24:e mars

Idag har varit en väldigt givande dag! Två lektioner, superskönt; varav den sista (massagen) fick jag endast ta emot massage; jag ''slapp'' ge massage. Ansikts-/avslappningsmassage är nog det bästa som finns! Och mina vader fick sig en omgång, men det behövde dom. Känns lite bättre nu :)
LUF var på skolan. LUF Väst. Riktigt kul! Skrev med Petter igår på facebook och han sa ''kom gärna fram o snacka'', så gick fram idag och hälsade. Första gången vi sågs irl :) Har snackat en del på facebook innan, men aldrig träffats. Varit mest LUF-snack då, vilket det också blev idag. Men inte mig emot! (LUF står för liberala ungdomsförbundet)
Jag som bara skulle gå fram och hälsa blev stående vid deras bord resten av dagen! :) Diskuterade en del med förbigående och även med Moa, Petter och Adam som stod där som jag hakade på. Jag som skulle tränat och pluggat, det blev ingenting med det.. Pluggat har jag gjort ikväll, träningen tar jag efter skolan imorgon istället.

Nu ikväll, innan jag pluggade, var jag på möte med Folkpartiet Liberalerna i stan. Första mötet för mig, så det var mycket att ta in, men roligt, intressant och mycket givande! Jag tror jag har hittat mitt kall - POLITIK! Hur intressant som helst! Och jag har hittat vad jag tycker och står för osv.

Nu ska jag fylla i några papper om feriepraktik som mamma fixat åt mig, sen blir det se klart avsnitt 19 av OC säsong 3 innan jag sjunker in i stadium ett följt av två, tre, fyra och sen upp i REM-sömn.
Godnatt!

Postat av: dlc

sv: haha tänkte väl ;D

2010-03-25 @ 10:08:59
URL: http://bbebot.blogg.se/
Postat av: HANNA

Hoppas allt är bra med dig :}

kram, http://hannaest.blogg.se

2010-03-25 @ 10:19:23
URL: http://hannaest.blogg.se/
Postat av: Tobias

Man tackar :D

2010-03-25 @ 13:13:46
URL: http://grymtroligperson.se/
Postat av: elin

Åh ja det gör ont! urshaa, man ska nog gå till en riktig piercare ändå, inte bara med tanke på infektionsrisk utan även smärtan! :p

2010-03-25 @ 16:06:35
URL: http://esahlen.blogg.se/
Att tänka på innan du kommenterar i min blogg.
Jag godkänner inte inlägg om reklam eller liknande i min blogg.
Kommentarer som jag anser stötande mot mig eller någon annan tas bort.Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Gratis5.se


bloglovin