Hemma från hundkalas

Kom precis hem från Karlsborg. Fick skjuts hem av barnens farfar - supersjyst! Och Tina varnade mig, eller hur man ska säga, innan att han var väldigt pratglad men i så fall är jag ännu värre för vi började prata och sen bara babblade jag på och han sa också saker och vi pratade om allt från rådjur och älgar, om man kört på djur osv till skolan, USA och politik. Var förvånad då vi körde in i stan att vi redan var hemma, haha, det säger ju allt!

Var supertrevligt hos Tina, Johan och deras barn och så Disa såklart! Hon kommer verkligen få det toppen hos dom :)
Vi åt hamburgare, jag fick fisk till min, pommes och sallad och till efterrätt fick vi tårta och självklart fick Disa hamburgare, pommes och tårta hon med! :)
Dom bodde som i ett paradis och deras hus var sjukt fint inne så det känns skönt nu att veta var Disa bor, vilka hon bor med och att hon har det bra.

Tog en massa bilder ikväll. Får se om jag lägger in dom nu och laddar upp dom på bloggen ikväll eller om jag tar det imorgon..

Dagens fråga

Kör en dagens fråga medan jag är borta och firar vovve som fyller år :)

Vad heter era kategorier på bloglovin'?

Nästan 100

Ni är såå nära 100 läsare man kan komma - 99 var ni igår! Så himla kul eftersom jag legat på ungefär 40-60 om dagen under de senaste månaderna.
Men för ett år sen då var det runt 250 om dagen, men jag är glad att folk läser över huvud taget så jag ska inte klaga! Keep reading :)

Disa fyller 4 år

Kom precis in, har varit ute en stund i värmen med mamma, ätit glass och gått runt och pratat. Puh! Man svettas bara man sitter i solen.. Fast det är härligt med en sån värmebölja också, så avundas man inte dom som åker utomlands. Men lite regn behövs nog snart, gräset är brunt!

Har varit på sjukgymnastik idag och fått veta att jag får börja träna igen, men jag ska ta det lugnt. Det var allt jag behövde höra, är överlycklig! Hösten är räddad! Även de grå sommardagarna.

I eftermiddag ska vi till familjen som tog hand om Disa då vi var utomlands, de har nämligen hand om henne nu också och de ska faktiskt FÅ henne av oss! Vi fick ju Disa för ett år sen av en familj vi känner som skulle till Thailand i tre år, men vi hinner inte med Disa nu så mycket som hon skulle behöva - men det gör den här familjen, så därför ska vi överlämna alla papper på Disa, försäkringar osv på Disas födelsedag som vi ska fira idag - hon fyller 4 år! Så det ska bli kul, och bikinin ska med! I den här värmen får vi nog umgås i vattnet..

Så, OM det blir någon med uppdatering idag så blir det sent, annars är jag tillbaka imorgon :)

Dagens fråga



Vilka klipper inte bort snören som sitter i alla tröjor, t-shirtar, klänningar och koftor man köper?! Det gör i alla fall jag.. Har endast kvar på en kofta för att den koftan har fått en så liten galge så annars trillar den av.. Haha!
Klipper ni bort de snören som sitter i era kläder?

Vit shopping

Har varit och en sväng på stan i Skövde och shoppat med Emmy. Blev lite smått och gott, men det var sjukt länge sen jag handlade på riktigt, plus att jag behövde en klänning och ett par skor till konfan i helgen och 100årsfesten i augusti! Ska nog rensa ur garderoben senare.. :)


Skorna!




Från Gina Tricot


Också från Gina Tricot


Tunika från Gina som jag ska ha på konfan och antagligen 100årsfesten, om jag inte får för mig nåt annat då :)

Blev även ett slappt linne i någon naturgrön färg från H&M med en ficka på sidan och en svart bh, också på H&M, på rean för 49,50:-!
Bra dag med Emmy också! :)

Ni läser även i sol

Statistiken går bara uppåt sen jag var borta sist och det gillar jag skarpt! Fortsätt så! :)
Kul med många läsare även fast det är lov och solen skiner!

Ska iväg snart

Godmorgon!

Idag har jag lite planerat.. Jag ska träffa Helen snart och snacka om mitt pass, hur jag ska gå till väga osv och sen ska jag träffa Emmy senare i eftermiddag :) Blir nog kanon den här dagen!

Jag har förresten börjat få lite mer planer för sommaren :) Från och med fredag och några dagar framåt blir det bloggpaus, då ska jag iväg på bland annat konfirmation :) Men mer om det senare!

Bräckboden och tranbärskakor

Fick en påse med kakor och gott av pappa igår. Han hade varit en sväng på Bräckboden - en butik som hör ihop med Göteborgs Kex, dit alla misslyckad kex kommer, som man säljer till billigare pris. Men sååå misslyckade är dom oftast inte, det kan tex handla om att dom väger några gram för mycket eller för lite än vad de SKA väga.
BRA säger jag om Bräckboden - jag förstår Göteborgs Kex att dom måste göra perfekta kakor, men jag som kund struntar fullständigt i hur mycket mer eller mindre mina kex väger än vad dom ska!

Kakorna på bilden var en ny sort, ganska goda var dom med :) Med tranbär i!







För varmt för minigolf

Först var dagens plan att träffa Emmy, men vi ska ses imorgon istället. Så istället hörde jag av mig till pappa och frågade om han ville spela minigolf nu när han ändå va i stan, men han hade annat för sig så tog med mamma och spelade en runda :) Till och med minigolf var svettigt i värmen, så näst sista banan skrev vi spik på oss båda, vi bara orkade inte - det var kö till den banan också. Slog varsin tvåa på sista banan och tog en glass istället :) Förresten - jag vann med 59-64! :) Första vinsten i år!
Träffade bland annat Karolina och hennes man, Lovisa med föräldrar, tror jag såg en blivande klasskompis och så träffade vi Markus och hans söta blivande fru!

Nu ska jag bara lata mig resten av dagen, man orkar inte så mycket mer i hettan!

Hur varmt har ni haft det som varmast idag?
Vad gör ni när det är stekande hett?


Måste rusa

Nu ska jag ut och möta Dennis, vi ska hem till honom. Får se vad vi hittar på ikväll, inga planer än så länge :)
Har lite brådis så måste rusa NU! Ha en toppenkväll! Hoppas på mer värme, mer sol och mindre moln imorgon! Blev inget stranden för mig idag..

Min pärla Josephine

Har precis pratat i nästan en timma med Josephine och vi har bokat in tre dagar i juli så nu hoppas jag att ingenting kommer i vägen för oss, för vi ska ses min pärla och jag!

Stinas begravning del 3

























Stinas begravning del 2












Stinas föräldrars grav. Och Stina är min pappas mormors syster.















Mer bilder på väg!

Stinas begravning del 1

Pappas bilder från Stinas begravning.
















Från oss



Det var begravningen. Bilderna från maten efteråt kommer i ett eget inlägg! Jag tog liksom över 100 bilder så ni orkar nog inte alla i ett inlägg!

April i Dalarna

Pappas bilder från april då vi var upp till Dalarna till farmor och farfar!
Bättre sent än aldrig!











Jag säger bara en sak - jag vill ha pappas kamera!!!

Glömsk?

Kom jag ihåg att ta med kameran ut kanske? Nej. Men jag har fått bilderna från när vi va hos farmor och farfar i våras plus de bilderna jag tog när pappa och jag var på Stinas begravning så dom lägger jag alldeles strax upp! :)

Kameran ska självklart med

Godmorgon!

Sitter med en hårinpackning som ska sköljas ur om 10 minuter. Ska städa i ordning lite på rummet, sen kommer pappa hit och vid ett ska vi syskon ut och luncha med pappa. Inte varje dag! :) Kameran ska självklart med :)
Hoppas på lite sol efter lunch, sen ska jag träffa Dennis och hitta på något :) Och så ska jag höra av mig till Elin och se om vi kan få till någon shoppingdag i augusti!

Allt för stunden!
Ha en bra, solig dag!

Dagens fråga



Någon mer som ska se dokumentären om Michael Jackson 22.00 på ettan?

Inte ikväll

Ska träffa Dennis imorgon istället. Blir tajt om tid ikväll.
Allt behöver ju inte ske på rätt dag :)

..annars dör man

Kom in för en stund sen. Målade nån timme på förmiddagen, sen fanns det inte så mycket för mig att göra ett tag så jag solade istället, fikade lite, sen åkte jag till mamma på stranden och solade med henne och låg och pratade non stop. Min mun går alltid i ett :)

Ska väl ta något i stil med kvällsmat snart. Är inte så hungrig, brukar bli mindre på sommaren av värmen och allt, men äta bör man annars dör man.

Ska nog iväg till Dennis ikväll. Vi har fyra månader idag :)

RIP the king of pop

Fick höra av Dennis under förmiddagen att han hört på radio att Michael Jackson var död. Blev allt lite chockad, har ju varit mycket snack om hans hudcancer om han nu hade det, och hans konserter.. Och nu blir det inte av.
Ja, jag skulle ju ändå inte gå men trist för alla fans. Han hade ju hunnit samla på sig en hel del fans, född med mikrofonen i hand och han blev nästan 51, det säger rätt mycket - och att han höll sig så känd (och ökänd) under hela tiden tyder på många fans.

The king of pop och the king of rock 'n roll dog på samma sätt? Ja, verkar ju så.. Elvis dog av en hjärtattack och ska man tro tidningar i nuläget så har Michael dött på samma sätt som hans första frus pappa.
Elvis dog under sommaren 1977 och var då 42 år. Han hade turnéstart dagen efter. Michael dog precis innan sin comeback.. Ganska likt.. Och så var de ju nästan familj. Och gjorde succé, och blev kungar båda två! Ja, dom hann ju med en del under sina liv även om det mesta kretsade runt musik..

Som min mamma skrev till sin bror på facebook - ''världen sörjer'', för att sörja måste man ju ha en relation.. eller?
Skulle en stor idol dö är det klart man blir påverkad, oavsett det är en idol som ens föräldrar eller någon som sjunger en rakt in i själen, men att sörja Michael som man sörjer andra närstående som dör, det förstår inte jag..

Godnatt

Nu är det godnatt för min del. Imorgon ska jag med Dennis och jobba på deras hus, får se hur länge jag blir kvar där.. Lite skönt ska det allt bli att få jobba. Sa det till Olivia på stranden idag, alla som har jobb vet ju på ett ungefär vad de gör under sommaren och när de ska träffa vänner måste de ju planera mer än jag behöver.. Idag på förmiddagen hade jag ingen som helst aning vad jag skulle göra om 24 timmar! Men det är superskönt att ha det så, det är dock inte likt mig!
Men lite planer har jag allt för sommaren :) Men det tar jag när det närmar sig.
NU ska jag sova! Blir upp relativt tidigt imorgon!

Mer Mallisbilder del 4












Blev glasscafé sista kvällen, och världens godaste pistageglass!

Mer Mallisbilder del 3



















Mer Mallisbilder del 2















Mer Mallisbilder del 1

Här kommer en massa Mallisbilder huller om buller! :)
Äntligen, tack Tove!v Nu saknar jag bara Linas bilder!

















Mer bilder på väg

Guess what?! Har precis bytt Mallisbilder med syrran så hon har fått mina och tvärtom, så snart kommer mer bilder från vår resa!
Och i helgen kommer pappa kommer förbi en sväng och lånar mig sitt usb med bilder från Stinas begravning, bland annat. Yes yes yes!

Kan ju passa på att tillägga att The Real Housewifes of Orange County var ett reunion-avsnitt, så inte kul alls! Men Supersize vs Superskinny var bra!

Kvällens schema

Åh, helt underbart! Om mindre än tjugo minuter är det The Real Housewifes of Orange County och senare ikväll är det Supersize vs Superskinny som ska ses!
Jag skiter i att solen skiner - man ska ju leva gott och bra program är också att leva gott, även på sommaren! Har ju varit ute och fått mig lite färg så jag kan gott sitta inne utan dåligt samvete :) Mindre är tjugo minuter kvar alltså! :)



Dagens fråga

Hur många bloggar följer ni på bloglovin'?

Årets första dopp

Kom hem för en stund sen från stranden. Mötte upp Olivia och Linnea strax efter elva, vid tolv kom Tove. Har tagit årets första dopp och solat en stund, men det blev så sjukt varmt så drog mig hemåt.
Men jag ska inte klaga - det är härligt med sol! Och det tar sig bra med kokosoljan på! :)

Sol, vattenkrig och vin

Första dagen jag provade min coconut oil, igår. Låg hemma hos Dennis och solade, det slutade med vattenkrig - något som också hör sommaren till!

På kvällen åkte jag hem med mamma och Lotta och de lagade god mat, vi drack vin och pratade mycket, sen åkte jag hem till Dennis igen på kvällen och påbörjade en film men kom inte så långt.. Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Började bra i alla fall så den får vi se klart någon kväll!









Tisdagsbilder

Spelade ju minigolf i tisdags och självklart var kameran med!






Dennis gjorde spik på första banan


Även jag fick till en spik, på åttonde banan







Minigolf är sommar!
Vår match slutade 65 till mig och 52 till Dennis.

Snygg makeover



Gratisbio har gjort om en hel del och det är sjukt fint! :)
Nu ska man bara lära sig att hitta då, men så svårt kan det ju inte va!

Är ni inte medlemar och vill bli det och få presentkort/biobiljetter för inga pengar alls om man så vill, klicka här

Frågor till er

Hade tänkt ha en liten frågestund, men från mig till er så det blir alltså jag som ställer frågorna.
Ska till Dennis nu ikväll efter att vi har ätit, så tänkte att ni under kvällen, natten och morgondagen (och längre om så behövs) kan svara på mina frågor :) Jag behöver nämligen era svar!



- Använder ni silvershampoo?
- Om ni gör det, hur ofta använder ni det och hur länge har ni i det per gång?
- Har ni använt coconut oil eller liknande någon gång?
- Har ni bränt er lätt och vad har ni haft för färg innan då ni har bränt er?
- Hur ofta har ni använt det och hur länge brukar ni ligga som max med det på?

Jag har nämligen rätt bra pigment + att jag nyss var utomlands så jag har ju en bra grund, och jag har använt min coconut oil endast idag och har sett lite skillnad i färg men jag har inte bränt mig. Undrar om man bränner sig jättelätt eller om jag med bra pigment inte behöver oroa mig.. Det är ju sånt som är svårt att fråga personalen på ICA om, de säljer ju bara, kan inget om sina produkter..

Tacksam för tusen och åter tusen svar! :)

Lägerbilder

Ni får ursäkta att bilderna är lite sena, och även att jag inte lägger in dom i ordning. Men bilder är det i alla fall! :) Enjoy!


Första dagen - vi gör en pinjata


Grillade en kväll och hade lite lekar innan :)


Pinjatan på tork


..KLAR! Söt va? :)


Kalle och Josse :)


En kväll gjorde vi en egen teater med olika figurer från Disneyfilmerna Hitta Nemo, Askungen, Snövit, Lejonkungen, Djungelboken, Aristocats och Ratatouille.


Jag och C-V som Baloo och Timon, in action!


Pizza/sallad med ledargänget första dagen innan alla barnen kom :)


Sista dagen blev det bad på eftermiddagen


Den obligatoriska kramringen efter vårt uppträdande, när vi sa hejdå.
Det blev ju bra ändå!

Sommar, sol och jordgubbar!

Sitter just nu hos Dennis. Han diskar och jag har plockat av bordet och lagt överbliven mat i lådor. Hans morfar har precis åkt, var trevligt att träffa honom!
Vi har hunnit med lite sol och ska snart ut igen. Har provat min coconut oil som ska ge bättre bränna, får se senare ikväll om vi har fått något synligt resultat! Hoppas! :)
Vi åt god mat - fransk potatissallad, någon basilika- och yoghurtröra, lax och två olika sallader med äpplen, bönor, gurka osv. Och jordgubbar och glass på det! Bär är sommar om något!

Bilderna från lägret och någon bild från idag kommer någon gång under kvällen :) Hoppas ni har tålamod med mig :)
Vad har ni för er idag förresten? :) Ligger ni också ute och pressar? Har ni provat coconut oil någon gång?

Snålt med inlägg idag..

Hej på er!

Ursäkta att det är bloggtorka här idag, inte hos mig men här i bloggen.. Lotta kom idag, vi åt lunch och Dennis kom också, sen blev det minigolf och så har vi spelat kort med mera. Nu är jag hos Dennis. Ingen aning vad vi ska göra nu, har spelat kort även här.
Ska nog koka lite te nu, kanske se tv, sen blir det sängen :)
Imorgon kommer Dennis morfar så vi ska baka, sen på kvällen ska jag hem och äta och sen hit igen för att sova. Har lånat ut min säng till mammas väninna Lotta i två nätter, men inte mig emot att sova hos Dennis :)<3

Lovar er bilder osv imorgon! Ska även ställa lite frågor till er då som jag gärna får svar på :) Need answers!
Godnatt!

En sen midsommar-uppdate

Kan ju blogga lite snabbt om midsommarafton. Var egentligen bjuden på fest hos Andrea och hennes bror för lekar och annat kul, men var så himla seg och sliten efter lägret så körde på ett lugnare kort och åkte med Dennis och hans föräldrar + lillasyster till Karlsborg och firade hos Dennis farbror med familj. Riktigt mysigt! God mat, vin, skratt och skoj, kubb, grillning på kvällen, lite guitar hero och sen åkte vi hem runt tolv :)
Dagen efter tog jag och Dennis det lugnt, och även dagen efter det. Hela helgen blev lugn men det behövde jag, så nu har jag nog sovit ikapp de timmar jag inte sov på lägret.. Blev bara fyra-fem timmar per natt i nästan en vecka och jag som behöver åtta-nio timmar för att vara helt och hållet Lovisa, men nu är jag som sagt tillbaka till mitt vanliga jag igen :)

Silvershampoo

Nehe? Nu funkar det inte att ladda upp bilder.. Smidigt, och bra tajmat.. Jaja, jag får väl lägga upp dom imorgon då :)
Och imorgon kommer Lotta, mammas bästa väninna :)

Nu ska jag prova mitt nya silvershampoo! Någon av er läsare som använder det? :) Köpte ett idag i alla fall, och en hudlotion och en hårinpackning. Kan behövas nu på sommaren!

Floby light

Ja, Samuel döpte så klyftigt lägret i år till Floby light, men det passade ju. Som ett musikläger i Floby fast inte i Floby :) Men kul hade vi, och sjukt trötta blev vi, så det var skönt med ett tredagars läger plus två extra nätter istället för ett femdagars läger plus två extra nätter.

Snart kommer bilder från lägret som Samuel tog!

Mot stan

Måste köpa lite smått och gott, bland annat hudlotion för min är slut! Annars inga planer för dagen..
Vad har ni för er? :)

Dennis är fixarn!

Min Dennis är bäst! Han har fixat internet åt oss så nu äntligen kan hela familjen komma ut på bland annat facebook igen ;) Tusen tack snygging!
Men ikväll blir det inte mycket bloggande. Får ta bilder osv imorgon. Har hittat en massa lägerbilder på facebook nu så dom tänker jag sno, tog inte så många själv, hann inte med..

Dagen har varit riktigt bra by the way. Vaknade av att Dennis kom med frukost på sängen, sen tog vi det lugnt hela dagen, lagade lunch ihop bland annat :) Gick hem runt sex och åt tacos med Karin, Filippa och Bengt som var på besök över dagen, sen gick vi hem till Dennis igen och hämtade lite saker, lämnade lite saker och så fick vi skjuts till mig igen. Puh!

Såg nyss klart en film, tomten är far till alla barnen, sjukt kul, svensk också! Sevärd! :)

Vi ska väl sova snart, får se hur dagen imorgon blir men nu kan ni räkna med tätare uppdateringar igen! :)

Passar vi ihop?

Hej och ursäkta mig, bloggpausen blir längre än jag tänkt. Internet funkar inte hemma, så jag kan inte blogga då som ni förstår :)
Är tillbaka så fort internet funkar igen! Kan hända att jag skriver någon enstaka gång när jag är hemma hos Dennis, som jag är nu, men jag kan inte sätta mig vid deras dator det första jag gör.

Nu ska jag och Dennis spela vidare med the sims 2, vi har gjort två personer som heter Dennis och Lovisa :) Vi ska se om vi passar ihop i spelet också ;)

Tills jag är tillbaka får ni ha det toppen! Hoppas ni har mycket sol! :)

Bloggpaus 14-18 juni

Jag ska iväg på läger idag och kommer hem på torsdag, jag och Josephine blir hämtade om någon timme :) Ska bli riktigt kul detta! Bloggar och lägger upp bilder så fort jag får tid när jag kommer hem!
Ha det toppen tills dess, det ska i alla fall jag ha! :)

Tack för rösterna..


Tack till alla som röstade på mig i fototävlingen, dock vann inte jag men jag blev utvald bland många bilder som en av fyra finalister så jag är nöjd :)
Priset var att bli länkad på hennes sida och länkad blev jag ju på sätt och vis en tid genom att vara en finalist, så jag är nöjd ändå! :)

Josephine är här!

Har verkligen inte haft tid idag med bloggen eller datorn över huvud taget. Vaknade hos Dennis och hade en mysdag hela dagen fram till fyra då jag åkte hem för att Josephine skulle komma runt fem, men hon kom strax innan sju :) Men spela roll, hon är här nu och vi har pratat non stop sen hon kom! :) Jag har packat lite, ska packa resten senare, försöker fixa lite skjuts hem från lägret på torsdag.. Hoppas jag slipper bussen!

Nu ska jag återgå till min kära vän :)
Och ja, blogguppehåll ja.. Fram till torsdag någon gång :) Be patient my darlings! Ha det bra!

Prata inte om nån som står framför

En del säger verkligen helt fel saker när dom är fulla, som några kompisar till mitt ex från i somras.. Dom skulle ta ut pengar idag och så stod jag och två av mina kompisar och tittade på kortegén precis vid bankomaten och så hör vi alla tre tjejer hur dom börjar prata om mig, ''där är ju -----s tjej!'' och tänker sig inte alls för! Vet inte om det var meningen att jag skulle höra det, men dom vet mycket väl att jag och Dennis är ihop och mitt ex har en ny tjej som han fick någon månad efter vi gjorde slut så dom har ju ett år i början av hösten skulle jag tro, och ändå är jag fortfarande ''-----s tjej'' för dom.. Kändes lite halvlustigt att stå där, vi kollade ju bak för alla reagerade ju, vad gör man inte liksom?
Det var i alla fall väldigt osnyggt gjort, men man kanske ska skylla lite på fyllan? Dom har inte brytt sig om mig förrän nu, så det förklarar väl en del, men jag vill inte ens att dom ska bry sig, så det var nog fyllesnack, men så patetiskt att stå och prata om någon högt när man står 50 cm framför!

Har ni varit med om något liknande?


Utkastare vs studenter :)






Några utkastarcyklar :)


Först kom handel


Esteterna




Marinteknik


Louise klass, samhäll språk


Samhäll ekonomi




Så här bra gick det när jag skulle ta kort på Emil, himla seg kamera jag har! Stort grattis i alla fall! :)



Nu längtar jag sjukt mycket!

Dagen i ord

Veronica kom till mig lite innan två, vi satt och snackade ett tag innan vi styrde mot stan, åkes och blomsterhörnan. Sen mot holmen för att fira studenter!
Det var härligt stämning på holmen trots vädret. Det tog ett tag att hitta alla som skulle ha mina rosor och Veronica hade några att hänga på hon med, men vi hittade alla till slut. Jag gav rosor till Emil, Mattias, Olle, Louise, Linnea och Jonathan :) Grattis till er och till alla andra!

Trots regnet var alla studenter och utkastare på så himla bra humör, alla var glada, tjoade och allt, så himla härligt att se! Det går nog inte att fatta hur jävla härligt det är att ta studenten förrän man själv står där, så nu tjejer får vi göra de här två åren vi har kvar till två förbaskat roliga år för tiden går fortare när man har roligt och roligt ska vi ha och fort ska det gå och mycket ska hinnas med, men oj vad vi ska njuta! Ett år kvar med mycket fester och annat skoj, sen utkastare nästa år och året efter det är det vår tur! 2011 it is! Idag var inte sista gången vi sa att vi längtar!

Bilderna jag tog är på g, la precis in dom :)


Bilder snart

Bilder på studenter och utkastare och annat är på g!

Dagens fråga

Fick förresten mina skattepengar igår eller idag, såg dom i alla fall först idag :) Inte en stor summa, men alltid något :) Dom satt bra i fickan på mig som inte har något jobb i sommar, men åh vad jag tänker njuta utan såna krav!
Någon mer som fick tillbaka på skatten?

Vädret, ganska lätt att ignorera ändå

Aaa, jag såg min pojk och hans gäng cykla utanför för en stund sen :) Ser så himla kul ut det där, tror inte dom tänker så mycket på vädret, det är nog ganska lätt att ignorera när man cyklar med hatten på sné! :)

Har gjort mig i ordning nu, skrivit kort till alla rosor och satt fast dom med klisterlapparna jag fick när jag köpte dom, så nu väntar jag bara på att Veronica ska komma hit och att klockan ska gå, sen blir det grattis grattis alla studenter!



Bara för jag längtar till utkastningen, studenten men också allt däremellan! Men det är härligt att ha något att se fram emot, och dessutom är det en toppenpartylåt! Enjoy!

Glöm inte bort att rösta :)

Glöm inte bort att rösta på mig i fototävlingen!
Ni har idag och imorgon på er så rösta rösta rösta!
Jag är finalist nr tre :)




It's raining cats and dogs

Så säger man på engelska om man vill få fram att det regnar mycket, för det gör det verkligen idag.

Igårkväll var mysigt med sill och potatis, glass och jordgubbar, sen såg jag och Dennis klart King Arthur och började på The Last Samuraj men kom inte så långt innan vi somnade.
Gick upp tjugo över sju, åt frukost och gjorde i ordning lite. Dennis tog på frack och hatt - han ska vara utkastare, i pissvädret! Men dom får säkert kul ändå :)
Gick ihop till mig, hans kompis bor rätt nära, jag tog kort på honom i hans snygga outfit sen gick vi åt varsitt håll.

Var nyss och köpte x antal rosor till de jag kommit på att jag känner som tar studenten :) Hoppas det inte är fler, men alla kan man ju inte ge till!

Och nu kom Jorunn hem och hon har fått sommarlov idag, så ikväll blir det jordgubbar med familjen och kanske två pojkvänner, vi får se hur kvällen blir :)

Nu ska jag bara slappa framför tv:n/datorn ett tag, sen göra mig i ordning för att sen gå och kolla på studenterna i regnet med Veronica :)

Ha en bra dag så hörs vi någon gång och jag ska försöka ta lite kort, men vi får se hur många det blir.. Jag ska bära på rosor och paraply och leta efter alla mina vänner och Veronica ska ju hänga på några hon med så, men allt löser sig, ni märker sen hur jag har gjort! ;)

Sommarlov på riktigt!

Tusen tack för alla kommentarer, men dom hinner jag dessvärre inte svara på nu. Ska snart iväg till Dennis, hans familj ska ha lite mysigt ikväll och fira att det är sommarlov och jag ska vara med. Blir sill och potatis, det är sommar om något!
Så, tar tag i era kommentarer imorgon någon gång, men en stor del av dagen kommer gå till kompisar, studenter, rosor, bilder och kanske kommer man behöva regnjacka och paraply? Men jag hoppas att Mariestad slipper nederbörd!

Nu ska jag packa det sista till Dennis, ha en bra kväll alla söta läsare!

Har ni fest eller?

Nuuu bär det iväg på festligheter med tjejerna, ska bli sjukt kul! Hoppas på en toppenkväll trots vädret!
Nu blir det inget mer från mig ikväll så ha det bra! :)

VG

Jag fick VG på senaste geografiprovet som det krånglade så med! Gött! Tror jag satte VG på alla tre proven, så det är mitt omdöme till hösten då geografi A fortsätter :) Känns rätt skönt ändå!

Rösta idag igen :)

Don't forget - ni kan rösta på mig en gång om dagen fram till 13 juni!
Jag är finalist nr 3 och ni gör verkligen min dag om ni röstar på mig! :)


Klicka på bilden eller här för att komma till röstsidan :)


Hos Dennis

Godmorgon!

När vaknade ni idag? Jag gick upp halv nio och åt frukost med Dennis och han var så mysig i morses, gjorde i ordning frukosten, kokade ägg och kaffe och sen fick jag höra tusen gånger om hur söt jag är när jag sover och så åt vi frukost ihop då :)
Nu är han i skolan, så sitter ensam här, ska nog se klart filmen vi började på igår, sen ska jag pallra mig hemåt och göra i ordning allt inför kvällen, välja kläder bland annat. Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig!!! Men det löser sig väl, som alltid..

Filmen var det, och jag ska nog koka lite te :)
Hörs sen när jag är hemma hos mig!

Röstningsregler

Hittade lite regler om röstningen i fototävlingen så tänkte skriva dom här så ni har koll på hur ofta ni kan rösta på mig eller om det är någon annan bild ni gillar :)
- Man får rösta en gång per dag
- Man får inte rösta på sig själv - alltså behöver jag era röster! :)
- Man får rösta fram till 13:e juni!
Så hjälp mig och rösta nu!

Dagens fråga

Vad läser ni helst om i bloggar? Mode, foto, sport, design, ätstörningar eller är det väldigt blandat?
Kom gärna med tips på bloggar ni gärna läser :)

Och förresten, rösta på mig! Jag är finalist nr 3 :)


Rösta på mig, finalist nr 3

Jag anmälde mig och skickade in en bild till Beckas fototävling bara för skojs skull, ville se om min bild var bra nog att delta och det var den, jag kom med! Så Becka, du har precis gjort mig dag efter att Markku glömde bort mig och mitt prov en gång till, men att jag kom med som en av fyra finalister gjorde verkligen min dag :) Så nu kan ni göra min dag ännu mer och rösta på min bild, jag är finalist nr 3! :)


Klicka på bilden eller här för att komma till röstsidan :)



Kom ihåg, finalist nr 3! :)

Bortglömd igen

Jag blev inte lite irriterad förut när jag satt i skolan och väntade på Markku som aldrig dök upp. Andra gången, och jag har haft tre prov med honom. Jag blev riktigt pissed, men som tur var fanns en annan lärare i lärarrummet som kunde rota igenom Markkus bord och hitta ett prov. Det fanns två klimatprov så jag vet inte om jag fick rätt, men jag har i alla fall gjort mitt sista prov för den här terminen och jag är ledig nu, men sommarlov får jag på riktigt på torsdag, men jag skiter i avslutningen och jag har ingenting imorgon, så jag är ledig från och med nu! Känns himla gött :)

Nu ska jag ta tag i era kommentarer, sen ska jag se klart Jönssonligan och dynamitharry :) Fy vad härligt med sommarlov!!!

Slutspurten

NU ska jag plugga det sista inför imorgon.. Jag känner mig aningen stressad, detta var mycket svårare än jag trodde det skulle vara och så hade jag ju bara 2,5 dagar på mig! Men godkänd blir jag nog i alla fall, men hoppas på mer! Kan jag sätta ett MVG i geografi A i höst skulle det sitta finfint! Nu behöver jag alla tummar där ute!
Får jag tid över ska jag nog se klart Jönssonligan och dynamitharry och sen ska jag ringa Dennis en stund :)

Min rygg ger sig inte och nu har det börja hugga till då och då..!

Bloggar imorgon när provet är gjort, fatta att då kommer jag känna mig fri!!!
Ha en bra kväll :)


Möblerat om

Jag har bara flyttat på sängen, innan stod den så här









Trött på plugg

Idag går all tid till att plugga så det blir inte mycket bloggande från mig tyvärr men imorgon har jag sista provet och jag hoppas verkligen det går bra, sen har jag sommarlov och då blir det dessto mer tid här - om jag inte är ute på annat som äventyr såklart! :)

Men jag har ingen lust att sitta och plugga en hel dag.. Inte alls!

Slingor

Sitter med slinghätta på och väntar på att tiden ska gå så jag får sköja ur färgen! Mamma hade tålamod i 40 minuter och drog slingor. Håll tummarna för att det blir bra!

Ska plugga hela dagen, Tove kommer snart hem och ikväll ska jag till Dennis. Blir nog en bra dag detta :)

Vad har ni för er idag?

Sommarstugan

Några av mina bilder från fredagen innan begravningen. Pappa mejlar förhoppningsvis sina bilder i veckan :)









Klockrent!



Frank's Coffee

Fikade med pappa och Krister innan tåget gick :)















70 poäng

Fick 70 poäng av Gratisbio efter inlägget jag skrev om dom och tipsade fler att hitta dit :) Jag bugar och bockar!

Vill ni bli medlemar på Gratisbio kan ni antingen gå med här och få 50 poäng eller gå med här och få hela 75 poäng - ange Lolovovisosa som värvare.


I Göteborg

Sitter i Göteborg just nu, har precis ätit frukost. Om en liten stund ska vi in till stan och ta en fika innan jag ska hem. Får se om jag ska träffa Emmy när jag kommer till stan, annars blir det plugga hela dagen.

Igår var det begravning och det gick bra. Träffade en massa släktingar som jag knappt har träffat och en del hade jag aldrig träffat, men det var en fin cermoni, prästen var jätteduktig och det blev lite gott efteråt. Det var tyngre att säga ett sista farväl som prästen sa än jag hade trott att det skulle vara, men Stina (min pappas mormors syster) satte spår hos alla, verkligen alla!
När vi var på Mallis såg jag en kväll en tesked, en ganska dekorerad tesked, och jag kom då att tänka på Stina för hon samlade på teskedar och hon hade till och med skåp som hon hängde dom i, och tekanor samlade hon också på. Så när jag såg skeden tänkte jag på henne och det skrämmande är att Stina dog under veckan vi var på Mallis och det är inte varje dag jag har tänkt på henne liksom, så när jag tänker på henne för första gången på länge och ser skeden, någon gång då så dör hon.. Men nu vet jag att hon har det bra och hon dog av ålder, hon skulle fylla 95 i höst så det var väntat..

Och förresten, jag fick en film igårkväll som pappa och Krister hade glömt att ge mig när jag fyllde år - Pirates of the Caribbean - at worlds end! OM jag blev glad!
Men nu hinner jag inte mer, uppdaterar med bilder och så från igår när jag fått bilderna och har tid. Har ett ganska stort prov på tisdag så hela helgen och början av nästa vecka kommer gå till det, så ha tålamod, jag är snart tillbaka! ;)
Ni får ha en bra helg!

Nyklippt



Före och efter!
Mitt hår blev lite trassligt på före-bilden, men det beror på att jag har haft uppsatt hela dagen :)
Jag blev faktiskt nöjd, trots att så mycket försvann. Nu är håret lent igen och jag och tjejen som klippte mig pratade mycket om vad för typ av hår jag har och vad jag ska tänka på osv. Jag har väldigt skört och fint hår, alltså blir det lättare slitet så jag ska inte tvätta håret varje dag, jag ska alltid använda produkter innan jag fönar, plattar och gärna göra mycket inpackningar! Gör ju typ det redan så, men jag ska skära ner på plattandet, bara göra det när jag har utsläppt eller vill vara extra fin. Skönt med lite proffstips! :)


Gratis5 och Freestreet



Freestreet funkar som vilken gratissida som helst och just nu har Freestreet ett galet bra erbjudande just nu! Beställer man hem ett presentkort på 500kr får man ytterligare ett presentkort på 500kr och oavsett hur många presentkort du skickar efter får du ändå ett extra!
Bli medlem här. Ange Lolovovisosa som värvare.



Gratis5.se är en ganska ny gratissida med många clickannonser för de som inte vill handla utan bara få hem gratis presentkort men även många bra sidor ifall man handlar mycket på internet och samtidigt vill tjäna pengar på det.
Gratis5.se får man 1 poäng varje dag man loggar in och när man blir medlem får man 50 poäng att börja med + 25 poäng om ni anger Chili som värvare. Ni får alltså 75 poäng att börja med och varje dag ni loggar in får ni 1 poäng! Det blir minst 435 poäng på ett år om man inte gör något annat än att bli medlem via mig samt loggar in en gång om dagen. Men självklart kan det bli mycket mer än så beroende på hur mycket man handlar eller använder clickannonserna.

Go for it!


Kommer hem på lördag

Ska till pappa ikväll, så blir inte mycket bloggning förrän på lördag i så fall, så en kort bloggpaus.
Medan jag är borta kan ni alltid kolla in några riktigt bra gratissidor! Jag har fått hem två biobiljetter samt ett presentkort från en av dom och de andra har jag inte varit medlem på så länge men dom funkar och vill man att det ska vara 100% gratis så blir det 100% gratis!


Gratisbio är sidan där jag fått mina biobiljetter samt ett presentkort på Vero Moda laddat med 300kr :)
För en biobiljett ska du ha fått ihop 400 poäng och för en menybiljett (popcorn och dricka) ska man få ihop 200 poäng.
För ett presentkort på 300kr ska du ha fått ihop 1000 poäng, för ett presentkort på 500kr ska du ha 1500 poäng och för ett presentkort på 700kr ska du ha 2000 poäng.
Man kan även byta sina poäng till presentkort på Nelly, sätta in dom på Unibet eller få en prenumeration på t ex Elle, Solo, Frida, Hänt extra, Chic mfl.
Gratisbio kan man välja på att göra det helt gratis - genom att bara använda sig av clickannonser. (Under kategorin poäng kan du välja besök hemsidor och där finns annonser där man får poäng genom att bara gå in på de olika hemsidorna!)
Handlar man mycket på internet på t ex Ellos, La Redoute och CDON kan man gå in via Gratisbio och handla och samtidigt få poäng för det! Man kan även beställa prenumerationer via Gratisbio och få poäng för det.

Antingen blir du medlem här och får 50 poäng att börja med eller så blir du medlem här och får 25 poäng extra, alltså 75 poäng, att börja med! Ange Lolovovisosa som värvare.

Lycka till!

Jag kan inte tro det! :)

Hej!

Åkte som sagt till Dennis igår. Hade det mysigt, drack te/kaffe, Dennis hade köpt lite godis som vi åt, lyssnade på musik, spelade familjegeni med hans mamma och lillasyster och sen somnade vi gott efter att ha kollat lite på Hem till Midgård ;)

Var aningen seg i morses.. Gjorde mig i ordning och åt frukost, sen åkte jag hem med lite grejer och sen fick jag skjuts av mamma :) Härligt!
Hade betygssnack med Anette om samhällskunskapen. Jag kan inte tro det, jag fick MVG! Min redovisning som jag tyckte gick sådär tyckte hon hade gått jättebra! Jag som hackade mig fram, rösten skar sig en gång, men ett MVG alltså! Och brott och straff-uppgiften var ett klockrent MVG, det stod det på arbetet! Fy så glad man kan bli då! :)
Gick sen till Markku och gjorde mitt geografiprov vid nio. Det gick helt okej, de två första frågorna undrade jag ens om jag hade läst något om, men jag skrev det som lät rimligt och jag tror säkert jag får ett VG så jag är nöjd!
Har bokat en tid för prov på kapitel sex nu med, det blir på tisdag. Sen sa han att hemtentan jag egentligen ska ha över sommaren ska han göra med klassen till hösten eller vad sa han? Ja, jag ska i alla fall inte göra något över sommaren! Dubbelhärligt!!!

Nu ska jag bara ta det lugnt, se på tv och mysa :) Ska klippa mig senare idag, sen ska jag till pappa.

Ni får ha en bra dag, hörs sen!

Besviken..

Min geografilärare glömde bort tiden vi hade bestämt för provet, istället satt han med min blivande samhällsklass under deras debatt där de föreställde de olika partierna. OM jag blev besviken! Jag som var så taggad, förberedd osv. Och jag gick runt och letade och frågade efter honom i skolan och alla sa bara ''på hans schema står det att ha slutade 13.55'' och även jag påpekade det till lärarna.. Visste ingen vad han gjorde?
Smsade och bad mamma försöka få tag i honom och det fick hon, han bad om ursäkt så imorgon kl 9 ska jag göra provet istället.

När blivnade klassen var klar med debatten mötte jag Emmy och vi gick till stan ihop. Upp till mig och packade ur lite ur väskan, sen mötte vi Julia på stan, snackade lite, jag köpte en glass, sen följde jag Emmy till bussen. En kort men trevlig stund. Hoppas på mer i helgen!

Nu ska jag kolla över vad jag ska ha på mig imorgon, vad jag behöver tills imorgon, vad jag behöver när jag ska till pappa (i alla fall ska jag gå igenom det i huvudet) och sen, ja, sen ska jag väl till Dennis då :) Saknar honom!

Är inte på humör för mer bloggande idag, tyvärr. Att jag inte fick göra provet förstörde min dag en aning, så ha en bra dag så hörs vi imorgon någon gång mitt i allt med betygssnack, prov, klippning och resa!

Dagens fråga

Vilken dag slutar ni skolan och får sommarlov? :)

Underbar massage!

Kom precis in med Disa. Har hunnit äta lunch och plugga lite sen jag kom hem från Lidköping och en 60 minuters helkroppsmassage som var helt underbar! Andrea masserade mina fötter, benens framsida, benens baksida, bröstet, armarna, rumpan och ryggen :) Håller tummarna för att Andrea får bra på det provet nu! :) Får jag välja får hon MVG för det där kunde hon!!! (Säger jag som inte är expert på ämnet men det var skönt och det säger väl något?!)

Ska snart iväg till skolan och göra mitt prov. Ska kolla med honom med och se om han har gjort i ordning min uppgift jag ska ha över sommaren och även fråga om han kan fixa ett prov på kapitel sex innan terminen tar slut. Skulle vara så skönt att ha allting gjort när jag börjar tvåan!

Helkroppsmassage

Nu ska jag snart iväg och möta Alexandra och Andrea. Alexandra och jag ska vara med när Andrea och Melinda gör praktiskt prov, helkroppsmassage! Vem tackar nej till det?! :) Skönt att Alexandra ska med både dit och hem så jag får lite sällskap :)
När jag kommer hem måste jag ut en sväng med Disa, sen har jag prov i geografi. Önska mig lycka till! Hinner nog plugga lite när jag kommit hem.
Sen får vi se vad som händer resten av dagen. Ska i alla fall till Dennis på kvällen :) Han äter penicillin nu så han lär inte smitta mig, tror jag? :)

Ha en bra dag sötisar!

My new BFF

Även fast jag redan vet vem som vinner så tänker jag lätt följa Paris Hiltons my new BFF! Någon mer?


Bild från google

Två Momma's boys-Michelle?

Okej, ser jag helt galet nu eller är Michelle från Momma's boys med i Paris Hiltons new BFF också?! Ni som tittade på Momma's boys igår - titta på Paris new BFF för jag vill veta om bara jag ser fel eller om det faktiskt är samma person! Båda heter i alla fall Michelle, är superblonda, stora läppar, stora bröst, u name it!

Åsle tå och Mösseberg

Vi åkte från stan vid nio. Jag gissade redan på vägen dit att vi antingen skulle till Ekhagens forntidsby eller Åsle tå, och Åsle tå blev första stoppet! Vi fick baguette och festis av skolan, sen gick vi runt och tittade i alla hus och även i kvarnen och en ganska nybygd lada där de hade gamla vagnar till häst och vagn, en trehjuling av mycket gammal modell med mera.
Vi hade mer tid över efter vi hade tittat runt där så vi åkte vidare till Mösseberg, ett av två berg i Falköping. Där uppe finns en restaurang av något slag, ett utkikstorn med sex trappor och sammanlagt 307 trappsteg, flera lekparker och en mindre djurpark. Där körde vi lite tävlingar, grillade korv och åt annat gott Anette och Carolina hade med sig och sen innan vi skulle hem gick vi in upp i utkikstornet. Jag försöker alltid hitta ställena där jag bodde som liten, men jag ser aldrig ållebergshusen..
Förresten så vann mitt lag som bestod av mig, Oskar, Maria och Samuel alla fyra ''grenar'' vi gjorde. Det var egentligen en femkamp, men det blev bara fyra ''grenar''. Den första var att få eld utan tändvätska, vilket inte är så svårt, och elda av ett snöre. Sen skulle vi hoppa säck, gå med en sked med en potatis på och till sist skulle vi hämta x antal saker från naturen som började på olika bokstäver och sen skulle vi få alla bokstäver till ett ord och det var M-I-D-S-O-M-M-A-R-A-F-T-O-N. Sånt är kul, att klura ut ord som är tilltrasslade, jag såg midsommarafton direkt! :)


Grillade på Mösseberg




Fluffiga höns :)








Utkikstornet



Vad sa Caridee?

Kan någon berätta för mig vad Caridee sa för fel under dagens program? Jag missade allt förutom sista kvarten!

Hur ligger det till?!

Jag har hört så mycket den senaste tiden om varför de sköt på premiären av sjätte Harry Potter-filmen och just nu vet jag inte vad jag ska tro eftersom alla säger olika..
Från ett håll har jag hört att Harry Potter-filmen som skulle släppas i november 2008 fick flytta fram till juli 2009 bara för att Twilight gjorde preimär och att de kunde bli konkurrenter eller något i den stilen, att de inte ville ha två höjdarfilmer på samma gång.
Från ett annat håll har jag hört att Harry Potter-filmen flyttades fram åtta månader bara för att man skulle hinna göra klart båda filmerna så man skulle kunna släppa både den sjätte och den sjunde filmen samtidigt och på så sätt tjäna mer pengar.
Jag har även hört att filmen bara inte har varit klar i tid..





Någon som vet hur det egentligen ligger till?!

Utflykt till Falköping

Kom nyss hem från Falköping! ''Klassen'', Anette och Carolina åkte dit idag på lite utflykt och temat var hållbar utveckling. Sov i bilen nästan hela vägen hem så nästan en timmas powernap fick jag! Känner mig faktiskt lite utvilad :)
Fick inte med mig kameran, men mobilen fick duga. Visar bilder och berättar mer sen! Har lite som måste göras först.

Plus å puss

Dagens plus - två nya prenumeranter! Puss till er!
Gör er gärna kända allihopa :) Vill veta vilka ni är som prenumerar på min blogg!

Momma's boys

Var och solade förut vid sex. Riktigt varmt i solariet men brunare blev jag och jag slappnade av riktigt bra så jag ska inte klaga! :)
Har pluggat sen jag kom hem, men har en liten paus nu, eller jag ska nog inte plugga mer ikväll. Behöver ta en dusch och så ska jag måla naglarna svarta hade jag tänkt, och så ska jag se på Momma's Boys 20.00 på trean och sen kommer Dennis någon gång ikväll :) Min mysis!

Imorgon är det utflykt med klassen. Allt vi har fått veta är att vi ska åka mot Falköping, inget mer. Får se vad som händer :) Tar nog med kameran..

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon efter utflykten!

Vilken DISS!


Såg precis på Tyra Banks Show - Fantasy Makeovers. Sjukt vad dåligt Ashley blev stylad! Tyckte inte det var snyggt någonstans!

Någon som såg programmet och som håller med mig?

1:a juni

Årets första riktiga sommardag! Och första sommardagen inleds med värme! :)
Ska plugga nu, äta lunch sen och ut med Disa. Har inga större planer för dagen. Eller, man kanske skulle gå och rösta?


Bild från google

Skola.. suck

Godmorgon!

Tro det eller ej, men idag ska jag till skolan. Ser inte fram emot det direkt, men det är betygsnack, så jag ska få veta mitt samhällsbetyg eller i alla fall hur jag ligger till och så ska jag skriva ut min brott och straff-uppgift.
Men nu hinner jag inte mer, skriver senare!







bloglovin