och pappa då jag kom ner. Riktigt gott! Satt kvar en bra stund och bara pratade. Uppdaterade varandra..

Nu sitter jag hemma i biblioteket. Ska träffa Malin snart :) Ska bli hur mysigt som helst! Var alldeles för länge sen vi senast sågs!
På torsdag är det tänkt att Veronica ska komma ner och så ska vi shoppa lite :)

Detta kommer bli ett bra påsklov!

Uppdaterar senare!

Hos Jennifer

Sitter hos Jennifer. Har tagit på mig festkläderna, och nu väntar jag bara på att dom ska bli klara här, sen får vi se när vi drar vidare :)
Ville bara skriva en liten rad.
Ni får ha en toppenkväll så hörs vi imorgon! Vi får se hur jag mår imorgon ;)

Party party



Nu drar jag till Jennifer och Veronica och gör mig i ordning det sista med dom. Sen blir det fest! Underbart! Kommer bli en toppenkväll med tjejerna!

Det är vår!

Det känns verkligen i luften att det är vår! Finns även en massa tecken! Som att det nu går att cykla till skolan utan att åka på en isgata. Snön och isen smälter. Man kan vara ute i skinnjacka och skippa vantarna. Solen skiner, så solbrillorna åker på! Det är plusgrader när man vaknar.
Jag hjärta våren!

Påsklov!

ÄNTLIGEN! EFTERLÄNGTAT!


(bild från google)

Dagens fråga

Måste ju självklart fråga - vilka ska äta våfflor idag?! :)

25:e mars

Kom precis hem. Gick och tränade direkt efter skolan. Går man hem emellan blir man ju så himla seg, och kommer inte ur sängen (där jag pluggar). Det blev nästan en timma på crosstrainern och lite annat efter det! Känns sjukt skönt, speciellt nu efteråt! :)
Nu ska jag stoppa något i magen, sen ska jag duscha och resten av kvällen väntar plugg.. Är sugen på att se film.. Provet lär nog inte bli så himla svårt..
Förresten, vi fick tillbaka eng.provet idag och det gick superduper! Är så himla nöjd! Det gjorde min dag!
Imorgon är det fredag = sista dagen innan lov = fest fest fest med tjejerna! :)

Ha en bra torsdag så hörs vi imorgon!

24:e mars

Idag har varit en väldigt givande dag! Två lektioner, superskönt; varav den sista (massagen) fick jag endast ta emot massage; jag ''slapp'' ge massage. Ansikts-/avslappningsmassage är nog det bästa som finns! Och mina vader fick sig en omgång, men det behövde dom. Känns lite bättre nu :)
LUF var på skolan. LUF Väst. Riktigt kul! Skrev med Petter igår på facebook och han sa ''kom gärna fram o snacka'', så gick fram idag och hälsade. Första gången vi sågs irl :) Har snackat en del på facebook innan, men aldrig träffats. Varit mest LUF-snack då, vilket det också blev idag. Men inte mig emot! (LUF står för liberala ungdomsförbundet)
Jag som bara skulle gå fram och hälsa blev stående vid deras bord resten av dagen! :) Diskuterade en del med förbigående och även med Moa, Petter och Adam som stod där som jag hakade på. Jag som skulle tränat och pluggat, det blev ingenting med det.. Pluggat har jag gjort ikväll, träningen tar jag efter skolan imorgon istället.

Nu ikväll, innan jag pluggade, var jag på möte med Folkpartiet Liberalerna i stan. Första mötet för mig, så det var mycket att ta in, men roligt, intressant och mycket givande! Jag tror jag har hittat mitt kall - POLITIK! Hur intressant som helst! Och jag har hittat vad jag tycker och står för osv.

Nu ska jag fylla i några papper om feriepraktik som mamma fixat åt mig, sen blir det se klart avsnitt 19 av OC säsong 3 innan jag sjunker in i stadium ett följt av två, tre, fyra och sen upp i REM-sömn.
Godnatt!

23:e mars

Sovmorgon. Så skönt!
Idag är jag avis på Kenza som åker utomlands! Hon är ute, flyger och far mest hela tiden! Ibland önskar jag att jag kunde tjäna kosing på min blogg.. Fast jag trivs med att vara okänd och en i mängden :)

Idag är det psykologiprov och geografi-inlämning.. Geografin är klar, så där behöver jag ej oroa mig. Psykologin, jag tror och hoppas det provet går vägen! :) Håll gärna tummarna!

Nu ska jag göra mig i ordning det sista innan jag pallrar mig iväg till skolan. Funderar på att cykla.. Har så sjukt ont i foten! Fick en stor fet blåsa under foten igår efter 45 min på crosstrainern utan skor. Men med skor får jag kramp, så nu är det bara att välja mellan pest eller kolera (blåsor eller kramp)? Vill inte ha något utav det!

Ha en bra dag :) Puss!

22:a mars

Godmorgon, för idag är verkligen en god morgon! Jag har vaknat på rätt sida! Wieho! Ska snart iväg till skolan. Vet inte hur mycket jag hoppar av glädje för det, men vad har jag för val? Ett år kvar!
Ha en bra dag allihopa! Uppdaterar senare, men dagen kommer bestå av mycket plugg.. Så får se när jag får tid över. Tar säkert någon paus.. ;)




Skön seg söndag

Har haft en bra helg! Igår kväll hämtade Martin upp mig och vi såg två filmer, sen somnade jag där för jag vågade inte åka hem. Först såg vi Brothers, jättefin film! Efter den blev det Paranormal activity. Fy säger jag bara; sjukt vad läskig den var! Ni som sett den förstår varför jag sov över.. Vågade mig inte hem! Vem vill sova ensam efter en sån film?!
Fick skjuts runt lunch upp till Emil. Tagit det lugnt, lyssnat på musik, snackat. Skön seg söndag. Blev en promenad också :)

Nu har jag städat skafferiet, så nu borde vår ohyra (mottfjärilarna) försvinna inom kort.
NU ska jag plugga psykologi! Skönt att ha geografin gjord! Ska bara komma ihåg att fråga om en idrottsbok i skolan imorgon..
Ha några bra sista timmar på helgen!

20:e mars

Har inte varit på topp idag. Hade en jättekul kväll igår med trevligt folk och utgång! Gratis inträde tackar man inte nej till! :)

Idag mår jag som jag förtjänar, men jag orkade mig upp vid halv tio och åkte till Skövde. Hittade mina fake-converse, som ska bli nya festskorna. Vill ha några bekväma skor när jag är ute, och kängorna börjar bli för varma.. Och mina vita converse kommer bli förstörda direkt, känns så i alla fall och det vill jag inte riskera. Så har köpt mig ett par röda fake :) Men dom är lika snygga, förutom märket som saknas då. Blev även ett par solbrillor innan jag åkte hem. Sov så gott hela bussresan hem, och tre timmar till då jag var hemma.. Vid fyra gick jag upp för att plugga, och nu är det gjort.
Vet inte hur kvällen blir.. Ingen utgång i alla fall. Ska ta det lugnt. Känner inte för alkohol just nu.. Men det är förståeligt.
Blir säkert någon film ikväll :)

Hoppas ni har haft en bra lördag!
Puss på er!

Louize min vän, ikväll ska vi dansa!

19:e mars

Ursäkta att jag ej har uppdaterat på hela dagen. Har inte orkat/hunnit.
Just nu sitter jag festklar och väntar på min skjuts :) Det blir partaj med Louise mfl idag! Super! :)
Behöver säkert inte säga mer, jag ska ha så jävla kul!
Och nästa helg blir det antagligen Mathilda! Puss på helger!
Ha en bra fredagkväll!

Höjden av lathet..

..när man ringer sin syster som är i rummet bredvid och ber henne göra fruktsallad med grädde, för att man själv inte orkar! ;)

Ikväll ska inget fett brinna

Jag tar tillbaka allt snack om promenader och poweryoga. Känner inte att jag kommer få tid till det idag :( Får ta en PW imorgon istället! Jag ska plugga som fan till provet istället och göra extra bra ifrån mig!

Pluggeliplugg

Jag hade som plan för dagen att börja med att gå ut och gå och SEN plugga.. Men jag vänder på kakan. Jag pluggar först och går ut och går sen, eller så får det bara bli poweryoga. Vi får se :)
Hann plugga en del på engelska grammatiken på hålet med Veronica, så lite säkrare känner jag mig. Ni får hålla tummarna för mig imorgon!

Nu ska jag plugga plugga.. Och om jag hinner och är ambitiös nog börjar jag på psykologiprovet vi har på tisdag, och inlämningsuppgiften/frågorna i geografi, som också ska in på tisdag. Ibland önskar jag att jag ej gått om, så hade jag haft bara några få månader kvar nu. Men å andra sidan har jag en toppenklass, så hellre ett år extra i skolan med dom än att bli arbetslös efter sommaren!

18:e mars

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen.. Utvilad :) Skönt! Nu ska jag göra mig i ordning och passa på att plugga lite på engelskan. Samhällen börjar vid 11.00 :) Tre lektioner på en dag är lagom! Vet att det är fler som håller med mig. Tänkte ta en långpromenad efter skolan, men måste nog hem med väskan och byta om först.. Men tar den nog direkt, så har man det gjort :) Så typiskt annars, att man tänker sig att man ska ut och gå och så kommer man hem och inser hur trött man är och så blir det inte av.. Så jag tar promenaden direkt efter skolan :) Sen ska jag plugga resten av dagen... Blä :(
Om jag får tid kanske jag går på poweryogan ikväll.. Vi får se vad jag får tid till :) Provet går först!

Ha en bra dag allihopa!

Endast grammatiken kvar..

Jag har spinnat i 90 minuter, jag har duschat.. Nu finns det bara en sak kvar att göra idag.. Plugga engelska grammatik! Håll tummarna för att jag får mycket gjort så jag inte behöver stressa i sista stund imorgon!

Ha det fint gott folk! Godnatt!

Dagens i-landsproblem

Jag är SÅ sugen på att bara slänga ut hela min garderobs innehåll på golvet och börja om på nytt! Jag är trött på att gå runt i vinterkläder.. Jag är trött på alla mina kläder! Jag vet att till våren, då man kan börja med andra skor, shorts, jeansjackan osv, så kommer alla toppar vara snygga igen. Men just NU har jag noll fantasi :( Jag har ju använt allt! Hur ska jag komma på en ny kombination?
Jag behöver vår, sol och grönt!

Ingen massage

Det hade jag totalt glömt av.. Det är projektarbetsvecka, och jag mötte Ida precis utanför skolan och hon sa att i-valen var iställda, så jag fick mig en kort promenad fram och tillbaka till skolan, men ingen massage..
Nåja, mer tid till OC säsong 3, och plugget såklart ;)

Ikväll blir det 90 min spinning! :)

17:e mars

Sitter hemma och har håltimma. Tar det lugnt. Tänkte precis göra lite lunch. Det får bli varma mackor i ugnen, det går snabbt och lätt :) Har precis börjat kolla på säsong 3 av OC! Jag är fast!

Efter massagelektionen ska jag hem och plugga, ta det lugnt, och ikväll ska jag nog träna lite :) Funderar på salsa eller spinning? Eller både och?

Massage för vaderna behövligt

Nu har jag pluggat det jag behöver för ikväll. Ska plugga mer på mina håltimmar imorgon!
Jag har gjort eng.artikeln, så den ska jag bara renskriva på datorn, så har jag bara eng.provet kvar den här veckan! Känns superskönt!

Nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify och läser bloggar. Ska kolla facebook en snabbis, innan jag lägger mig i sängen och ser på film innan jag ska sova :) Sovmorgon till 9.00 imorgon! Skönt! Och imorgon eftermiddag blir det massage! Det behövs, har sjukt ont i vaderna!

Godnatt!

Lediga dagar går för fort

Blev en långpromenad på en och en halv timma förut med Olivia :) Riktigt skönt i vårsolen!

Har tagit det lugnt resten av dagen. Va nyss ute och köpte lite gott till syrran och mig :) Har sett både Wallander och Beck idag. Nu ska jag sluta slappa och ta tag i mitt rum, damma, dammsuga, rensa, och så måste jag plugga till eng.provet (grammatik) vi har på fredag.
Och så var studiedagarna slut.. Pyttsan. Dom går alldeles för fort, dom där extra lediga dagarna! :(

Långpromenad med Olivia i sooooolen

Hade svårt att somna igår, men tror jag somnade runt ett.. Är inte jättetrött ändå :)
Vaknade för en kvart sen och om tio minuter ska jag ut och möta Olivia för en långpromenad! Ska bli skönt! Bra start på dagen :) Så ska bara äta upp frukosten, så går jag ut!

Uppdaterar senare!

Daft Punk - grym video

Just nu gillar jag den här låten extra mycket :) Den är så go!
Och videon de här tjejerna har gjort är riktigt grym!

Brunch

Förutom att det var isgata lite varstans, så var det jätteskönt ute! Var ute i en timme :)
Nu har jag duschat, ätit brunch och har lagt mig för att vila. Är fortfarande trött och sliten sen helgens bravader.. En film vore inte fel :)
Ska plugga senare!

15:e mars

Studiedag, härligt! Idag ska jag göra lite vad jag vill, och vad jag behöver.. Ska gå ut och gå en långpromenad, jag ska börja med grammatiken.. Vi har ju prov på fredag. Ska även skriva klart eng.artikeln, och ikväll hade jag tänkt mig ett spinningpass!

Imorgon ska jag och Olivia ut och gå en långpromenad! :)

Vad gör ni på era studiedagar?

Badtunna

Nu har vi ätit en supergod pastarätt, bakelse och jag har öppnat alla paket. Tusen tack mamma, Jorunn, mormor och morfar! Och tack till pappa och Krister, och till farmor och farfar, för pengarna!

Trodde det skulle bli en hemmadag på min dag, men jag fick precis planer! Jag ska iväg och bada tunna med Henrik, Harry mfl. Ska bli riktigt skönt! Då kanske baksmällan ger sig? ;)

Ha en bra dag! Det har jag!

Somnar snart.. zzZ

Mina ögon faller snart ihop.. Fy vad trött jag är! Men snart är det mat och då får jag nog upp energin lite :) Och så ska jag ju få öppna mina paket också! Äntligen, haha!

Två låtar som jag spelat sönder de senaste dagarna är;
Bad boys - Alexandra Burke feat Flo Rida
Hotel room service - Pitbull, Jim Jonsin


Musiken håller mig vaken..

Börjar bli otålig..


En massa söta grattismeddelanden på Facebook och flera söta sms, och ett supergulligt samtal från syrran i Stockholm som ringde nyss och sjöng för mig! Detta kommer bli en riktigt bra födelsedag!
Men jag börjar bli otålig.. Vill att mormor och morfar ska komma NU för jag vill öppna mina paket!!!

Jag längtar!

14:e mars - min dag!

Godmorgon på er!

Idag är det MIN dag! Har inte det där pirret i magen man brukade ha som liten + när förra året när jag fyllde 18 ;), men jag fyller år och det ska bli kul med paket och uppvaktning osv. Men det är inte samma pirr i magen som det ''brukar'' vara.. Men det försvinner väl med onödiga åldrar. Antar att pirret kommer tillbaka nästa år då jag blir 20 och får gå på systemet!

Sitter och äter lite kladdkaka från igår. Har ätit frukost också.
Olivia sov här i natt efter vår utekväll. Den blev superlyckad! Träffade på flera killar från klassen, dansade (så jag har träningsvärk överallt idag!), drack drinkar.. :) Ja det var en toppenkväll!

Nu ska jag snart göra mig i ordning. Om lite mer än en timma kommer mormor och morfar och ska uppvakta mig. Då ska jag även öppna mammas och Jorunns paket.

Uppdaterar senare!

Christine Meltzer

Haha, hon gör det så bra! Humor!

Titta vad jag fick!



Lätt att jag ska använda den ikväll! Superbra födelsedagspresent! Min syster vet vad hon ska köpa hon :)

Otålig syster

Haha, min syster är så söt! Hon har köpt födelsedagspresent till mig idag och hon är så otålig.. Hon kan inte vänta till imorgon, och hon har tre små paket säger hon.. Så hon tjatade och tjatade, så gick med på att få ett av dom tre paketen nu :) Who could blame her? Jag klagar inte, jag gillar att få paket!

Nu ska jag öppna.. Undrar vad jag får.. :)
Grattis till mig i förskott!

Tidsfördriv

Saknas bara sju tjejer

Sitter och är i ordning. Har fixat håret, sminket, kläderna, maten. Allt är klart, nu saknas bara sju tjejer! :)
Det kommer bli en grym kväll, det VET jag!

Ha det bra och ta det lugnt ni som festar ;)

Timoteij i final ikväll

Ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll? Om; vilka ska ni rösta på? :)
Min röst går självklart till Timoteij!


13:e mars

Godmorgon!

Är ganska seg, inte fått mer än fem timmars sömn, men annars mår jag bra! Har precis ätit frukost. Ska hoppa in i duschen, sen har jag och mamma lite att fixa idag inför tacokvällen :) Och så ska jag hinna med en promenad hade jag tänkt!

Vad ska ni göra i helgen? Har ni också långhelg?
Hörs senare!

PS. Idag är det en dag kvar till min 19årsdag!

Lyckad kväll!

Hemma från en toppenkväll ute!
Ska lägga mig och börja på någon film och vänta på John Blund.
Tack alla för en bra dag, en mysig kväll och förfest och en lyckad utgång! Ingen nämnd, ingen glömd!

Efter filmen ska jag sova ruset av mig.. Är inte såå onykter. Blev en ganska lugn kväll eftersom vi kör två dar i rad med dricka, men lite berusad blev jag allt.
Godnatt bloggen!

På väg

Nu ska jag hänga med mamma och handla det nödvändigaste! Uppdaterar lite senare :)

Nytränad

Äntligen - helg! Och långhelg dessutom! Vi har studiedagar både måndag och tisdag, så det blir fyra och en halv dags helg! Lovely!
Kom nyss innanför dörren. Har hunnit fylla på magen med lite köttfärssås och sallad :) Varit och tränat! Blev 30 min crosstrainer och diverse övningar. Skönt att vara igång lite mer nu! :)

Ikväll blir det lite party hos Johan :) Men det blir en lugn kväll. Utgång blir det nog inte idag, men hoppas på morgondagen! Och då blir det även tacokväll med tjejerna! Ska bli mysigt!

12:e mars

Snart dags att ge sig av mot skolan för matteprov.. Önska mig lycka till!


Vad tycker ni; borde jag städa?



Från städfia till stökfia

Jag vet inte hur jag lyckas? Ni ska snart få se bilder på mitt rum.. Jag städade för mindre än en vecka sen, och det ser redan hemskt ut! Jag har ALLTID, sen jag var liten, varit väldigt ordningssam, haft koll på varenda liten pryl och städat på mitt rum. Trots att jag hade en period på två-tre år då jag samlade på precis ALLT, men jag höll fortfarande ordning på alla mina skatter!
Jag önskade för kanske ett-två år sen att jag skulle bli lite mer som mellansyrran med städningen.. Hon körde med ''allting överst'', eller något i den stilen. Hon hade alltid något på golvet, men det är ju så ett tonårsrum ska se ut?!
Nu däremot, då hon bor själv, så har hon superkoll hon med, städat osv. Det kanske har blivit ombytta roller? För jag har aldrig varit så stökig av mig.. Det är väl ingenting negativt, men jag börjar störa mig på mig själv nu..

Som liten körde jag med ''det man plockar fram, plockar man tillbaka innan man börjar med något nytt''. Tänk om jag kunde hålla mig till det nu med?
Hela bordet är fullt av (förutom dator och skolböcker) blomkrukor, parfym, hudlotion, armband, smink, pennor.. Golvet består av en vit matta täckt av en stor klädhög, pilatesboll, hantlar, plattång och diverse sladdar.. I sängen ligger lite kläder där med. Tom. stolen jag sitter på har jag en klädhög på; jag sitter alltså på en klädhög!!!!! Detta är katastrof! Måste - städa - nu!

Helgsplaner

Sitter och tipsar Liza om filmer via Facebook. Ska väl snart koka lite mer te och välja kvällens film.
Helgen ser ut att bli bra.. :) Tacokväll är i alla fall inbokat - jag är värd, eftersom jag fyller år på söndag! 19 blir jag den här gången :) Någon dag lär det nog bli utgång, men frågan är om det redan är imorgon, eller om det blir på lördag, efter tacokvällen.. Vi får se :) Uppdaterar er när jag vet!
Och på min födelsedag ska jag vara bakis(?) och bara ta det lugnt. Låta andra pyssla om mig, uppvakta mig, riva paket och säga tack tusen gånger :) Hoppas på något smaskigt som tårta eller liknande! Glass går lika bra det!

Det kommer bli en riktigt bra helg! Bara ett matteprov i vägen för min toppenhelg. Håll tummarna för mig imorgon bitti mellan 8-10! Min framtid står på spel! Nej, skämt å sido, men ett VG till skulle vara skönt. Då gäller det bara att sätta nationella proven sen, så har jag nog mitt VG i matte B. Vore riktigt skönt!

Ha en bra kväll sötnosar!

11:e mars

Hej på er! :)

Varit en helt ok dag i skolan. Lagom mycket att göra. Goda mackor i maten i alla fall!
Gick hem med Liza och Gustav. Nu sitter jag här, har precis ätit mellanmål, dricker juice, det kliar som satan på ryggen OCH JAG KOMMER INTE ÅT! Hjälp!
Funderar på film.. Ska plugga lite senare, men ska unna mig lite vila först :)
När vårsolen kommer på riktigt och all j-vla snö är borta, DÅ ska jag banne mig inte ligga inne och se film hela dagarna, men det går ju inte att vara ute och gå osv nu när det är isgata precis överallt!
Försvarar mig innan jag ens blir påhoppad med mitt filmtittande. Haha! Är väl medveten om att jag ser mycket film, men det är väl ett intresse för mig :)

Uppdaterar senare! NU - film!

Bra kväll :)


Kom nyss hem! Har haft en jättebra kväll! Vi åt kvällsmat hos H, sen gick vi ut och gick en runda med Ozcar, deras vovve :) Jättesöt! Vi fick bra kontakt direkt ;) När vi kom tillbaka såg vi på en film, tror den hette ''a dog year'', sen blev det en kvällsmacka innan jag skulle hem. Kort sammanfattning - bra kväll!

Nu ska jag välja kvällens film och göra mig i ordning.
Känner inte alls för kommunikation imorgon..

Snabbt inlägg

Hej på er!

Har lite bråttom, men skriver ett snabbt inlägg. Ska snart iväg och träffa Henrik, ska bara äta något snabbt först. Får se när jag kommer hem. Blir någon gång ikväll. Hoppas på en trevlig kväll!

Jag är inte ensam om i min klass att längta efter påsklovet!

Hörs ikväll när jag kommer hem!

10:e mars

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag väl gjort, somnade rätt fort.. Men la mig å andra sidan rätt sent. Somnade väl runt midnatt.. Men jag är inte så fasligt trött nu ändå :) Great! Har sovmorgon, men ska snart pallra mig till skolan. Om en 30 minuter eller så. Idag har jag min ''underbara'' skoldag med två lektioner samt fyra timmars hål. Jippie.. Kommer garanterat gå hem på hålet. Kanske ska passa på att träna lite? Hm, får se.

Ha en bra dag!

Kvällsbilder





Underbar låt

Sitter och sjunger till den här låten. Så himla härlig!

Återhämtning

Nu har jag gjort lite plugg.. Sitter med en kopp kaffe och återhämtar mig. Hjärnan är alldeles utmattad.. Ska nog kolla en film eller något innan jag ska sova. Börjar bli en kvällsrutin :) Men visst är det mysigt! Jag ska inte klaga på min nya rutin :)

Sov så gott när ni än ska sova!

Fikabilden

Här kommer bilden från fikan! Ni som klagat på att jag inte har så många bilder på mig här i bloggen; här har ni en! Och det finns fler, kolla arkivet! :)

Fika med Petra

Kom nyss innanför dörren! Blev en lång fika med Petra efter skolan, riktigt trevligt! :)
Nu ska jag sätta mig med en massa läxor osv.. Tänkte, det är lika bra att smida medan järnet är varmt; när jag ändå har tid över och faktiskt har ork till alla böcker som ligger och ropar på mig ''läs mig, läs mig!'' Det känns i alla fall så.. Varje gång jag tittar mot dom, och sen vänder bort blicken och tänker ''jag gör det imorgon'' så hånskrattar böckerna åt mig. Men idag ska jag allt säga ''skrattar bäst som skrattar sist'', för idag ska jag banne mig plugga stenhårt! Kanske tom. börjar med geografi-inlämningen som ska in v12? Har ingen aning just nu. Den som lever får se.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Uppdaterar senare, när Petra har kommit hem och lägger upp en bild i sin blogg som hon tog på mig då vi fikade :) Den ska såklart upp i min blogg också!

9:e mars

Var inte på topp igår.. Var seg och hängig, men idag mår jag bättre! Har precis ätit en stor frukost. Nu ska jag göra mig i ordning, så får vi se hur mycket tid jag får över när jag är klar :) Börjar inte förrän kl 10, men det är skönt att ha gott om tid på sig.

Hörs senare!

PS Idag skulle jag ha varit född, men jag ville ligga kvar i magen några dagar till :)

8:e mars

Jag drömde en så hemsk dröm i natt! Jag drömde att jag stod inför klassen och skulle hålla tal, och till en början gick det bra. Tills folk sket i att lyssna på mig och istället började prata om annat, och tom. kommentera mitt tal! Läraren sa först till alla, men ingen lyssnade, jag försökte börja om på nytt, men jag tappade bort mig.. Sen sket även läraren i vad jag hade att säga, så alla i rummet lyssnade på allt annat än mitt tal. Fy vad hemskt det kändes!
Jag hoppas att det bara är tal-nerverna som spelar mig ett spratt. Jag ska först och främst bara hålla tal för fyra st + läraren idag, så det är inte hela klassen. Och jag tror inte någon skulle kunna med att börja snacka om annat medan jag står och håller tal.
Tur att det bara var en dröm. Men det var hemskt att drömma om det..

Nu ska jag öva lite innan jag drar till skolan! Wish me luck!

Dagens fråga

Vilken av dessa två är bäst; Wallander eller Beck?

Skräckis eller inte, det är frågan

Har precis gjort mig i ordning och lagt mig i min uppvärmda säng. Det är himmelskt! Nu ska jag bara välja vad jag ska se för film innan jag somnar.. Funderar på en Wallander.. Är egentligen sugen på en skräckis, men ser dom helst med sällskap, och eftersom jag är ensam nu så får skräckisarna vänta. Känns mycket tryggare då man är två som kollar, och när man slipper sova ensam efteråt. Tur att syrran har två sängar ihopställda som en dubbelsäng. Dit kan jag alltid gå om jag inte vågar/kan sova själv :) Men jag sover allra helst i min säng, där jag har värmemadrassen. Alltså blir det en Wallander ikväll.

Nog bloggat. Nu blir det film!
Sov gott allihopa!

7:e mars

Hej!

Har precis finslipat klart mitt tal jag ska hålla imorgon på svenskan, så nu ska jag bara öva, öva, öva! Ska bli riktigt kul, känner att jag har valt rätt ämne! :)

Har inte hunnit med så mycket än idag. Tog i och för sig en stor disk från igår, men annars har jag inte lämnat sängen. Har sett på två Wallanderfilmer och ska snart kolla en till, tror jag. Har ätit både frukost och fika i sängen. Laddar batterierna inför fem dagar med svenskatal, matteprov.. och träning då :)

Igår träffade jag ju Bella för en fika. Fick med mig två tunna koftor á 49:- och en skjorta från H&M. Vårigt!
Blev lite lunch och städning när jag kom hem, sen kom H förbi och vi gick på en timmas promenad, innan vi hamnade hos mig och såg två, tre filmer? Senare under kvällen delade vi på en kebabpizza :) Den här gången fick jag bjuda! :) Man får ju turas om!

Ska nog plocka lite på mitt rum, sen ska jag öva vidare på mitt tal. Håll tummarna för mig imorgon!

6:e mars

Jag har väl inte fått så himla mycket sömn, men jag är ganska så pigg ändå. Har precis gjort mig i ordning, så nu ska jag äta en stor frukost innan jag ska iväg och träffa Bella! :) Ska bli så himla mysigt! Det har inte gått så många veckor sen vi sågs, men det har ändå hunnit hända en massa, så vi ska uppdatera varandra lite :) Ses snart!

Det är ju -15 ute idag, så kör på tjock halsduk både ute och inne. Är kär i en ihopsydd halsduk från H&M, en svart med några glittertrådar i, så den har jag nästan dagligen. Vintermodet är mysigt, men jag längtar efter skinnjackan, jeansjackan, converse, solglasögon, shorts och gladiatorsandaler!

Hörs senare! :)

Godnatt

Hann inte uppdatera mellan fikan och filmkvällen med H och två till, men det är aldrig för sent för att blogga :)
Kom precis hem. Har borstat tänderna och har precis satt på värmemadrassen, så snart är det dags för sömn.
Hade en jättetrevlig kväll. Vi pratade, såg på två filmer (law abiding citizen och american pie the book of love) varav den första var riktigt bra, men hemsk(!), medan den andra var så B som en film bara kan bli!

Nu ska jag sova. Ladda batterierna inför morgondagen. Då ska jag fika med Bella!
Godnatt!

Fredagsfika

Är bara hemma och vänder. Hämtar pengar. Ska fika med några av tjejerna! Mys!
Uppdaterar när jag är tillbaka :)

5:e mars

Grattis Tove på namnsdagen! :) Love ya!

Svårt att sova

Usch, jag har inte sovit alls bra i natt.. Att somna var inga problem, det gick fort. Men sen vaknade jag flera gånger, men somnade snart igen. Vid halv två vaknade jag och var alldeles torr i munnen, drömde om juice, så tur att jag hade med mig ett glas vatten som stod precis bredvid sängen. Sen tog det ett tag att somna om.. Och nu är jag pigg! Försökte somna om, ställde klockan på en halvtimma för tidigt, men jag kan bara inte somna om igen.. Så jag går la upp nu och gör mina morgonrutiner.

Idag får vi helg! :D

Big butterfly

Äh, jag måste visa er min ring! Den är SÅ snygg på!!!!

PS

Visar bild på linnet och fjärilsringen i helgen! Nu orkar jag inte ta kort :)

Djup brottarrygg

Hemma från en sväng till Skövde. Syrran kom ju hem igår, och då visade hon mig världens snyggaste linne! Det var från Monki, med en djup brottarrygg. Perfekt till fest! Blev så sugen på ett sånt.. Så åkte till Skövde idag för att se om dom hade något liknande på typ Gina Tricot eller BikBok, så jag slipper åka till Göteborg på lördag.. Och? Jajemen, Gina Tricot räddade min dag! Ett ljusblått linne med nitar runt uringningen i fram och en djup uringad brottarrygg. Jag är kär!
Resten av min timma i Skövde gick jag mest runt. Hittade en stor fjärilsring som täcker flera fingrar på H&M, och så blev det en Cola Zero till bussresan hem.

Dagen blir bara bättre och bättre. Syrran hade bakat världens godaste tacopaj, så det blev min kvällsmat! Var superhungrig, då jag inte åt så mycket lunch i skolan, och åkte direkt till Skövde utan att äta något, och kom hem vid kvart i sju.. Så pajen satt fint! :) Ingen slår min systers tacopaj; pajdeg, köttfärs, creme fraishe, tacochips och massa ost! Och även fast ni prövar att göra den, nu när ni har alla ingredienser, så kommer den aldrig smaka som hennes! Ha!

Nu ska jag bara ta det lugnt :) Kanske läsa lite, se någon film.. Är seg, så det passar bra med helg imorgon :)
Förresten, jag ska fika med Bella på lördag! Ska bli mysigt!
Ha en bra kväll!

4:e mars

Jag säger bara: SEGT MED HÅL!

Bra kväll

Har haft en jättetrevlig kväll! Började med att jag och H gick ut och åt, sen gick vi hem till mig, spelade spel, pratade och avslutade med att se på Bruce den allsmäktige :) Så tack för en bra kväll!

Nu ska jag försöka sova. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner duscha.. Och så ska jag passa buss även imorgon. Men det är skönt att slippa gå till skolan :)

Godnatt!

Massagen gick galant

Hemma från en runda på stan!
Massageprovet gick jättebra!
Man kunde bli bedömd på tre punkter; kundbemötande, integritet och utförande. Man kunde få mellan 1-5 poäng, där 5 är bäst. Jag fick två femmor och en fyra. Kändes jättebra! Det jag ska öva på tills nästa gång är ergonomin; hur jag står när jag utför massagen. Vid friktion skulle jag stå lite längre från bänken, så jag får mer kraft, men annars var det jättebra! Känns så himla skönt! Och kul, när det går bra!

Efter massagen gick jag och syster yster till stan. Kollade lite. Hittade en jättesnygg jeanskjol för kommande fester och sommaren såklart! La undan den så länge. Jag ska hämta ut den senare, innan jag ska ut och äta. Men jag fick med mig ett par örhängen hem i alla fall :) Nedsatt pris var det på dom; ett plus!



Nu ska jag äta mellanmål och göra mig i ordning. Måste komma på vad jag ska ha på mig ikväll med! Har ingen aning.. Panik!!!!

Love!

TOVE ÄR HEMMA! :)<3

3:e mars

Har sovit så himla gott i natt!
Idag har jag historia, sen ett sjukt långt hål och sen är det dags för massageprov! Kommer nog gå bra :) Ska även möta upp syrran när hon kommer!

Nu ska jag bara borsta tänderna och packa väskan så är jag redo att springa till bussen sen :) Så skönt att slippa gå till skolan ;) Men mina klasskompisar skrattade lite åt mig igår, för jag bor inte jättelångt ifrån.. Men finns det en buss och det är sjukt mycket snö, is och slask så går jag väldigt ogärna!

Ha en bra dag!

Orkar inte

Nej, jag känner inte riktigt för bloggen idag.. Ni hör mer från mig imorgon!

Jag är en vanlig tonåring

Jag är helt mör! Större delen av skoldagen gick fort, men 65 mins-hålet var ingen hit.. Satt med Veronica i caféterian och spelade kort. Petra och Emmy var med lite innan deras lektion började.
På samhällen spelade vi/lekte vi Utopia. Riktigt intressant, men blev lite upprörd över hur en del gick till.. Men land Röd, Grön och Gul kom överrens precis när lektionen var slut, utanför klassrummet, så akta er nästa lektion, land Blå, för ni lär svälta ihjäl! ;)

Vaknade precis. Mamma ska ha lite folk på middag, så har hoppat ur sängen och piggnar till. Orkar tyvärr inte städa mitt rum, men jag är ju en tonåring.. Dom vet säkert hur vanliga tonåringars rum brukar se ut, och jag är inget undantag :)

Börjar bli hungrig. Får vänta tills mamma och comp. ska äta.
På tal om mat, skolmaten var faktiskt riktigt god idag! Tzatsiki har jag aldrig smakat förut, eller har jag det? I alla fall ingen som smakade så här. Det var GOTT! Så Tzatsiki, farmarbiff och kål blev det till lunch :)
Nog småpratat. Nu ska jag hitta något sätt att fördriva tiden tills det blir mat.

2:a mars

Godmorgon!

Sovmorgon, åh vad jag älskar det! Har lyssnat på Kesha hela morgonen sen jag gick upp (07.40). Ska snart springa iväg till bussen. Är lat idag, orkar inte gå :) Men tror jag går hem i alla fall.
Funderar på att köra ett yogapass ikväll. Imorgon hade jag först planer på att gå på salsan, nytt pass där jag tränar, men jag har fått andra planer så salsan får vänta till nästa vecka :) Det kommer bli en bra tisdag och en bra onsdag!

Uppdaterar senare!

PS. Jag är besviken på våren som börjar med tonvis med snö! :(

Helkroppsmassage

Nu har syrran fått massage :) Körde inte helkropps då hon låg i en vanlig säng, vilket är för lågt.. Men jag gjorde ryggen, armarna och sen avslappningsmassage i händerna :) Hon var allt nöjd!
Nu ska jag se ett avsnitt av OC, sen ska jag sova :) Imorgon har jag sovmorgon, så jag ska passa på att sova ut! Det är sällan man får göra det! :(

1:a mars

Kom nyss innanför dörren. Har varit och tränat i två timmar, så jag är helt slut! Hade först tänkt att bara ta ett pass, sen tänkte jag bojkotta hela träningen idag, och så blev det både core och spinning! Heja mig!
Har ätit ett ägg, yoghurt och en apelsin. Nu när jag har fyllt på kroppen så ska jag ta mina sista krafter och ge syrran en helkroppsmassage - rygg, armar, fram- och baksida ben. Jag har ju prov på onsdag, då syrran nr 2 ska få vara min kund på mitt prov, så jag måste öva lite nu innan :)

Skriver när jag är klar med massagen!

Läckage i skolan

Det läcker in genom taket i skolan!!!!!!

Bio - Wolfman


(bild från google)

Var ju på bio igår med trevligt sällskap :) Vi såg Wolfman.
En väldigt rå, blodig film, men den var bra ändå. Bra handling, mycket spänning. Till skillnad från många filmer idag så hängde den ihop från början till slut. Ibland kan jag sitta efter en film och tänka ''hur blev det så där?'', ''varför dog inte hon?'', ''var tog han vägen?'' eller ''vad hände sen?''. Men så var det inte med den här filmen. Den får betyg 2/5, men den är helt klart sevärd! I alla fall för er som tål lite skräck, spänning, blod och en massa inälvor!

Irriterad på vädergudarna

Vädergudarna är inte på min sida! Elaka är vad dom är! Först vräker dom ner en halvmeter snö över oss, sen låter dom hälften smälta bort.. Och nu kommer dom med minusgrader och gör isgata av den snö som smält, och som om inte det vore nog så kommer dom med 2 dm snö till?!
Jag hatar vinter, jag hatar snö! Ge mig vår!
Tillägger att jag vägrar vakna upp på min födelsedag om två veckor och ha snöoväder utanför fönstret! Bort med skiten!






bloglovin