Garderoben monterad

Kom nyss hem. Har monterat ihop garderoben i nya lyan med mamma :) Sen har jag även fått lite ''flyttgröt'' av mamma - tvättmedel, diskmedel, disktrasa, diskborste, toapapper, soppåsar.. tror det var allt. Tack i alla fall! Just det, en burk fruit drops också! :)

Nu ska jag käka fiskbullar, sen ska jag packa och städa och dona lite till.. Kör sängkläderna och sängtoppen i maskin just nu.. så det måste jag ta hand om snart.
Ska försöka få in lite psykologiplugg innan jag somnar ikväll (läs: inatt!!!)

Ha en bra kväll!

Kobojsarna i lördags - 29/5

Tre vimmelbilder från lördagen. Kobojsarna var på Björnes och lyfte taket!




Fotograf: André Nordblom

OBS OBS OBS

Förresten, jag har ingen aning när jag får mitt internet.. Så blir jag borta några dagar är det för att mitt internet inte kommit än, but don't weep! I'll be back!

31:a maj - SNART SOMMAR!

Det har varit en fartfylld helg och jag har knappt varit hemma, så därför har det blivit dåligt med bloggen.. Och era kommentarer, dom får jag ta i veckan! Nu hinner jag inte! Ska äta lite mellis, kom nyss hem från skolan, hade idrott det sista så är rätt så hungrig.. Sen ska jag ringa och se om jag får komma på intervju på Mc Donalds. Hoppas verkligen jag kan få jobb där! :)
Ska även tvätta lite, och imorgon är min stora dag! Ska bli så j-vla härligt! Kommer inte kunna sova inatt! Så imorgon hinner jag verkligen inte blogga..

Ska förresten hämta min garderob idag! yes yes! :)
You gotta love life♥
Ha en bra dag alla söta!

Mina tjejer är partypinglor♥

Är hemma och vänder. Sitter och väntar på Sofie. Det var inte planerat att det skulle bli utgång idag, men det blir det, så snart mina vänner! men först ska Sofie pallra sig hit :)
Kvällen har varit toppen so far! Har varit fest för petra och Penny som fyllde 18 i torsdags! Sjukt bra fest/förfest! Ses ute sen tjejer!♥

Nu ska jag tagga med bra partymusik :) Några tips?
Puss på er! Uppdaterar imorgon (eller kanske inatt?!) och då lär jag inte må så vidare.. Men blir det en fortsatt bra kväll så är det helt klart värt det!

29:e maj

Igårkväll var en toppenkväll! Alla var på sitt bästa partyhumör, alla var kanon och taggade för fest! :) Vill tacka alla som gjorde kvällen och natten så bra!

Idag har jag och Anton segat med film, pizza osv. Allt som hör en bakisdag till. Inte för Anton var ute igår, men han fick dela min baksmälla med mig. Den var inte rolig vill jag lova!
Dock är jag på idag igen! Kom nyss hem från Anton, kom PRECIS ur duschen. Ska göra mig i ordning lite snabbt, sen bär det av på förfest med tjejerna som precis fyllt 18! Vi får se var den här kvällen slutar, men den blir säkerligen kanon precis som gårdagen!

Ha en bra kväll allihopa!♥

Partyklädsel, check!

Då har man precis bestämt kvällens partyklädsel! Jag är sjukt taggad!
Funderar på vad jag ska göra nu tills jag ska iväg till Sofie.. Tråka antagligen.. Eller så åker jag förbi Anton. Va ju ett tag sen jag var där nu :)

Ha en bra kväll allihopa, ifall jag inte hinner uppdatera mer! Lovar er uppdatering imorgon! Och då ska jag även svara på era kommentarer! Var ett tag sen nu.. Pusspuss!

28:e maj

Inte ens fyra timmars sömn blev det för mig! Usch! Men det var ändå inte jättesegt att gå upp.. Jag har ju inget val, haha!
Har precis sminkat färdigt facet. Nu blir det frukost, sen en lååååång dag i skolan! Måste ha kaffe!

Piggnar ni till av kaffe på morgonen eller klarar ni er utan?

Impossible to fall asleep

Jag är så pirrig i hela kroppen så jag kan omöjligt sova nu! Sitter på msn med Martin och Henrik och tjatar.. Inget vettigt alls, men vad ska man göra? Jag är så glad för min egna lya, jag är taggad för fest helgen lång och ja.. en del annat! :D Jag kan omöjligt sova med allt i huvudet, och kroppen! Aaaaa men störande är det, för jag behöver verklign sova! Sovit dåligt hela veckan.. Ja, håll tummarna för att jag somnar någon gång i natt i alla fall! :)

Hoppas ni kan sova!

27:e maj - GRATTIS PETRA OCH PENNY!♥

Bara en skoldag kvar den här veckan, sen ska det bli sååå skönt med helg! Och i helgen vankas det fest, konstigt va?! :) Men idag har ju Petra och Penny blivit stora myndiga töser, så dom ska firas, och även Sebbe! :)

Har precis pratat med Comhem. Har beställt bredband, och idag har jag även hämtat ut mina nycklar, så nu har jag ett eget place! :D Fy så skönt det är!

Ska snart iväg till Penny för lite mys med tjejerna, eurovision-semifinalen och födelsedagstårta!

Uppdaterar senare!

26:e maj

Hej!

Kom ganska nyss in. Har precis ätit en snabb kvällsmat och nu är det tänkt att jag ska plugga.. Har ingen som helst lust till det, men vad har jag för val?
Va ute med Sofie, Henrik mfl och spelade volleyboll på Bäcken förut. Blev väl två timmar eller något. Härligt! Dock var det liiite kallt om fötterna, så mina fötter svullnade upp som attan när jag kom in! Men nu börjar svullnaden gå ned.. :)

Så, plugga var det ja! Ni får inte se mycket av mig den här veckan tyvärr, men nästa borde nästan allt va gjort och sen när sommarlovet kommer - då lovar jag er många uppdateringar! :D Får jag dessutom inget sommarjobb så lär jag bo vid bloggen, inget jag vill men.. Hoppas fortfarande på jobb! Sofie har pratat gott om mig på sitt jobb, så hoppas på intervju! :)

Ha en bra kväll!♥

Lovisa hissar!


Fun light, speciellt Fun light love, svalkar gott i sommarvärmen! Inte för att det är så värst somrigt ute.. Men man kan alltid hoppas att solen tittar fram senare i veckan och stannar där resten av årstiden!

Dagens fråga - hiss eller diss?

Jag gillar den! Från Gina Tricot

Inte på topp - feber

Idag har inte varit min dag.. Gick hem efter psykologin.. Hade feber och orkade inte stanna.. Konstigt? Nej, haha.
Somnade när jag kom hem och sov några timmar, resten av dagen har jag bara tagit det lugnt med DH.. Har bara två avsnitt kvar på säsong 5, så ska plöja dom ikväll innan jag somnar. Har en paus från mitt DH-maraton just nu bara, är lite social på facebook osv :)

Ha en bra kväll så återkommer jag imorgon!

24:e maj

Godmorgon!

Vaknade kvart i sju.. av att mamma väckte mig.. Jag måste bli bättre på att gå upp när mitt alarm på mobilen ringer, för just nu somnar jag om varje gång och så vaknar jag när mamma kommer in! Men jag tror jag kommer skärpa mig när jag flyttar.. Man kan ju bara hoppas! Då kommer ju inte mamma kunna väcka mig längre!

Sitter just nu och äter fil och jordgubbar, mmmmm!
Ska snart iväg till skolan. Har fyra lektioner idag så det är chill!

Uppdatering

Hej på er!

Efter en lång promenad i lagom tempo med Sofie gick vi hem till henne, hon bytte om till shorts och sen gick vi hem till mig där jag också bytte om. Vi spelade lite kort, drack fun light och väntade på att klockan skulle gå.. Vi 17.40 gick vi ner till hamnen och väntade i en timma på att alla skulle pallra sig dit, sen blev det volleyboll en stund innan regnet kom och dom flesta drog hem. Men vi var några tappra själar kvar som spelade tills det regnade mer, då gick jag hem genom gamla stan barfota.. Sommarkänslor när man kan gå barfota utan att frysa och när det luktar sommarregn, för det är en speciell doft!

Har precis ätit årets första jordgubbar! Tog det som förrätt, nu äter jag en sallad till kvällsmat. Ska lägga mig i sängen och kolla DH resten av kvällen. Har haft en sjukt underbar helg! Tack till alla som bidragit!♥

Promenad med Sofie

Nu har jag lyckats vakna efter att ha sovit några timmar :) SÅ SKÖNT! Har precis ätit mammas kyckling i ugn och broccoli. Snart kommer Sofie förbi och vi ska ta oss en liten runda och bränna bort alla kcal alkoholen lagt på oss och snacka en massa om helgens bravader! Sofie var bara med i fredags, men det är bara en vecka kvar så går vi på flaskan igen! :D
Mina tjejer vet hur man festar!

23:e maj

Vill först och främst säga GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! :)

Kvällen igår var grym! Vet inte om den slår fredagskvällen, men båda kvällarna har varit helt klart godkända! :)

Är inte alls så bakis idag.. Men jag är seg, så ska spendera större delen av dagen i sängen med desperate housewives♥ Är snart klar med femte säsongen! Dags att skaffa sjätte och sjunde, eller hur många finns det egentligen?!

Hoppas ni har haft en bra helg! Festat kanske? :)

Parti parti

Vaknade tjugo i sju. Har precis gjort mig i ordning färdigt, så snart kommer Olivan och då bär det iväg mot förfesten! :D
Ha en toppenkväll allihopa!♥

Love gratisbio

Kom nyss hem från Skövde. Hittade en kjol på Gina för mitt presentkort jag fick i veckan från Gratisbio! Underbara sida, man tjänar på det, och jag gör endast det som är gratis - dvs skriva till folk, skaffa nya vänner, besöka hemsidor och så får man ju 0,5 poäng/dag och inloggning. Är ni inte medlemar? BLI DET!
Klicka här och får 50 poäng att börja med eller klicka här och få hela 75 poäng att börja med!

Nu ska jag ta mig en powernap innan det är dags för fest ikväll igen!
Underbara sommarväder! Hoppas vi slipper regn ikväll!

22:a maj

Hej!

Åh vilken grym kväll det var igår! Girls only på förfesten med Olivia, Stefanie, Mathilda och Sofie! Superduper! Fick skjuts ner till björnen av Martin, tack tack!
Dansade hela natten, träffade mycket folk man kände. KUL! :)

Nu är jag lagom bakis. Ska iväg och fika med Carmen snart, bara göra mig i ordning först!

Ikväll är det fest igen. Jag och Olivia, fler? Vi har nog en förfest i alla fall! :)

Uppdaterar senare!

TAGGAD, NU KÖR VI!

Yes, taggad som bara den! Ska bli så kul med mina tjejer ikväll! :)
Hänger med Sofie hem i natt, eller så hamnar vi hos mig..
Nu ska jag snart ut, vem orkar gå liksom?! Mathilda fixar skjuts!

Ha en toppenkväll!♥

21:a maj


Sitter och spelar Bejeweled! Tidsfördriv! Ska snart ut på en löparrunda, sen blir det duschen och sen göra sig i ordning inför kvällens bravader! Detta ska bli en kväll att minnas tjejer! :)

Årets första..

..myggbett har jag lyckats få! Aj och oj vad det kliar!

20:e maj

Hej bloggen!

Började dagen med nationellt prov i engelska - speaking. Hade tillsammans med Veronica och det gick bättre än förväntat! Jag är nöjd med hur provet gick i alla fall :) Efter provet gick vi och åt, sen var det samhäll (bara redovisningar att lyssna på) och sen geografi (betygssamtal). Haha, så ovärd dag!
Gick och fikade med Sofie, Petra, Veronica och Emmy efter skolan. Blev en kaffe i solen, sen gick vi runt på stan lite.. Köpte en visselpipa till utkastningen. Sen gick jag och Veronica hem till mig och senare kom Sofie, och så blev vi intervjuade och fotograferade för tidningens ungdomssida som publiceras varje fredag. Får se när vi dyker upp! :)

Efter intervjuen osv gick jag och Mathilda och satte oss i hamnen och njöt i solen. En stund senare kom Olivia, vi gick hem till mig så Mathilda fick sin väska mm, sen gick jag och Olivia en timmas lång promenad.
Kvällen har jag avslutat med en promenad med Stefanie till Ekudden där vi tog årets första dopp! Det var förvånansvärt skönt i vattnet! Var beredd på en köldchock då isen gick upp för två månader sen? max!!! Frös inte när vi klev upp på bryggan, så satt där i bikini och bara chillade, pratade.

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen. Det behövs! Nu när det är sommarväder och dags för shortsen måste jag raka bort pälsen! Haha!

Ha en bra kväll!

Volleyboll i sommarn

Hej!

Kom precis in. Har hunnit plugga lite, så idrottsinlämningen är klar. Kanske finslipar lite imorgon, men den är i stort sett klar! :)

Har varit ute i två timmar och spelat volleyboll med Edi, Basse, Henrik mfl. Mina kära Mathilda var också med, som åskådare! Sjuk stackarn!♥ Det var hur kul som helst och hela 20 grader ute trots att klockan passerade åtta! Galet! Detta är sommar! Åh livet är underbart ibland!

Nu ska jag bege mig till Anton och se klart filmen vi började kolla på igår. Jag somnade efter bara 25 min eller något.. Haha!

Imorgon är det eng. nationella speaking för mig och Veronica på morgonen! Håll tummarna!

Bilder från Karlstad


Hann med lite shopping. Här provar Linnea skor på Monki! Läckra klackar!




Aaaa jag älskar monki!♥

19:e maj

Herregud, jag är en mästare på att göra mig i ordning på rekordkorta tider! I morses ställde jag klockan på 8.00, men somnade såklart om och vaknade kvart i nio.. Nio skulle Jan och bilen åka från skolan mot Karlstad, så ni fattar ju vad brått jag fick! men jag hann med två minuters marginal ;) Jag börjar få kläm på detta med att göra sig i ordning snabbt!

Dagen i Karlstad var trevligt, även bilresan upp samt ner igen :) Vi var där i tid, så hann gå en sväng på stan, hittade en jättesöt klänning! Sen blev det Burger King (tog en kycklingsallad) som skolan bjöd på ;)
Vid ett infann vi oss vid Karlstads Hammarö-gymnasieskola. Vi var där på utbildning inför skolval 2010, som jag är arrangör för på vår skola, men jag ska göra långt ifrån allt själv. Hela klassen ska jobba ihop! Ska bli intressant detta! Var i alla fall på föreläsningen, fick lite material, antecknade en del mm.
Vid kvart över tre åkte vi hemåt. Allsång till Nationalteatern och Cornelis Vreesvik på vägen hem! Haha!

Nu ska jag slappna av en snabbis, ta en kopp kaffe, sen ska jag iväg och.. ja, vad säger jag senare!
Resten av kvällen, när jag är tillbaka igen, kommer bestå av plugg :( Usch! Men snart sommarlov, får försöka se alla lediga dagar framför mig, MEN DET ÄR LITE SVÅRT MED ALLA BÖCKER SOM LIGGER IVÄGEN!

Ha en bra kväll!

Falköping 14-16 maj

Kanske tråkiga bilder för er att se, men bloggar ju mest för min egen skull och dessa bilder väcker minnen från barndomen mm!♥


Sola skiner i Karlsta

Anton gick precis. Blev bara ett avsnitt DH för mig innan jag får ett sms om att han är i närheten, så han kom upp. Spelade kort, snackade, såg en film.. :) Han gick nyss hem och jag har precis ätit mammas underbara köttfärssoppa!
NU ska jag se vidare på DH!

Imorgon ska jag, Carl, Elin och Linnea ur SP2s samhällsinriktning åka med vår lärare till Karlstad för att förbereda oss inför skolval 2010 som vår klass ska hålla i, och jag är administratör, och Carl kontrollant. Ska bli riktigt intressant! :)

Ni får ha en bra kväll!

18:e maj

Hahah skratta gärna åt mig för jag är helt otrolig! Jag fattar inte att jag lyckas ibland, men jag har allt bra tur också! Jag försov mig nämligen i morses.. och vi skulle ju ha nationella i matte B! Ställde klockan på kvart över sex så jag skulle hinna duscha, men somnade om.. Sen har visst mamma varit inne i mitt rum och frågat om jag har sovmorgon, och jag hade svarat ja! Detta har jag dock inget minne av.. Haha! Vaknade lite efter sju med panik, men jag kan och var i skolan kvart i :) Anton bjöd på kaffe, sen satt jag två av fyra möjliga timmar med matteprovet och det gick helt ok! Vissa saker var lagom lätta, annat var alldeles för svårt.. Men godkänd blir jag i alla fall! :)
Efter provet hade vi rast fram till 12.40 då vi skulle samlas i Alhagen för starten av vårjoggen! Tror vi sprang 6,4 km och jag hann runt på 30-35 min, någonstans där! Jag är jättenöjd med min insats! Helt slut i benen nu, men det är bara skönt.. Att veta att man har presterat bra :)

Gick till stan med Emmy och Sofie efter målgången. Gick till lekssaksaffären där jag och Emmy köpte oss varsin utkastarhatt! Nu saknas bara tyget, visselpiporna och tutorna samt nätstrumpbyxor! Åh detta ska bli så kul!

Och i helgen, för er som vill veta, så blir det nog dubbelutgång :) Men ska ta det lagom lugnt i helgen, det kan ju vara kul att bara vara ute och dansa också! :)

Nu ska jag slappa resten av dagen med DH säsong fem i min säng!

17:e maj

Har nu varit och sökt jobb på Mc Donalds. Hoppas jag får det! Behöver verkligen ett jobb!
Håll tummarna för mig!!!!

Tände eld och lät henne dö

Hur kan vissa människor vara så sjuka och rubbade?!
Läs artikeln från aftonbladet här (publicerad idag 17:e maj)

Collage

Favoriter just nu från BikBok och Gina Tricot

Sommarjobb?!

Skolan är slut för dagen. Hade en schemabrytare då vi fick gå hela klassen och prata med kuratorerna på skolan och så gjorde dom diverse övningar med oss, bland annat avslappningsövningar och så fick vi på slutet göra taktil massage på varandra. Riktigt skönt!
Sitter just nu hemma, ska snart stoppa något i magen.. Väntar på att Sofie ska bli klar hos frissan, sen ska vi ta en långpromenad, och jag ska även söka ett sista sommarjobb! Har ju inte fått höra något än från de ställen där jag sökt, så jag ger mig inte utan är ute i sista stund! Håll tummarna för mig!

Dagens fråga - hiss eller diss?

De bloggar jag läser mest



-Thingsyouremember - en solklar favorit!
-Paow
-Tobias
-Icanpican
-Kenzas
-Dessie
-Kissies
-Blondinbella
-Frida
Kenza är den bloggaren jag gillar allra bäst, en inspirationskälla!
Blondinbella är den jag följt längst!
Kissie, Dessie och Paow följer jag mest för att det är underhållande att läsa vad de skriver, men jag skulle inte vilja byta skor med dom för fem öre!

Jag har fått en stavmixer!

Åh, det måste jag bara berätta! Idag, när jag kom hem från en helg hos Bella, så hängde det en påse på dörren till mitt rum från pappa. Tada, nu har jag en stavmixer till min egna lya! Jag kommer kunna göra smoothies! Det (den) behövde jag! Tack pappa!

Nu ska jag pluggare vidare.. Suck. Är i alla fall klar med geografifrågorna, vet inte ens om dom skulle göras hemma/lektionen? Skit samma, är klar med dom i alla fall, och psykologin, och eng.boken är klar. Nu ska jag ta en välförtjänt paus, sen blir det lite matte, historia.. Ja, vad har jag mer?
Idrotten har jag börjat på, men har ingen motivation till den uppgiften, så gör den i veckan.. Den ska va inne den 21:a, på fredag, så där har jag gott om tid :)

Godnatt!♥

Jag ger er.. tada, ångest!

Åh det kommer bli en hel del klagoinlägg framöver (läs: resten av natten!) för jag har bestämt mig för att slippa stressen över betyg, prov, läxor osv i veckan, så ska ta tag i allt ikväll istället! Tror ni jag hinner? Tveksamt, men jag ska försöka! Ska börja nu, koka lite kaffe och skriva så fingrarna blöder! Nej, kanske inte så hårt.. Vill inte förstöra min laptop :(

Peppa mig! I need it!

16:e maj

Hemma! Åkte från Bella 11.45 och kom nyss innanför dörren. Skönt att vara hemma, men hade jag kunnat hade jag stannat några dagar till! :) Vi har haft en lugn, skön helg! Behövdes!

Ska snart ut med mamma. Vi ska på syrrans dansuppvisning, sista föreställningen för det här året. Ska bli spännnade! Även Petra från klassen är med, så ska bli kul att se henne shaka med! ;)

Uppdaterar senare (läs: om jag hinner!)
Vi har sjukt mycket att göra den kommande veckan.. Matte nationellt, samhällsprov, stor historialäxa, psykologiinlämning, idrottsinlämning, eng. nationellt speaking mm! SKJUT MIG!
Tur är i alla fall att det historiaprov jag skulle haft på tisdag slipper jag och får skjuta på en vecka till, för det krockar med vårt nationella i matte! Ett plus!

Promenad i barndomsstaden

Har precis varit ute och gått en runda i barndomsstaden med Bella! Gick förbi en familj vi umgicks med mycket när vi bodde här när jag var mindre, och dom satt ute så gick in och hejade och blev kvar i 20-30 min. Jättetrevligt!

Nu säger Bella att det är käk, så ska ner och äta. Uppdaterar en kortis senare :)
Bilder får ni i veckan! Smart som jag är tog jag ej med sladden till mobilen..

15e maj

Hej pa er!

Sitter hemma hos min underbara Bella. Just nu ar hon inte hemma, hon ar ivag pa en barngrupp hon har.. Sa jag sitter har i hennes rum och vantar pa att hon ska komma hem. Och som ni kanske ser sa har jag kommit at nagon knapp pa hennes dator sa jag kan inte skriva det svenska alfabetet.. Hoppas ni ser vad jag forsoker formedla i alla fall!

Nu ska jag kolla lite desperate housewives och mysa ner mig i hennes skona soffa som jag sover i under helgen! Lovely! You gotta love weekends!
Ha det bra!♥

14:e maj - vaken för andra gången

Hej på er!

Vaknade för en timma sen.. Ska hoppa in i duschen nu, göra mig i ordning, packa osv, sen bär det av till Bella :) Vi ska ha en lugn helg tillsammans, gå promenader, kolla film, mysa, snacka! Detta ska bli great!

Uppdateringen kommer nog få lida lite, men det tar jag igen i veckan som kommer - dvs när alla prov och inlämningar osv är gjorda! Åh, jag behöver sommarlov NU!

Ha en bra helg allihopa!♥

14:e maj

Gårdagen blev superbra! Underbart trevligt folk, bra förfest, kul som bara den ute och en kort efterfest innan jag slumrade till! :) Tack alla som gjorde kvällen så lyckad!

Idag har jag mått som jag förtjänat, men det var det värt så jag klagar inte. Har legat i sängen hela dagen och kollat på desperate housewives, säsong fem är jag inne på nu! :) SÅ bra!
Har lyckats vända på dygnet, därför jag är vaken nu.. Somnade någon gång innan sju och vaknade vid ett.. Ska se ett avsnitt till innan jag försöker somna om igen :) Imorgon ska jag till Bella! Ska bli grymt det också, en skön helg ihop! Saknar dig gumman!

Snart, snart!

Anton hämtar upp mig när som helst. Snart kan festen börja!

Taggad för partynight

Åh jag vet att kvällen kommer bli så grym! Längtar SÅ redan, haha! :D

Dagens fråga - hiss eller diss?


Vad tycker ni om bikinin, hiss eller diss?
Bikinin kommer från H&M

Gorgeous!


H&M♥

Skolmassaker i Kina

Sånt här är ju bara SÅ sjukt! Massaker på en förskola i Kina!
Klicka här för att komma till artikeln

12:e maj - can't sleep..

Vaknade för tjugo minuter sen, halv fem. Gissade då på att klockan var runt åtta-nio, men haha inte då! Kan inte somna om.. Är inte supertrött.. Får väl sätta på någon film och se om jag får tillbaka John Blund..

11:e maj

Hej allihopa!

Förlåt för dålig uppdatering. Igår efter skolan sov jag nog i tre timmar, tills mamma kom hem och tyckte jag sovit för länge.. Blev kvällsmat, sen gick jag ut och gick med Mattias. Blev en fotorunda vid sjön innan jag gick hem till Anton för att umgås och se film. Vi såg bangkok dangerous. Han hade inte sett den, men jag har sett den x antal gånger. Riktigt bra film! Klockan sprang iväg, så när det blev alldeles för sent fick jag sova på soffan. Orkade inte gå hem mitt i natten. Halv två somnade jag.. Lagom seg i morses, men det gick. Sovmorgon till 10 så :) Skön skoldag! Vi fick ett långt hål mellan 12.00-13.55 då samhällen va inställd. Inget vi visste något om, men så var det visst.. Janne kom aldrig till lektionen så. Såg en film om vulkaner på geografin, och någon i klassen snodde mina nycklar precis innan lektionen och hängde upp dom i taket i geografisalen! Grr! Jag som sprang runt i skolan och letade efter mina nycklar..
Efter skolan blev det en fika med Jennifer och Olivia, sen gick jag och Olivia en snabb sväng på stan. Hon behövde nya nylonstrumpor till morgondagen då det blir fest! Hennes förra par gick sönder i helgen då vi festade!
Det är så underbart, den här veckan har vi bara haft två skoldagar och nu har vi helg fram till måndag nästa vecka! Åh detta är underbart!
Imorgon blir det lite klassfest mm. På torsdag blir det en chilldag. Ska med Petra till teatern och kolla på genrepet tror jag, sen fredag-söndag åker jag till Bella! Vi ska ha en skön helg. Tror det blir lite fest hos henne med :) Vi får se!
Ser fram emot en kanon-långhelg!

10:e maj

Är i ordning och har precis ätit frukost. Ska bara dricka upp teet och borsta tänderna, sen bär det av mot skolan. Tre lektioner, hål och idrott på slutet. Det ska vi väl klara :) Så seg är jag inte med tanke på hur länge jag varit uppe hela helgen!

Hörs sen!

Kinesisk b-film

Kom hem för en stund sen. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt, innan jag ska sova.
Har varit hos Anton större delen av kvällen. Han hämtade upp mig, vi såg någon kinesisk b-film (14 blades) men slutet orkade vi inte med, sen kollade när Sverige vann mot Norge i Hockey.. En chill bakissöndag.
Nu ska jag sova så jag är någorlunda pigg imorgon! Två dagar i skolan, sen långhelg i fem dar! Kan det blir mycket bättre?!
Godnatt!♥

Läckert fodral från Nelly

Flytta-hemifrån-lådor

Har rotat igenom lite flytta-hemifrån-lådor som pappa satte ihop till oss då han och Krister flyttade ihop. Dom behövde ju inte dubbletter i allt, så då fick vi några lådor att ställa undan till dagen då det är dags för någon av oss att flytta hemifrån, och det är ju min tur snart! :)
Har hittat det mesta. Har endast en kort lista av saker jag saknar..
-konservöppnare
-pastaslev
-stavmixer
-diskställ
-stekspade
-skärbräda
-fruktskål
-tandborstmugg
-toarullshållare
-knivställ
-skoställ
-äggur
-moppset
-toaborste
-klädsträck
-duschdraperi

Allt finns ju lätt att få tag i, så snart har jag ett komplett flytta-hemifrån-set!


Nu ska jag slappa med film och cola zero :) Bakisdagar är underbara så länge man inte mår allt för dåligt! Så skönt att bara vara! Jag ska inte lyfta ett finger till resten av dagen!

GAALEN LÖRDAKVÄLL!

Dagens fråga - hiss eller diss?


Örhängen från H&M
Hiss eller diss?
Vilka skulle ni helst bära?

H&M summer love




HELT SINNES!

GUD vilka sjuka människor det finns! Alla har ju rätt att leva sina liv, och alla är lika mycket värda.. Bla bla bla säger jag om det just nu! Såna här sjuka människor tycker jag inte är lika mycket värda som vanliga fredliga människor som inte skjuter sina barn med hagelbössa!!!! Såklart att han behövde hjälp.. Hans beteende var ju sjukt. Men jag har svårt att se honom och andra som honom som lika mycket värda.. I alla fall när sånt här händer!
Han tog sitt liv efter att han dödat sina två barn.

Klicka på bilden för att komma till artikeln

Partynatt

Hemma efter en galen natt! Det har varit bästa kvällen på länge!

Nu ska jag och Olivan varva ner och försöka få oss några timmar sömn i min säng. Imorgon är sista helgdagen :(

8:e maj

Godmorgon får jag säga, för jag är sjukt seg sen gårdagen.. Blev en riktigt lyckad kväll med tax free = gratis inträde och öl för 19kr! Toppen!
Idag mår jag som jag förtjänar, men det är inte jättehemskt. Mest huvudet som gör lite ont.. Men ikväll kör vi igen! Först lite tjejkväll med grill, sen party party! Ska bli great! :)
Uppdaterar senare!

Hoppas ni har en bra helg!♥

Love gratisbio

Har precis beställt hem presentkort på Gina. Gratisbio är toppen!

Gå in och bli medlem du med!
Klicka här och få 50 poäng att börja med
Klicka här och få ytterligare 25 poäng - hela 75 poäng att börja med

Tonight's gonna be a good night

Hej bloggen!

Dom eng. nationella proven vi hade i morses (reading och listening) gick superbra! I alla fall så kändes det så, speciellt reading. Jag är nöjd! :)
Efter skolan blev det Skövde med Olivia och Petra. Hittade inget i Skövde, men fyndade billigt på nya-öppnade VeroModa/Jack'nJones i stan!

Nu ska jag göra mig i ordning för fest. Olivia kommer hit senare. Får se om vi hittar någon förfest eller om vi kör favorit i repris ;)

Ha en bra kväll!

7:e maj

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det kan jag säga att det har INTE jag! Vet inte vad det var med mig, eller min säng eller kuddarna.. Men hur jag än låg värkte nacken så jag låg inte skönt hur jag än vred och vände mig! Så irriterande!
Nu på morgonen har vi eng. nationella reading och listening. Håll tummarna för mig!

Efter skolan blir det nog en sväng till Skövde med några av tjejerna och ikväll är det fest! :) Wie! Helgen börjar bra!

Blah blah blah - Kesha

Älskar Keshas låtar! Mm, love! Ska önska den på dansgolvet i helgen! Jag ska festa, jag ska dansa, girls gone wild ska vi vara minst sagt!

Esteterna var än bättre idag! Åh, det var riktigt kul att se dom en andra gång, även sorgligt då det var deras sista föreställning! Häftig känsla att se dom där på scenen, då jag minns första dagen på estet. Det har gått tre år och snart tar dom studenten. Känns så overkligt. Kunde varit jag på den scenen, lite trist om man ser det så, men jag är nöjd med mitt avhopp och inhopp på gymnasiet. Jag trivs bra på samhäll!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner under täcket. Har packat ihop halva rummet redan. Känns så härligt att det snart blir av, snart flyttar jag! :)
Angående bilderna jag lovade er på mina fynd till nya placet - ni får se allt när det är uppe på väggarna/på sin plats och min lya är i ordning istället! Blir roligare så! :)
Puss och godnatt!♥

6:e maj

Tänkte bara skriva lite snabbt att jag har skaffat mig några flyttkartonger nu på eftermiddagen, så här ska det packas ikväll! Ska även gå på esteternas slutproduktion ikväll igen. Filip bjöd in mig, så varför inte? Dom var ju sjukt grymma! :) Försöker få med mig någon som vill gå, men ännu har jag inte fått något napp. Hoppas någon säger ja, för dom vet inte vad dom missar alltså!

Collagemaniac

Samtliga items finns på modegallerian.
Klicka här eller på bilden för att komma till sidan!



Cute in pink



Flower power



Strandsnygg

ES3 - superbra!

Hemma från estet-3ornas slutproduktion! Dom var så sjuuukt bra och roliga! Vill se dom igen, vill se teatern dom satte upp igen! Dom satte upp ''en för alla'' av Alan Ayckbourn. Sjukt duktiga var dom! Jag var allt lite avis att jag inte fick stå där med dom, det hade varit kul att vara med! Men jag ångrar inte mitt val att hoppa av estet och gå samhäll istället. Samhäll är mer min grej. Men jag erkänner att jag saknar teaterlektionerna och dans-Eva!
Kul att få träffa så många ''gamla'' esteter också!

Blev ingen fika med Filip idag, men hoppas på morgondagen! Ibland inser man inte hur mycket man saknar en person förrän mycket tid har gått
och man ses och kramar om varandra igen! Men hoppas på imorgon!

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen.. Imorgon får jag plugga hårt för att få klart naturarbetet!

Ni får ha en bra kväll! Säger godnatt nu!♥

Black's hot!

Väskorna är från H&M
Resten är från BikBok


Cheap beach

Samtliga items från H&M

Gillar era ord

Ni blir allt bättre på att kommentera. Det gillas!

Nu ska jag plugga vidare en stund till innan jag ska på ES3s slutproduktion!

Sol och glass i hamnen

Kom precis innanför dörren! Slutade skolan 10.25, men stannade kvar och åt lunch. Tacos! Så gott! Efter skolan mötte Niclas upp mig med Rikard och Ola, så vi tog en sväng på stan, fikade i solen, blev en glass i hamnen. Härligt, riktig vår detta! Nu saknas bara några fler grader, så åker shortsen och gladiatorsandalerna på och så kan man kalla det sommar! :)

Nu ska jag plugga lite, sen ska jag ut och träffa Filip en sväng. Var hur länge sen som helst! Sen ska jag väl plugga lite till, och ikväll har min x-klass slutproduktion på teatern, så den tänker jag gå på! :) Syrran var där igår och sa att den var riktigt bra och rolig, så nu har jag höga förväntningar, men dom lever x-klassen säker upp till!

Uppdaterar senare! Tar kort på gårdagens fynd om jag hinner! Juste ja, kameran - laddaren. Fixar det nu!

5:e maj

Angående dagens fynd..

Det där med bilderna på dagens fynd.. Det får vi ta imorgon. Jag är helt slut, så ska krypa ner i sängen och sova många tunga timmar! Imorgon har jag EN lektion, sen slutar jag! SÅÅ skönt!♥

Sov så gott, puss puss!♥

Småshopping

Hej på er!

Slutade skolan vid tre, men kom precis innanför dörren. Har gått en sväng på stan. Hittade svarta nylonstrumpbyxor för halva reapriset på Kappahl och lite smått och gott på Edels. Typ som göfab-tian som låg där innan. En svinbillig affär, men såna är bra. Får se hur kvalitén är, men hoppas på bra! Köpte tre glasburkar, ett grytunderlägg, tre små tavlor och en större. Visar bilder senare. Min kamera dog just när jag satte på den. Så typiskt! Nu ska jag äta mellis, så fixar med bilderna sen :)
Åh vad jag vill hemifrån NU! Inviga alla mina nya saker!

4:e maj

Godmorgon!

Mamma är firad lite snabbt nu på morgonen, jag har gjort mig i ordning på mindre än en kvart(!) så nu har jag en massa tid att slå ihjäl innan det är skoldags för mig.. Börjar med frukost :) Tror jag spelar lite sims också, för att fördriva tiden ;) Blir jag riktigt inne i det spelet tappar jag helt intresset för tiden, så det borde slå ihjäl en del tid!

Uppdaterar senare!

Långpromenad med Mathilda

Hej bloggen!

Tog en powernap förut efter att ha sett filmen Mean Girls. Har sett den flera gånger innan, men det är något med amerikanska tjejfilmer alltså! ;)

Var ute och gick med Mathilda i nästan två timmar förut. Bra jobbat! :D Vi gick och gick, pratade och pratade.. Tog förresten lite kort med våra cellphones, så dom bilderna kommer upp här imorgon :) Ska se om jag hinner lägga in dom innan skolan! Har sovmorgon imorgon, så jag borde ha tid tycker jag!

Nu ska jag kolla facebook, se om Kenza har skrivit något intressant sen jag senast läste hennes blogg (är inne flera gånger per dag!) och sen ska jag sova. Sov så gott!♥

3:e maj

Nyss hemkommen från skolan! Sprang 5 varv á 650m i slingan nära skolan på idrotten! Skönt! Nu är jag helt slut, haha! Måste bättra på min kondis till vårjoggen!

Ska ta det lugnt nu i eftermiddag, tills Mathilda kommer hem från skolan. Då blir det en promenad :)

Hoppas ni alla får en bra dag!♥

Junkyardlove

Spelat sims idag för första gången på länge!

Collagefantast

Sitter och pillar med diverse collage med Picasa 3. Helt fast, tycker det är extremt roligt! :) Håller just nu på med ett som snart kommer upp på bloggen!

Ska snart göra mig i ordning för sängen. Behöver snabb-städa mitt rum om jag inte ska trampa sönder fler saker.. Råkade trampa på Twilight-fodralet förut :( Men har tejpat ihop det så gott jag kunnat, haha! Tur att det bara sprack lite i botten!

Ha en bra kväll allihopa!♥ Blir inget mer bloggande för mig idag, förutom lite collage jag tänker lägga upp :)

Godisakuten

Skickar iväg syrran för att köpa godis. Sa att hon fick köpa sig en påse till sig själv också för mina pengar om hon gick och köpte åt mig, och det funkade! :) Så snart får jag min beställning!

Romantiska Gina

Snyggt från Topshop

Ser på film

Somrigt sött

Samtliga plagg kommer från Rut mfl



2:a maj

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timma sen.. Har ätit lite frukost, men är fortfarande hungrig (åt bara lite yoghurt) så ska upp och fixa mer :) Ska nog krypa ner i sängen igen med frukost nr 2 och se någon film! Är sugen på Twilight. Det var ett bra tag sen!

Inga planer för dagen. Tar dagen som den kommer :)

I heart BikBok

TS berlocker

Klicka på bilden för att komma till hemsidan med Thomas Sabos urläckra smycken!

Vinnarna!


Yes yes yes! Grattis till Team Moraeus som vann Körslaget 2010! Dom var riktigt grymma! :)

Körslaget

Sitter och tittar på Körslaget tillsammans med mamma och syrran. Masserade precis lillasyster och nu väntar vi spänt på vilka som vinner! Mamma och jag håller på Team Moreus och syrran håller på Team Picasso!
Vilket team vill ni ska vinna? :)

1:a maj

Det blev ingen längre festnatt för mig igår. Blev förfest med Mathilda mfl hos Rikard, sen när Mathilda skulle iväg drog jag hem till Dennis och tog det lugnt resten av kvällen.
Vaknade vid halv åtta, åt frukost, satt och pratade lite med hans mamma, gosade med Mim och Molly (deras råttor) och sen såg vi på the proposal. Åh ni måste bara se den, så himla bra film! Fin, rolig mm! Helt klart sevärd!

Nu sitter jag hemma i soffan med syrran och ser på Forrest Gump. Filmen är snart slut. Har hjälpt mamma lite med tvätten.

Måste ta tag i mitt rum och plugga behöver jag också göra.. Annars har jag inga planer för kvällen :) En skön hemmakväll!

Hoppas ni har en bra helg!






bloglovin