Mot träningen

Låg i soffan från två till halv fem. Nu har jag rest på mig och ska byta om, sen blir det träning! :)
Såg på Mamma mia förut, ett avsnitt av Vänner och något avsnitt av en surfserie på barnkanalen. Kallade det inte mycket till barnprogram, men det är ju bara bra - då kan man även som 18åring ha nytta av den kanalen ;)

Ikväll kommer Dennis hit och sover, vi ska nog ta sällskap från träningen så hinner inte sitta här mer idag :)
Ha en bra kväll!

Äckliga skogsbär

Godmorgon!

Har precis ätit frukost, ska snart iväg till skolan för fem timmar, fast inte fem timmar bara lektioner, men fem timmar allt som allt.
Till frukost då, det var lite yoghurt kvar i vaniljpaketet och lite i ett annat med skogsbärssmak, så tog av båda och skogsbären smakade konstgjort. Usch usch! Ja, tur att vaniljen var god i alla fall.

Tar tag i era kommentarer senare, efter min och Disas promenad :)
Ha en bra dag!

Ikväll får vi tänka på varann



Rätt skön dag i skolan dag. Och träningen ikväll gick bra, även stretchen efteråt! :) Och mamma gjorde god sallad till kvällsmat och jag har hunnit ta hand om mig själv med hårinpackning, ansiktsmask och så har jag rakat benen så nu kan jag nog inte vara mer på topp! Jo, det skulle väl vara att ha Dennis här, men jag får nöja mig med tanken på att jag har honom! :)

Ska lägga mig med Tusen strålande solar nu! Godnatt på er!

Disa är väl för söt

Det har inte hunnit hända så mycket idag än. Vaknade hos Dennis, cyklade till skolan och var där i fyra timmar. Livskunskapen var roligast, disskutioner är kul! Pratade även med Anette idag och det är klart vad jag behöver göra innan samhäll, förutom få klart svenskan. Jag ska hänga på samhällen som Anette har, vilket jag redan gör, och så ska jag få lite uppgifter i geografi. Och så ska jag be Carina få fram omdömen om mig i historia, både från i höstas och från Skara hösten innan i höstas. Klappat och klart!

Var ute med Disa förut. Hon är väl för söt! Läs mer här!

Nu ska jag klunka i mig mitt kaffe, sen tror jag jag ska iväg och panta flaskor, eller något.. Har verkligen en slapp dag. En film kanske?

Tejpat hus



Hej på er!

Kom ganska nyss hem, har hunnit duscha och fixa håret. Ska snart iväg och träna, bara få i mig lite energi först :)

Har varit och hjälpt Dennis och hans pappa på bygget idag, tejpade runt huset. Var riktigt kul att hjälpa till!
Ikväll efter träningen blir det hem till Dennis och sova. Ska passa på att läsa lite i Tusen strålande solar medan han pluggar. Skönt att man kan ha vardag ihop också, inte bara film och mys :) Ni fattar.

Tove har åkt hem, missade henne när hon åkte men lite har vi hunnit heja på varandra i alla fall, och på lovet ska hon hem så blir väl mer umgås då :)

Bion igår var riktigt bra förresten, därav bilden :) Den var nästan tre timmar lång, så lite för lång måste jag säga för att sitta still så länge. Fick till och med springa ut på toa, inte alltid man behöver det när man ser på bio. Synd att man inte kunde trycka på paus, men sprang ut när det var lite långtråkigt :) Annars var filmen riktigt bra, bra gjord osv! Sevärd, så den kan jag rekommendera :) Men man kanske ska vänta tills den finns på film så man kan pausa för toabesök osv ;)

Nej, nu har jag ingen mer tid för bloggen! Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Plus till er som kommenterar så flitigt, love u!

Titta vad jag fick!


Ännu en födelsedagspresent från Tove! Puss på henne!<3

Av mig fick hon en muffinsform med fyra hjärtan som det bara är att hälla ner smeten i och skjuts in i ugnen ;) Och tre höga glas med röda streck och prickar på, plus en ring och ett nagellack som hon fick igår :)
Jorunn får sina presenter på rätt dag, på fredag nästa vecka! :)

Nu väntar jag på Dennis som dyker upp när som helst nu :) Bio ikväll! Ser fram emot ännu en mysig kväll ihop! Och när det är bio är godis en självklarhet! ;)

Ha en bra kväll hörrni! Hinner jag bloggar jag om hur filmen var ikväll, annars tar jag det imorgon :)

Ny bild

Vad tycks om min nya profilbild? :)

Quantum of Solace

Har precis ätit lunch, ska snart göra mig i ordning, smink och välja byxor. Vid tre kommer mormor och morfar och då ska vi fira Tove och Jorunn :)

Dennis sov här i natt. Vi såg bara början på nyaste Bondfilmen, sen somnade jag så vi såg klart den nu i morses. Den var riktigt bra, hört från många att den skulle vara dålig men enligt mig är den inte det :)

Ikväll blir det bio med min Dennis!


(Bild från google)

Vad ska ni göra idag?

Fredagsmys


Kvällsmat





Snart kommer Dennis, han har med sig någon film.
Kommer bli ett bra slut på veckan och en bra start på helgen!

Pappa uppdaterar från Kina

Fick precis en uppdate från pappa som är i Kina med Krister! Läs här!


(Bild från google)

Mobiltrassel

Kära vänner (ni som är vän med mig och läser)
Det krånglar med bytet från Parlino till Tele2, så vill ni nå mig så har jag nytt nummer från och med imorgon, men om 1-2 veckor byter jag tillbaka till mitt vanliga nummer igen!
Ni berörda - hör av er så får ni mitt tillfälliga nummer :)

Blogg nr 3

Har skaffat mig en till blogg! :)
Började ju blogga i juli-augusti-skiftet 2007, men den bloggen la jag ner när jag började med den här i februari förra året. Nu har skaffat en tredje på metro, får se om jag kan hålla igång två :) Kan ju vara kul att prova något nytt, men det är alltså bara två bloggar ni behöver ha koll på ;)
Kolla gärna in min nya blogg här!

Hamnen häromdagen



Skillnad på vinter och vinter/vår och vår.
Ja, vad ska man säga? Vackert är det i alla fall!

Födelsedagspresenter från Tove





Hon känner mig ;)

B-film



Började se en film med Dennis igår, men vi såg aldrig klart så har sett klart den nu idag.
Ja, den var ju lite rolig på sina håll, ingen dålig dålig film men lite B var den ändå. Framsidan på filmen har absolut ingenting med filmen att göra! NÄR i filmen får man se alla i bikini/baddräkt? Och kaptenens fru har ju svart hår med slingor i, inte brunt hår?
Småsaker jag stör mig på i efterhand..

En månad :)

Hemma.
Plask och lek gick bra, var riktigt roligt :)
Innan det bakade jag och Dennis en kladdkaka, lite att fira med :) En månad ihop idag och fler ska det bli!

Nu har vi precis stängt av en film, vi såg halva. Minns inte ens vad den hette, men ska se klart den imorgon efter skolan har jag tänkt.
Nu ska vi sova. Har ont i huvudet och halsen.
Godnatt!

Halsont

Hej på er!

Hinner inte skriva så mycket nu. Kortfattat om dagen - ont i halsen, men jag lever ändå :)
Ska iväg till Dennis nu, idag igen. Ska hjälpa honom med ''plask och lek'' med småbarn! Ska bli riktigt kul, så får ställa in mitt pass ikväll! Kul med variation ;)
Som sagt, hinner inte så mycket mer nu!
Ha en bra dag!

Tack för tipset!

Det är inte alltid så uppskattat att tipsa om gratissidor där man kan samla poäng osv. Varje gång jag har tipsat har det kommit in x antal mer eller mindre elaka kommentarer. Jag tipsar för att andra ska hitta till sidan. Jag blev tipsad via en anonym kommentar, ingen hemsida angiven alltså. Tackar den personen för tipset, alla sidor hittar man inte själv.
Ni som vill se sidan, klicka här. Ni som tycker sånt är skit och inte vill ha med det att göra kan bara strunta i att kolla in sidan och inte skriva något om det. Jag skriver och tipsar om vad jag vill i min blogg, sen är det upp till er :)

Hemma och vänder

Har varit och tränat en sväng. Blev lite crosstrainer. Är hemma och vänder nu, ska snart träna igen och då blir det step och sen dans! :)
Sover hos Dennis ikväll, skola imorgon, inställt möte med Helen så jag har tid att slipa på mina två block - s k ö n t!

Hörs imorgon!

Bokbyte

Läste ut den sjunde och sista Harry Potter-boken idag på engelskan. Jag tänker inte avslöja vad som händer, såklart, vore ju jättetaskigt. Men jag blev nöjd med slutet. Så, nu vet ni varken om det slutar ''bra'' eller ''dåligt'', bara att JAG blev NÖJD med slutet.



Nu byter jag bok till Tusen strålande solar. Khaled Hosseini skriver otroligt bra, målande!

Beslutsångest?

Godmorgon!

Har sovmorgon så passar på att sitta här en stund innan jag ska göra mig i ordning :) Skönt att inte börja åtta exakt varje dag.
Har suttit lite på Bloggportalen och hittat lite nytt och intressant att läsa :) Men jag prenumererar redan på sjukt många på bloglovin'! Aja, bara jag hinner med att läsa så, och hittills har jag gjort det ;)

Nu ska jag sätta i plattången och välja kläder. Aa, hoppas jag inte får beslutsångest!
Ha en bra dag!

Dagens fråga



Våfflor!



Mamma är bra och lagar god kvällsmat! Firar våffeldagen dagen före, men våfflorna lär ju vara kvar i magen imorgon så ;)

Ska med syrran och fixa godis, sen blir det två och en halv män och rätte för rosing!
Ciao babes! Jag ska ha hemmamys ikväll!

Trean halv sex

Yes! 17.30 är det Du är vad du äter! Det ska jag se! :)



Tredje - och fler blir det

Sitter med dagens tredje mugg kaffe.
Har precis städat rummet, diskat, gått med mitt skräp jag hade i rummet, två skolådor och det som var i papperskorgen.
Jag har ingen aning vad jag ska göra av resten av dagen. Fick lite feber förut i skolan, så gick hem. Blir alltså ingen träning ikväll. Hemma och mysa med mamma och syrran får det nog bli :)

Något bra på tv nu kanske? :)

TVkväll igår

Igår spenderade jag natten hos Dennis :) Vi såg på Whipeout och Parlamentet lite om vart annat och började se på Beck.
Whipeout var ju hur kul som helst! Ska lätt ses nästa söndagkväll! Och Parlamentet är alltid kul :)
Beck verkade jättebra men vi hade även hyrt en film så den gick före, annars hade det ju varit slöseri med pengar. Mirrors hade vi hyrt och den var riktigt psykande och läskig, men den smälte jag ändå rätt fort innan jag skulle somna. Tur det. Och kolla i speglar kan jag, även fast det känns lite i magen.. Jag menar, tänk om det skulle hända i verkligheten? Fast nej, det är omöjligt. Ni som har sett den fattar vad jag menar.
Men ja, jag rekommenderar den i alla fall! En bra skräckfilm, lagom läskig, värst i början och hade en bra handling så det var inte bara massa död och monster och skrämmande.



Inte glömma

Åh, jag får ju inte glömma.. Köpte även lite för egna pengar i Göteborg, men bilder på det kommer senare, antingen ikväll eller i veckan! :) Nu hinner jag inte!

Helgens bilder


Först i fredags var det fest för Carl som fyllde 18 i veckan :) Blev lyckat!


På lördagen blev det tåg vid halv nio till Göteborg.
Träffade pappa och Krister, kollade på deras nya lägenhet, sen blev det stan och lite shopping för mig och pappa :) Hans present till mig!


På kvällen blev det lax och bulgursallad och vitt vin :) Firade mig!


Urgott!


Vad fick jag på shoppingrundan då? Adidaströjan på bilden och två tajta långärmade, en vit och en rosa, från Gina :)

Tack pappa och Krister för en bra helg!
Och tack alla som var med i fredags, sjukt kul!

Jag och mitt kaffe

Hej!

Kom nyss in med Disa. Den busen lär sig visst aldrig det där med sängen och idag trasslade hon in sig i himmelnätet också, så fick hjälpa henne loss. Åh, jobbiga hund! (Bara när det gäller det med sängen då)

Sitter och dricker lite kaffe.. Har inget för mig, men snart kommer Dennis hit :)

Jag har ju lovat er lite bilder från helgen så dom kommer snart!

Ingen snö nu i alla fall

Nu har det slutat snöa. Braaaa!
Jag kom nyss in med Disa. Steker mig lite fiskpinnar som får bli lunch/kvällsmat. Jag ska avboka min träning snart när gymet öppnar. Jag orkar bara inte, sovit lite halvbra i helgen så har ingen extra energi.. Kaffe kanske kan pigga upp. Jag ska försöka sova ikapp ikväll :)

Ha det bra än en gång :)

Från sol till snö

Hej bloggen!

Är hemma från Göteborg nu. Helgen har varit bra, men hinner inte blogga så mycket mer just nu. Ska packa, träna och sen ikväll ska jag sova hos Dennis, och innan det ska jag hinna umgås med min kära mor, så mer bloggande imorgon :) Då kommer även några bilder från helgen.

Önskar min pappa och Krister en safe flight för dom flyger till Kina om två timmar! :) Spännande!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

P a r t y!

Håret och naglarna är fixat, nya partytoppen är på, även två armband - ett med nitar och ett flätat. Jag är redo för kvällen! :)



Att hon aldrig lär sig

Hemma! Hunnit rensa garderoben. Nu ska jag ta mig lite lunch, sen ska jag ut med Disa.

Disa den busen fattar visst aldrig.. Hon får inte vara i min syster säng, och min syster har en sänghimmel hon drar för sängen helt varje morgon hon går till skolan. Ändå får jag skälla på henne varje gång jag kommer hem runt lunch för att hon har dragit sänghimlen åt sidan och lagt sig i sängen. Aaa! Det är inte alls kul att behöva säga till henne, för hon ser så ynklig ut då (jag håller upp fingret och säger ''fy, där får du inte vara'' och sen är det klart). Hon måste ju sägas till, annars lär hon sig aldrig.. Men nu har det varit så här i över en vecka, flera gånger om dagen.. Hundar brukar ju förstå rätt fort, men varför lyder hon inte? Hon mår ju inte bra av att bli tillsagd, hon vet exakt vad som händer om jag kommer på henne i sängen och ändå lägger hon sig där?!
Annars älskar jag henne :)

Min fredag

Godmorgon!

Hinner inte skriva mycket, ska snart dra mig mot skolan.
Idag ska jag ringa Skara och säga att jag inte vill gå på antagningen eftersom jag inte har planer på att gå där i höst, sen har jag en härlig disk i köket.. Och så ska jag rensa garderoben, på riktigt den här gången! Ut med allt som bara ligger och skräpar! Ska även avsluta min prenumeration av Veckorevyn, skulle bara ha tre nummer. Hoppas mina premier kommer snart med :) Minns inte ens vad jag ska få?! Haha!

Hur ser eran dag ut?

Nytt nr av veckorevyn<3

Var på banken förut idag och fick en dosa till internetbanken så nu kan jag föra över pengar och betala räkningar etc. Känns vuxet!

Träningen och mötet efter gick bra. Har fått några bra idéer nu med, jag är verkligen igång nu!

Dennis var förbi här för timma sen. Fick några pussar och så pratade vi lite om morgondagen :)
Nu har även min tredje Veckorevyn kommit så den ska jag bita lite i innan jag ska sova!
Godnatt!

Puss från mig

Idag har jag inte varit på något vidare blogghumör. Har inte känt att jag har något jätteviktigt eller roligt att skriva, så har bara struntat i det.
Imorgon är det nya tag, med bloggen vet jag inte.. :) Lite kul vankas i helgen i alla fall, mer om det i/efter helgen! ;) Allt får ni inte veta innan det sker!
Får se om jag orkar skriva några rader imorgon :)
Ni får ha det så bra i alla fall! PUSS på er!

Ansiktsmask



Sitter med en ansiktsmask på och har precis målat naglarna, röda. Har lite egentid.
Ska hinna ta halva disken innan träningen som börjar vid halv sju. Vid halv tio är jag hemma igen och då blir det duschen och sen sängen bums!

S u r p r i s e!


Ja, vad kan jag ha köpt som är hemligt tills början av april? Har ni någon aning? ;)

Gårdagens


Härligt vårväder det var igår, och idag med! Mer sånt!




Syrran och sötnosen myser!

Lillördag är fullbokad

Har slutat skolan, slutade 11.50. Har en del att göra idag, så hinner bara sitta här en snabbis nu. Har i alla fall tagit mig igenom era kommentarer :) Det var två sidor, en del, men alltid kul när man vet att ens blogg är omtyckt, att folk läser och till och med prenumererar på ens blogg. Det hade jag inte trott när jag började blogga för ett och ett halvt år sen! Blev även riktigt glad för att statistiken sköt i höjden igår med ungefär 20 fler besökare än dagen innan, så jag är NÖJD!
Tack till alla som får mig att fortsätta blogga! Jag menar, hur kul på en skala 1-10 skulle det vara att blogga om INGEN läste ens blogg? Inte så kul va..

Men vad ska jag göra idag då? Jo, jag behöver göra ett besök på banken och leta presenter till syrrorna - dom fyller så bra, med en dags mellanrum. Och en månad senare fyller mamma, och några veckor efter det fyller pappa. Hela familjen fyller alltså på våren! :) Bra årstid och skönt när alla fyller så tätt!
Jag behöver även hitta en adress, posta brev och sen ikväll är det träning och så kanske Dennis ska sova här.. Och så ska jag försöka läsa ut Harry Potter-sjuan, och även en bit i boken jag lånade till 13e april.. Den är tjock och det är inte långt till 13 april så jag har lite att göra.. Har jag glömt något?

Ska i alla fall ut en sväng nu!
Ha en bra dag! PUSS!

Spring för livet igen

Dennis åkte precis, tur att jag hann packa väskan så jag slipper cykla med den knölen sen ikväll!
Ska iväg och träna nu - rättare sagt dansa. Balett och modernt ikväll, ser jag fram emot riktigt mycket!
Får ta en macka i handen, måste springa NU!
Sover hos Dennis ikväll, börjar 9 imorgon, så vi hörs imorgon runt lunch :) Ha en bra kväll hörrni!

Spring för livet

Hemma nu. Blev en sväng på stan förut. Framkallade lite bilder, köpte frimärken och kuvert. Ska posta Karins brev i eftermiddag! Eller så springer jag med brevet nu så har hon det imorgon :) Gör nog så!

-Paus-

Okej, nu får jag springa fort, haha! Dennis är på väg hit och jag lär inte komma ut härifrån på ett tag om han kommer hit. Vi fastnar säkert framför en film eller liknande, så nu drar jag med brevet innan det är för sent ;)

Rast

Hej!

Sitter just nu och har rast. Äter en frukt och ska försöka hitta lite mer info till mitt fördjupningsarbete. Hittills har det gått bra, har skickat iväg tre dokument till Anette som hon ska skriva ut åt mig. Hittat en del bilder också.. En del värre än andra. Tänkte ni kan få se lite vad jag jobbar med, lite bilder jag funderar på att ha till arbetet alltså. Alla är från google.







Vad tänker ni när ni ser bilderna? Tänker ni wow, snyggt, vackert eller ser ni även styrkan, smärtan och den långa träningen dit?

Godnatt

Nu är det snart godnatt för min del. Ska bara avsluta här och kolla igenom mina anteckningar en snabbis.
Lyssnar på lite partymusik, tröttnar aldrig på sånt! Kan lyssna på Cascada, Basshunter och massa DJ-låtar dagar ut och dagar in, oavsett vilket humör jag är på, vad det är för dag, vad jag gör eller ska göra, plugga eller dansa, festa eller snart sova.. I just love it!

Men sängen var det ja.
I natt sover jag själv så blir täcket + överkastet/filten ;)
Godnatt!

I skolan

Hade samhäll först. Vi pratade om monarkin i Sverige och om förlovningen. Efter det såg vi på filmen Hata Göteborg och svarade sen på frågor om filmen. På onsdag ska vi disskutera filmen.
Bra dag!







Nej, nu ska jag plugga och sen ska jag träna!

Måndagsshopping

Började skolan vid åtta, slutade strax innan tolv. Gick ut med Disa när jag kom hem, åt lunch, sen blev det en sväng på stan!

Har bytt från Parlino till Tele2, jättetrevliga killar jag snackade med. Lite flirta bara, men det är det väl många som är i deras yrke.. Det måste dom väl vara, fast ibland kan dom vara lite på. Det var dom även idag, upprepade ju allting tusen gånger men trevliga var dom!
Hittade lite på rea sen, lite smått och gott.


Linne från Vero Moda, 49 kr


Blev även ett sött linne med körsbär på från JC och en partytopp från Vero Moda. Den ska jag ha på mig på fredag hade jag tänkt!
Ett rött nagellack med och tre ramar, och så fick jag en biobiljett när jag var inne på banken för att jag hade fyllt 18! :)


Sist men inte minst - en Adidasparfym! Luktar himmelriket!

Fick ju paket igår



Som sagt - fyra BodaNova-glas med gröna krussiduller på! Jätteläckra! Bilder på dom får jag väl fixa senare, här är i alla fall bild på paketet!

BodaNova

Hej!

Det var jättetrevligt med Annica och Johanna här! Vi fikade och så fick jag 4 BodaNova-glas! Bild på det ska jag fixa i veckan, be patient my darlings!

Nu/snart/sen? ska jag iväg till Dennis och så ska jag sova där i natt :)
Imorgon är det skola igen och jag ska verkligen ta tag i mitt fördjupningsarbete. Började med det i torsdags, kom på vad jag skulle skriva om. Ska lägga ner en del tid på det i veckan, vill bli klar med svenska A så fort jag kan så jag kan bita i några andra kurser sen :)

Ska dricka vatten nu, känner mig yr. Har väl druckit för lite idag.. Men ska försöka dricka ikapp nu!

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi imorgon!

Fest :)

Lite kortfattat om kvällen: Tjejerna kom strax efter sju och vi började förfesta med ost och kex, grönsaker och chips, och dricka såklart! Spelade spel i lag, såg på Melodifestivalen. Vid nio kom killarna, vi såg när Marlena vann och sen blev det musik och lite ölspel med mycket association! :)
Strax innan tolv blev det utgång med tjejerna, sjukt kul! Sen avslutades kvällen/natten med att Dennis sov här :)


Kvällens outfit.


Mamma tog kort på mig med en av ballongerna jag fick av Tove! :) Dom gav allt lite stämning ;)


Jag och Louise - förfest!
Spelade familjegeni i lag. Jag och Emma mot Louise och Lisa!


Louise, Lisa och jag.


Från Dennis!<3


Fick lite smått och gott från tjejerna med!


Även ett armband av Emma! :)

Tusen tack till alla som gjorde min 18årsdag till det bästa! Oförglömligt!

Inte allt för ont i huvudet

Hej på er!

Jag är vaken, har knappt något ont i huvudet längre och har hunnit duscha och göra mig i ordning.
Dennis sov här och kvällen igår var toppen!

Nu ska jag iväg och handla lite med mamma, igen. Får gäster även idag - Annica och Johanna kommer! (Min fadder) Så vi ska handla lite tills dess.

Uppdaterar senare med bilder och så från igår! :)

Snart kör vi!

Så, nu är allting i ordning som kan bli i ordning för tillfället. Jag ser verkligen fram emot ikväll! P A R T Y!



Mår som en kung

Hej!

Åh, det känns så sjukt bra att vara 18 nu! Det är inte klokt!
Först i natt var jag hos Dennis, sen i morses kom mamma och syrran in vid halv åtta, sen var det handla lite inför kvällen och sen gick mamma och jag ut och åt. Jag har fått många grattis både här, på bdb och facebook - och massa sms och telefonsamtal! Och blomsterbud! Ja, sjukt bra start! Hoppas verkligen resten av dagen fortsätter på samma sätt!!!! :)


Blommor från pappa och Krister kom med bud, andra buketten fick jag i morses, från mormor och morfar.




Lösnaglarna från syrran :) Satt riktigt bra!

Nu har jag sandpapprat och målat över spacklet, städat rummet, nästan gjort klart håret, fixat naglarna och lagt fram kvällens outfit. Nu väntar jag bara på att timmarna ska gå. Fördriver tiden med spel på hamsterpaj och partymusik! Detta är livet!


Grattis mig, 18 18 18!

Nu är jag vaken och har blivit grattad av mamma och Jorunn på sängen och så har Tove och pappa ringt, och ett antal sms har jag också fått :) Bra dag so far! Endast en skiva med musik som krånglar, men tur att man kan ladda ner och bränna ut! :) Håll tummarna för att andra försöket lyckas!

Vad har jag fått idag då?
En rosa resväska som jag tyvärr inte har någon bild på, från mamma.
Två kaffeglas med skedar som det står ''kram'' på, från mamma.
Lösnaglar och en ansiktsmask, från Jorunn.
Söta ballonger med olika motiv och former, från Tove. (Hennes ''riktiga'' present får jag om två veckor då vi ses)
Flera kort från mamma, Tove, mormor och morfar och moster Karin.
18 tulpaner, från mormor och morfar.
Och två tulpaner i en väldigt speciell men fin vas, från mamma och Tove.

Toves riktiga present har jag då inte fått än, inte heller pappa och Kristers men den får jag nästa helg, och så från farmor och farfar då, men det är nästan bättre så att få lite då och då. Bli firad tre helger i rad, eller fyra blir det ju, är inte alls fel! :):)






Den röda ballongen är hjärtformad och så står det I love you på! Åh, min syster är så söt!




Söta skedar, till två kaffeglas, från mamma!


Bäst till sist? En bild på en nyvaken 18åring! :)

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, sen blir det lite handling inför kvällen :) Mat och sånt.
Resten av dagen ska jag städa i ordning här hemma, fixa med musiken som krånglat, sandpappra spacklet och måla över, fixa med naglarna, kläder etc etc.
Ser fram emot varje sekund av den här dagen!

I can't believe this is it!

NU idag är jag ä n t l i g e n 18 år! Ja, som Dennis sa x antal gånger så är jag ju inte riktigt 18 år förrän tiden då jag föddes, men efter 13.24 är jag verkligen 18 år! Wie!
Och min dag kunde inte börjat mycket bättre!<3


Liten har verkligen blivit stor nu! :)

G R A T T I S TILL MIG!

Förvirrande?

Börjar med - det är inte idag jag fyller 18 även fast det står noll dagar kvar på nedräkningen. Det är imorgon jag fyller. Nedräkningen stämmer egentligen bara att man inte räknar som den gör.. Jag menar, det är ju noll dygn kvar eftersom det inte ens är 24 timmar kvar! :)

Dagen har varit bra. Studiebesöket på samhäll var kul, kändes riktigt bra i den klassen med så hoppas jag kan börja där till hösten :)
Slutade vid två. Mötte Dennis och gick en bit ihop.
Nu ska jag iväg och sola, sen ska jag hem till Dennis :) Och ikväll ska jag hjälpa mamma med den sista handlingen inför imorgon! :)

Ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll/imorgon!

Medan jag väntar

Sitter och funderar starkt på att hämta lite glass med kokos på, men jag vet inte.. Väntar nog tills Dennis kommer :) Han ska hjälpa mig få ner hyllorna så jag kan spackla igen imorgon.
Imorgon är det även studiedag för mig på samhäll, önska mig lycka till, det kan jag behöva (?) :)

Träningen ikväll gick bra men det var visst nästa vecka jag hade möte, så det blev gå hem direkt efter den. Hann med en snabb stretch men hade ingen större lust att vara kvar så blev hem och så fixade mamma fiskpinnar :) Va länge sen man åt de måste jag säga.. Gott i alla fall.

NU är Dennis här, ska vara lite social hade jag tänkt ;)
Vi hörs imorgon bitti, jag har sovmorgon till 9.25! Gött!!!

Jordgubb och grädde



Nu kör vi på en ansiktsmask! :) Aldrig fel!
Ska även försöka läsa klart sista Harry Potter-boken så jag kan ta med den och sexan till pappa nästa helg!

Filmskadad

När jag precis svarade på en kommentar och skulle skriva många bollar i luften höll jag på att skriva många bollar i elden istället. Ni som har sett Två ägg i högklackat vet vad jag menar.
Jag är kanske lite filmskadad.. Haha!

När vi ändå är inne på ämnet - den filmen, Två ägg i högklackat, kan jag verkligen rekommendera för er med bra (dålig?) humor :) Ni som skrattar lätt och åt allt, se den!

Glosförhör och spackel

Godmorgon!

Hinner inte skriva mycket. Får skjuts till skolan av mamma, så när hon kommer in med Disa ska vi alltså dra. Måste få i mig lite frukost. Och k a f f e!
Har glosförhör idag, ganska lätta ord, men ska kolla över dom innan jag drar ändå.

Ska köpa spackel idag och två nya skruvar, min sänglampa sitter lite löst.. Vill ju inte få den i huvudet när man sover precis ;)

Ha en bra dag hörrni! Jag är tillbaka efter lunch!

SERIÖST?!

Jag gick precis in på Facebook och vad ser jag där? Jag har fått en gruppinbjudan av en person och alla har rätt till sin åsikt.. Men det finns en grupp på Facebook som heter ''Caroline af Ugglas till Ryssland''. Skojar ni med mig eller?! Vad är det som är så bra med henne som jag och så många andra bara missar när vi lyssnar på och ser henne?..

Full rulle

Hemma och vänder mellan passen. Ska ta mig något snabbt att äta, sen ska jag iväg igen! Måste fylla på vattenflaskan också! Kommer springa på toa under hela passet sen känns det som, har redan två flaskor vatten i mig! Men det är härligt att träna!

Och jag hann visst med en liten uppdatering till trots allt ;) Lovisa överraskar, haha!

Lillördag ju

Är på väg in i duschen nu. Har sett på Kejsarens nya stil och innan de solade jag, 20 minuter blev det. Jo, lite brunare är jag allt :)
Träning gånger två ikväll. Först step och sen dans i 90 minuter! Ser jag fram emot!
Ikväll ska jag läsa ut boken, så inget mer bloggande för mig, förutom kommentarerna då :)

Ha en bra onsdagkväll! (Lillördagkväll!)

Jag dröjde för att fylla 18 en lördag

Hej!

Hemma från skolan nu. Tre timmars-dag idag, riktigt skönt!
Har hunnit laga lunch, äta lunchen, vara ute med Disa en sväng och snart ska jag iväg och sola och även fylla på mobilen. Lyckades sms:a och ringa upp vart enda öre så när jag ska kolla mitt saldo så står det 0.00 kr! :) Inte alltid det blir så ju!

I eftermiddag ska jag ta det lugnt, kanske lägga en ansiktsmask.. Var ett tag sen. Vill ut en sväng igen, så härligt väder. Solen skiner!!! :) Hoppas på sånt väder på min födelsedag!
I måndags skulle jag varit född förresten. 9:e mars, men så blev det alltså inte, men vem vill fylla 18 en måndag? Det var nog därför jag dröjde fem dagar, för att kunna fylla 18 på en lördag ;) Eller vad tror ni?

Ska kila, hörs sen!
PUSS

Mår illa av boken

Jag är på sida 350 i Låt den rätte komma in och nu börjar det bli riktigt äckligt och obehagligt att läsa. Jag såg filmen på bio i höstas med Tove, men allt i boken är inte med i filmen så lite av det som berättas är nytt för mig.
Jag mår riktigt illa, så har tagit en paus. Måste skriva av mig, sen kan jag nog läsa en bit till innan träningen.

Åker till Dennis direkt efter träningen, så inget mer bloggande idag.
Hörs imorgon!

Inte ALLS långt kvar!

Nu är det bara bara tre dagar kvar tills jag fyller 18! Det har varit en del krångel det sista nu med festligheter, men jag tror nog det kommer lösa sig trots allt :) Känns bra om det gör det! Man fyller bara 18 år en gång och det är ganska stort, tycker jag, att fylla 18. Man blir myndig, vuxen, man får ta mer ansvar för sig själv och sina handlingar, man behöver ej springa till sina föräldrar för underskrifter så fort det är något osv.. Det kanske man inte märker så mycket av ändå, när man väl är 18 att man är just 18, men det är en stor grej för mig i alla fall och då vill jag verkligen kunna fira det - och i bra sällskap! Så håll tummarna för att det inte skiter sig nu!

- Hur firade ni när ni fyllde 18?
- Och ni som inte har fyllt 18 än, hur vill ni ha er 18årsdag?
- Var det/är det något stort för er, detta med att bli myndig?


Tillsätt bronzegel


(Bild från google)

Ni kanske läste tipset jag skrev igår om att blanda ut foundationen med vanlig lotion? Ja, nu har jag kommit på något snäppet bättre! Om man, som jag har, en foundation som redan matchar ens hudtyp så blir den ju aningen ljusare med lotionen, men då kan man blanda i en klick bronzegel. Jag har en som funkar bra, från ACO. Den är oparfymerad med för alla som inte tål sånt.
Så, en klick foundation, en klick lotion och en klick bronzegel - voila!

Skolsnack

Det är otroligt skönt med kortare dagar! Och även fast dagarna är korta så hinner man med en del ändå. Alltså, i skolan.
Idag har jag haft matte, och svenska gånger två. Det är skönt att man får jobba så individuellt. Jag ska väl egentligen inte läsa varken engelska eller matte eftersom jag siktar på att hoppa in i tvåan och dom läser ju inte B-kurser än, dom som börjar tvåan till hösten. Men det känns bra att ha tittat lite på det, för att hålla igång matten och engelskan. Och speciellt matten, för det är inte min starkaste sida.

Jag har precis skickat iväg ett mejl till Anette. Jag fick i uppgift att till boken jag läser skriva en artikel om ett av brotten som sker i boken. Det blev att jag skrev två artiklar om samma brott, en uppföljarartikel kändes bra att ha med.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag läsa så länge jag orkar.
Ikväll är det träning - dans gånger två. Efter det har jag planer på att sova hos Dennis :)
Imorgon har jag en timmas sovmorgon - riktigt skönt!

Hur ser eran dag ut?

Sånt gör mig besviken

Jag är inte helt jävla retarded, jag fattar att har ni andra planer som kommer upp i tex. familjen, ja, då kan ni inte komma.. Inte era fel liksom, men jag blir så besviken bara.. Nu är det fyra stycken som har lämnat återbud till min fest, hur kul känns det? Hur många riktigt nära vänner över 18 har jag som kan den helg jag fyller? Men om det blir som planerat för övrigt blir vi två blondiner och jag som firar, det kanske räcker ändå? Synd bara att alla ska säga så sent!..

Tips på naturligare make-up

Jag måste bara tipsa er om en sak min syster Tove tipsade mig om nu när hon var hemma i helgen! Istället för att bara ta på foundation som vanligt så tar man inte riktigt lika mycket foundation man brukar ha och en klick hudlotion (till ansiktet då) och blandar. Det ser mycket mer naturligt ut! Prova! :)

Dålig bloggare?

Hej på er!

Ännu en dag som jag inte bloggar, men idag har det också varit full rulle.
Vaknade upp bredvid Dennis - kan man vakna upp bättre? :) Gjorde mig i ordning och åkte till skolan. Dennis kom upp precis när jag åkte. Fusk, han hade sovmorgon! Men jag gick bara fyra timmar i skolan, sen var jag klar :) Har haft svenska, engelska och livskunskap idag, och varit på möte med Inge. Nu ska han, Carina och jag och kanske en lärare till ha ett möte snart om hur jag ska göra till hösten. Ser jag fram emot!
Tog Disas lunchpromenad, sen kom Dennis och vi såg på film igen. Denna gången blev det Mina jag och Irene, sjukt kul film! :) När filmen tog slut var det lagom att gå till träningen, vi gick båda två.

Jag kom hem för två timmar sen. Har hunnit diska, äta, duscha och plocka lite på rummet.. Behöver dammsuga men det tar jag imorgon.
Nu ska jag snart sova, är dödens trött!
Ska försöka bättra mig imorgon ;)

Söndag

Hej!

Har tyvärr inte hunnit sitta här än idag, det har varit en del. Först vaknade Hanna hos mig, vi var ute med Disa på morgonrundan och åt sen frukost med Tove. När Hanna gick hem kom morfar och åt lunch med oss och borrade sen upp lite saker på väggarna.
Dennis kom efter morfar, vi åkte en sväng till Skövde och jag lämnade tillbaka skinnimitation-jackan och fick pengarna tillbaka, och så åt vi på Mc Donalds innan vi åkte hem.
Han stannade tills min träning började, och den gick ganska bra idag.. Men låtarna vi spinnade till var inte det minsta peppande men då fick man försöka peppa sig själv bäst man kunde. Stretchen efteråt gick i alla fall super!

Nu har vi ätit sista tårtan, sett på Ace Ventura och jag är dödens trött! Blir sängen nu.
Och min förbannade magkatarr är tillbaka, jippie?..

Sjuk värld vi lever i..

VARFÖR är negerhora och mongoluder inlagt i T9 på mobilerna? Seriöst.. Varför?!

Blä blä blää

Komiskt att de två sämsta låtarna i Andra chansen ska tävla mot varandra. Jag vill inte ha vidare någon av dom! Och Amy gick inte vidare så nu är jag lite småsur över det, men det går väl över, som förra året då hon heller inte vann fullt ut.
Hoppas Hanna kommer hit och får mig på bra humör igen!

Ska ut och mysa med mamma i soffan igen, behövde bara skriva av mig detta! Aaaaa bort med de två sista bidragen, låt Amy gå direkt till Globen!

To much SKÄGG



Hur vet man att man har för mycket skägg?
När man inte ser munnen när man pratar!!!!

Annars njuter jag faktiskt av en mysig hemmakväll i soffan med fil och nesquikpuffar! Hanna kanske ska hit och sova senare också, blir toppen! Vi har lite att prata igen om man säger så :) Och så har jag en dag imorgon att se fram emot också!

Heja Amy!



Seriöst, Ugglas ser bara galen ut! Går hon till Globen vet jag faktiskt inte vad jag gör!

Någon är jag



Ser ni vad det står?
''Såg att någon undrade hur mycket baht var i - svenska kronor!'' osv.

Tycker det är ganska intressant att läsa både Dessies och Paows bloggar, faktiskt. Någon mer som gör det?
Jag säger inte att jag tycker som dom, gör som dom osv. men det är ju kul att läsa deras bloggar.. Fri tolkning.

Grattis sex dagar för tidigt

Det är färdigtejpat längs listerna i syrrans rum och vi har hunnit fira mig med tårta och paket från mormor och morfar! Jag fick en mässingsljusstake och en massa bilder på mig från när jag var liten! :)
Snart ska vi sätta igång med sandstensfärgen!








Mormor tog med sig en mumsig tårta som vi garnerade med grädde och kiwi!








Visst fick jag söta ballonger av Tove? :)

Nu ska det målas sandsten!

Morgongymnastik


Brukar ni också börja morgonen så här med era syskon? ;)
Det är jag som står i brygga och minsta (längsta) syrran som står på!

Fira och måla

Godmorgon på er!

Åkte till Dennis igårkväll. Lagade god wok med nudlar, fastnade ett tag på youtube och tittade på en massa Paralamentet-klipp, kollade i gamla fotoalbum, åt ostkaka och avslutade med Två ägg i högklackat! :) Bra kväll!
Åkte hem vid tolv, sov i min egen säng. Man blir så van av att sova med någon annan så jag sover med både täcke och pyjamas och överkastet på då jag sover själv nu för tiden.. Haha!

Sitter med mitt kalla kaffe. Mormor och morfar är på g hit. Vi ska fira mig, måla syrran rum och resten blir väl ta dagen som den kommer. Jag måste i alla fall läsa lite aerobics och lite Låt den rätte :) Men det ser jag faktiskt fram emot, att få plugga! Jag är så långt ifrån skoltrött man kan bli!

Igår bestämde vi att jag ska gå tillbaka till skolan på full tid, fem dagar i veckan. Dagarna är halvdagar vad jag vet men jag blir nog kvar längre än fram till lunch, för att få så mycket som möjligt gjort. Men beslutet känns bra. Praktiken var nog inget för mig..

Nu måste jag kila, vi hörs senare!

Dagens bilder


Jag vill ha vår, grönt och mycket sol!


Det är precis att man får i sig den stora chokladbollen alltså! Puh!


Jeansen från mamma!<3


Visst är såna här ljuslyktor mysiga?!

Nu ska jag iväg, och som sagt - ha en bra fredagkväll!

Nya jeans!

Blev en sväng på stan förut med mamma. Vi fick hjälp på Expert med hur vi skulle lösa det med telefonen som inte fungerar, sen när vi kom hem gjorde vi det dom sagt - den funkar fortfarande inte! Tvi!
Blev i alla fall en mysig fika mitt i allt, mamma köpte present till Jorunn, jag fick ett par snygga jeans från Vero Moda, jag fixade till min lugg som jag inte blev så nöjd med igår och så var vi en sväng på Järnia och fixade lite, båda två.

Har packat upp två lådor i vardagasrummet. En massa koppar och fina glas.
Ikväll kommer Tove hem, får se om vi hinner springa in i varandra. Har saknat henne!
Jag ska snart iväg till Dennis och spendera kvällen där, men sover hemma för vi ska upp tidigt imorgon då mormor och morfar kommer - vi ska ju måla syrrans rum + fira mig för jag fyller om en vecka! :) Jag kommer ha fullt upp på min födelsedag så det blir bättre att dom kommer och firar imorgon, så vi får göra det i lugn och ro!

Håller på att lägga in lite bilder från dagen. Dom kommer inom kort!
Ha en bra fredagkväll!

Kalla pannkakor

Gick hem från praktiken idag, mådde inte bra. Ska till sjukhuset senare.
Sitter just nu och äter en kall pannkaka. Dom är nog godare kalla faktiskt :)

Igår hade jag möte med Helen men skippade halva passet. Blev ingen aerobics, blev pulspass istället och det passade inte mig. Jag är alltid så inställd på att göra det jag bokat mig på, så blir det ändringar då backar jag ofta ur.. Men man går ju dit för det pass man bokat sig på, då vill man ju inte ha något annat!
Mötet gick i alla fall bra. Hon lärde mig BPM (beats per minute) och så fick jag i uppgift att läsa ut ett av två häften och kolla upp lite låtar som kan funka. Äntligen är jag igång! :)

Har precis läst ett brev från Karin som jag fick innan flytten, men det var så mycket då så hann ej med att läsa det förrän nu då. Hinner jag ska jag svara på det idag och posta det.
Ska även hjälpa mamma att packa upp lite senare om jag har orken :)

Resten av dagen och kvällen kommer bli lugn. Hemma ska jag vara, Tove kommer hem ikväll :) Bra bra bra!
Tänkte läsa lite i Låt den rätte komma in. Vill få den klar! Bara jag tar mig tiden nu idag så kanske jag kan läsa ut den? Har läst lite mer än halva så den borde jag kunna klara av idag :)

Hörs senare!

Ny frisyr

Sitter här med lite godis. Köpte en liten påse innan jag gick till frissan. Sen blev det även lite shopping efter jag hade fått håret gjort. Blev en sväng till ICA. Köpte krukor och växter! Äntligen, ännu lite mer ombonat i mitt rum! :)
Håret blev bra förresten! Hon toppade visserligen 3 cm men det behövdes.. Suck. Hatar när håret åker av, men luggen blev bra och håret känns ju bättre nu! Hoppas det växer i racerfart nu till sommaren!!!








Har ni smakat dessa någon gång? Det är fyllning i! Tummen upp!

Ska strax ut på en långpromenad med Disa. Vädret kunde inte varit bättre!

Ny bild


Förrförra profilbilderna


Förra profilbilden


Den nya!

Minns ni de två bilderna jag hade innan den förra? Har i alla fall fixat en ny. Har stört mig en del på att ha en bild på bloggen då jag har blont hår när jag har mörkbrunt nu för tiden och tre månader tillbaka.
Och jag kunde inte låta bli att märka nedräkningen på övre bilden - 111 dagar kvar. Och idag är det bara bara åtta! Swish vad tiden går fort det sista!

Börjar bli lite nervös för saxen..

Hemma!
Ska äta lite lunch, sen ska jag iväg och klippa mig.
Stannade ej kvar i skolan som förra veckan, men va så hungrig, hade ingen att äta med, men tänkte plugga vidare här hemma efter frissan då :) Sen ska jag även plugga på aerobicshäftet jag fick av Helen i veckan! Möte ikväll också, efter träningen.

Svenska A och klippning

Godmorgon!

Sitter med mitt kaffe. Guuud vad skönt det är att bo så mycket närmare allting nu. Jag behöver inte gå hemifrån förrän 07.55, vilket gör att jag hinner sitta här mer eller sova längre! :) Idag sov jag till sju - skönt!

Nu på morgonen ska jag först till B-I, sen ska jag till skolan och ha två lektioner fast jag gör samma sak på båda men ändå :) Svenska i alla fall. Jag läser fortfarande i Låt den rätte komma in. Ska nog börja skriva på artikeln nästa vecka tror jag.

I eftermiddag ska jag klippa mig. Ska bli skönt att bli lite ompysslad :) Funderar på att kolla på blommor till fönstret sen, ser inget vidare kul ut utan växter där just nu.. Och så har jag ju inga gardiner heller. Fast så får det nog vara, skulle inte passa med gardiner i mitt fönster nu.

Nu måste jag kila, ska packa väskan och borsta tänderna!
Ha en bra dag så hörs vi när jag är nyklippt!

Inte ens tvåsiffrigt!

Åh åh åh, måste ju tillägga - det är inte ens tvåsiffrigt kvar till min dag längre! Känns helt sjukt, så overkligt! Men som jag längtar! :) Snart är det bara en vecka kvar! Wie!

Bilder från dagen


Bild under lunchrasten idag


Sitter just NU och grejar med håret. Har haft i krämen och ska försöka mig på en inbakad fläta så håret håller sig någorlunda på plats under natten så får jag inte lika mycket trassel att ta itu med imorgon bitti!

Godnatt på er!

Ändra på Bloglovin'

Jag skulle vilja ha ett Bloglovin' där det kommer upp en lista på alla bloggar man följer som nyligen har uppdateras och inte alla jävla inlägg som alla har skrivit. Känns motigt att gå in ibland då när det står 100+ nästan varje kväll jag sätter mig, fast sen kanske det bara blir 20 inlägg att läsa för en och samma bloggare kanske har uppdaterat fem gånger, vad vet jag.

Hur tycker ni? Håller ni med mig?

Tur och retur idag igen

Hej!

Kom nyss hem från Skövde, idag igen! Hade inget för mig efter praktiken så det blev en sväng på stan där. Det blev två hårkrämer, en jacka i skinnimitation på rean (198:-!) och en parfym till Dennis, fast den betalar han, jag la bara ut så länge :) Jag tänker inte säga något, förutom att han kommer bli överraskad imorgon! Och då menar jag inte parfymen! ;) Jag är så påhittig, haha!

Förresten - gårdagen slutade även bra, ni fick ju ingen sen uppdatering men jag sov hos Dennis. Vi såg på ''På smällen'' ännu en gång, med hans mamma och lillasyster :) Den är bra så!
Tycker om dig Dennis :)

Linnet jag köpte igår!

Örhängen från Glitter - små D:n :)



Jag har inte hunnit fixa bilder på exakt allt, men det var lite av köpen i alla fall :)

Nu är det färsk pasta på g sen blir det träning ikväll! Blir dock bara ett pass, missade stepen för bussen tajmade inte.. Synd sånt där! Tänk om man kunde flyga!!!


Dötid

Vissa dagar hinner man verkligen med mer än man tror. Ibland hinner man knappt något på 24 timmar och ibland, som idag, när man har massor man ska få avklarat så får man ändå en massa dötid över.. Både skönt och inte. Men nu har jag en paus, andas. Ska snart in i duschen, igen. Duscha av mig solarielukten..

Man kanske skulle ta och se en film när man ändå har tre timmar utan något att göra? Eller träffa en kompis? Läsa lite kanske? Hm.

Kan passa på att påpeka att idag är det bara 10 dagar kvar till MIN DAG!



Lite shopping

Kom precis in. Har lämnat in min sommarjobbsansökan samt hämtat ut bilderna jag beställde i torsdags.


Dessa bilder beställde jag till mig, sen fixade jag även bilder till mormor från hennes 70årsfest som jag tog!
De tre svartvita bilderna ni ser till höger funderar jag på att rama in och sätta upp.. Vad tror ni om det?


Och gårdagens shopping. En vårjacka från Lindex. Inte alls så varm, men riktigt snygg!
Och ett festlinne! Har tänkt att ha på mig det på artonårsdagen :)


Närmare bild. Snyggt va? :)

Work in progress


Myshörnan! :)


Satte upp spegeln igårkväll


Tänk bort det stökiga på bordet, tänk er mattan bakom stolarna och tänk bort förlängningssladdarna. Har hunnit fixa med det sen jag tog bilden ;)


Smarta tvättställningen jag fick av mamma, Jorunn fick en likadan.


Satte precis upp den



Ledig dag nr 2

Godmorgon!

Kändes konstigt men riktigt skönt att få sova första ensamma natten i mitt rum. Natten mellan lördag-söndag sov jag hos Dennis och igår sov han hos mig, men natten till idag var alltså första ensamma natten i nya rummet. Hade lite svårt att somna, men det gick :) Var ju inget läskigt, men ibland somnar man inte bums bara..

Har hunnit äta frukost. Ska snart duscha, men först tänkte jag ge er ännu lite fler bilder på rummet. Hann sätta upp lite på väggarna igår och så har mattan kommit fram, så nu ekar det inte lika mycket. Men jag har fortfarande tre hyllor, en lampa, en lång ''häng-korg-grej'' som ska upp i taket och en tavla, men det fixar jag när jag får tid - och vi har en borr!

Dagen är rätt fullbokad. Jag ska hinna sola, lämna in sommarjobbsansökan, hämta ut lite bilder, lämna in mina skor, jag har ansvar för Disa runt lunch och så träning x 2 ikväll! Men jag ser fram emot hela dagen :)

Hur ser eran dag ut?

Intensivt

Ja, det har varit några intensiva dagar och än är vi inte klara på långa vägar.. Borra måste vi ju göra, jag har bland annat hyllor som ska upp på väggen.. Men vi har ändå kommit någorlunda i ordning.

Har spenderat hela dagen med Dennis :) Blev en sväng på stan och så såg vi på ''På smällen''. Riktigt bra film! Kan jag verkligen rekommendera varmt!

Nu ikväll har jag varit och tränat. Ska kolla om ni har kommenterat flitigt och i så fall svara, sen ska jag väl greja lite mer här hemma. Behöver även läsa lite i Låt den rätte komma in som är det jag gör på svenskan just nu..
Skönt att ha två studiedagar nu i alla fall!
Imorgon ska jag ta det ganska lugnt. Dans på kvällen, och så måste jag lämna in mina skor som har gått sönder..

NU har jag inte mer tid här.

Take care!

Nyinflyttade

Nu kommer lite bilder från helgen, huller om buller. Har knappt koll på vilka dagar bilderna togs, eller det har jag väl, men ni får dom i ett enda inlägg.
Enjoy!
Jag är ä n t l i g e n tillbaka! Riktigt skönt måste jag säga.. :)


Laddade upp med dricka och godis till alla som hjälpte till med flytten - snabb energi!


Lunch..?


Inte fel att kunna sitta och mysa i fönstret!


Mitt rum - före


Och efter!


Jag var bara tvungen.. :)

Snart tillbaka

Än är jag inte tillbaka, men jag är nog det ikväll. Då blir det bilder från flytten och från igår då jag och morfar målade om mitt rum.

Nu ska jag och Dennis se På smällen och äta gooodis.







bloglovin