Mot Dennis

Har packat väskan och ska snart till Dennis. Får fortsätta med mitt pluggande hos honom. Kul kväll, men huvudsaken är att jag får träffa honom för nu börjar jag längta ihjäl mig! Och vad har det gått, två dagar? Tre? Vi sågs ju i måndags men då gick jag bara med honom hem för att hämta min cykel.. Haha, ja, vi klarar oss inte länge utan varandra, men det är bra - vi saknar varandra fort och saknad är ju en bra krydda? :) Då har vi det ju extra bra!
Nog skrivet, ska dra mig nu. Ni får ha en bra kväll!

Syrrans söta råttor :)

Lyckades bara fånga Jum-Jum på bild. Chili sprang runt som en tok på henne och klättrade även på min hand då jag tog kort. Ett sånt energiknippe! Men Jum-Jum posade för mig. Visst är han söt?!







Nyfärgat

Vad tycker ni om resultatet?
Jag är i alla fall jättenöjd! Skönt med mörkt hår på hösten!

Fast det ser rätt dumt ut nu när jag ser bilderna ihop så här, när jag har brunaktig hy på före-bilden medan min hy ser rosa ut på efter-bilden, men det beror nog på ljuset i mitt rum. Tur det!


OBS! Har inte gjort i ordning mitt hår någonting på efter-bilden, därför ser det risigt ut!

Snart mörkbrun

Nu ska jag färga håret, sen har jag flera timmars plugg framför mig..



Pannkakslunch

Hej!

Slutade skolan vid 10.15. Gick en sväng på stan och har bland annat köpt hårfärg, så ska färga håret senare i eftermiddag. Men först ska jag fixa lunch - pannkakor med grädde och hallonsylt!

Engelskaprovet gick..

..BRA! Vi fick tillbaka engelskaprovet idag på förmiddagen. Blev riktigt nöjd, så det gjorde min dag!

Kanonkväll på passet

Hemma från träningen och det gick kanon ikväll! Det kom sex på mitt pass och det är rekord hittills och dessutom gick det bra och alla verkade tycka det var kul så jag är äckligt nöjd!
Kom hem och mamma hade stekt hamburgare, så jag åt två och nu menar jag riktiga hamburgare gjorda på kött! Det ni! Och jag har inte fått ont i magen sen frukosten då jag åt salami på mackan så jag tror inte jag kommer lida så mycket mer av att äta kött vilket är bra :) Men jag kommer inte bli galen i kött nu bara för jag gått från vegis till köttätare, men det är gott, det tycker jag! Den enda jag inte gillar är typ falukorv och scans köttbullar osv, men det är ju knappt kött så! Bacon, kebab, kalkon, kyckling - det är gott kött!

Någon mer som gått från vegetarian till köttätare eller tvärtom? Kanske vegan? Vad har ni för matvanor? Tell me!


Mums!

Har pluggat som en tok hela kvällen och slutade nyss.. Har även hunnit snacka en kortis med Dennis<3 Saknar honom!
Nu ska jag krypa ner med Om jag kunde drömma och se om den boken är något för mig.
Godnatt!

Om jag kunde drömma

Hej!

Har gjort en del av det jag måste plugga idag, men jag är långt ifrån klar.. Jag har fått kramp i handen igen och jag tänkte ladda lite innan träningen, så mer plugg blir det efter träningen. Idag är det fler bokade än förra gången så det känns riktigt kul, nästan lite nervöst! Men det är en bra krydda! Ska bli skönt att få träna! :)
Planen när jag kommer hem är att plugga mer samhäll och plugga lite engelska och matte. Sen ska jag ju såklart duscha, äta kvällsmat.. Och vet ni? Jag har lånat boken Om jag kunde drömma som är första boken i Twilight, men det vet ni säkert redan :) ''Alla'' har ju skrivit och pratat så sjukt mycket om bokserien och filmen så jag tänkte ge mig på böckerna.. Hade för höga förväntingar på filmen så den blev kass pga just för höga förväntningar. Trodde filmen skulle slå Harry Potter, men det gjorde den inte! Men oftast är ju böckerna bättre än filmen eftersom dom görs först, så tänkte ge böckerna en chans :) Får se om den första är bra, i så fall tänker jag läsa hela serien!
Finns det någon där ute som har ogillat böckerna/filmen pga för höga förväntningar eller andra orsaker eller är jag ensam? Får se om böckerna kan få mig att ändra min uppfattning och faktiskt fastna för dom som ''alla andra'' har gjort!

Ha en bra kväll! Får se om jag kikar in lite senare och svarar på lite kommentarer :)

Massage

Tänkte ta era kommentarer nu på morgonen, men sen fastnade jag vid bloglovin' för länge sååå nu får era kommentarer vänta tills ikväll efter plugg, mitt pass etc.
Nu ska jag iväg till skolan och ha i-val massage! Hoppas vi masserar idag med som vi gjorde sist. Finns det något bättre än att få massage det första i skolan på morgonen?! :) Tror inte det! Det slår sovmorgon med hästlängder!
Ha en bra dag så hörs vi efter allt plugg ikväll!

Hiss eller diss?



Vet inte riktigt vad jag tycker om ettan och tvåan, men jag skulle vilja prova dom för att se hur dom sitter! Trean däremot är jag inte alls förtjust i! Vad säger ni, vilka hissar ni och vilka dissar ni?

Alla tre är från H&M

Kylie Minogue

Den här låten är riktigt riktigt bra! Håller ni med?

Hollywoodfruar

Puh, nu har jag pluggat klart för ikväll! Jag har slutat endast för att jag fick kramp i handen då jag skrev, hade behövt plugga lite till, men måste göra anteckningar så får köra hårt imorgon på lektionen och hemma så ska det nog gå sen och plugga in det på två dagar :)

Nu ska jag njuta av en kopp te som mamma kom in med för en stund sen och vid nio ska jag se på svenska hollywoodfruar! Någon mer som ska se på det?

Har nyss beställt

Den röda Adidasväskan är beställd! Tack mamma!<3


Mellis och plugg

Dags för plugg! Men vi hellre beställa hem en väska, eller se på en film.. Jag måste även hämta cykeln hos Dennis. Fick skjuts till skolan i morses av hans mamma så cykeln står kvar.. Men först av allt - mellis!

Adidasväska

Vilken skulle ni ha valt?



Bilderna är från junkyard som just nu har fraktfritt!

Gått en mil

Tänkte bara skriva en snabb rad. Dennis är här och vi ska snart åka hem till honom. Var inget vi planerade från början, men han kom förbi och jag har inget emot att följa med hem så :) Får inte ro i mig själv att plugga just nu, men tar med böckerna.. Får se om jag får något gjort ikväll, annars får jag ta eftermiddagen imorgon till det.
Ska snart packa ihop lite saker och allt jag behöver göra.. Funderar på om jag ska ha på mig något av de nya plaggen imorgon. Det återstår att se.


Jag och Dennis var ute och gick i morses. Vi gick i 2½ timme! Vet inte exakt hur långt vi gick men det var nog en mil i alla fall, riktigt skönt! OM vi var trötta i benen efteråt! När vi kom hem hade mamma fixat potatisklyftor och kyckling med feta i ugn. Riktigt gott, men nu har jag ont i magen av kycklingen.. Men det är bara att härda ut, någon gång vänjer jag mig väl :)

Härligt med riktig höst! Varm sol, kall vind och gula träd!

Hemska natt

Åh fy så segt internet går! Men nu vet vi ju alla varför.. Sänkt hastighet pga att jag har suttit ''för mycket''. Ska försöka svara på lite kommentarer och även läsa lite bloggar från bloglovin' idag vilket jag inte hunnit sen i onsdags kanske! Ska ge internet ett försök nu trots att det går i snigelfart.. Tar flera minuter att ladda vissa bloggar.. Suck!
Jag har 691 olästa inlägg på bloglovin'.. Hjälp, nu har jag att göra, undrar hur många timmar det här kommer att ta? Men jag ska lite då och då.. Dennis är ju här så kan inte sitta vid datorn hela morgonen. Vi ska snart äta frukost, men först ska han få duscha klart.


Vi har inte sovit så gott någon av oss i natt pga min mage. Jag åt ju kebabpizza igår! För er som inte vet så är jag vegetarian och varit det i 3 år, 7 månader och 8 dagar. Jag är vegetarian för att jag delvis fick ont i magen av mycket kött och för att jag ogillade en hel del kött.. Så jag blev det i åttan. Så igår så åt jag lite av en kebabpizza för att se hur jag skulle reagera och den i sig gjorde nog inte så mycket med min mage. Tror jag kommer börja äta kött lite då och då, men inte vad som helst och jag ska fortsätta äta den vegetariaska maten i skolan, men kött som kyckling, bacon och kebab, det är sånt jag tycker är gott och tror jag ska börja med igen, så småningom.
I alla fall, igår kväll så fick jag sjukt ont i magen och det kan delvis ha berott på kebaben jag åt, men även det onyttiga jag fick i mig igår. Blev ingen riktigt frukost utan vi började dagen med att fika och sen pizzan till lunch, och sen åt ju jag och Dennis en B&Jglass för att fira att vi hade 7 månader.. Så det enda nyttiga vi åt var kvällsmaten som var pastasallad. Så min mage fick ett utbrott igår och jag trodde jag skulle spy men jag är rädd för att spy, avskyr att spy - vem gör inte det?! Så jag låg där och det vred sig och bubblade i magen och Dennis strök mig över ryggen.. Han hjälpte mig även med att hämta ett glas fil, ta undan mattan från sängen, lägga en plastpåse där etc. Han fick vakna några gånger då jag trodde jag skulle spy men sen slutade det med att vi somnade om och jag spydde aldrig..
Har fortfarande ont i magen nu, men det är lindrigare. Vi ska som sagt snart äta frukost, så det kommer nog göra susen.
Detta har hänt någon gång förut och det går inte att förklara hur ont det gör.. Magen blir uppsvälld och hård och det hugger i hela magen och bubblar.

Ja, nog om min natt. Nu ska vi äta frukost :)

Ben & Jerry's

Mitt bidrag/present till Dennis på vår 7 månadersdag blev en Ben & Jerrys, half baked. Den var riktigt söt och mäktig, men såklart var den god! Alldeles lagom att dela en B&J på två eller tre person, och så blir det ju billigare också :)
Dennis present till mig kostade fyra gånger så mycket som min present, men det är ju tanken som räknas, plus att han snart fyller år och då ska han få något extra fint, så han får vänta på något gott, och dom som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge så.. ;)

Nytt från Lindex

Här kommer bild på det jag köpte idag! Den lila tunikan fick jag av Dennis eftersom vi har 7 månader idag :) Tack älskling!


Alla tre är från Lindex

Lindex

Hemma hos Dennis är det storstädning just nu. Jag har precis dammsugit och Dennis går runt och våttorkar golvet nu. I förmiddags var vi en sväng på bygget och fikade, sen blev det en sväng på stan för mig och Dennis innan vi åt lunch på bygget och sen blev det storhandling.
Jag hittade lite på Lindex för jag hade flera rabatter på 30%, sen fick jag en present av Dennis i sjumånaderspresent och han har fått lite av mig med :) Han fyller ju snart, så inga stora utgifter blev det, men det är tanken som räknas! Bilder på shoppingen får ni se senare. Nu ska jag fortsätta hjälpa till med städningen, sen ska vi se film.
I natt sover vi nog hos mig, så kan visa er bilder ikväll :)
Ha en bra lördag!

Mycket plugg = lite bloggtid

Hej!

Har ingen ork till bloggen idag heller. Har haft fullt upp i veckan med att plugga och nu vill jag bara ha en lugn kväll med Dennis och Matilda. Vi var på ica förut och köpte chips, dipp och dricka och vi har även skurit upp gurka, så vi sitter framför tv:n och tar det lugnt :) Just nu är det family guy.

Får se hur mycket bloggande det blir i helgen, jag lovar inte för mycket, men hoppas ni förstår att när det är mycket i skolan så får jag mindre tid här. Säg någon som inte får mindre tid till annat då man har en massa läxor?! Men engelskaprovet är gjort idag, matteläxan inlämnad.. Och i geografin är jag klar med min del så jag ska njuta i helgen!

Imorgon har jag och Dennis sju månader och det har verkligen gått fort! :) Tror vi ska fira med en B&J! ;)

Ha en bra kväll - det ska vi ha!

Provet gick bra, nästa pluggar jag på

Orkar inget bloggande idag, förutom en snabb rad nu.. Har haft engelskaprov idag och det gick bra! Resterande lektioner var sega och soppan till lunch var inget vidare alls och ljust bröd, det är ju bara luft, så varit hungrig och trött hela dagen.. Men jag överlevde den.
Har pluggat sen jag kom hem, förutom paus för att koka te och äta kvällsmat. Dennis är här nu och vi ska ta det lugnt. Ska se om han vill förhöra mig lite på psykologin. Känns inte som jag får in så mycket mer i huvudet nu, men det jag kan räcker nog för ett vg men siktar såklart högre!

Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs när det är helg och då ska jag försöka mig på era kommentarer, om mitt seeeega mobila bredband vill som jag vill..

Färdigpluggad :)

Hej!

Sitter hemma nu och har pluggat klart för idag, känns superskönt att ha det gjort! Har gjort matteläxan, kommunikationsuppgiften är inlämnad, historian är gjord, allt förutom lite extra övning på glosorna är klart inför engelskaprovet imorgon och jag kan i stort sett allt på psykologin! Så känns det i alla fall och den känslan borde jag ju gå på då, right? :)
Ja, jag tror det var allt jag har pysslat med nu under dagen.. Var ute och gick en bra runda innan jag satte mig med allt, och jag åt även lunch innan. Och kladdkaka! Det finns en bit kvar, men den har jag sparat till syrran. Hon lär nog vilja ha en bit i eftermiddag :)


Nu ska jag packa, dammsuga en snabbis, sen åker jag till Dennis! Sover där ikväll. Får se om jag uppdaterar därifrån, i alla fall om det händer något speciellt, annars hör ni från mig imorgon!
Önska mig lycka till på engelskaprovet!
Ha en bra onsdag!

Kongo och kladdkaka

Godmorgon!

Sitter och läser om kung Leopold i Kongo.. Jag som fick höra att den behövde man bara läsa men det är ju ett frågepapper i också? Ja, får väl göra dom i eftermiddag och säga att jag varit sjuk, för det har jag ju!

Uppdaterar mer när jag kommer hem :) Då ska jag plugga och kanske äta lite kladdkaka till för att få igång hjärnan? :) I alla fall för att få igång mig!

Blandat från 2008

Några favoritbilder jag tog under året 2008










Den här blden tog Tove och det är hon och jag på bilden. Syskonlika på ögonen eller vad säger ni?

Kort dag imorgon

Jag får vänta ett tag med att svara på era kommentarer tills jag löst problemet med mitt mobila bredband för det tar flera minuter att ladda vissa bloggar och det blir man galen på! Så, det får vänta. Det får även geografin och matten göra. Historian läser jag till frukost imorgon.
La på för en stund sen med Dennis. Imorgon ska jag sova hos honom. Ska ta mig till honom någon gång under eftermiddagen, men först är det skola till kvart över tio, sen ska jag plugga och ta mig en rejäl promenad och så ska jag dammsuga lite här hemma tänkte jag, och bädda rent. Men NU ska jag sova.
Hoppas ni har haft en bra dag!


Långsammare hastighet på det mobila

Okej, det har varit segt för mig på sista tiden med internetbiten och då menar jag inte dålig uppdatering och sånt - själva internet har varit segt, på alla sidor! Jag har nu fattat problemet.. Jag har fått sms på mitt mobila bredband och jag har visst använt upp min tid med snabb hastighet, så nu får jag nöja mig med långsam tills nästa månad.. Och dom som lovade oss obegränsat med uppkopplingstid eller hur man säger.. Så jag ska i dagarna när jag orkar och får tid ringa dom och skälla lite för så vill jag inte ha det! De sänkte hastigheten redan i helgen, i lördags.. Hur fasen har jag kunnat sitta upp tiden på under 20 dagar? Hur länge (läs: lite) får man sittad då innan den snabba hastigheten försvinner?
Har det hänt er också att era mobila bredband ''gått ut'' och så får ni långsammare hastighet resten av månaden? Sånt borde dom ju informera om. Dom säger alltid bara halva sanningen! Det var samma när jag skaffade Tele2 till min mobil, men är ändå rätt nöjd nu för varje krångel har jag fått löst och fått fördelar men trist att jag redan haft trubbel med Tele2 nästan varje månad, ibland flera gånger varje månad, och jag är fast hos dom i ett och ett halvt år till..

When love takes over

Hej på er!

Har pluggat nu hela eftermiddagen och än är jag inte klar!
Läxorna jag har är..
- Ett grupparbete i geografi
- En inlämningsuppgift i kommunkation
- Engelskaprov på torsdag
- Psykologiprov på fredag
- En historiastencil, (men den ska bara läsas)
- Matteläxa
+ att jag ligger lite efter då jag var sjuk hela förra veckan.. Men, jag har kommit långt med pluggandet och nu tar jag mig en välförtjänt paus :) Smsar lite med min älskade sjukling, hoppas han kryar på sig för vill träffa honom i helgen då vi har sju månader!
Ska göra klart inlämningsuppgiften nu, sen har jag paus till efter mitt pass som jag har om en timme. Äntligen några bokade! Ska bli skönt att få köra lite igen! Inte tränat på åtta dagar nu!

Firar att pluggandet har gått vägen idag och att jag har några bokade på mitt pass ikväll med en bra låt!

Svenska hollywoodfruar

Har precis sett klart svenska hollywoodfruar och pratat en kvart med Dennis, min lilla sjukling. Nu väntar sängen och den lockar riktigt mycket! Hoppas jag somnar fort!
Svenska hollywoodfruar var bra denna gången, liksom första programmet. Stör mig lite på hur Maria pratar, lite tråkigt, entonigt.. Men kul att se hur de lever! Förvånades över ansiktsmasken på 24 karat guld värd 2500kr som Agnes-Nicole fick! Den som hade råd med det! Men det låter lite knepigt att massera in en metall i ansiktet.. Vad tyckte ni om kvällens program?

Har haft ett jättebra prat med mamma ikväll. Mer än två timmar satt vi och pratade och det kändes jättebra! Skönt att kunna dela sig själv med någon så nära, den som nästan är närmast :) Svårt förresten att säga vem som är närmast. Föräldrar har ju varit med från ruta ett men Dennis vet mycket om mig som inga andra vet, men det blir nog plus minus noll. Familjen och Dennis vet mest om mig, men det är ju så det ska vara - dom närmaste! Slängkyssar till er alla som ställer upp när det tar emot! Ni är guld värda!

Nej, nu blir det sängen som sagt. Sov så gott!

Segt bloglovin'

Men guuud vad segt det ska vara med bloglovin', fortfarande! Är det mitt internet kanske eller är bloglovin' segt för er med?

Beslutsångest över val av läxor

Hemma från skolan. Åkte förbi trafikskolan och kollade vad Dennis hade för tider i veckan, han var lite osäker igår kväll men han hade rätt, men bäst att dubbelkolla :)
Har ätit lite mellis, ska snart ta tag i läxhögen som har vuxit sig jäkligt stor medan jag varit sjuk. Hela förra veckan bestod ju mest av film och att sova, inget jag kunde göra så mycket åt.. Så nu får jag bita i det sura äpplet. Känner att jag kommer få beslutsångest över vilket ämne jag ska ta först.. Inget lockar mer än det andra!
Ikväll ska jag antingen träna eller så blir det en PW, eller så sitter jag för länge med läxorna och så blir det ingenting alls, men det sista hoppas jag inte på. Blir nog inget Dennis ikväll heller, men det går ju att räkna ut.. Vi får nöja oss med att smsa ikväll :)
Åh just det, ikväll är det ju svenska hollywoodfruar på trean 21.00! Det ska jag se, det är ett måste!

Vad har ni för planer för resten av dagen?

Lunch, sen skola igen

Fy vad bloglovin' laddar segt just nu! Hela mitt internet laddar segt, speciellt när man ska kommentera bloggar eller ladda youtube-klipp! Det är störande och det suger!

Ska äta lite lunch nu, sen bär det av till skolan igen.

Kick off, utförsäljning - min helg

Kan berätta lite om helgen..

I fredags kom syrran hem. Vi satt i köket alla fyra och drack te, åt och pratade. Vid elvatiden mötte jag Dennis, Danne och Görrel och så gick vi en bit ihop innan jag och Dennis skulle hem till honom. Vi såg Panic Room på ettan vid tolvslaget och somnade vid två.

I lördags gick vi upp vid nio, gjorde oss i ordning och fick skjuts till stan där vi kollade in JCs utförsäljning. Synd att dom går i konkurs, speciellt synd om alla killar som nu måste åka till Skövde för att shoppa! Dress Mann har ju inte så mycket att erbjuda för yngre killar..
Vi gick hem till mig, packade om lite, gick hem till Dennis och fick senare skjuts till bygget där vi åt lunch innan kick offen för mig och Anette. Den var superkul! Var typ som en nollning. Vi bytte om till träningskläder och så kom Jacob och Sebastian som skulle hålla i det - utklädda till pirater! Vi fick börja med att hålla ett tal om oss själva och sen döpa oss till olika piratnamn. Jag blev Kapten Yngst. Vi blev sen insmorda med kol så vi verkligen såg ut som pirater. Sen blev det lite samarbetsövningar innan vi blev ihoptejpade med våra lagkamrater (tre st i två lag) och sen skulle vi springa så, sotiga och ihoptejpade, genom stan till Alhagen där tävlingar väntade. Vem kan dricka öl fortast? Vem kan ha flest marshmallows i munnen? Efter lite tävlingar, och mitt lag leder, ska vi ta oss till Bäckens fotbollsplan där vi kastar stövel mellan benen och över huvudet och fram. Jag fick in tekniken bra tycker jag, fick över den på första försöket! Jag och Helen utsätts för att äta smält glass genom en nylonstrumpa på huvudet. Man fick suga i sig glassen! Helen vann för vi hade precis innan kört att varje lag (kom ihåg att vi är bara tre i varje) skulle äta en låda med arraksbollar! Det är ju typ 24-30 st i en sån låda. Tror jag åt åtta och jag åt dom så pass snabbt att jag inte hann känna hur mätt jag blev, tills jag tog en paus, då tog det stopp!
Som avslutning på alla tävlingar var det en riktig nollning. Man skulle först blåsa upp en ballong tills den sprack, sen fånga ett äpple med munnen i en hink vatten, sen ner med huvudet i en skål mjöl för att leta upp en sockerbit, sen irländsk julafton, 15 varv, och till sist fem upphopp innan vi skulle ner till vattnet och runda en boj en bit ut (vi badade alltså - och det var skönt!!!) innan vi som slut fick gräva upp skatten och mitt lag vann - och skatten var Norrlands Guld! ;)
Lite kort om hur det gick för mig - klarade bara 11 varv på irländsk julafton, sen gav jag upp för jag blev för yr och försökte springa till nästa del av tävlingarna men stupade på rygg ner i gräset och kom inte upp, men efter ett tag gjorde jag mina fem upphopp, sen blev det kasta av kläderna och springa mot vattnet. Ballongen kunde jag förresten inte blåsa upp utan den smällde jag med en glasspinne som jag tryckte in i den. Det bara gick inte!
Som avslutning gick vi ut och åt, men först fick vi duscha av oss. Vi var ju alldeles mjöliga, sotiga och genomblöta!
Tack alla för en bra dag och kväll!


I söndags tog jag och Dennis det mest lugnt. Vi vaknade hemma hos mig så vi åt frukost framför tv:n med Tove vid MTV och kollade VMA. Senare fixade vi hamburgare till lunch, sa hejdå till Tove och gick till bygget, fikade lite där innan vi gick hem igen för att packa och bege oss till Dennis. Där avslutade vi kvällen med kvällsmat, film och en B&J innan Dennis blev dålig, då gick vi och la oss..

Ni var riktigt duktiga om ni orkade er igenom all text! :)
Det var min helg!


Läxor att ta igen

Godmorgon!

Sitter hos Dennis och har precis ätit frukost. Dennis ligger i sängen och är sjuk, jag har smittat honom.. Så typiskt. Hoppas han inte blir sjuk lika länge som jag. En vecka är mycket arbete, många lektioner..
Ska snart åka hem och hämta idrottskläder, glömde totalt bort det igår.
Får se om jag hinner med lite uppdatering senare idag. Har en del läxor att ta igen och vi har två prov denna veckan, på torsdag och fredag som tur är!
Ha en bra start på veckan!

Full rulle hela helgen

Ursäkta den dåliga uppdatering under helgen, men på lördagen var det full rulle från morgon till kväll och jag och Dennis har precis vaknat idag, för andra gången.. Ska ut i köket till mamma en sväng nu.
Uppdaterar senare om min helg! Kanske kan få tag i lite bilder från kick offen igår med. Vi får se.
Hoppas ni har haft en bra helg i alla fall, det har jag haft! :)

Utförsäljning

Nu ska jag möta Dennis. Vi ska hem till honom och sova. Imorgon ska jag försöka ta mig till utförsäljningen på JC, sen kanske vi ska ut med båten, får se. På eftermiddagen/kvällen är det kick off! Ser fram emot en bra dag!
Godnatt söta läsare!

Nostalgi



Lite musik- och träningsnostalgi. Låten får mig att tänka på tiden i Skara, våra tuffa armövningar till den här låten, och jag kommer ihåg exakt hur vi gjorde!

<3

Tove är hemma! Känns skönt, kul! Det var inte 5-6 veckor sen vi sågs som jag skrev utan hela 7 veckor! Galet!

Absoluta favoriten

Jag vill inte komma, jag ser ju på tv - det ser du väl?! Jag vill ligga kvar här i soffan, sluta tjata, låt mig vara i fred! Kanske vad den här hunden försöker säga?..

Husky sjunger







Har man tråkigt tex en fredag kväll, som jag har just nu, kan man fördriva en del av tiden med att skratta och le åt otroligt söta och charmiga huskyhundar!

World's greatest

Åh hur kunde jag glömma att berätta om igår?! Dennis kom ju hit och åt med mig och gissa vad han hade med sig?! En B&Js! Jag har världens underbaraste pojkvän!

Dissar ettan, hissar tvåan


Vilken tycker ni är snyggast?
Båda är från Gina Tricot

Bring it on



Har precis sett klart Bring it on - all or nothing. Riktigt bra och kul film! Piggar upp när man är sjuk, och jag blir galet sugen på att sätta igång och träna igen när jag ser den!
Nu är det nog dags att koka te igen..
Har ni sett någon av Bring it on-filmerna?

(bild från google)

Tove kommer hem ikväll!

Funderar på vad jag ska se för film nu.. Börjar bli lite trött på att bara se film och dricka te..
Blir en lugn hemmakväll och Tove kommer hem! Vad kan det ha gått, 5-6 veckor sen vi sågs sist? Ska bli mysigt i alla fall!
Dennis ska ha grabbkväll, men jag mår ändå inte på topp så.
Men film var det ja! Valet är mellan 40 days and 40 nights och Bring it on - all or nothing. Vilken skulle ni valt?

Jag vann!


Jag vann veckans blogg hos Jonna! Tack ni som röstade fram mig :) Synd bara att jag ''bara'' blev veckans blogg-vinnare i ett inlägg, ingen länkning eller något.. Men ändå :) Får väl se det som att jag vann äran!

Fortfarande sjuk

Har inte orkat blogga idag. Har varit febrig, krasslig osv idag med.
Kom precis hem från sjukhuset. Dennis är på g hit, vi ska laga hamburgare ihop med syrran :)
Ska försöka gå till skolan imorgon oavsett hur jag mår, vill inte missa för mycket!
Just nu mår jag helt okej, men det beror på att jag har en alvedon i mig.. Men det blir inget mer bloggande från mig idag. Ska sätta mig i soffan nu med en kopp te och se om det går något sevärt! Ha en bra kväll!

Hoppas skratt botar förkylningar

Dennis kom förbi en sväng förut och kollade till mig, pratade lite och han vågade tom. krama och pussa på mig (kanske inte så smart?), men å andra sidan så är det ganska troligt att min förkylning kommer från honom, eller från hans syster som var sjuk i helgen, så risken att han får det jag har är nog inte så stor.. Äh, skiter i om det var smart eller inte! Det var mysigt att, efter att ha varit hemma hela dagen och bara mått piss, någon kommer och kramar om en och uppskattar en och får en att skratta. Hoppas skratt inte bara förlänger livet utan och kortar ner förkylningar!

Dennis gick då mamma kom hem, jag gjorde fiskburgare, mamma köpte glass åt mig och nu har jag satt i mig en skål glass.

Jag har sett en del tv idag och tre filmer - tredje Harry Potter, 40 year old virgin och Jönssonligan får guldfeber, annars har jag mest sovit och det tänker jag göra nu för jag mår inte alls bra!
Hoppas ni är friska!

Hellre slem är snustorrt

Jag är seriöst kokhet! Kommer nog inte kunna gå imorgon heller.. Har fått hosta nu med och halsen är alldeles torr så det svider och river i halsen varje gång jag hostar. Hellre slem än snustorrt säger jag! Någon mer som åkt på något, typ en förkylning? Glad att jag inte har influensan i alla fall. Den bryter ut nästan direkt då man får den och jag har ju känt mig krasslig sen i helgen, så det är i alla fall något att hurra för.. Men BLÄ för att vara sjuk!

Rösta på mig



Veckansblogg-tävling! Rösta på mig, Lovisa, i Jonnas blogg!

Feber

Det blir ingen skola för mig idag, är febrig och dålig. Usch! Började se på tredje Harry Potter-filmen igår kväll så den ska jag se klart nu. Hoppas Dennis kan komma förbi sen en sväng och lämna lite fler filmer och få hem dom filmer jag har nu som tillhör fam. Karlsson :)

Jag måste bli frisk så jag kan vara med på kickoffen på lördag!

Black is hot



Riktigt snyggt linne, älskar ryggen!
Allt från Gina Tricot


Dagens fråga

Såg ni på svenska hollywoodfruar igår?
Programmet går 21.00 på måndagar på trean.

Jag såg bara början och en av fruarna hade ju en knasig bild av hur man ställer upp för sin man.. ''Vill din man bli avsugen varje morgon, då får man ju ställa upp på det''. HERREGUD!

Nackmassage

Okej, vad gjorde jag för speciellt i bloggen igår?! Statistiken har skjutit i taket! Tack ni söta som varit inne en sväng :)

Fick alla rätt på muskelprovet idag, 25/25! Är jättenöjd! Efter provet gick vi ner i massagesalen och fick lära oss ge massage i bland annat nacken. Vi gick igenom fyra muskler som vi hade haft med på provet. Känns riktigt kul att kunna ge massage och veta vilka muskler jag jobbar med!

Om ni undrar varför jag är hemma nu, slutar egentligen 14.55, så kände jag mig inte riktigt kry. Hatar att gå och bära på något som kanske bryter ut.. Kände mig krasslig redan i helgen, men det bröt aldrig ut med feber osv så jag har ju gått i skolan ändå. Har dock vaknat flera morgnar i rad med världens halsont som sen gått över, men det har det alltså inte gjort idag.. Och lite feber har jag känt av, så blir att vara hemma idag. Får se hur jag gör med mitt pass ikväll. Vill väldigt gärna ha det, nu när det verkar bli lite folk ikväll..

Ska se klart The Holiday nu!

Sånt här gör min dag

Tack Vendela!


Nu bär det av mot skolan för prov kl 8. 27 muskler - jag kan alla. Får se om jag fortfarande kan dom när jag väl sitter där eller om jag får hjärnsläpp! Men så svårt ska det inte vara att få full pott.. Önska mig lycka till!

Helt slutkörd

Nu kan jag lova er att jag är helt slut! Jag kommer sova gudomligt gott i natt! Först en PW på 45 minuter i bra tempo, sen 60 minuter step och sen 45 minuter spinning. Skippade sista låten och stretchen på spinningen, benen sa ifrån så fick lyssna på kroppen. Men jag är väldigt nöjd med mig själv! Och just det, vi hade ju rugby i skolan idag också i 50 minuter, så det var lite träning det med :)
Mamma hade mat klar när jag kom hem, underbart! Skönt att fortfarande bo hemma även fast man längtar ut ibland :)

Nu har jag kokat te och ska plugga in den sista muskeln jag fortfarande inte kan hela namnet på - imorgon är det prov på 27 muskler på i-valet massage. Önska mig lycka till!
Ska hinna ringa Dennis ikväll sen innan jag somnar, och innan jag somnar tänker jag även sen en bit på en film, The Holiday. Har ni sett den? Riktigt mysig och bra film i alla fall! Skriver om den när jag sett klart den!

Har ni tränat något idag?
Vad tränar ni?
Går ni på gym eller har ni någon aktivitet, typ fotboll, dans?


Rebecca, se hit!

Snälla Rebecca, jag tror i alla fall det är du.. På något sätt kan jag inte ta mig in på din blogg när du skriver kommentarer hos mig, det är knäppt för jag kommer in på alla andras bloggar.. Missar du kanske att skriva i din bloggadress? Kolla gärna det, så slipper jag allt krångel! :)

Click igen

Hej!

Sitter hemma och har hål. Har börjat se på Click igen, vi såg inte klart riktigt hela igår så tänkte se den ihop med lite lunch :) Ska bara komma på vad jag ska äta först.
Har två lektioner kvar idag, idrott och kommunikation. Hoppas kommunkationen inte är lika seg som den var sist. Och jag undrar när vi ska få våra böcker..

Före-efter-bilder

Jag glömde visa er före-efter-bilderna igår kväll! Tog en efter-bild men sen blev Dennis godissugen och så ville båda hinna sitta här en snabbis, så det blev som det blev, ni fick ingen hårbild under helgen.. Men NU ni!


Den nedre är efter-bilden! Man ser kanske inte så mycket skillnad, men hon toppade mest så :) Tur det!

Nu ska jag packa min väska, svara på lite kommentarer och sen är det ännu en skolvecka.. Vet inte hur mycket jag ser fram emot den, men den måste ju göras..
Ha en bra dag!

Nya i familjen

Jag får ju inte glömma en bild på syrrans råttor! Har bara hunnit fånga den ena på bild än så länge, men man får verkligen ha tålamod om man ska hinna ta kort på dom, för dom är ruskigt snabba.

Här har ni Chili!

Vi har verkligen Clickat


Idag har vi 200 dagar ihop!

Tack för en toppenhelg älskling!
Nu ikväll ska vi se filmen Click :) Har sett den ihop förut, men den är riktigt bra så det blir favorit i repris!
Ni får ha en bra kväll!

Führerns elit



Führerns elit
Filmen påminner en del om Döda poeters sällskap och Ondskan, men den är ondare, den är hemskare, men samtidigt bra att se, hur hjärntvättade en del blev och så lätt medan andra som inte gick på det ändå fick åka med för att inte hamna ute i kylan, som dom gjorde förr eller senare ändå.
Mycket känslosam film. Vänskap, ensamhet, att hitta sig själv och olika relationer till sina familjer.
Filmen får betyg 3,5 av 5.

(bild från google)

Lördagsfilmer



The Battle of Shaker Heights
Filmen handlar om en sjuttonårig kille, Kelly, som jobbar på ett lager och som älskar allt som har med krig att göra. Han är med och spelar in olika slag och får en kompis, Bart, som han börjar umgås mycket med. Bart har en snygg syster som Kelly blir kär i.
Filmen var lite småseg på sina ställen, lite B, men ändå bra! Och kul!
Filmen får betyg 2,5 av 5.



Gladiator
Gladiator handlar om Romarriket. Maximus, Gladiator, är en general som tjänar Rom om är nära vän med kejsaren tills kejsaren dör och Commodus tar hans plats. Den nye kejsaren ser till att några män ska döda Maximus, men han lyckas fly och blir slav, gladiator och sen börjar han sin kamp om att få sin frihet.
Jag har sett filmen många gånger förut och ser gärna om den, älskar den! Väldigt rå, men också fin och bra och filmen nuddar en vid hjärtat så det blir en del tårar.
Filmen får betyg 5 av 5.

(bilder från google)

Fredagsfilmer



The Dark Knight
Uppföljaren till filmen Batman Begins. Otroligt bra, båda två, men The Dark Knight var snäppet bättre. Batman fortsätter att försöka rädda staden och nu måste han besegra Jokern. Läskig typ. Det är svårt att säga mer utan att avslöja för mycket, så se den! Sevärd!
Filmen får betyg 4 av 5.



Casino Royale
Den näst nyaste Bond-filmen. Första Bond-filmen då Daniel Craig spelar James Bond. En av mina favoriter som Bond, men Pierce Brosnan slår han inte! Hur som helst, filmen är riktigt bra. Kan krävas att man ser om den för att förstå den. Lite mer våldsam på ett annat sätt än de andra Bond, mer action, mer rått. Också sevärd!
Filmen får betyg 4,5 av 5.

(bilder från google)

Filmrecensioner på g

Det blev fyra filmer på två dagar, och ännu en film nu på morgonen. Vi har alltså sett The Dark Knight, Casino Royale, The Battle of Shaker Heights, Gladiator och Führerns elit. Delar nog upp dom i fredagsfilmer, lördagsfilmer, ja ni fattar.
Enjoy!

Britta Spjut

Bra låt, enligt mig, men Dennis är nog inte så förtjust.. Han och hans pappa kallar Britney Spears för Britta Spjut!

Filmhelg

Vaknade ganska tidigt idag. Blev gott nybakat bröd till frukost som mamma gjorde igår kväll och ägg.
Gick en sväng på stan innan lunch, tittade mest. Köpte lite lördagsgodis, gick hem och åt och tittade på syrrans råttor, hon köpte två hanar på sex veckor idag! Så sjukt söta! Chili och Jum-Jum heter dom. Ska fixa bilder på dom snart, kameran ligger hemma på laddning. Tänkte ta kort på dom förut idag, men då dog såklart batteriet, så typiskt!

Nu sitter vi hos Dennis, har precis sett en film och ska ge oss på nästa. Vi såg nyss klart The Battle of Shaker Heights och nu ska vi se Gladiator. Det blir en mys- och filmhelg, men inte oss emot! Det är skönt att bara få vara och samla kraft. Vardagarna tar kål på mig emellanåt!

Ikväll blir det klyftpotatis och lax till kvällsmat. Yummie!

Vad gör ni i helgen? Tar ni det lugnt eller kör ni järnet med fest och sena nätter?

Fredagsmys

Nu är Dennis här och har varit ett bra tag. Vi har sett klart The Dark Knight och vi har även sett Casino Royale, den näst nyaste Bondfilmen. Har ni sett den? Den är riktigt bra i alla fall :) Recensioner kommer i helgen, nu ska vi nog snart sova för båda är redigt trötta!
Vi har förresten ätti hamburgare ikväll, mamma fixade så mysigt åt alla fyra och så var vi en sväng på ica och handlade diverse mys, som vi kallar det här hemma. Fredagsmys, men så säger nog många.

Det var allt för mig ikväll. Godnatt!

Så sött

Kolla klippet! Har inte sett något sötare, men lite synd är det allt om valpen..

Mysig cardigan


Bra - ser hur mysig ut som helst!
Ännu bättre - halva priset, 149:-!

I år har H&M lyckats riktigt bra med sin höstkollektion tycker jag!
Vad tycker ni? Brukar ni handla mycket från H&M? Vilka affärer handlar ni oftast era kläder i?

11 september

Jag minns inte vad jag gjorde den 11 september för åtta år sen, men jag minns det som om det var idag, det min kompis berättade för mig. Jag hade bott i en ny stad i nästan nio månader, hade fortfarande bra kontakt med klasskompisarna i trean i min förra stad. Än idag pratar jag med några då och då, vilket är otroligt kul att kontakten kan hålla i sig så pass även fast man inte ses eller hörs alls ofta! I alla fall, jag minns att min bästa kompis från min förra stad, Cissi, och jag pratade den dagen och det hon berättade för mig, om vad hennes pappa trodde om WTC, det glömmer jag aldrig. Tror vi pratade i telefon och WTC gick på nyheterna om och om igen och Cissi sa att hennes pappa först trott att det var en ny film, men vad chockad man blev då man fattade att det var verkligt.. Jag minns inget från vad jag gjorde den dagen, men jag minns vad Cissi sa och jag minns vilka möbler vi hade, vad det var för färg på tapeterna. Jag ser det framför mig, hur jag sitter vid tv:n och ser planen åka igenom byggnaderna om och om igen.
Något som berör mig extra mycket är varje gång man ser en film som är fimlad i NY innan 11 september, då tvillingtornen fortfarande står kvar. Jag är nog inte ensam om att reagera på sånt, för vem i dagens samhälle vet inte om WTC?

Sen har det ju hänt andra hemska saker som berört i alla fall oss i Sverige på det datumet, 11 september. För sex år sen mördades Anna Lindh...

Och idag är det fredagen den 11e. Jag tycker det känns mer som ett hemskt datum på en fredag än när det är fredagen den 13e. Det kanske blir framtidens ''läskiga'' datum?



Vad tänker ni när ni hör om 11 september? Känns det som om det hände för länge sen eller minns ni vad ni gjorde den dagen, för 8 år sen?

(bild från google)

The Dark Knight



Det blev inget pass igår. När jag kom dit var det bara en bokad, så jag fick ställa in passet. Sprang 20 minuter istället, men mer träning blev det inte. Gick hem, mamma fixade mat och senare kom Dennis och han hade med sig några filmer. Mamma hade även köpt lite gott till oss som vi åt till filmen. Det var mysigt, film och mys mitt i veckan! Vi såg på The Dark Knight, men bara de första 30 minutrarna, sen somnade Dennis och då kändes det inte så värt att ligga där och se film, så jag gjorde honom sällskap.

Idag vaknade jag på det bästa sätt man kan göra! Får se om resten av dagen fortsätter så bra. Har sex lektioner och ett hål framför mig, men sen är det efterlängtad helg! Får se hur kvällen blir. Det enda jag vet är att vi ska äta hamburgare till kvällsmat :)

Lovar er en bild på håret i helgen, det har bara inte blivit av! Ni ska även få en recension om The Dark Knight, när jag sett klart den :)

Ha en bra start på dagen så hörs vi sen!

Skolbiten är över

Fy vilken seg dag det har varit! Glad att skolbiten är över. Nu ska här ätas mellis, plugga och sen ska jag iväg och hålla i Helens pass för sista gången på ett tag antar jag för hon är tillbaka :)
Någon mer än jag som längtar till helg?

Mamma Mia

Såg på Mamma Mia igår innan jag somnade, och mitt i filmen kom mamma in med te :)

Åh hon är så vacker!

Tycker synd om syrran som är 30 mil hemifrån med antagligen influensan! Krya på dig!<3

Nu hinner jag inte så mycket mer, ska borsta tänderna och packa väskan, sen blir det skolan och fem lektioner! Vet inte hur jag känner för den här dagen än..

(bild från google)

PW OCH hård träning, puh!

Kom hem för ett tag sen. Varit och tränat i 1,5 timme! Puh, är riktigt trött! Tog ju en PW på en timme innan också, så jag kommer sova gott i natt!

Innan jag ska sova ska jag kolla igenom musklerna lite. Har prov på 27 muskler på tisdag, men det ska nog gå. ETT fel får man ha, annars får man göra om tills man klarar det, men jag tänker inte missa en enda!!!
Ska avsluta kvällen med en film hade jag tänkt, men vilken vet jag inte än :)

Säger i alla fall godnatt nu!

Snyggt med knuten?



Riktigt söta och enkla t-shirtar från H&M. Dom blir extra snyggt med knuten, och det kan man även göra själv med bara en snodd, för en stor t-shirt blir snyggare om den inte bara hänger, om man gör något med den. Skärp, knut.. Vad tycker ni om t-shirten, hiss eller diss?

Silkesdroppar

Fick lite frågor om silkesdropparna jag köpte, vad de kostar och var de är till för. Man kan säga att silkesdroppar är till för att laga håret tillfälligt. Silkesdropparna stänger en kluven topp och ser till att den inte klyver sig mer. Känns lite som en olja, så den ska man inte ta i för ofta då håret kan bli mättat, men man märker själv hur ofta man behöver ta i det. Flaskan jag köpte kommer från L´anza och 100ml kostade 229:- så det tyckte jag var ett riktigt bra pris. Det finns såklart silkesdroppar i andra märken, men med de flaskor jag jämfört priser med så var L´anzas bäst. Köpt på Annelis hårdesign!



Silkesdropparna jag köpte är i den blå flaskan i mitten :)

(bild från google)

Imogen heap - dansnostalgi

Kikade in på en blogg jag var inne på någon gång i maj, en tjej som går i min parallellklass. Bad om hennes bloggadress på vår kommunikationslektion men det visade sig att hon inte bloggat sen början av sommaren, men spela roll tänkte jag och läste igenom några inlägg. Hon har en sjukt grymt klädförvaring, bra smak etc! Kolla in hennes blogg här! Även om hon är passiv just nu så kanske hon börjar igen någon gång.
I alla fall, jag hittade ett klipp från youtube på hennes sida, en låt jag dansade till i våras. En sjukt bra låt som jag då blev helt tokkär i men inte lyssnat på sen dess! Men där var den alltså, så här kommer lite dansnostalgi!


Kladdkaka på g :)

Sitter hos Dennis. Matilda, Dennis och jag har en kladdkaka i ugnen som snart är klar! Mums! Men först kanske vi ska fixa lite kvällsmat..
Blir ingen PW. Har noll motivation just nu. Tappade ångan när passet inte blev av, men jag får se fram emot imorgon då jag slutar strax efter tio, då jag har hela dagen på mig att plugga på geografin och annat som behövs göras och så har jag träning imorgon kväll och på torsdag ska jag ha ett pass åt en annan ledare som varit sjukskriven, men som är tillbaka nu. Men jag ska ha passet eftersom det är bestämt sen förrförra veckan att jag skulle ha två pass till åt henne. Men kul att hon är tillbaka så man får gå på hennes pass lite och inte bara ha egna aerobicspass!
Vad gör ni ikväll?

Kört fast!

Jag fattar verkligen inte vår geografiuppgift.. Eller jag förstår ju vad det handlar om, befolkning och varför det ser ut idag som det gör. Men jag förstår inte hur uppgiften ska gå till, hur jag/vi ska göra. Det är en gruppuppgift nämligen och min grupp är en grupp på fyra inkl mig, men en var borta idag och resten av gruppen, vi kom inte på så mycket.. Fler än vår grupp tyckte det var klurigt och nu har vi inte stor koll på om det ska vara klart nästa tisdag eller redan på fredag.. AAA! Hatar när jag inte förstår!

Och inga är bokade på mitt pass ikväll, än i alla fall.. Ska ringa ner om en 30 minuter och se om det är några bokade då annars ställer jag in det. Men det vill jag inte, jag vill träna!!!

Ska sova hos Dennis i natt. Han åkte precis från mig. Han mötte mig i skolan och vi gick hem, åt lite och sen blev det en tur på stan och jag köpte bland annat silkesdroppar :) Får se vad jag tycker om det, om det hjälper!

Ja, så ifall inga bokar sig på mitt pass så tror jag att jag åker till Dennis då istället. Kanske kan bli en PW istället? Får se vad jag har lust med sen..

Hur går ni till väga om ni kör fast i något ämne?

Tidigt hos älskling

Godmorgon!

Hann inte uppdatera mer igår. Tränade i två timmar, stretchade efter, sen åkte jag hem och packade ihop ditt och datt och åkte till Dennis.
Vi tog det mest lugnt, satt och pratade, drack te och såg på två avsnitt av 2½ män innan vi la oss.

Har precis ätit frukost, ska snart packa ihop mina saker.
Idag har jag fem ämnen, tror jag. Det är ingen superfarlig dag så den ska jag allt klara av. I eftermiddag får jag inte glömma att köpa silkesdroppar på vägen hem! Blev tipsad om det när jag var hos frissan i fredags, men jag tänker inte köpa där jag klippte mig, för jag har hittat en flaska som är både större och billigare, med bra kvalité :)
Nu hinner jag inte mer! Ha det bra så hörs vi!

Utnyttja energin medan den är kvar

Nu är jag hemma och skoldagen är slut. Äntligen, skönt!
På kommunikationen skulle vi ha med oss bilder (och jag glömde självklart det, men det gjorde inget) och så skulle vi visa bilderna för varandra, tolka bilden, känslor osv och sen skulle vi diskutera i grupper och sen i helklass. Intressant.
På idrotten blev det badminton/innebandy samtidigt som vår lärare gick runt och pratade med oss en och en om vad vi vill uppnå för betyg i idrotten, om vi vill ha mer eller mindre av något och vad vi gillar att göra mest. Redskap och springa är det bästa säger jag! Vad tycker ni är roligast att göra på idrotten?

Nu ska jag göra de läxor som behövs göras ikväll, sen ska jag iväg och träna i två timmar hade jag tänkt :) Riktigt peppad så jag tänkte utnyttja den energin medan jag har kvar den!
Dennis ringde nyss och ville ses ikväll, ska snacka med mamma och se om det går att ordna. Vore mysigt!

Uppdaterar senare igen!

Hemma, hål

Hej!

Sitter hemma och har hål just nu. Har gjort klart svenskan, de frågor vi skulle hinna med den här veckan, så jag kan känna mig avslappnad i det ämnet, att jag redan är klar.
Håller just nu på och lagar lunch. Tänkte börja se på en film, får se hur långt jag hinner innan jag ska tillbaka till skolan igen, då har jag två ämnen kvar sen slutar jag. Rätt okej dag ändå. Skönt att börja veckan med en lugn dag :)

Vad har ni för er idag?

Troja är ruskigt bra


Har sett på filmen Troja tills nu. Det blev sent, men skulle ändå inte ha kunnat somna direkt då jag la mig.
Ruskigt bra film, den får lätt 5 av 5 i betyg av mig! Men den är även hemskt sorglig, speciellt på slutet, så min kudde är väl alldeles blöt nu..
Nu ska jag lägga mig, det är ju skola imorgon. Sov gott!

(Bild från google)

Favoriter just nu med Alicia

Jag har blivit såld på Alicia keys! Älskar hennes röst, hennes texter, hennes låtar, love it!







Gillar ni Alicia Keys?
Har ni någon favoritartist eller låt just nu?

Snurrig och trött

Bra Lovisa! Skrev precis ett helt A4 om en fråga som jag kom på, när jag skrivit klart, att vi inte behövde göra.. Kul! Men nu har jag ett svar på den frågan ifall vi ska göra den senare. Jag kan ju lika gärna läsa ut boken och svara på alla frågor, så slipper jag alla läxor fram över.. Nej, ingen bra idé..

Fatta matte?

Himla matte B! Får ta det med läraren i veckan, för jag förstår i stort sett ingenting! Har i alla fall nästan hela historian klar nu, känns himla skönt för den läxan var nog störst.
Mamma kom precis in och frågade vad jag gjorde, och jag har suttit och tänkt ett tag om jag ska be mamma koka lite te, så nu när hon kom in frågade jag det samtidigt som hon frågar mig om jag vill ha en kopp te. Min mamma känner mig! Så nu är te på väg in till mig :)

Jag vet inte var jag får allt ifrån men jag satt bara och tänkte lite.. Tänkte skriva fatta matte som rubrik och ville såklart att det skulle rimma, men det gör det ju inte. Fatta matta eller fatte matte blir det ju då. Det kanske finns en anledning till att matte och fatta inte rimmar med varann?

Ut och äta

Mamma är hemma, jag är hemma! Jag har städat garderoben och lagt undan sommarkläder, jag har packat upp mina väskor och tvättat en maskin. Ska hoppa in i duschen nu, sen ska vi ut och äta!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, göra läxor, dricka te, mysa. Ja, ska i alla fall försöka mysa lite mellan plugget, för läxor är inte mysigt!

Hur avslutar ni eran helg?

Helgens filmer



Brokeback Mountain
Filmen handlar om två män som vaktar får ihop en sommar. De får starka band, och när de skiljs efter sommaren börjar de nya liv på varsitt håll med fru och barn, men de fortsätter träffa varandra. Säger inte mer, vill inte säga för mycket.
Såg inte filmen från allra första början, missade kanske första kvarten. Bra story, bra uppbyggnad, spänningen steg medan filmen gick. En film man borde se i skolan och ha diskussioner efter, för man skulle kunna få riktigt långa och djupa diskussioner om Brokeback Mountain.
Filmen får betyg 2,5 av 5.



Batman Begins
Bra film! Spännande! Handlar om en man som vill rädda en stad från alla orättvisor. Hans största rädsla är fladdermöss.
Jag behöver nog se om filmen en gång till för att få bättre koll på hoppen de gör i filmen och sen för att kunna förstå handlingen ännu bättre. Så är det ju med många filmer, att man kan behöva se om dom för att hänga med bättre.
Filmen får betyg 4 av 5.

(Bilder från google)

Gårdagens shopping









Stickad kofta, Gina Tricot, 199:-
Lång kofta, Gina Tricot, 249:-
Stor tröja, Gina Tricot, 199:-
Stövlar, Skopunkten, 299:-
Boots, Skopunkten, 349:-


Stövlarna och bootsen blev ihop precis under 500-lappen, fick 50% på billigaste paret om man köpte två par skor! Underbart!
Dennis köpte två filmer och två spel till sitt ps3.

Vart är bloggvärlden på väg?

Hittar inga ord eller något bra att säga, blev bara otroligt upprörd när jag läste det.. Vart är (blogg)världen på väg kan man ju fråga sig..
Läs här

Shopping och 40årsfest

Hemma från 40årsfesten! Det var jättekul, grattis till Pia!
Det är så kul för Pia är Dennis fadder, och hon var även en av mina systrars dagisfröken. Så två av hennes arbetskamrater från då jag och mina syskon gick på dagis var där, så dom satt jag och pratade en del med. Kul när världen är så liten! Först har min syster Pia som dagisfröken, sen flyttar vi och växer upp och så skaffar jag mig en pojkvän som vars fadder är min systers gamla dagisfröken.. Hur ofta händer sånt?! Det kanske inte är så ovanligt, men då känns världen inte allt för stor ändå.
Så, jag satt och pratade mycket med Carina som även min mamma känner, och en till dagisfröken som jag hade. Trevligt! Senare kom Pias syster och hennes man (tror det var så i alla fall) och han, visade det sig senare, är jobbarkompis med min mamma. Puh! Mycket nytt folk, men nu kan jag i alla fall koppla ihop den ena med den andra :)
Och det bästa (och sötaste!) under kvällen var lille Arvid som är 2-3 år. Han gick runt och sjöng för alla på en Nirvanalåt, ''du är så söt min kära lilla ponny'' och Ingen soldat med Lars Winnerbäck. När artisterna brukar ta i i låtarna tog han i från tårna och skrek ut sången, men han var tonsäker och det lät bra för att komma från en så liten söt parvel :) När han var klar sa han alltid ''klappa nu då'' och så fick han applåder. I slutet sjöng han korta snuttar av låtar och sa sen samma. Så himla charmig så det är inte klokt!
Kort och gott - kul fest!

Innan festen var vi och shoppade lite. Det blev två koftor och en tjocktröja från Gina och två par höst-/vinterskor från Skopunkten. Bilder får ni se när jag är hemma igen, har inte kamerasladden med mig.
Har även tagit kort (på begäran av Dennis) på hans två nya filmer plus två nya ps3-spel så det ska ni också få se inom kort :)

Nu ska jag göra honom sällskap i soffan och slita honom från kontrollen, jag vill se film! :)
Godnatt!

Riktigt bra låt

Går på MTV just nu!

Lördagsplaner

Hej på er!

Igår efter frissan kom Dennis och mötte mig och vi åkte och handlade ihop med hans mamma, lite mys till kvällen bland annat. Åkte sen via mig hem till Dennis, packade lite till helgen.
Vi åt pommes och kyckling/lax till kvällsmat, åt mys och såg på Brokeback Mountain på ettan. En halvbra film, skriver en recension om någon dag eller två för idag har jag  inte mycket tid till bloggen.

Jag och Dennis ska snart ner och hjälpa till lite på bygget, senare ska vi en sväng till Skövde och jag ska leta efter två koftor eftersom dom jag beställde aldrig kom, sen ska vi vidare till Falköping och fira Pia som fyller 40!
Det är min plan för dagen. Får se när jag uppdaterar nästa gång :) Ni kan i alla fall vänta er bilder från helgen, en recension om Brokeback Mountain och så en efterbild på mitt hår ska jag inte glömma heller! Håll utkik!

Ha en bra helg!

Älskar såna här klipp


Sjukt söt hund som säger ''i love u''!

Före frissan


Här har ni en förebild på hur långt mitt hår är nu. Hoppas jag får behålla det mesta!

I skolan

Gör en snabb uppdatering från skolan: Har klarat av fyra lektioner av sex, geografi är nästa lektion.
Dagen hittills har varit bra. Jag har ju turdag enligt tidningen FRIDA idag, så hoppas hela dagen kommer vara bra :)
Dennis kommer och möter mig efter skolan, får se vad vi ska hitta på. Den skitungen är ju ledig hela dagen idag, så fusk! Har smsat lite under dagen, jag har suttit och haft långa raster medan han har legat i min säng med min dator och kollat film!!

Jag längtar till frissan nu! Ska bli skönt att bli lite ompysslad :)


Uppdaterar mer när jag är hemma! Ska försöka ta en förebild på håret, en efterbild ska ni i alla fall få :) Minns ni hur kort jag klippte sist? Jag kan säga att det har typ vuxit ut som det var innan förra klippningen. Hoppas dom inte tar lika mycket den här gången.. Håll tummarna!

Klippning, äntligen!

Hann inte med alla era kommentarer igår, men tar resten när jag kommer hem. Nu ska jag snart till skolan.
I eftermiddag ska jag klippa mig, sen får vi se hur vädret blir. Vill gärna ut och gå en sväng..
Har inga planer för kvällen än, men dagen har ju bara börjat :)

Har ni några roliga planer för helgen?

Hatar Gina just nu


Åh jag blir galen på sånt här, jag bara pallar inte! Nu finns inte de två koftorna jag beställde från Gina Tricot och det var fel lagerstatus när jag klickade hem de varor jag ville ha, så jag kommer inte få min bruna stickade kofta eller min svarta långa kofta! SNACKA OM ATT DET SUGER! Visst, så här kan det bli, men nu finns ju inte ens något av plaggen kvar på internetsidan.. Inte så vidare glad på Gina Tricots internetshop just nu!

Vakna på fel sida

Har ingen vidare blogglust idag. Vaknade på felsida idag, även igår.. Vill bara ha den här dagen överstökad, så inget mer bloggande från mig idag. MEN, tänkte ändå ta tag i era kommentarer så dom inte läggs på hög för mycket.
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har!

Stenhård träning

Kom inte jättelångt med läxorna förut, men har några dagar på mig så jag hinner. Träningen däremot gick bra. Spinning i en timme, körde stenhårt och gav inte vika för hjärnan! Har fått höra att när hjärnan säger ifrån att man ska sluta, när det är jobbigt, då har man bara gett 10%. Så körde hårt och hade spaghettiben när jag gick av cykeln. Körde vidare lite ute i gymmet med crosstrainer, rygg- och magövningar och så stretch på det.

Sitter hos Dennis nu. Åt lite hemma innan jag åkte hit och nu väntar jag på att Dennis ska äta klart, sen ska jag försöka mig på 20 sidor i boken jag läser i på engelska, något i den stilen i alla fall så jag riktigt kommer in i handlingen. Just nu känns det ganska luddigt..

Imorgon är en rätt okej dag i skolan, börjar med mitt ena i-val, kommunikation, som är väldigt intressant. Undrar bara när vi kommer få någon bok, OM vi får någon..? Något måste man ju ha när man ska plugga till prov senare.

Säger godnatt nu, ska vara lite social med Dennis :)

Gina-krångel

Det krånglar för mig.. Fick en av tre varor från Gina Tricot igår. Brukar inte ens beställning komma i ett och samma paket eller skickar de ut varorna för sig? Mejlade i alla fall deras kundtjänst nu, så hoppas på svar så fort som möjligt. Vill ha mina koftor nu!

Dennis är här. Jag har pluggat lite och han har suttit vid datorn. Han har även varit och hämtat ut vårat paket med mina Converse och hans keps + tröja! Allt satt supersnyggt! Bilder kan jag nog visa er senare i veckan :)

Nu ska jag plugga vidare, dricka mer te, sen blir det träning! Får se vart jag sover i natt. Jag vill sova hos Dennis, får se om det blir så.

Hur har eran dag varit?

Nollning, bilder

Just det, jag tog ju lite bilder under nollningen!


Resultatet av en av tävlingarna. Vi hade först en hink med vatten + ett äpple och bredvid en tallrik mjöl med en sockerbit i. Först skulle man få upp äpplet med munnen ur hinken, sen skulle man köra ner ansiktet i mjölet och hitta sockerbiten. Tyckte lite synd om dom, men det var samtidigt roande att titta på!


Den härliga mjöltallriken.. Usch!


En annan lek var att hoppa säck på en pressening med såpa på.. Det var bara några få som halkade för många tog det lugnt på presseningen, men det hade jag också gjort!
Sen körde vi även en lek då man skulle köra en i sitt lag i en skottkärra, och personen som körde fick ha ögonbindel medan personen i skottkärran skulle säga höger, vänster osv.
Som avslutning fick en ur varje lag komma fram och äta en chokladboll. Bara en chokladboll var en vanlig utan något i medan i de andra tre hade vi lagt kaviar, oliver osv.

Det gjorde vi helt okej! Det blev rörigt ibland, inte så välplanerat kanske, och regnet gjorde ju sitt med vår tidningslek, men annars var det en kul dag!

Nollning/inspark av ettor

Hemma från nollningen/insparken av ettorna! Slutar egentligen redan på förmiddagen på onsdagar, men idag blev det alltså inte så.
Vi var ute på en gräsplan och delade upp ettorna i grupper och sen fick dom köra lekar och tävlingar mot varandra. Emellanåt kom det regnskurar och även lite åska, men vi genomförde det ändå, efter några om och men i skolan med lärarna.
Hemma nu i alla fall, riktigt skönt! Mina skor blev genomblöta så jag hoppas att jag inte blir förkyld nu när jag gått runt med blöta skor i flera timmar..
Ska göra lite läxor, sen väntar träning ikväll! Spinning står på schemat, det ser jag fram emot :)

Amatörfilmat

Godmorgon på er!

Ska snart åka till skolan, tänkte bara uppdatera lite snabbt innan. Att statistiken gick upp igår känns så kul! Hoppas det håller i sig :)
Idag har jag en lektion sen är det klassens dag eller vad det kallas. Vi tvåor ska i alla fall hitta på ditt och datt med ettorna. Får se hur det blir. Känns inte så värst planerat men det löser sig säkert!

Om dokumentären igår, måste skriva det.. Tyckte den var filmad så dåligt! Inte så konstigt att en av hennes minsta barn (av dom sex hon hade innan åttlingarna) slog mot kameran hela tiden, han/hon som filmade var uppe i ansiktet på alla och kameran for fram och tillbaka, kändes så amatörfilmat.. Blev riktigt snurrigt ibland. Dokumentären i sig var bra, men inte hur den var filmad!

Nu måste jag sticka! Hörs senare!

Bra statistik

Åh så kul sånt här är! Snudd på 130 besökare igår!

Många åsikter om dokumentären

Okej, jag har MYCKET åsikter om dokumentären om åttlingsmamman på femman. Hon har sedan tidigare sex barn som är i låga åldrar.
Jag tycker för det första synd om henne att media är efter henne överallt, men å andra sidan så borde hon väl ha fattat att lite uppmärksamhet skulle hon få? Hur ofta får en kvinna åttlingar? Plus att hon fick dom inte på helt naturlig väg.
Nadyas mamma då. Jag tycker Nadyas mamma är för enkelriktad, att man ska vara man och kvinna, skaffa barn ihop, finnas där för sina barn. Visst, det ska man ju, men hon låter så gammaldags. Hon har sina åsikter och hon viker sig inte, är inte öppen för förslag. Nadyas mamma säger ett flertal gånger under en intervju att ''barnen behöver en pappa''.
Jag har inget emot Svensson-familjer, inte alls, men jag har heller ingenting emot de som tex inseminerar sig. Jag tycker att det är bra att det finns andra sätt att få barn på än den vanliga vägen. Jag tänker speciellt på dom som inte kan få barn den vanliga vägen, då är det bra att dom kan få lite hjälp. Att få barn är en del av mångas liv och jag tycker så synd om dom som blir bestulna på det. Så jag har ingenting emot inseminering i sig, men varför inseminera en mamma som redan har sex små barn?!
Enligt Nadya fick hon inte mycket kärlek av sina föräldrar. Nadyas mamma säger att hon och Nadyas pappa försökte så gott de kunde att göra allt för sin dotter, skämma bort henne så mycket som möjligt. Att vara bortskämd, att skämma bort, det  är inte allt. Man visar inte kärlek genom saker, man visar kärlek till sina barn och även andra genom handling. Att köpa alla leksaker ett barn vill ha räcker inte för att visa sin kärlek. Barn behöver beröring, kramar och pussar och få höra att dom är omtyckta. Jag tänker att Nadya kanske vill skaffa fler barn och visa att hon kan visa alla kärlek, men det verkar inte helt genomtänkt..
Sen blir jag så himla arg på en sak till, och nu menar jag verkligen arg! Nadya sitter på en restaurang i en av intervjuerna som görs med henne, och då sitter hon och säger att det inte alls är genomtänkt.. Att hon inte har tänkt på barnens framtid, hur det ska bli i framtiden med så många barn. Sen säger hon även att hon ångrar sig, att hon har förstört sitt och barnens liv men att hon måste visa sig stark för annars sviker hon barnen. Men att hon säger i tv att hon ångrar sig, hur kan hon?! Tänk om barnen får se detta någon gång i framtiden och hör sin mamma säga att hon ångrar sig.. Hur tar man det på något annat sätt än negativt?!
Sen att hon är så rädd om sina barn hela tiden. Det finns vara rädd om och bry sig om och så finns det överbeskyddande. Jag förstår att hon måste skydda sina barn extra då media är runt henne väldigt mycket, men att dom inte får leka fritt utan att vara övervakade? Och så fort det kommer en bil åkandes på gatan där hon bor så måste alla barnen in? Hon säger också att hon tror på spöken och att det spökar i huset och att hon inte kan använda ett av badrummen för att hon har hört ljud därifrån.. Vad ska hon göra om ett av barnen vill gå på toa där? Ska hon säga ''nej, vi går inte in där''. Barnen kommer ju fråga varför..
Hennes rädsla och hennes överbeskyddande kan komma att smitta av sig på barnen. Även fast hon säger att hon inte visar sin rädsla utåt när hennes barn är i närheten så är hon där och visar det ändå genom att hålla ett öga på dom hela tiden, och jag menar, hon har fjorton barn, hon kan inte hålla koll på ALLA HELA TIDEN! Sen hennes rädslor för allt annat.. Hon bara kan inte inte smitta av sin rädsla. Sånt känner man, om någon är rädd.

Nu ska jag se klart programmet.
Ni som ser/såg dokumentären, vad tycker ni? Håller ni med mig?

Ingen klippning, men en fika

Blev ingen klippning för mig idag, min frisör jag skulle ha var sjuk och det fanns ingen annan tid idag, så det blir klippning på fredag istället.
Blev en sväng på stan i alla fall, och så bjöd Dennis på en fika. Klings kokosboll och dricka till :) Tack älskling, det piggade upp!

Jag önskar mig..


..en kort blazer och ett brett midjeskärp!

Ska träffa Dennis nu! Vi ska ut en sväng, titta lite på stan tror jag. Jag ska klippa mig idag med. Håll tummarna för att dom inte tar allt för mycket på längden! Vill bara toppa, vill ha längre hår..

Dokumentär ikväll

Sitter och kollar igenom lite bloggar och ser att det ska gå en dokumentär ikväll om mamman som födde åttlingar! Kl 20.00 på femman! Missa inte, det ska inte jag göra!

Älskar Billy Elliot

Hemma från skolan. Mådde inte riktigt bra så sjukskrev mig och gick hem. Har precis kokat te och ätit lunch. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa framför Billy Elliot. Älskar den filmen!

Har ni sett den?

(Bild från google)

5kgsvikt

Godmorgon!

Uppdaterade ju ingenting efter min träning, jag hann inte och hade jag hunnit hade jag nog inte orkat..
Träningen igår då.. Jag körde 20 minuter crosstrainer, rodd, rygglyft med en 5kgsvikt och magövningar. Sen åkte jag hem, packade och så kom Dennis och hämtade mig och så åkte vi till honom, lagade gröt, kollade igenom läxorna, läste lite, sen somnade jag nästan direkt när vi la oss runt tio..
Känner mig någorlunda utvilad. Ska strax åka till skolan. Börjar som sagt med i-val idag. Träffade Louise på gymmet igår som också har samma i-val som mig, så har ganska bra koll på vad de gjorde sist då jag inte var där.
Och just det, idag måste jag lägga på ett block på min koreografi tills ikväll, men det ska nog inte ta allt för lång tid :)
Ha en bra dag så hörs vi senare!







bloglovin