Gott nytt år!

Gott nytt år alla bloggare, bloggläsare, tjuvkikare, lusläsare!
Snart är år 2010 här!


Ett måste

Vad vore slutet på varje år utan grevinnan och betjänten? I love it!
19.45 ikväll på ettan!


Underbara H&M

Åh vad härligt det kan vara med en promenad ibland. Tog en lång förut och lyssnade på panic! at the disco. Bra musik att gå till, musik som piggar upp. I alla fall dom låtarna jag lyssnade på :)

Nyår är ännu inte helt bestämt. Har haft många planer fram och tillbaka. Antingen blir det middag med lite tjejer och sen film för mig resten av kvällen. Känner verkligen inte för att festa. Eller, om Dennis stannar i stan, så ska vi nog laga mat, se film och bara ta det lugnt. Ska prata vidare med tjejerna och Dennis så får vi se hur mitt nyår blir sen :) Men det blir nog bra!

Sitter och ser på desperate housewifes med Jorunn. Hon kom hem från sin skidresa med Disas nya familj för någon timme sen, och Tove åkte för två timmar sen.

Fick förresten den nya H&M-katalogen idag! Säger bara WOW! H&M blir bara bättre och bättre! Nu längtar jag efter att få vårshoppa!

NU ska jag se vidare på dh med syrran :) Tror jag och Dennis ska förbi bygget senare och träffa hans pappa en stund. Resten av dagen är oplanerad.

Ha det så bra allihopa och ursäka att kommentarerna får vänta, men just nu orkar jag bara inte.. Gör mycket annat än att sitta vid datorn nu för tiden. Sitter knappt 30 min/dag nu för tiden.. Väldigt olikt mig, men kanske börjar jag växa ifrån internet? Ja, nu på lovet vill jag i alla fall ta det lugnt och bara vara, se film, se på dh, läsa.. Och då kan jag ju inte sitta här :)

10 månader<3

Igår hade jag och världens bästa hela 10 månader. Vi firade inte på något speciellt sätt, men jag åkte hem till honom på kvällen och åt god kalkon med hans familj :) Fast redan vid lunch sågs vi. Jag hade precis kommit hem från Skövde med alla mina fynd och satt och åt lunch, och då ringde det på dörren. Där stod Dennis med två paket. Jag blev helt paff när han gav mig dom. Vadå, presenter idag igen, tänkte jag. Det hade jag verkligen inte räknat med. Visst, vi har ju tio månader, men jag trodde inte vi skulle ge presenter, men han ville väl överraska, och det gjorde han verkligen! Ett par snygga Björn Borg-trosor och ett par äkta silverörhängen fick jag! Åh älskling! Du är den bästa jag vet!<3 Jag blev jätteglad!

Så, idag kunde jag inte låta bli då jag var i Skövde med syrran. Jag var tvungen att hitta något till honom :) Det är en ganska busig present, men jag hoppas han kommer gilla den :) Och jag hoppas att han inte läser min blogg innan han kommer hit ikväll, men det tror jag inte.. Tror inte han läser min blogg. But that's ok. Det vore himla bra ikväll i alla fall om han ej läser min blogg! :) Håll tummarna för att jag överraskar honom sen då han kommer!

Jag tycker det är viktigt att fira alla månader man varit ihop i början, det är liksom extra stort då. Senare kanske man bara firar halv- och helår. Men innan vi ens har ett helt år så känns det så himla kul att få fira en gång i månaden att man trivs med varandra, att man passar så bra ihop.

Jag har bränt pengar! :)

Oj oj vad jag har shoppat de två senaste dagarna! Var i Skövde en sväng idag med Tove, och även en sväng ensam igår på mellandagsreans första dag! Fullt med folk! Idag var det lite mindre folk än igår, men fortfarande trångt i alla butiker värda att sätta sin fot i.
Jag har, trots all trängsel, lyckats få med mig en hel del hem.

- En blazer
- Fyra stickade koftor/tröjor
- Fem eller sex t-shirtar
- Linne
- Strumpbyxor
- Ett riktigt brett skärp
- Två par jeansleggings
- Tre par trosor
- En ring
- Två halsdukar
- Och en present till min älskling! (Vi hade 10 månader igår<3)

Jag är såååå nöjd! :)

Nu ska jag fortsätta med det jag har gjort sen jag fick min julklapp av Dennis - se på desperate housewifes! Jag fick en sjukt stor box (som väger bly) med fyra säsonger med desperate housewifes. Gissa om jag blev glad?!
Förresten, ni vet ju inte vad jag fick i julklapp förutom boxen! En liten sammanfattning ska ni allt få!

- Pengar
- Presentkort på Självfallet och Gina Tricot
- Parfymer
- Adidas showergel
- Torrshampoo
- ''vanligt'' shampoo (en liter!)
- Ögonfransfärg
- Bok
- Filmer
- En söt topp från Gina Tricot
- Skyddande serum till håret


Och.. det allra bästa till sist! En dags spa tillsammans med Tove - från världens bästa mamma! Tusen och åter tusen tack! Massage, frukt, god lunch, detta kommer bli toppen! :)<3

Nu ska jag packa upp dagens köp, klippa av alla prislappar, koka te och se på mitt älskade dh<3

Förresten, vad fick ni i julklapp? :)

Julpuss

Dagen före julafton. Dennis ska komma hit någon gång ikväll och byta lite klappar med oss. Mysigt! :)
Vi har precis klätt granen här hemma och nu är Jorunn i full färd med att lägga sina paket under granen. Den barrar jämfört med vad alla andra års granar har gjort, men det kan bero på att detta är vår första riktigt gran på många många år ;)

Jag är rastlös till max! Dricker te, spelar spel på mobilen, lägger patient på datorn.. Men tiden går sååå långsamt! Jag kommer inte kunna somna ikväll och jag kommer säkert få feber imorgon som så många jular när jag var lite. All spänning och förväntan inför att få öppna paketen och allt annat som har med jul att göra blev för mycket för mig, så fick jämt feber. Har varit några jular nu som tonåring då jag fått vara frisk, men det känns i kroppen på ett sätt som får mig att gissa att det vankas feber. Håll tummarna!

Ha en riktigt bra jul, ett bra lov! Uppdaterar någon gång då jag öppnat paket, sovit, kanske tom. julshoppat :) Ni ska få en uppdatering på vad som finns i alla klappar, men det blir ingen bloggning på självaste julafton.

Julpuss på er!

Full fart idag :)

Hej på er!

Jag tog jullov några dagar innan jag egentligen skulle få jullov, men idag får jag jullov PÅ RIKTIGT! Så himla skönt!
Igår var jag, mamma och Tove i Skövde. Jag köpte tre ringar på Gina Tricot, resten betalade mamma :) Tusen tack! Det blev ett par vinterskor, låga, med nitar på samt en till barbapappa, så nu har jag två :) En till varje hand. Bra med antistressaker för händerna!

Idag har jag hittills ätit två lussebullar till frukost, gjort mig i ordning, tittat på halva Twilight, åkt bil med Dennis, ätit pizza med Dennis, hans pappa och Johan.
Just nu sitter jag hos Dennis. Han är ute och far med bilen någonstans. Om en stund ska jag och Karro ut och fika, sen blir det väl en sväng på stan och hinner vi (jag) så blir det lite solning :)
Ikväll ska jag och Tove på bio. New moon. Jag har redan sett den en gång, med Dennis, men Tove har inte sett den än så lovade att gå med henne :) Ska bli mysigt!

Hoppas ni har en bra start på jullovet!

Jag har jullov!

Ni ska få en liten helgsuppdate.
Igår var jag, Tove och Dennis i Skövde en snabbis. Dennis körde och Tove och Dennis fixade några julklappar var. Jag hittade en mjuk skjorta till mig själv :) Vi var även en sväng på Max och åt och sen avslutade vi med Media Markt där jag köpte mig en film - Ett hål i mitt hjärta. Jag säger bara så här - se den INTE! Den var inte bra, fattade ingenting, den hängde inte alls ihop! Har sån lust att lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka, men så går det ju inte till tyvärr, även om man inte alls gillade filmen..
I alla fall. När vi kom hem till stan igen åkte jag med Dennis hem och hans syster plus pojkvän kom dit och vi åt tacos och såg en stund på bonde söker fru innan jag och älskling tog bilen hem till mig. Så himla skönt att han har körkort nu säger jag bara! Grattis älskling förresten, tror inte jag har skrivit det än i bloggen :)

Idag ska jag iväg på decemberfest med lite trevligt folk från bland annat Skara och Töreboda. Även Frida kommer, från min barndomsstad :) Det ska bli jättekul! Det är tradition för mig sen några år tillbaka, så det ser jag verkligen fram emot! Och världens bästa pojkvän får låna bilen och ska både skjutsa och hämta mig :)

Har inte gjort så mycket idag. Vaknade vid nio, mamma fixade varm kakao med grädde så det blev min frukost. Har hunnit duscha, plocka lite på mitt rum (inkl dammtorka och dammsuga) och äta lunch.
Nu ska jag se vidare på andra OC-boxen. Ser ju om allt igen :) Så himla bra!
Längtar för övrigt väldigt mycket tills på torsdag = julafton! Can't wait! Vill ge alla deras paket nu med det samma!

Hoppas ni har några bra dagar nu innan jul! Internet krånglar fortfarande hemma så får se när jag uppdaterar nästa gång.
Har förresten fått bilder från pappa nu på posten (på ett usb) så när internet funkar i mitt rum igen så ska ni få se bilder från julbaket.

Bye!

Surprise

Syrran kommer visst hem innan helgen! Jippie! Saknar henne!

2 anledningar till lite bloggande

Hej söta ni som fortfarande orkar titta in här i hopp om att jag har bloggat!
Nej, det har jag inte gjort på ett tag. Har två anledningar till varför jag bloggar så sällan.
1 Jag har tappat motivationen lite, och det beror på flera olika saker, men just nu vill jag bara ta dagen som den kommer och om det innebär bloggfritt så blir det bloggfritt. MEN jag ska INTE lägga ner bloggen så ni kan vara lugna!
2 En av anledningarna till att jag har tappat lite motivation är att internet inte funkar så bra hemma. Vi har precis bytt operatör eller vad det kallas.. Det trådlösa funkar inte just nu, så jag kan inte sitta vid min dator, och det är inte lika inspirerande att sitta i en fotölj i vardagsrummet (även om det är mysigt) som att sitta i mitt rum vid MIN dator.


Inga bra anledningar? Vilken tur att det är min blogg och att jag är den enda som bestämmer då ;) Men jag lovar er, så fort jag har något superintressant som händer i mitt liv - DÅ kommer jag blogga!

Just nu går jag mest runt och klagar och längtar efter jullovet, och efter min syster som kommer hem till helgen.
Imorgon ska jag vara smakråd och sällskap åt min älskling som inte har kommit så långt med sina julklappsinköp.
Idag fikade jag med Veronica efter skolan. Vi ska ses i helgen också har vi sagt.
På lördag ska jag träffa Hanna, och det var evigheter sen vi sågs, så det ska bli skönt att ses. Vi kommer ha SÅ MYCKET att prata om!


NU ska jag ta det lugnt, koka lite te eller kaffe, något varmt i alla fall..

Nu fick ni en liten uppdate av mitt liv just nu i alla fall :)
Hoppas ni inte stressar för mycket med julklappar osv, det ordnar sig alltid! Var inte ute i sista minuten!
Annars, ha det bra!

PS Jag hatar snö och det är snö här :(

Anna Anka skiljer sig

Vad är det här? Vad mer kan jag ha missat? Jag måste verkligen bli bättre på att läsa på aftonbladets hemsida! Anna Anka skiljer sig från Paul Anka pga serien Hollywoodfruar! Någon mer som uppmärksammat detta?
Hon är bra på att skapa rubriker den där ankan.. Undrar vem som behåller huset och den dyra gräsmattan? Och städerskan som även masserar? Och hur blir det med barnen - ska dom pendla mellan tre hem nu?


Fortsättning följer? Berätta all fakta ni har, detta är intressant!

Fråga - Kenza

Hur många har skrivit pyssla-om-dig-tips till Kenza idag? :)

Älska bara axlar

Om ni måste välja - var handlar ni helst av butikerna Monki, Gina Tricot och BikBok?

I heart Monki


Pink

SÅ SNYGG - från BikBok



Lugn helg

En väldigt lugn helg. Var på syrrans dansuppvisning med Tove och Dennis förut idag.
Vet inte hur kvällen blir. Kanske ska ut och äta. Var även ute och åt igår; jag, Jorunn och Dennis.
Ska hem och sova hos Dennis sen, får se hur och när vi tar oss dit. Twilightfilmen ska med och tredje boken. Har ca 100 sidor kvar så dom ska jag sluka nu i helgen :) Sen ska jag bita i nästa bok!

Nu ska jag njuta av det som är kvar av helgen. Får se när jag bloggar nästa gång. Har ett prov nästa vecka och möjligtvis två till, har missat två så vet inte riktigt när jag ska göra dom, men räknar med två prov nästa vecka. Så jag har fortfarande en del att göra, men typ alla julklappar är fixade, alla utom en, sen är jag klar vilket känns oerhört skönt! Nu längtar jag till julafton då jag får se allas glada miner för det jag köpt och ordnat! :) Det är nog bland det roligaste med julen!

Jag kanske sover för mycket?

Hej på er!

Jag är helt fast i mina Twilightböcker och nu har jag dessutom Twilightfilmen och även fjärde plus sjätte Harry Potter-filmerna, så ni kanske förstår varför det var ett tag sen jag bloggade? :)
På ca tre dagar (håltimmar, eftermiddagar, kvällar) har jag läst över 300 sidor i Ljudet av ditt hjärta! Can't get enough! Så fort jag är klar vid datorn ska jag läsa vidare :)

Dennis hämtade mig förut och vi gick hem till honom ihop. Har sett Harry Potter och halvblodsprinsen nu ikväll och tidigare idag (hade bara ett matteprov idag, sen var skoldagen slut för mig! - och provet gick faktiskt riktigt bra, kändes det som i alla fall) pluggade jag geografi. Så jag har hunnit med en del idag ändå. Även handlat lite julklappar, tejp, klistermärken att sätta på paket, vykort.. Åh, just det! Jag köpte två jättefina armband på Guldfynd för presentkortet jag fick från Gratisbio för inte så länge sen! Kul att kunna köpa lite fint till sig själv ibland, speciellt då man inte ens behöver betala för det :)

Ska göra mig i ordning och läsa, sen är kvällen slut för mig. Är så himla trött dygnet runt nu och det beror inte bara på att det är vinter och mörkt hela tiden, det här är inte direkt min första mörka vinter.. Nej, jag vet inte vad det kan bero på, men det är ju lätt att lösa - gå och lägga sig en timme eller två.. eller fler när man kommer hem från skolan. Och sen att somna tidigt på kvällarna. Fast ikväll blir det nog inte så tidigt. Jag kanske sover för mycket? Men jag verkar ju vara i behov av mycket sömn.. Ja, jag vet inte hur jag ska lösa detta sömn-/tröttproblem jag har.. En ond cirkel kanske man kan kalla det? Men jag tänker nog fortsätta sova - det är så sjukt skönt att krypa ner i en mjuk säng med dubbla täcken, ligga på en pläd, med en massa kuddar att krama om! I love it! I<3zzZ

Hoppas ni har en bra vecka!
Förresten, börjar ni bli klara med era julklappar än? Eller har ni ens börjat tänka på julen? Är ni ute i god tid eller dagarna precis innan den 24e och julhandlar?
Jag är ute i god tid - jag klarar inte stress..







bloglovin